Egy egészen friss (5 perces) kép Dodóról:
és a megígért ébredés utáni:
Este jövök bővebben.
K.
2003.07.27 21:06
Hurrá
A képeken is, meg amiket mond!!! Csak irigykedek a beszéd miatt
2003.07.30 11:10
Már nagyon régen, csak délben alszik egyszer, igaz akkor 2-3 órát. Most azóta is szunyál. 

Igaz még csak egy ici-pici csücsök látszik, de ezek szerint ez volt a gond, mert a kakija újra a régi.
, de a lényeg, hogy rájött, hogy valami történt a gatyában.
Ettől függetlenül mindig meg is dícsérjük, hogy "nagyon ügyes vagy!", amire ő azonnal megtapsolja magát.
És ez rendszeres nála, ha bármiért megdícsérjük.
Na 5 perc után Dodó beindult és elkezdett neki dumálni.
A védőnéni szavakat mondott, Dodó meg ismételte. Rendesen tesztelve lett a gyerek, és jól szerepelt.
Szerinte tuti a két lány miatt van. Mármint, hogy nem csak kettesben vagyok Dodóval napközben, hanem sokan és sokat beszélnek hozzá. Lehet benne valami, mert egyik lányom sem volt ilyen nagydumás.
Ha elemében lesz a kiscsaj, megpróbálok felvenni tőle valamit. 

Na meg kikapcsolja és tapsikolva vigyorog, hogy ő most milyen ügyes volt.
)? 
Nem egy nagy szám, meg van is már mindkét gépünkben, de így lecseréljük a régebbit.

2003.07.30 12:20
Most visszafelé megyek: progik, web-pénz, most meg nyersz! És mindezt három lyánnyal
Nagyon ügyi vagy!
és úgy vigyorgott mint a tejbetök
2003.07.30 20:58
!
. 
??? Gratulálok
!
!
.
. Meg persze a távirányítóért.
.
. 2003.07.30 22:11
Fél nyolc helyett már 7-kor pancsizott és be is aludt.
Aztán ahogy elkezdte, úgy el is hagyta. Az utóbbi két hajmosás már hang nélkül ment. Érdekes módon ha letusoltam a fejét, vagy ő pancsolt a vízben, azt kimondottan élvezte, sőt a kismedencében az a szórakozása, hogy széttett lábakkal ül, előre belehajol a vízbe és élvezi, hogy amikor felemeli a fejét folyik rajta végig a víz.
Ezt pedig felváltva csináljuk apával. Aki épp ráér az fejti meg mindkettőnk nevében.
Én is remélem, hogy csak a fog miatt van. 

nálunk még nincs, de nem is bánom. Sőt a szekrényből kipakolás sem és az oda való bemászás sem.
2003.07.31 08:45
2003.07.31 17:20

2003.07.31 20:55
! 2003.07.31 22:19

2003.08.01 05:27
!
... Én nem tudom, mi van ezzel a gyerekkel. Éjszaka is felébredt vagy 6x, de hamar visszaaludt, nem sírt úgy, mint mikor fáj a foga. Én meg már ki vagyok purcanva. Ma reggel nagyon mérges voltam rá, mikor nem akart aludni, pedig még a mi ágyunkba is betettem és ott is próbáltam szoptatani, simogatni, hátha visszaalszik, de nem. Én meg alig látok ki a fejemből, csak jöttem gyorsan egy kicsit panaszkodni. BOCSÁNAT! 2003.08.01 05:34

! 

. 2003.08.01 05:38

! 2003.08.01 12:37
/ és még mindig alszik
.
: Lili is kapott sok mindent úgy összességében a családtól, de a legjobban egy ici-pici kis baba tetszik neki - azt hiszem legóhoz illeszthető, egy kis aranyos zsákban -amit azóta viszünk magunkkal mindenhová. 2003.08.01 15:04
Látnád miket művel a tükör előtt!
Spontán képek, csak a ruhabemutató kedvéért, úgyhogy senki nem gondolt a megfelelő háttérre.
Annál már ő állt be, kb. olyan arckifejezéssel, hogy na lehet kattintani!
Tolmácsoltam is apának.
Neked nincs meg? Abban nem lehet valami jó ötlet, hogy mit lehetne csinálni? Ez tényleg fárasztó. És persze ilyen éjszaka után állj helyt egész nap mint jó és türelmes anya és mint üde, friss feleség. Nem tudom mit mondhatnék...

Pakolgatja bele a játékokat és tologatja. 

Egy kis gond azért van vele, mert ugye ha azt akarom, hogy legyen értelme is Dodó részéről, akkor mindig meg kell nézni a pelust. Pisinél magyarázom neki, hogy ez csak pisi, de hát valahogy el kell kezdeni. A lényeg, hogy rájött és észreveszi ha valami megy a pelusba. Én már tudom milyen amikor már nem utána szól hanem előtte, és akkor rohanás a biliért.
Persze attól mi még messze vagyunk.
Egyszerűen nem kell neki. Bekapja szív 1-2-őt és kész. Talán kezdi elválasztani magát?
), mint a tejbetök.
A képeken látszik is valamennyire a két karján.
2003.08.01 20:33
Nagyon édes ám! Nekem a "lila ruhás nő" a kedvencem
(csak vicc ám, hogy örülök, tényleg szívből kívánom, hogy javuljon a helyzet nálatok - és nálunk is)
2003.08.01 20:55
.
2003.08.04 20:25
2003.08.08 20:28
), megint fuccsba ment az egész. Mégegyszer próbálkoztunk, és megint beteg lett, aztán azóta hagyom az egészet. Majd ősszel újra próbáljuk, ha a férjemnek meglesz a diplomája.
. 

! Legalább valaki együttérez velem
. 

kuki-sztori

. Én meg majd' gutaütést kaptam... 2003.08.09 20:53
Már hiányoztatok...
Épp ezért jó hosszú leszek...
Az ukrán vámos meg vette a lapot és visszakukucsolt!
Majd teszek fel képeket mindjárt.
Bárki próbálja vele tanítani, odajön hozzám, megbökdös az ujjával és mondja, hogy TE.
A villájával viszont már nagyon ügyes. Igaz sokszor nem a villára szúrja a kajcsit, hanem az ujjára és úgy kapja be. Viszont a nagy bánatom, hogy bal kézzel ügyesebb.
Pedig a családban mindenki jobb kezes. Előre félek...
Tényleg édesek lehettek...
Tessék nekem írni!!! Irgum-burgum!!!
Nem baj, jó lesz a könyv a lányaimnak (az unokáimnak)...
Lókötő egy fiad van! Attól még imádnivaló!!!

Inkább ilyen legyen mint beteg, nem?
). Lazán félre volt húzva a rács...
Végülis látja, hogy mi, hogy csináljuk.
Majd teszek fel képet róla.
találtam ki, de remekül működik.
A pelushoz képest kicsi, nem melegít annyira és a pisit tökéletesen felszívja.
Ma délelőtt elég volt egy bugyika 2 betéttel.
2003.08.10 19:57

Persze nem pont abban a topikban kellett volna összefutnunk, de ez van.
Vannak képeid máshol is? 2003.08.10 21:53
2003.08.11 20:40
Nekem a pelusos pancsi tetszik a legjobban
Azon filozgatók, mennyi szendvicset stb pakolsz ilyenkor?
Új képmikor?
2003.08.15 21:03
, kirándultunk
, na meg a chello is vacakolt. Természetesen akkor amikor ráértem volna netezni.

Mármint Dodó!
És nem azért mert elfogult vagyok a kisfiúkkal kapcsolatban.
A dokim már UH-ra is elküldött, hogy nincs-e valami gond, de nem volt. Sőt az UH után el is múlt.
Talán megijedt?
De hát le nem kötözheted. Azt a baseball ütőt pedig jól rakjátok el, nehogy megint összefusson vele!
(néha még most is
) Szóval egy pici zacsiban mindig van jég a fagyóban (ilyen esetekre). Ha kellett előkaptam és kész. Sokszor nekem is jól jött ha megégettem a kezem főzés közben.
, de 20 szendviccsel indultunk el mindig + ropi, chips, keksz, na meg útközben jégkrém esetleg fagyi. Ja és 4 üveg 2 literes innivaló. Ebben volt cola és tea. 2 üveggel mindig csonttá fagyasztottam, így hazafelé is volt klassz hideg innivaló. 

Csak most már vissza ne engedd a karodba aludni!
Amíg ilyen hamar elalszik, hogy szopi nélkül is max. 10 perc, addig nem kezdem el. Sajnos úgy néz ki, elválasztja saját magát.
Ha elkezd nagyfrász
lenni, akkor azonnal kezdem én is.
Viszont nekünk annyiból könnyebb a helyzetünk, hogy Dancsinak ha elkezdődik a suli, reggel és délután vinni-hozni kell. Tehát elvileg délután sétálhatunk is (15 perc a suli normális gyaloglásban), talán oda-vissza el is fárad majd.
2003.08.15 21:45
Nekem is az egyik kedvencem a strandolos!

2003.08.16 20:33
Meg rólunk is beszámolok
Hogy ünnepeltek? 2003.08.19 17:31
Hiányzik az a meghitt pár perc ami csak a kettőnké volt. Viszont tényleg nézem ahogy mondtad, a jó oldalát, hogy eddig szopizott. A nagylányom nem akart, a középső pedig nem tudott szopizni (neki 6 hónapig fejtem), úgyhogy nekem nagy öröm volt, hogy Dodó viszont ilyen sokáig bírta.
Meghalt egy nagyon aranyos, kedves kollégám.
Elég közeli munkakapcsolatban álltunk, na meg barátilag is nagyon közel álltunk egymáshoz. Amikor ő vált a feleségétől az én "vállamon sírt", amikor én váltam, én az övén sírtam. Természetesen csak mint jóbarát. 49 éves volt, infarktust kapott. Egy orvos barátja volt vele akkor, de még ő sem tudott rajta segíteni.
)ilyen helyzetben? Annyira fáj...
2003.08.19 22:22
Nagyon fiatalon halt meg!
Nekem januarban halt meg a nagymamam, tudom mit érzel.Bar o mar korhazban volt régota.A halal mindig fajdalmas,de ha ilyen hirtelen torténik,mint a kollégadnal is,sokkal értetlenebbul all elotte az ember.
De én nagyon élvezem,irto édes tud lenni.
Van egy-egy szo,amit mond,de némelyik betu mas,pl a lampa,az pampa.

2003.08.19 22:55
2003.08.20 12:44
Oket ismered?
2003.08.20 14:47
No meg persze a mamádnak sem lehetett könnyű.
Nálunk is előfordult és nálunk is mindig azt hitte Dodó, hogy ez most milyen jó móka volt. Haragudni persze nem tudtam rá, hiszen lehet rájuk???
, de szerintem most nem az én véleményem számít!
2003.08.23 20:57
Hihetetlen, hogy ha bemegyek a munkahelyemre őt már sosem látom.
Felhasadt a szája belül (jól fel is dagadt) és van egy szép kék folt a combján.
Apa amikor meglátta mondta is, hogy de szép csókos szája lett hirtelen.
, mert akkor aztán megvan az illető programja a nap hátralévő részére.
Na meg nagyon kíváncsi volt, hogy mi van a baba kezében. Olyan édes volt, hajolt a monitor felé, hogy hátha akkor jobban a kép mélyére lát. Gondolom érted mit mondok.