Sziasztok!
Stella!
Örülök,hogy megúsztad ezt a félelmetes vizsgálatot,klassz,hogy mindent rendben talált a doki.Most már azért szerintem megnyugodhatsz végre,és nyugodtan várhatod ezt a kis pasast!
Hallottátok,hogy Palotás Petra (RTL) elvetélt? Én ma olvastam,és teljesen ledöbbentem!

2 héttel volt idősebb a terhessége,mint az enyém! Félidő körül!

Tavaszra ,májusra várták a babát...
De megpróbálok nem foglalkozni ezzel a témával!!
Babakocsi!
Mi is kinéztünk a férjemmel egy nagyon klassz babakocsit. Tegnap elmentem a Brendonba,hogy megkérdezzem,ha ezt a színt megrendelem (2008-as szín),akkor kb.mikorra vállalják,hogy megérkezik? Ekkor ért a nagy sokk!

Ehhez a kocsihoz (már!!) nem tud rendelni hordozót (2008-as!!),pedig egy Travel Systemes kocsiról beszélünk.(Sportrész,mózeskosár,hordozó). Ezeket elvileg cserélgetni lehet rajta,attól függően,hogy melyikre van épp szükség. Mondom: Ha ebben a színben nincs hordozó,akkor rendelek másik színűt hozzá,hiszen úgyis cserélgetem,nem lényeg a szín.(ez is félmegoldás,és azt útálom,de ezért a kocsiért mindent

) Erre mondja a nő,hogy az nem jó,mivel a sportrészt nem lehet levenni (!

!) a kocsiról!
Tehát valszeg a piros kocsihoz nem lesz túl jó a rózsaszín hordozó!
Én ezt nem értem! Egyszerre van a vázon a mózes és a sportrész?
Meg a sportrész a hordozóval?Hiszen a hordozó alól kilóg a sportrész!!!!!Hogy néz az ki????Teljesen ledöbbentem,nem is akarom elhinni! Szerintem ez a nő nem is értett hozzá! Persze nem volt ebből a kocsiból,hogy meg lehessen nézni!!!
Nekem 7 éve 3 funkciós Neonato kocsim volt (nagyon szerettem!),és már annak is lehetett cserélgetni a mózest és a sportrészt! És ráadásul egy 200 ezer ft-os kocsiról bezsélünk!