A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuzi, Istit is kezelték cranio-val (megkapta a 4 nagykezelést még nyáron), és Orsi még ennél a sajtkukacnál is ügyesen megcsinált mindent. Nagyon ért a gyerkőcökhöz, futkosás sem akadály, ő fut utánuk, és én úgy tapasztaltam, a gyerekek is jól érzik magukat nála :D

votiv 8)
votiv

Tinu!
Ugyanezért nem szoktam filmekről írni :lol: Egyik nap a blöff teszik, másik nap a HÁz a Tónál, harmadik napon az Amerikai Pite. Mondhatjuk, hogy érdekes az ízlésem :lol:

Votiv!
mútkor megint szó volt a vizesedésről-penészedésről. Nálunk ngyon bevált az a szellőzőrendszer, amiről tavaly írtam, semmi pára nincs az ablakokon, még ha főzök, teregetek, akkor sem.

ma itt voltak Kisünék, és olyan jó volt!!! Kicsit sajnáltam, hogy elköltöztünk :cry:
zuzmo1

Zuzi, Ancsi is ajánlotta újfent, de nálunk nagyon spéci a helyzet, érdekes mód csak a két hálószobában penészedik az ablakkeret (csak ott van fa tetőablak) és valószínű inkább fűtési gondok, nem szellőzés (mindkettő ablakon van szellőző is). A fürdőszobánk pl. nem penészedik, a konyha se...
tehát pont az a két helyiség, ahol "kéne", az nem. A csontszáraz háló meg igen... én már arra is gyanakszom, hogy talán a ferde tető szigetelését baltázták el annyira, hogy "átázik" a tetőablak :?
vagy egyszerűen az ablak maga egy nagy szar, selejt, vagy nincs rendesen leszigetelve, és ha kicseréltetnénk, talán megoldódna a gond...

votiv 8)
votiv

Rylie,
grat az afp-hez.
a többi meg majd néhány hónap múlva már múlik, nem??? :lol:
ez a We are Magyars! cd van meg?

gátizé-védelem:
elsőnél senki nem védett semmit, másodiknál emlékszem ilyenekre, h most ne nyomj, lélegezd el a fájás, de ne ÚGY, hanem finomabban. És akkor furi volt, mert nagyon nyomott a kis buksija, és utána az első pisi az nagyon durva élmény. És olyanra is emlékszem,h doki és szülésznő azon vitatkozik,h akkor most ki tartsa ott a kezét, de érezni nem éreztem semmit. Most meg nem volt semmi, annyi volt az instrukció, h nyomjak, amikor úgy érzem. Semmit nem kellett visszatartani, hanem mindig mondták, h csináljam, ahogy jön. Aztán volt egy kis repedés, én attól féltem totál szakadok majd, az instruk. hiánya miatt, de nem.
éljen éljen.

Zuzi,
majd irj lécci privit erről, de neked trauma volt a második szülésed is? :roll:
én Igit és magamat vinném cranio izére, de előbb jön a biorezi mérés, ha egyszer megjön L fizuja.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

most hallottam, hogy a Palotás Petrának elment a babája 5 hónaposan. Ez igaz? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
zuzmo1

Zuz,
pont tegnap néztem a ház a tónál-t, és olyan furi érzésem volt. Mondtam Levinek, hozzon egy papirt, mert le kell irnom a történetet, h megértsem... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan: nemtom a címét, másolt a cd :oops: :P

gátizévédelem: hm :? hát akkor majd meglátjuk, hogy hogy sül el!
Mondjuk azt sose felejtem el, hogy már rég itthon voltunk és egy bő hét után is még kínlódtam az alfelemmel és azt is kívántam magamban, hogy én inkább szülök mégegyszer csak ez múljon má el!! :( :x

Zuzi: azon én is meglepődtem, hogy Pannuszi születése traumás volt neked... :roll: én valahogy úgy emlékeztem, hogy nagyon pozitiv élmény volt neked! Vagy mégsem?? :roll:

Votiv: a háttérből gondoltam, hogy szép fotel+drapéria :) és persze a fotók is szépek/profik (lefety) :mrgreen:

Na kikapcs má tényleg 8)
R
rylie

Hú,szegény lány...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Én is tegnap néztem :shock: :lol:

és pozitív, de trauma volt :lol: Ugyanolyan kemény volt (férjem szerint kivülről nézve keményebb, mint B-vel), csak a vége volt más, mert itt, talán azért meert nem nyomtak tele minden szarral, megvolt a katarzis, ami miatt olyan szépnek tűnik (ezer hála a segítőimnek!). De már eltelt egy év, és én még mindig rettegnék egy újabb szüléstől..... azért ez nem túl jó....
zuzmo1

dicsekvés:
23-án jön az oviba a Kolompos együttes, és ott lesznek EGÉSZ nap...asszem én is ott lebzselek aznap a Memével... :lol:
zsancikant

Zuzi,
segitene a lelkeden, ha azt mondanám, én is félnék (még mindig!) egy újabb szüléstől???...pedig nekem semmi rossz nem volt. Egyébként, NAGYON sajnálom, h ennyire megviselt ez titeket.
Tényleg inkább "dolgozz" rajta vhogy...
de azért elmondtam.. :wink:
zsancikant

Zuzi,
én nem lézengek hanem dógozom :mrgreen: 40 jogszabály 25 kormányrendelet (módosításokkal együtt) és ezekből rakosgatom össze az "Állatartási szabályzatot", úgy, hogy a fent említettek, -szokás szerint-, ellentmondásokat tartalmaznak... de nem baj, mert szeretek ezzel bíbelődni, olyan, mint egy nehéz keresztrejtvény, amit tolvajnyelven köll írni... :mrgreen:

Rájli,
köszi :)
Névvel hogy álltok?

Gátvéder: nekem volt Mirkánál, még csak nem is horzsolódtam, pedig semmi előzetes gátmaszsázs nem volt. Illetve csak a "természetes" tipusú, amit Zuzi dokija ajánlgat.. :mrgreen: ééés tényleg nehezebb, hogy nem nyomhatsz, csak a legvégén egy kicsit, viszont utána tudsz ülni!!! meg járni, meg pisilni is!!! nem is beszélve a későbbi szexről! az első, gátmetszéses élményemhez viszonyítva, csak szuperlatívuszokban tudok erről nyilatkozni. Aki teheti, sztem csinálja! :)

na megyek, dógozom még kicsit, aztán megyek a bölcsisemért..

csók

macs
macskanyu

Zsanci!
Más nem jelentkezett a Cd-re? mert akko r én nagyon örülék neki :D
zuzmo1

Zuzi,
we have a winner!
eljuttatom hozzád a nyereményt!!! :lol:

mék a bölcsisért és ovisért!
sziasztok!
zsancikant

megvan a vizsga!
ancsipancsi

Ancsi,
te stréber állat! :lol: Áh, csak irígy vagyok, h neked ilyen jól megy. :D Gratula.
neet
neet

Neet,
ha még tudnád a jegyeimet is ;-)
mindenesetre teljesítőképességem határát elértem, folyamatosan 10-11 órákat tanulok, Nyuszit alig tudom közben kezelni, vagy épp a férjem vigyáz rá, a fejem hatalmas, s ma a vizsga után szarul is lettem, szerintem akkor jött ki a stressz, a fáradtság +, hogy balfaszságból 8 emeletet másztam meg az egyetemen, mert oda-vissza kellett mászkálnom. lassan 7 hós terhes leszek mán, nem bírom én! :)

ancsipancsi

GYEREKSZÁJ, AMIN MAJDNEM BEHALTAM:

vacsora közben
Lencsi: - Apa, én nagyon szeretlek téged!
Apa: - Igen? Én is téged! És mi a szeretet?
Lencsi: - Hát ott van.
Apa: - Hol?
Lencsi - Hát ott a szeretet! Ott az a szeletelt párizsi. :D

(mármint szeletelt = szeretet :D)
ancsipancsi

Sziasztok,

Ancsi,
grat a vizsgádhoz és elismerésem a lépcsőzéshez is...
Szeletelt :D - alig várom,h Eszteremtől ilyen mókásakat halljak :lol:

Rylie,
jóóó sokáig szenvedsz már ezzel a rókakomával!Én azt hiszem a 24.héten hánytam utoljára...Kitartás!
Gátvéd: mikor félszegen megkérdeztem dokimat,h a második gyerkőnél szte van-e szükségem a gátmasszázsra, akkor jót mosolygott: lévén,h 14,5 hónap van a gyerekek között :D :oops:

Vot,
nagggyon király képek!!!Liliróza nagyon édes,és én sem bírom elhinni, hogy egy ilyen igazi kiscsaj 56-osat hord? Mennyivel született egyébként?

Jaa, erről jut eszembe, hogy van mivel büszkélkednem: Attim a három hónapos mázsáláson 7220g és 67cm voolt!!! 11cm-t nőtt három hónap alatt!! Gyakorlatilag csak úgy ugrál méretről méretre, már a 74-eseket nyúzza :shock:

Zsanci,
és bent is lehettek majd a Kolompost hallgatni?Ez amolyan fél-nyílt nap lesz?Tök jó, h manapság mik vannak az ovikban, sztem a mi időnkben negyed ennyire sem volt mozgalmas az élet.

A tegnapi hírt is lehet,h majd vmikor megpróbálom tömören megfogalmazni, csak h lássátok mik vannak... :shock:

Kép
Kép
szelloke

Ancsi:
Gratula!
Szeletelt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gátvéder:
Engem komolyan nyiszáltak, de utána egyből ültem, ráadásul a folyosón szocreál vas padok voltak :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: És a szex sem volt utána gond, sőt... :oops: :oops:

Szellőke:
3 hónapos :shock: :shock: :shock: :shock: Réka még mindig 7,5 kg (most egy csomót hízott), de ő is már 86osban nyomja. Némelyikbe az van írva, hogy 18-23 hónaposra... Hát, etetni ócccóbb, mint ruházni, az biztos :lol: :lol: :lol:

Zuzi:
Cranióról írok majd vagy ma később, vagy holnap.

Ha nem jönnék:
holnapra kaptunk ip-t ortopédiára, kéretik drukkolni, hogy Rékából ne legyen Forest Gump :D (=ne kelljen sín) /mocskosgenyóanyaNukada :lol: /

nukada

Sziasztok lányok!

Votivia! Liliróza nagyon édes és gyönyörű kiscsaj :)

Nuk! Gratula a tegnapi napotokhoz :) és drukk a holnapihoz ++++

Ancsi! Gratula a vizsgádhoz :) hogy te milyen ügyi vagy :roll:

Gátvédelem kontra vágás & szex: nekem ugyi Grétivel nem vágtak, de a 6 hetet szigorúan kiböjtöltük Petivel, doki nem kis meglepetésére. Nekem senki nem mondta, hogy ez csak régen volt divat. :roll: :twisted:
Aztán Bajnival vágtak (szerintem a helyzetre való tekinettel nem kicsit), ezzel együtt rosszabbra számítottam, főleg a barátnőm elmondás alapján, de nekem nem fájt már aznap sem, 2 hét után kezdett kicsit kellemetlen lenni, hogy a felszívódó varrat mégsem szívódott fel, de pár nap múlva a doki megszabadított tőle. Ezután minden bajom elpárolgott és már másnap egymásnak estünk apjukkal és még poénkodtunk is, hogy a doki valamit nagyon összevarrhatott, mert akkor és azóta is sokkal jobbakat hancúrozunk :oops: :D

KépKép
KépKép
lindicita

Nuk,
Eszter is így nyomta, mindketten 4kg fölötti súllyal születtek, és 4 hónaposan E 8290g volt és 67cm, de ezután lelassított és most egyszerűen csak magas (87cm) és ehhez kb normál a súlya( 13kg).
Szóval: 1.a genetikai alap az apjuktól, 2. nagggyon ütős a tejem :-D
Holnap én is drukkot nyomok az ortopédiához!!!
szelloke

HA már álandóan a gátvédelem utáni örömökről esik szó, had' kérdezzek:
Cerazette-en kívüli mi az, ami hormonmentes és BIZTOS védelem????
szelloke

állandóan :oops:
szelloke

Szellőke,
gumi (97%, rá van írva és ezt a Jóbarátokból tudom :lol: ) és/vagy külön szobában alvás (100%). Hogy érted azt, h BIZTOS? Biztos megoldás nincs, amíg nő a nő és pasi a pasi. Az élet él és élni akar, tudod. :D
Mondtam már, h szép neve van a lányodnak? ;)

Nuk,
+++ :D

Lindi: régen volt divat: háát, már a régi görögök is (jobban) tudták a dolgokat, szal sztem ebben aztán nem lehet a divat a mérvadó.
Levi's-es infod meg hiányos. ;)

Az a gátmasszázs sztem kész horror (nekem a szülésznő akarta, de asszem nem tetszett...) inkább vágás, ha lehet választani. Aznap már ültem, bebebee.

Ancsi,
szeletelt szeretet :lol: :lol: :lol:

Az én lányom a legédesebb a világon! Ma volt egy kisebbfajta hangulati kirohanásom, és "ejősen megölellek és ne síjj anyu! után áááá... :D
neet
neet

Lindi,
mi az h a 6 hét kivárása csak régen volt divat? :shock: :o az nem azért van, mert a méhszáj még nem zárul össze teljesen és hogy ne menjen fel fertőzés? nem a seb/ varratok miatt szokták ajánlani
de nemtom, csak meglepődtem, UM ezt kifejezetten kiemelte

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szellőke! Én itt hallottam a tuti hormonmentes fogamzásgátlót: térd közé szorított Aspirin :) Bár azt hiszem pont Zsanci osztotta meg velünk, és vagy nem szorította eléggé vagy pont nem volt otthon a múltkor :)
lindicita

Lindi,
aszpirin nem jó, mert néha beveszed, mivel "fáj" a fejed :-D
A 6 hetet én is úgy tudom, ahogy Szrek elmondta...

Neet,
köszi, Ti is szép nevet választottatok ;-) DEjóóó is a megölelés!!!

Azt hiszem én most L.
Jócak
szelloke

Szrek! Én nem tudom, hogy van ez, mindenesetre Gréti születése után, mikor mentem a 6 hetes kontrollra, a doki kérdezte, hogy fáj -e a házasélet? Én meg, hát hogyne fájna a hiánya. És a doki csak lesett, hogy ezt ugye nem mondom komolyan, nem kell azt kivárni. Úgyhogy Bajnival lefeleztük az intervallumot.

Neet! Bocsánat :oops: Elfeledkeztem róla. Amint tudom, bepótolom, lehet már holnap.
Esztid milyen édes :)

Ma én is röhögtem:
Bajnit szoptattam a szőnyegen, Gréti meg körülötte bohóckodott és hát Bajni nagyon hálás közönség, egyfolytában vigyorgott, de közben szopizott is. Szív, elereszt, vigyorog, szív, elereszt, vigyorog ... . Aztán egyszer akkorát röhögött, hogy kiesett a ritmusból és úgy kiköpte a cicit, hogy a szájában levő tejjel jól szembeköpött :lol:

Ja,és ma megnéztük Gréti oviját, ki is töltöttük a jelentkezési lapot, és Grétit alig bírtuk hazaráncigálni.
lindicita

Curse :) De jó, hogy Adél nem hagyta abba a szopit! :D Nagyon kivi vagyok a képre!!

Ancsi :) Gratula!! nagyon megy ez Neked! :wink: :D gyerekszáj :mrgreen: :lol:

Zsan :) Gratula Memének a kúszáshoz!! :D :D innentől nincs megállás :wink: :mrgreen: :lol: Mi volt a böliben?

Macs :) Ragasztott képhez gratula Fülinek!! :D és elraktad ugye? Jó melózást!

Rylie :) Éljen a szuper afp-eredmény!! :D :D Mai napod..jájj :( de sztem igazán nem kell szégyellned magad emiatt!!! végülis terhes vagy!! Sok +++++++++++

Zuzi :) És Pannus nem foglal le?? mert ha néha apámhoz leviszem Bálintot, akkor "csak" Bencus marad, de nem veszek észre nagy különbséget (így sincs-úgy sincs szabadidőm) :mrgreen: vagy én csinálok rosszul vmit?
Én holnap mentem volna c.s. terápiára, de apa hazafelé kissé lebetegítette az autót, így elmarad :( Viszont régebben, amikor voltam, a végén elvittem a gyerkőket is és Orsi megnézte őket, tök gyorsan megvolt, mert ha nincs bajuk, akkor nem kezelgeti őket feleslegesen, szóval lehet hogy Pannusod is gyorsan végezni fog :wink: (És Orsi tényleg jó fej, azt sem vette zokon, hogy Bálint eltörte az egyik üveg gyertyatartóját :oops: )

Szellőke :) Óvszer :wink: és gratula Attila szép méreteihez!

Nuk :) Holnapra drukk +++++++++++
denizsa

Lindi :) Hű, már ovi! Már ilyenkor lehet jelentkezni? (nem csak májusban?) tejcsis röhögés :lol: Enyim dokim is a "régi iskola" híve, lelkemre volt kötve az önmegtartóztatás.

Neet :) Eszti ölelése :D :D
denizsa

Jó az Aspirin a térd közé, csak senki ne hajolgasson... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

gátvéder:
hülyén hangzik, de nekem meg pont fordítva van... én spec előtte túl szűkösnek véltem magam, most pont jóóóóó :wink: :wink: :wink:

Szellőke:
Biztos tipp: apjuk éjszakai műszakban+ egy Réka, aki napközben nem alszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy Réka 2700ghoz képest sokat hízott, de mivel rettentő hosszú, igen vékonykának néz ki. Pont ma állapítottuk meg, hogy kezd kerekedni, fürcsi közben el is neveztük Husapunának. Olyan jó japánosan hangzik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cranio:
Igazándiból azért akartam elmenni, hogy lássam/érezzem, milyen Rékának. De jó volt, amikor az alhasamnál "matatott" az Orsi, akkor feljöttek a szülés pillanatai, de érdekes módon kívülállóként... Szóval láttam, ahogy kijött a Réka :shock: :shock: :shock: Meg egyszer tökre kiváltam a testemből, egyáltalán nem éreztem magam!
Most épp primer rosszabbodásom van, mert mindenem fáj. Viszont már egy csomót ittam, ami nálam nagy szó 8) mármint vizet :lol: Kiváncsi leszek, mert azt mondta az Orsi, hogy most a csontokat pakolászta helyre, a köv. alkalomtól lehet keményebben beleavatkozni a dolgokba...

nukada

Sziasztok :)

Mostanában alig van időm, mert sok meló zúdult rám.... :roll: Barátnőmnek kivették a manduláját (nem dolgozik), így most kettőnk helyett nyomom :roll: De lesz píízem ;)

Csak végigfutottam az utolsó két oldalt :oops: és
Gyereket gyönyörűségesek :D :D :D

Rylie,
én nem ittam málnalevélteát, mert nem volt időm/kedvem megcsinálni :oops: A homeót szedtem ;) És ici-pici horzsolással megúsztam ;) A masszázsra nem emléxem, annyira gyorsan történt minden 8) Jóóóóó volt, könnyű volt és szép :) Neked is ezt kívánom!!! ;)
6 hetet mi is kivártuk, szigorújan! :roll:
És nemtudom ki hogy van vele, de ezt a szülés előtti gátmasszázs Apával nálunk nem működött :oops: Lehet, hogy csak én vagyok ilyen, hogy nem kivántam akkor a sexet.... Nagy valószínüséggel annyira felborúlt a hormonháztartásom, hogy ilyen változásokat hozott e téren. Nemtudom.
Viszont van egy-két barátnőm, akik ugyanezt mondják (mármint ami a hancurt illeti). Szóval...... :?: :?: :?:
Ja, és még most is van olyan, hogy "kerülöm" :oops: De nagy valószinüséggel ezt a fáradtság is okozza.
Mindegy, csak kiírtam magamból....

Deni!
Ne aggódj Bencus miatt ;)

Ríd,
édesek lehetnek a kicsinyeid :D De jó lenne, ha már mi is itt tartanánk :)

Ancsi,
Te MÁZLISTA!!! :lol: :lol: :lol: Grat.!!!

Lindi,
hová fog járni Gréti? És előttem már Deni feltette a másik kérdét. Nem tavasszal van beiratás???

Mása
Kép
Kép
szmagdi

sziasztok,
csak egy röpke...
fél kilencre mentem dokihoz, mert, hogy valszeg ELŐBB be tudok jutni, háááát, FÉL 11-kor kerültem sorra... :lol: :lol:
lényeg: azt mondta, nem kell az oltás, mert mivel egy pasivel nyomom (Brad Pittet nem emlitettem... :wink: ) és valszeg elég régóta, már kijött volna ez-az. Most már csak azon izgulhatok, h pasim nem kacsingat-e ide-oda...

amig vártam: irtó sokat olvastam, megnéztem majdnem az ÖSSZES baba képét, ami az albumokban volt, kijavitattam a gyerek nevét, Emeséről Mersére.

hát, mozgalmas napom volt... 8)
zsancikant

ezt az oldalt azért elolvastam :lol:

Zsan! ez az éjjeli dokihozmenés :roll:

Angi ma először énekelt. Istenem aaaaaaaaaaaannyira, de aaaaaaaaaaannyira édes :lol: :lol: :lol: !

Múlkori 2. vizsgán elhasaltam. :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Mása, nem vagy egyedül, én hasonlóan éreztem, ill. nálunk apjuk részéről se volt vonzó az óriási has, benne a lányával... ami elfogadható, de persze az én kis önző agyamnak ez sem esett jól.
A 6 hétnél én még jóval többet is vártam, mert nem jöttem alul helyre egyhamar (farkcsonttörés, szakadás, ezer varrat), úgyhogy nem is tudom, milyen lett volna, ha...
Nálunk alapból hendikepes a szex, Istók később alszik el, mint én, vagy mire sikerül lelőni, már morgok, ha valaki akar tőlem még valamit :twisted: főleg hogy éjjel is műszak van, Józsi 1 körül sírdogált (dolgozott benne a szuri), Istók meg 3-kor jött át, hogy szomjas, aztán befeküdt mellém, 6-kor már apjuk kelt, 7-kor én :roll:
Csak abban bízom, hogy ha ezen a nehéz időn túljutunk, még lesz kedvünk összebújni :(
hormonmentes fog.gátló: Patentex v Permatex spermaölő hüvelytabletta. Egyetlen hátránya, hogy 10 percet várni kell, míg hatni kezd, de ez akár még fokozhatja is a kedveteket :P és olyan biztonságos, mint a tabletta, csak mellékhatások nélkül, és nem is kell rendszeresen szedni.

Vica, LOL= Laughing Out Loud = hangosan nevetek! :)

Istókék kaptak keresztapjától egy ugráló, zenélő (Miami vice-t nyomja), villogó istencsapását, aminek a dobozára az van írva:
The best welcome gifts for the children! Every styles fully wonderful! Once own, nothing can instead!
be kéne küldeni a Homárba :mrgreen:

ma megyek a karácsonyra kapott fodrászhoz, délre :P

Szellőke, sokan kérdezik, hogy ugye nagyon kis súllyal született Liliróza :mrgreen: de nem, mert 3490g volt és 54cm (bár utóbb a doktornénink nézett erősen, hogy hol van a 4 centi? :P)
ő egy ilyen kis bonsai gyerek, agyra gyúr :P a tesója is ennyi idősen már 8kg-n túl volt...

Rylie, szerintem egy kismamának egyáltalán nem ciki szarul lenni, főleg nem ilyen környezetben/helyzetben. Biztos vagyok benne, hogy ezt főleg az egészségügyisek/nők/minimális empátiával rendelkező emberek meg tudják érteni.
Lehet, hogy fiad lesz? Én Istókkal voltam ilyen hullámvasutas :wink:

megyek, elfogyott a KV-m és lassan ébrednek a kölykök. Szép napot mindenkinek!!! :D

votiv 8)
votiv

Zsanci!
Tegnap volt a randi? Valamiért azt hittem, hogy tegnap előtt :lol: HPV oltást kérdezted??? Nekem valahogy van egy olyan érzésem, hogy azért (sem) ajánlgatják, mert akkor elveszítenék a betegeket, akik szűrővizsgálatra mennek. VAgy nem???? lehet ez hülyeség....

szex :lol: :lol: :lol: :lol: tök jókat írtok :lol: :lol: :lol: Nekem is valahogy az az érzésem, hogy egy terhesség-szülés teljesít ki igazán egy nőt, és utána még jobb. De azért a gátmetszés után elég durva volt.
Én dokim köztudottan szexpárti, de ő is azt mondta, hogy az első 6 hétben csak szeretgessük egymást, de AZT ne. Amúgy a gátmasszázst nem úgy értettem ám, hogy minden áldott este szerelmeskedni kell :lol: :lol: :lol: :lol:

Nuk!
Cranioról nagyon jókat írsz! NAgyon kíváncsi vagyok

Deni!
Te is voltál cranion? ÉS neked segített abban, amiért mentél? Bálint és a gyertyatartó :lol: :lol: :lol:

Rylie!
Teljesen filmbeillő, ahogy leírtad a kálváriádat, de mivel már voltam várandós, nem röhögtem hangosan. Ez egy olyan szituáció, amin majd később olyan jót fogtok nevetni, és majd mondhatod a gyermekednek, hogy " amikor veled voltam terhes, odahánytam a mosdóba a kórházban". Fel a fejjel, csak elmúlik már ez a rosszullét!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Barbi!
Fel a fejjel!!!++++++++++++Legközelebb összejön! Nincs miért szomorkodnod, ha a lánykád ilyen szépen énekel :D :D :D :D

Mása!
Gazdagodásra fel! :lol:
Azért remélme, tudsz egy kicsit pihenni is......

Ancsikám!
Gratula! De pihenjél is!!!! POcakosan nagyon megterhelő ez. Lencséd :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Deni!
PAnnus nem foglal le úgy agyilag, mint B. Nem tudom ezt értelmesen leírni. PAnnus egyébként annyira anyás, hogy egész nap rajtam lóg, de van időm agyalni. AMikor meg alszik (ami nálunk max másfél óra napközban), nem találom föl magam. Úgy érzem, annyira feladtam magam (ez nem panasz, hanem tök normális dolog, de ez van), hogy most, hogy lenne napközben kb 1 órám, nem találom föl magam. Biztos csak átmeneti, majd kialakul a napi ritmusunk így is.
Lehet, hogy az a fura, hogy most hirtelen egy pici gyerekkel kell foglalkoznom, én meg hozzászoktam B-hez. Amikor ő itthon van, akkor igazából PAnnus is azt játsza, amit mi.
kicsit bonyolult vagyok :roll:
zuzmo1

Sziasztok!

Ancsi!

Ha így folytatod, akkor nem fogok mostmá szóba állni veled!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: Egyébként gratulálok! Most már helyettem is elmehetnél egy két vizsgára... :P de tényleg melletted most már olyan balféknek érzem magam...mert az én vizsgáimról inkább ne is beszéljünk...ma is be vagyok jelentkezve, de nem mentem, mert a végét egyáltalán nem tudom még és mivel két tételt kell húzni, abból is kell, úgyhogy még szerencsével se tudom megúszni azt a témát...és épp 10 ezer forint van otthon, ha most azt elutazom az egyetemre és még meg is vágnak a vizsgán, akkor, áááááááá na mindegy....pedig tanulok sokat én is... :roll: :roll:

Gátvédelem téma

Nekem vágtak, úgy kb. 4-5 cm volt a varrat, legalábbis ahogy kitapogattam, de nekem se volt annyira kellemetlen, mert rögtön tudtam ülni, ilyesmi, de azért persze a seb ott volt és azért eltartott egy darabig, míg begyógyult és én nem csak 6 hétig, de még utána se nagyon akartam összebújni apával, mert sokáig tartott a gyermekágyi folyás, bár mikor mentem kontrollra, kiderült, hogy van egy repedés vagy seb a méhszájamon ami a szülés során kerülhetett oda :shock: , érdekes, hogy ezt csak a kontrollon tudtam meg...na mindegy szóval valószínűleg emiatt is lehetett vagy nem tudom, hogy olyan sokáig tartott nekem a gyeremekágyi folyás. Meg úgy kb. 3-4 hónap után vagy még több is volt, hogy az eredeti formájukat visszakapták a lenti alkatrészeim, a seb igaz begyógyult hamarabb, de valahogy tágabb volt, meg hasonlók és kellett pár hónap mire teljesen ugyanolyan lett, mint volt.

És hát szex témában nekem régebben is ez volt a bajom, hogy este amikor fáradt vagyok, hogy nagyon nincs már kedvem hozzá...szegény férjem... :roll: múltkor azon poénkodtunk, hogy néha majd hazafutunk melóból, mert akkor még nem vagyunk fáradtak... :lol:

Votiv

Liliróza csudahelyes :) jó ez a sorozat, van mosolygós kép is meg nyelvkinyújtogatós. :lol: Írtad nemrég a cicicsavargatást, annyira érdekes ez, hogy mennyire ösztönösen ezt csinálják a gyerekek, hogy csavargatják a cicit, mert Bendi is állandóan csinálta, meg néha nyomkodta is. Arra gondoltam, hogy talán ösztönösen ingerelik a cicit, hisz ugye az ingerléstől termelődik a tej, és amíg az egyiket szopizzák, biztos ami biztos a másikat is megdolgozzák...:lol:

Nekünk is Velux fa tetőablakaink vannak és nincs penész sehol, kivéve a fürdőszobában egy sarokban, szóval az sem az ablaknál. Egyébként valószínűleg nálunk is a gipszkarton alatt ott a sarokban nem rakták fel rendesen a szigetelést... :? De a többi helyen nálunk a szellőző is be van csukva ilyenkor, mert bejönne ott a hideg és nincs penész, pedig abban a szobában ahol teregetni szoktam a komód hátulja már meg van vetemedve, a sok pára miatt...

Rylie

Ez a sztori, úúúúúááááááá, szegénykém, remélem most már sokkal jobban vagy, afp pedig szuper!! :)

na megyek tanulni, hátha egyszer eredménye is lesz... :?

ruz
ruzicsky

Jóreg!
Itt is a nyugalom ritka percei vannak, Kicsi még alszik (nem csoda, legalább 4x, de lehet,h 5x volt fent éjjel :shock: ), a Nagy már elment az oviba az Apjával, csak én és a kvm... :)

Jó sokat írtatok! De legjobbak a képek: Gréti, Barni, Félix, Liliróza, mind tündériek!!! :)
Vot, jól látom,h LiliRóza kezd rád hasonlítani? (Vagy csak még nem láttam az Apját...) Indi-féle manó gyönyörűűű!!

Nuk, micsoda hírek! Réka nagyon beindult fejlődésileg! Szuperek vagytok!!! (Fogadjunk,h nektek is antilop etetőszéketek van! :wink: )

Szrek, rokkendroll :lol: :lol:

Szellőke, arra gondoltam,h lehet,h Atti a 3 hós fejlődési ugrását éli, de aztán írtad,h megnyugodott.
Hormonmentes fogigátló: Pharmatex kenőcs (van kúp/tabletta is, de ezzel nem kell 10 percet várni). Tesztelés alatt... :oops: :roll:

Zsan, éjjeli rákszűrés :shock: Ennyire elfoglalt a pasi?

Ancsi, gratula, szuper vagy! (Drukkoltam!)

Deni, Curse, köszi a gratulákat! Kiscsajom állandüóan megy, elindul a lakás egyik feléből, aztán vissza, soxor. És a végén teljesen kész van, totál elfárad. Tegnap egy órával előbb kellett lefektetni, pedig nappal aludt rendesen. És aaannyira édes, ahogy dülöngél, meg koncentrál! :)

Barbi, te miértbnetezel mindig ilyen későn? Én akkor szoktam (gyakran), amikor elalszom P mellett (8-10/11ig is), aztán fölkelek, és nem tzudok már visszaaludni. Apjuk rendszerint már addigra alszik, ő sem vonz az ágyhoz :) . Másnap du-ra meg hulla vagyok. MOst bevetettem a Sedatif-ot, hátha kikerülök azt alvásos ördögi körömből. (Úgy túnik, bevált.)

Na, megyek, összeszedem magam, elfogyott a kv is,
megyünk tanácsadásra, bár a legjobb tanácsokat tőletek szedem, csak lemérni nem tudjátok a gyereket virtualice. :) Kíváncsi vagyok, mennyit hízott a kis zabagépem!
Szép napot mindenkinek!!!
rídonli#

Ded még mindig alszik. Lassan keltenem kell, pedig annyira úútálok fölkelteni egy alvó gyereket!

Zuz, sztem azért sem találod fel magad, amikor Pannus alszik, mert tudod,h nem sok időről van szó, nem sok mindenbe van idő belekezdeni... Legalábbis én így vagyok vele. (Ezért is halad csigalassan a szakdogám).

Elfelejtettem írn,h hétfőn voltunk pulmonológia kontrollon, és azt mondták,h olyan szép a tüdeje Borinak, mintha semmi baja sem lett volna! (Igaz, egy gyógyszert még folyamatosan szed, az influenzás időszak végéig mindenképp). Viszont egy kicsit vashiányos, Krauterblut-s szirupot kezdtünk el szedni (lehet,h attól volt fönt sokat éjjel, mert hasfájósnak tűnt, és az ilyen vaskészítményektől lehet...)

Szellőke, neked még akarok vmit, csak meg kell keresnem!
rídonli#

És még ,aztán lelövöm magam: gátvédelemről, elsőnél nekem vágtak, de másnap már törökülésben szoptattam, és nem volt vele sok bajom. Szülés utáni éjjel fájt, akkor adtak rá jeget, aztán már csak kicsit volt kellemetlen egy darabig. Nemtom,h ez min múlik, sztem a doki ügyességén is, mert akit az én dokim varrt, az nem panaszkodott nagyon (legalábbis akikről tudok). A szexnél eleinte azért éreztem.
Másodiknál SEMMIT sem csináltam az ügy érdekében, ésa szüésznőmről sem tudom,h nagy ász lenne gátvédelemben, szóba sem került. Nemtom mit csinált a szülésznő (vmit "igazgatott" közben), és nyomást sem kellett visszatartani, abszolut én diktáltam a ritmust, ill. a baba vagy a szülés inkább. Jött a fájás, nyomtam. Talán, amikor egy hosszabb fájás volt, akkor szólt bele 1x a doki, h vegyek még egy nagy levegőt, és nyomjak még 1x. A végén meg döbbenen kérdeztem,h nem kellett vágniii?? És így azért SOKKAL jobb volt utána!
Tudom iszonyú mázlista vagyok.
6 hetet pedig mi is kivártuk, csak utána hallottam,h ama már nem divat. De sztem ennyit azért ki lehet bírni, főleg,h úgysincs sok idő meg energy ilyesmire... (Ez most nem volt vmi romatnikus! :roll: )
rídonli#

Ruzy,
ne légy már ilyen, én a barátod akarok lenni! főleg, hogy sorstársak vagyunk! én egyik este éppen azon hőbörögtem, hogy nappalin mennyivel könnyebb a tanulás, hisz csak az az ember dolga. de persze férjem védte a nappalisokat (ő is az volt a műszakin); ellenben kifejtette, hogy most, hogy látja milyen marhaságokat és mennyiségeket kell tanulnom, 1000x áldja az eszét, hogy a műegyetemre ment, ahol "csak" főként erős ész kell. így maradt az ő segge kicsi :)

Lindi,
érdekes, nekem BZS is és BB is a 6 hetet úgy magyarázta el, mint Szrek, de hogy őszinte legyek, 6 hétig kisebb gondom is nagyobb volt a kexnél, meg apjoknak is. folyton ügyeltünk a bömbigyár Lencse mellett, vagy fejtem, vagy mosogattam, vagy ringattam, vagy tápot csináltam, vagy sterilizáltam, még hajat is csak akkor volt időm mosni, ha jött valaki látogatóba, s rábízhattam a Nyulamat.

Votiv!
én nem tudtam a te farkcsont törésedről :(. szegény!

elég rossz éjszakám volt, estére már mozogni se tudtam, nagyon megviselt ez a sok lépcsőzés a suliban. a szombati vizsgán max. 2 emeletet vállalok be, vagy keresek liftet, vagy mittomén...

és boszitopic: szombat vizsga! át kell mennem! :))
ancsipancsi

Hormonmentes fogamzásgátló kúpok:
Patentex
Pharmatex - utóbbinak vannak egyéb formái is, azt hiszem, nemcsak kúp és ez nem csak spermicid, hanem vmi fertőtlenítő izé is
http://www.pharmatex.hu/
hatékonyságukról megoszlik a vélemény, akik nagyon nem akarnak babát, azoknak ezek mellé még szoktak ajánlani mégegy fajta védekezést illetve van, akit csíp (mert talán túl sok mindent kiirt odalentről)
Patentex az olcsóbb és itt lehet róla olvasni: http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=3135

Kép

Kép

:D
szrekuc

Ancsi!

Ne máááá, csak vicceltem, nagyon örülöki, hogy sorstársak vagyunk, és gratulálok hogy ilyen jól haladsz! :D :D

Csak írigy-írigy vagyok... és sajnáltatom magam... :oops: :oops:

ruz
ruzicsky

Buktuk a tanácsadást, mert dokinéninek át kellett mennie a betegrendelésre helyettesíteni. Mire telefonáltak már nem voltunk itthon, oda meg nem megyek, amikor végre egészséges a gyerekem! Sebaj, bevásároltunk a piacon. B mindenkinek integetett, aki szembejött. Bekajált, 2x végigment a lakáson, és most alszik. :)

Szellőke, megtaláltam (érdekesmód P cuccai között!), a minap kaptam egy kis füzetkét a patikában: "Szoptatás homeopátiás segítséggel", és ezt találtam neked:
"IGNATIA AMARA (ignácbab) ch30- A tej mennyisége gyász, vagy érzelmi megrázkódtatás m iatt csökken. Általános gyengeség, ásítozás, a torokban gomócérzés kísérheti a tüneteket."
Remélem, azóta már minden ok (boszitopik segít!)!
rídonli#

Sziasztok,

köszi a fogigátlós tippeket. Pharmatexet dokim akkor ajánlotta, mikor Eszter után mondtuk a kontrollon, h majd szeretnénk nemsoká tesókát is. Azt mondta tök jók, ő is részt vett a MO-i bevezetés-tesztelés menetében... Amúgy meg mindenhol azt találtam róla,h ott nem ajánlják magában, ahol ilyen termékeny a pár, mint Mi :lol: És ahol most nem fér bele "véletlenül" egy gyerkőc.Ja, és állítólag sok pharmatexes baba van :wink:
Óvszert nem bírom :?
Marad a külön alvás és a szopizás végét kivárni :-D :o

Ríd,
köszi a homeós infót, talán nem lesz rá szükség.
Pulmonológia eredmény-hurrááááá

Vot,
a farokcsont-töréseddel mélyen együttérzek-volt benne részem :cry: Én még megfordulni is alig bírtam az ágyban, nemhogy összebújni apjukkal...

Barbi,
legközelebb meg majd jól átmész a vizsgán!!Ne parázz, ha már ilyen sokat megcsináltál!!! Ügyi vagy!! Éneklés király!!! Mi volt az első produkció? Lassan küldheted a megasztárba :P

Nuk,
ortopédiát megjártátok??
szelloke

És akkor megpróbálom érthetően, tömören összeszedni pár mondatban mi is történt:

Szóval apjukot behívta a főnöke, a következők miatt:
Raiffaisen Bank feljelentése nyomán indult egy nyomozás, aminek során felmerült apa neve is. Kiderült, hogy egy hacker banda feltört sz.gépeket (így miénket is), és megszereztek adatokat. Most vagy az IP címünkkel, vagy az adatainkkal éltek vissza, de az a lényeg, hogy valamilyen bűncselekményt/eket elkövettek a megszerzett adatokkal! Eddig még nem is lenne olyan gáz ,csakhogy a következmények már durvábbak:
-apa olyan helyen dógoz, ahol ez meglehetős probléma, a nyomozás időtartamára akár fel is függeszthetik..
-tavaly eladtuk a kecónkat és most albi-féleségben lakunk, lévén, hogy építkezni szeretnénk idén,de az építkezés hitelből menne, amit lehet,h a nyomozás végéig nem tudunk felvenni!!!
-gyorsan fel kellett törni és felvenni minden pénzünket,h amennyiben a nyomozás megkívánja nehogy zárolják minden pénzünket

Mindezt fokozza: szüleimet több, mint 10éve nyomja egy hasonló ügy: mindenük zárolva több,mint 10éve :-(

El sem merjük képzelni,hogy így megszivasson minket az élet...Szóval ha ez boszitopik, akor itt az ideje, hogy az erő hozzánk is eljusson...
szelloke

Sziasztok!

Oviba nem most kell beíratkozni, majd csak tavasszal, de mi ha már ott jártunk, kitöltöttük a jelentkezési lapot és tavasszal elég csak megerősíteni, hogy mégmindig azt akarjuk :)

Szellőke! Nekem is mesélte a dokim (aki ugye a te dokid is), hogy ő vezette ennek a Pharmatex gyogyónak a tesztelését, és még szerencse, hogy nem 18 éves egyedülálló csajokon tesztelték, hanem olyannőkön, akiknek nem votl baj egy becsúszó baba, emrt hoyg nagy százalékban baba lett a vége, így nem túl megbízható a dolog :)
Én is a szopizás végét várom és addig csak reménykedem :)
Illetve májusban egész hónapra leköltözöm Szolnokra, nekünk az a rizikós időszak (már 3x akkor kaptam be a legyet :) és egyszer sem terveztük )

Vot, Szellőke! farokcsont hogy tud eltörni?

Barbi! Vizsga :( Éneklés :lol:

Ríd! Potyatúra :(

Zuzi! Nekem is olyan furcsa volt,mikor a jó múltkor Gréti lenn volt Szolnokon, valahogy nem is bírtam mit kezdeni Bajnival, nem tudtam, mit játszak vele, mert ezek ketten olyan jól elszórakoztatják egymást, hogyén szinte nem is kellek csak azért, hogy néha rámnéznek, hogy oké ott vagyok,de egyébként nagy ívben letojnak.

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi: grat a vizsgához!
Ruzi: hajrá!
Barbi: ne szomorkodj, majd legközelebb sikerül!! ;)

Ríd: szuper, hogy Bnél minden rendben volt a kontrollon!
Szakdoli: hm én is arra gondoltam, hogy megkérem Anyut vegyen ki egy nap szabit, hogy egész napra leadhassam Kamillát, hogy összeszedjem magam és leírjam/megírjam má végre :? Mert igy ez nem fog menni...

Votiv s többiek: persze tudom, hogy ez a rosszullét nem volt annyira gáz, csak nekem ilyen azelőtt sose volt és ezért éreztem magam kellemetlenül. De mind a dokinéni, mind az asszisztense messze nagyon rendik és empatikusak voltak!!!
Szellő: szerintem a róka is és az egész rosszullét azért jött, mert abban a kis vizsgálóban irdatlan meleg volt és mostanában nem bííírom elviselni a meleget! Tisztára mintha klimaxolnék :roll:

Ancsi: szeletelt szeretet :lol:

Zuz: ha vigasztal én is fosok a szüléstől :? és érdekes, mert mindenki azt hiszi, hogy ha már egyszer megcsináltam akkor most bizti sokkal nyugisabb vagyok. Hát egy fenét! Kamillával sokkal nyugisabb voltam, mostmeg nagyon sokszor gondolok a szülésre, mert attól parázok, hogy "ugye most is ilyen egyszerű lesz és könnyű, ugye nem lesz komplikáció, ugye befordul stb stb" :?

Macs: nevek: még mindig semmi...mondom szerencsétlen Ketteske..még neve sincs :oops: :P

18-as karika!
Szex&Terhesség: én is olyan voltam/vagyok, mint Mása. Sajna amikor már nagyon nagy volt a pocakom ill a ded is mocorgott én nem tudtam elvonatkoztatni őróla és az volt az érzésem, hogy Apjuk nem csak velem van együtt hanem a gyerekkel is és ez enyhén bizarr kényszerképzetet váltott ki bennem. :oops: Persze tudom ez hülyeség...de akkor is.
Vágás&szex: no én az a fajta vagyok aki minden ilyen varrat esetében pszichésen extra nehezen fogja fel a dolgot. Pl a nyaki varratomat kb 1 év után tapogattam meg, és hiába akarta apjuk megmutatni tükörből, hogy már milyen szép, hisztérikus roham jött rám, hogy nem akarom látni! Azóta se kukkoltam meg, bár most már vissza is nőtt rá a hajam. Na ugyanez volt alfélen is! Fürdésnél viszolyogva szinte alig mertem hozzáérni, és szúrt és égetett és Anyuval brékeltünk a fürdőbe, hogy kamillateával öntözgetni tudja :oops: :P és én nem tudtam/mertem ráülni és az együttléttel is jóval többet vártunk mint 6 hét! Mert én úgy éreztem magam, mintha szűz lennék és szabály szerint fostam az első szülés utáni együttléttől ezért mindig elodáztam a dolgot. És hát az első nem is volt túl kellemes, persze mert tele voltam feszkóval 8) aztán utána alakulgatott...

Na ehhez már extra adag pattogatott kuki kell az olvasóinknak!! :lol:

Rylie
rylie

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: