Sziasztok!
Rita! Ezt találtam a wiw üzenőfalán, hátha segít!
"Kérlek Titeket, Bp.-en belül adjátok tovább!
2007. 11. 01-én született kisfiam szépen fejlődik, s napi 150 ml "fölös" anyatejem van, amit fagyasztok nov. óta, de lassan tele lesz a fagyasztónk. Kiönteni sajnálom, de a tejadós vizsgálatokra nem tudok elcsászkálni, mert van még egy 20 hónapos lulócám is, s két gyerek mellett szinte lehetetlen kimozdulni (ilyen időben főleg).
Szóval, ha valakinek kell sok-sok fincsi fagyasztott anyatej, szívesen odaadom: 06-30-4081028 Tóthné Erdős Melinda, Bp. 15. ker.
Aki tudja, adja át, várom a jelentkezést! Puszi!"
Memme! Gyönyörű a történeted, meg persze Eszter is! Majd tényleg mesélj arról is, hogy te hogy bírod a kétgyerekességet, meg hogy Melinda mit szól Eszterhez!
Tünde! Most már rajtad a fórum szeme! Sokaktól hallottam, hogy nagyon megnyugodtak szülés előtt! Lehet, hogy te is már ezért vagy nyugodt?
Gyuzsó! Jobbulást Micának! Remélem gyorsan túl lesz rajta!
Borsa, te meg ne aggódj, a szerelmesek nem szokták elkapni egymástól a bajokat!
Emano! Kitartást, már mindjárt itt a hétvége!!!
Ancsa! Mi is bajban voltunk, hogy mit kapjon Léna, de aztán mégis sok ajándék összegyült. Az egyik favorit a mágneses rajztábla, tudod, amit aztán le lehet törölni. Biztos mindenkinek volt ilyen gyerekkorában.
Eni! Üdv újra itt! Baromi ügyes Beni, és ti is nagyon megérdemeltétek a kettesben töltött estéket. És persze betartjuk, hogy utánatok megyünk sétálni!!!
Györgyi! Neked is szia! Gyere gyakrabban, még akkor is, ha nem tudsz mindenkire reagálni! Legalább 1-1 kép erejéig! Mekkora haja lett Jázminnak!!! És milyen volt az 1 éves szülinap?
Jube! Én a wiwen lestem ki, hogy megint pocakos vagy, úgyhogy most gratulálok is! Jó, hogy legalább a dokid ugyanaz lesz! Ja, és mi közelebb költöztünk a Millenárishoz!
Gabbó! Tőled is kérünk majd képet!
Mangó! Én is Tóth dokis vagyok, na meg Zachár Erika!!! Kérdezz bátran!!!
Linocs! Írtam, vagy csak akartam írni, hogy mi nagyon közel lakunk egymáshoz? Mi a Csanádyban!
Verekedéshez még egy pici, mert arról lemaradtam pont: van egy barátja Lénának, 3 hónappal idősebb nála. A szüleit ismerem, tuti nem verekednek otthon, nem is verik soha a kisfiút. Ismerem mindkét nagymamát is viszonylag jól, ők is teljesen normálisak. A kisfiú mégis üt. Nem jár bölcsibe, üti a többi gyereket, üti a szüleit, a nagyszüleit. Már több ilyen esetnek voltam szemtanúja. Ilyenkor a mamája, nagymamája lefogja a kezét, félreviszi, kiveszi a játékok közül, elmagyarázza, hogy nem szabad, Lénától bocsánatot kell kérnie, meg puszit adnia, és akkor tényleg egy ideig nem csinálja. De aztán megint. Nem nagyot üt, de akkor is. És én sem tudom, mit csinálnék a mama helyében. Szerintem mindent megtesz, én sem tudnám jobban kezelni. Szerintetek???
Kaja: Léna már teljesen azt eszi, amit mi, de még nem iszik tejet, nem kapott felvágottat meg csokit, édességet. Hétvégén néha kap sütit. Múltkor jól megbeszéltük, hogy a kivi magja nem jó 1 év alatt, de mikor kaphatják meg az egész kivit? Léna már kaphatja?
Bocs, hogy hosszú voltam, meg attól is, akit kihagytam!!!
Szép estét!
Zsófi