Sziasztok!
Memme, olyan jó, hogy megint köztünk vagy!!!
Majd mesélj, hogy Melinda mit szólt?
Otthon vagytok már?
Lányok
Annyira jó, hogy az új kis jövevények kedvévért visszatérnek az igazolatlan hiányzók is.
Képzeljétek régiek
Jube is terhes (csak véletenül átnéztem az én elmentett lapomat és ott van egy új vonalzója 30. hétben van! Marci baba 60 nap múlva születik )Ha olvasnál minket Jube, akkor nagy nagy gratula!! És jó egészséget!
Györgyi,
Annyira szép Jázmin!
Elhiszem hogy jó sokat dumál! Volt kitől örökölni
Már Lara is elkezdte.
Heni
Képeket kérünk??? mikor költöztök??
Durcáékkal mi van?
GAbbóJó hogy jöttél! Kérünk képet!!!
Gabi???
Kérlek drága írj, ne légy szomorú!!! Sikerülni fog, de nem szabad elkeseredni, tudja a Babó hogy még nem kapott zöld útat, de majd most!!!
Réka merre vagy???
Lilluska,
Jó hogy TE is itt megint! Nagyon szép a kislányod!!! Igazi kis tavasztündér!!!
Borsa,
Hogy aludattok??? De hát már jól aludt nem?
Fogacska??
Vagy csak többet akar veletek lenni, hisz írod, hogy vigyorog!!
Igen, igen jön a szülinap! Már szervezem egy ideje de annyi játéka van, hogy nem is tudom mit kapjon.

Hogy vagytok???
Egy kis Cebion cseppet adjál neki esetleg megelőzésre! Erős csaj, nem lesz gond!!
Emese,
Döntöttél már szék ügyben?
Manóka,
Gyógyulást!!! Sok puszi
Micának és Dancának is sok sok gyógypuszi!!!
BArbi, hogy vagytok? Férjed??
Bulgári? Hú hát nem tudom, nekem valahogy nem szimpi, bár én ott még nem jártam. De nem is vágyom. Korfun viszont van homokos rész, az olyan szép!! És igen, majd nyáron lesz megint biztos a Tuinak valami akciója és szólni fogok!!!
Kriszta
Mikor mész vizsgálatra? Vagy már voltál? Mikor gondoljunk rád!!!
Borsika,
Mi is úgy vásároltunk, hogy én folyamatosan nézelődtem, és ha valami akciós volt megvettük, de hát bőven a 30 hét után. A babakocsit, meg a garancia miatt, akkor vette meg Apa mikor mi a kórházban voltunk és a mellszívót is! Nekem is volt listám, hol mi menny
Steffi,
Persze hogy TE vagy a képen, ki nem ismert meg! Álmunkból is! Hogy vagy??? Mikor mész dokihoz?
Monácska,
Nagyon szép pocak! Hogy vagytok??
ezt most elküldöm.
(de még jön az 525 oldal)
puszi