A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

[quote="gumimaci_1"]O írta:gumimaci_1llem!

A leletek értelmezése nem az erősségemm... :oops:

"Méh fundusa már a köldök felett van...ilyen korban ez normális??"-szerintem igen. Nekem egy hónapja ért a köldökömig. Gondolom azóta még feljebb van a vége.

A kilók miatt ne aggódj. Én is sokkal kevesebbet eszem, mint előtte, mégis felszaladt 1 hónap alatt 3 kg. De bezzeg az én vérnyomásomat ez a hír nem tudta kicsit felvinni. :?

Akkor jó, hogy normális...
Nem aggódok a kilók miatt...csak állandóan csak ezt hallom a védőnőtől......sokat híztam...fogjam vissza magam....stb...néha én is besokallok ettől....de nagyon... :oops:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Klarka,

én szedtem az Elevitet is, attól nagyon szarul voltam, sőt székrekedésem is lett. Most Gravidát szedek. Ettől is szarul vagyok, de nincs székrekedésem. Viszont most már csak este veszem be a bogyót lefekvés előtt, így sokkal elviselhetőbb.

Mary,

szerintem nem rosszak ezek az eredmények. Én is ma megyek dokihoz. Ennyire még sosem vártam a vizsgálatot, mint most.

Lili szobája is alakul már. Kész a festés fent van a bordűr. Össze van rakva a szekrény és Szöszke a kiságy is. Este lefényképezem. A szekrényt nagyon könnyű volt összerakni, de a kisággyal hihetetlenül sokat szenvedett a párom és a sógorom. Viszont tesóm kétéves kislánya már letesztelte. Nagyon bejött neki :) :) Nagyon masszív kis ágyikó szerintem.....

Lekopogom, én az elmúlt két hétben egy dekát sem híztam. Ettől függetlenül a pocakom egyre látványosabb :)

Kép
emi29

Emi!

Szerintem sem rosszak, csak...semmire nem mondanak normális dolgot...vagy semmit nem mondanak, engem ez egy kicsit felhúz... :evil: A kilókra bezzeg mindig van egy-két "kedves" szavuk.... :evil:

Kíváncsian várom a képeket Lili szobájáról.

Hízás ügyileg pedig ügyi vagy!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem!

Engem sem zavarna az a 3 kiló, de a doki azt mondta, hogy egy hónapban 1-2 kg a normális. Bezzeg, amikor 5 hét alatt csak fél kiló jött fel, nem dícsért meg. :? Én eddig kb. 6 kilónál tartok. Az elején inkább fogytam. De hát nem az egészet nézik, csak azt, hogy az utolsó hónapban mennyit szedtem fel. :twisted:

Emi!

Én is várom a képeket Lili szobájáról. Már mindent mutattál darabonként, kíváncsi vagyok az összhatásra. Mi még messze vagyunk a végétől. Egyelőre még mindíg úgy néz ki a babaszobánk, mint egy raktár. De talán 2 hét múlva már gyorsabb ütemben tudunk haladni.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gabo - Sajnálom, hogy így jártál a vérvételnél .. :( bosszantó, ha egy béna nő veszi le .. :evil: Én meg úgy jártam múltkor, hogy levették ugyan szépen, de azonnal ki kellett mennem .. és mivel egyedül voltam, be kellett hajlítsam a karom .. hát gyönyörűen spriccelt a vér .. :evil: Másnap a terhelésnél mondta is a nő, hogy ez a vénám elhasználódott .. mostanra már egész szép :)

Klarka - Durva igen, hogy egy társasházban, panelban ha egy lakás elkezd égni, akkor veszélyben sok-sok emelet :?
A rugikról mutatsz képet? Tudod, sokan vagyunk itt fotó-mániások ;) :D Jó vételnek hangzik!

Nicci - Biztos szépen alakul a babaszoba .. olyan kíváncsi lennék arra is! Milyen színű?

Mary
- Ne foglalkozz a hízás kérdéssel .. engem is le szokott a védőnő szúrni. Mondjuk a dokim meg dícsér :D
A lényeg, hogy a baba jól van!!
Az AFP eredményed teljesen jó ;)
Ha a babonákat nézzük .. amiket anno írtak a csajok .. kislányra utal :D (mondjuk nálam pont nem igaz ez a statisztika :lol:)

Szerintem rám is jött az elmúlt hónapban 2-3 kg :lol: Tuti .. érzem a gatyámon :lol: De mondjuk én eszem is rengeteget!!!

Köszi Csajok a nyugtatást .. már megnyugodtam .. már a lépcsőházbansem érezni a füst-szagot.
Az azért ijesztő, hogy szándékos volt a gyújtogatás ... pedig nem a VIII.ker-ben lakunk .. elvileg ez egy jó környék :?

Kép
szösszenet

Gumimaci!

1-2 kiló hízás a normális??? Én egy nap alatt szoktam 2-t hízni...aztán lemegy egy másik nap...na ezt mondják víznek...
Tegnap mértem magam...kettővel több voltam, mint ma... :?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Lili szobájáról én is nagyon várom a képeket!!! :lol: :lol:
Biztos csodaszép!

Kép
szösszenet

Szösszenet!

Köszi. Legalább mi kismamik tartsunk össze!!! (hízás) Ha mindenki csak lecsesz minket...
AFP szerint kislány??? Tényeg??? Nem emlékeztem, hogy magas vagy alacsony vagy hogyan??? :roll: bár neked sem jön be...hát...na mindegy...meglátjuk, ha kibújik, vagy ha egy hónap múlva nem lesz szégyenlős...
február 11.-én megyek dokihoz és 12.-én lesz a szülinapom...jó szülinapi ajándék lenne, ha megtudnám 100%-ra a nemét.. :D
Szándékos gyújtogatás??? Hú az nagyon durva!!! Milyen világban élünk... :(

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mi Alíz szobáját hétvégén kezdjük el .. akkor költözünk ki a hálóból ;) :) Jajj, nagyon várom, hogy szépítgessem!!

Kép
szösszenet

Mi tegnap Bogi :?: szobájába tettük fel a függönytartót!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="ollem"]f írta:ollemebruár 11.-én megyek dokihoz és 12.-én lesz a szülinapom...jó szülinapi ajándék lenne, ha megtudnám 100%-ra a nemét.. :D
Szándékos gyújtogatás??? Hú az nagyon durva!!! Milyen világban élünk... :(

Mi meg most 18-án megyünk, és 19-én lesz a szülinapunk :) Én nem kérek egyebet, csak egy megerősítést, hogy kislány :lol: :lol:

Igen .. vki szándékosan gyújtott fel vmit a lift előtt a 6.-on :? :?
Már pár hete megy balhé .. hogy nem szabadok a folyosók .. kipakol mindenki .. vki be is jelentette a tűzoltóknak, de semmi eredménye. Ugyanúgy járhatatlanok néhány szinten a folyosók a sok kipakolt szekrénytől :(
Mi szerencsések vagyunk, zárt a folyosónk, és nagyon normális 4 családdal vagyunk együtt :) És senki nem pakol ki szekrényeket. .. csak biciklit meg virágokat :)
De úgy tűnik lejjebb valaki bepöccent :( De ez akkor is egy elég primitív megoldás .. :(

Kép
szösszenet

Szösszenet!

Igen tényleg írtad is, hogy mentek 4D-re szülinapi ajándék gyanánt!!! :D Tök jó!!!
Akkor egy dolgot kértünk szülinapunkra...megerősítést, hogy kislány!!! :lol:

Remélem, hogy nem lesz több ilyen balhé nálatok...tényleg primitív dolog amit csinálnak... :(

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Eddig csak olvastalak titeket, most örülnék, ha tudnátok kicsit segíteni.
21. héten járok. Korábban már volt egy vetélésem a 20.héten, így a doki mondta, hogy különösen figyeljek a keményedésre. Csak pontosan nem tudom, milyen is az... :oops:
Az egész hasfal feszül, vagy csak a méh keményedik be? Meddig tart? Milyen érzés?
Miben különbözik attól, mikor a baba keményíti be?
Előre is köszi!
Vendég

Sziasztok,

lehet még hozzátok csatlakozni? Van már egy tündér kislányom, ő 14 hónapos és április végére várjuk a kisfiunkat.
mango.

[quote="ollem"]
írta:
ollemAkkor egy dolgot kértünk szülinapunkra...megerősítést, hogy kislány!!! :lol:

Remélem teljesül a kívánságunk .. túl sok itthon a rózsaszín ahhoz, hogy ne így legyen :lol: :lol:

Mango - Üdv itt :)

Haskeményedés:
Hát .. nem egyszerű leírni, hogy milyen érzés .. De ami attól megkülönbözteti, hogy a baba kitolja a fenekét vagy a fejét és feszít .. az az, hogy míg előbbiről konkrétan tudod, hogy ezt a baba csinálja .. utóbbi nagyon kellemetlen .. görcsös érzés .. én utálom!!!
Szerencsére csak néhányszor volt részem benne .. de egyértelműen tudtam, hogy ez az .. azonnal bevettem MagneB6-ot, és pihentem vízszintes helyzetben, ha megtehettem .. :)

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"] írta:szösszenet
[quote="ollem"]
írta:
ollemAkkor egy dolgot kértünk szülinapunkra...megerősítést, hogy kislány!!! :lol:

[color=indigo]Remélem teljesül a kívánságunk .. túl sok itthon a rózsaszín ahhoz, hogy ne így legyen :lol: :lol:

Teljesüljön a kívánságunk bizony!!! :D
Nekem is van már rózsaszínem....babakád!!! És a sógórnőméktől is kapok lányos rucikat, csak még náluk vannak...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mago!
Üdv.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nekem mikor keményedik a pocim, akkor olyan nagyon érezhető és gyors lesz a szivverésem is, hogy majd kiugrik a helyéből.... csak a méhed keményedik... de látni is, hogy olyan gombóc lesz a pocak ami kemény mint a kő... valóban nem jó, nekem is mondta a doki, hogy figyeljem, sajnos volt egy vetélésem tavasszal és nagyon félve indultam neki ennek a terhességnek, mindenen paráztam, de a doki mondta, hogy amig nem megy napi 10 fölé a keményedés, addig nincs baj, ha ezt jóval túlhaladja, nem árt benézni a kórházba, hogy alaposabban megvizsgáljanak... :roll: nekem már volt 2-3-mal több, mint 10, de azzal még nem mentem.... múlt héten voltam dokinál is, azt mondta, teljesen zárt a méhszájam... ez megnyugtat... mostanában kevesebbszer érzem, hogy keményedne... persze szedem a magneB6-ot...
Vendég

Lányok! Ma elég light-os a fórum nem? Mindneki babacucc nézőben van? :D

Mary! Az AFP-d jó!! Viszont azt nem értem, hogy nálatok miért csak 1,7-ig jó? Amikor állítólag 0,5-2,5 között jó a MOM. Vagy rosszul tudom? Nekem 2 lett, ahogy Szöszinek is. (És mégis a kislányos tábort erősítjük, úgyhogy szerintem erre nem kell adni!)

Klarka! Én a Centrum Maternát szedem. Tulajdonképpen Elevittel kezdtem, aztán a 12. hét után erre tértem át, mert ebben van jód is. A többiben nincs. És szerintem nem is olyan bazi nagy mint a többi bogyó. Nekem nincs tőle bajom, pedig reggeli után veszem be.

Üdv Mango, Falatka! Hát a keményedést tényleg nehéz leírni. A méhed keményedik csak be, és olyan nyomó, facsaró érzésem is van. Valószínű az enyhe görcs miatt. Egyébként ez normális, ha nem erősödik, vagy nem lesz nagyon gyakori. A méh már elég korán elkezdi ezen tevékenységét gyakorolni, a majdani szülésre felkészülve.

Kép
gabo001

Gabo - Lehet, hogy belefogtak a többiek is a vásárolgatásba :)
Mi most péntekig pihenünk .. akkor elnmegyünk 4D-re, és szombaton vásárolgatunk :)

Szerdán elvileg lebonyolítjuk az autó eladását .. akkora megkönnyebbülés!!! :) Párom már el is búcsúzott tőle .. én nem tudtam, mert délután dolgoztam itthon :(

Holnap megyek dokihoz .. kíváncsi vagyok, minden rendben van-e! Nagyon remélem .. jó rég jártam nála .. legalábbis az a december eleje nagyon messzinek tűnik :shock: :shock:

Holnap kik jönnek a Szent Imrés előadásra???

Jó lebnne, ha mi fórumosok, találkoznánk!! :)

Pumpóka - Napi több mint 10 keményedés?? Nekem 2-3 naponta szokott 1-1 lenni .. vagy még ritkábban. Akkor az normális? Mert én attól is nagyon meg szoktam ijedni :oops: :roll: :roll:

Kép
szösszenet

Sziasztok csajok, na voltunk mi is dokinál.

Meg fogtok lepődni, Mazsi lábai továbbra is szigorúan zárva vannak :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ

Nekem is naponta 10-15 keményedésem van...és még nem riadózott a doki :oops:

A Gravidában is van jód...

Gyújtogatás: hát, igen, a VIII. ker. az szép...tavalyelőtt nyáron hajnal 2-kor egy Mercit gyújtottak fel a ház előtt, másnap egy kukát, kb. 2 hónapja meg a házunkban a földszinten vmit...örültem rettenetesen, akkor még felkelni sem nagyon tudtam a rókáktól, szerencse, hogy itthon volt a párom, mert nem tudtam volna egyedül menekülni a gyerekkel, meg a 2 kutyával... :twisted:

Mango: üdv errefelé! :D

Kép
babyteve2

Szöszi! Én azt olvastam, hogy ha nem túl gyakori és és nem olyan nagyon görcsös, akkor ez a keményedés természetes folyamat, mert készülődik a méh a szülésre. Persze relatív, kinek mi a gyakori és az erős. A dokinkat kell szerintem megkérdezni. Én is olyan 2-3 hete érzem. Talán naponta 1-2-szer, és csak pár másodpercig tart, kicsit kellemetlen csak, és hamar elmúlik. de pl. ma még nem volt!!!

Tapasztalt anyukák! Hálózsákból milyen méretet érdemes venni az újszülöttnek? Abból ha jól tudom nagyobb kell, hogy tudjon benn mozogni. Talán a 62-es méret? Vagy azt meg hamar kinövi??? Én merino gyapjút szeretnék venni. Az jó?

Kép
gabo001

Szőlő, Tomi anno a 33. héten mutatta csak meg mije van :D

Kép
babyteve2

Sziasztok!
Falarka,Mangó üdv.Mindig szívesen látjuk az újakat.
Szösszenet ez azért nem semmi,főleg h majdnem mindent megvettetek a babónak már.Elég szép lett volna ha használatlanul marad néhány nagyeszű miatt.Persze ilyenkor nem ez a legelső de akkor is.Nem is gondolnak arra h lehetnek a házban kismamák? :evil:
Vendég

Bocsi Falatka. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Ma reggel olvastam mi történt Kiscsillaggal. Bocsi, de akkor nem tudtam semmit reagálni, annyira kellett bőgnöm, meg még most is ha rá gondolok.
Imádkozom értetek, hogy mihamarabb fel tudjátok dolgozni ezt a szörnyűséget.

Mi ma megrendeltük a gyerekbútort. A RS-ben a Mókus családot, így egy az egyben, ahogy van. Persze ágyból kettőt. A dekorációval még várunk egy UH megerősítést, hogy tényleg 1 lány 1 fiú. Egyébként ez is olyan, hogy heverővé lehet alakítani. 70x140-es.

Kép

Tudom, semmi extra nincs benne, de mi nem is akartunk olyat. Mindenképp fehéret akartunk, mert színes a fal (konkrétan almazöld) , meg az ágybetétek úgyis feldobják majd.

Szösszenet! Neked akartam írni, hogy az RS-ben vannak élénk színű ágybetétek, amilyet szeretnél. Szerintem nagyon jók.
Én holnap tuti nem megyek előadásra, mert nem leszek Pesten. Egyébként ez most melyik lesz? Engem az alternatív szüléses érdekelne. Az mikor van?

Kép

Kép
kamilla306

Én veszek 56-st is, mert valószínűleg nem lesznek óriások, de 62-es jó lesz!

Kép
babyteve2

Szőlő, szerintem már azon lepődnénk meg, ha nem zárná össze a lábait Mazsi!! :lol: :lol: :lol:
Igazi meglepibaba lesz, ahogy elnézem....

Hálózsák... én speciel veszek 56-ost is meg 62,68,74, stb..... :D

Biztos jó a merino gyapjú...
Vendég

Gabó! Bár, én nem vagyok tapasztalt anyuka, nekem 68-as hálózsákjaim vannak. Azért nem akartam kisebbet, amiket te is írtál. Végülis az nem gond, ha hosszú, nem?

Nekem estére szinte minden nap bekeményedik a hasam. És az olyankor csak akkor múlik el, ha lefekszem aludni. Nagyon rossz érzés, ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy, jaj, csak nehogy fájások legyenek belőle.

Kép

Kép
kamilla306

Emi!
Gyere a képekkel!!!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Az Afp szerintem is 2,5-ig jó. Nekem pont a közepén lett, 1,7 és eddig kislány. Szerdán várom a dokitól a megerősítést, hogy még mindig az-e. :D

Én tényleg babaruha nézőben voltam. Ujjatlan pamut rugikat vettem - nekem elvileg elég nyári baba lesz ahhoz, hogy így lehessen rétegesen öltöztetni, ha szükséges.

A keményedések tényleg nem normálisak, vagyis meddig normális? Azt hiszem, ezt mindenképpen tisztázom szerdán a dokival. Nekem napjában vagy 10x bekeményedik, pedig 3x1 Magne B6-ot szedek. Nekem olyankor olyan lesz a hasam, mintha hirtelen egy kődarab lenne a méh helyén, kicsit ki is dudorodik.
Pumpóka, ahogy most gondolkozom, nekem is szokott napi 10 körül szoktt lenni, vagy lehet, hogy több is.

Mary, vigyázz magadra a vizesedéssel! (csak aggódom érted) Ha meg bírod inni, talán meg lehet próbálni 1-2 bögre csalánteát, az kevésbé drasztikus, mint egy egész napos krumplidiéta.
Vendég

[quote="kamilla306"]
írta:
kamilla306Szösszenet! Neked akartam írni, hogy az RS-ben vannak élénk színű ágybetétek, amilyet szeretnél. Szerintem nagyon jók.
Én holnap tuti nem megyek előadásra, mert nem leszek Pesten. Egyébként ez most melyik lesz? Engem az alternatív szüléses érdekelne. Az mikor van?

Köszi - és azok is 4 részesek? Baldechinnal?? vagy csak ágynemű .. mert nekem ez a rácsvédős mindenes változat kell :D

Szerintem nagyon elegáns a bútor, amit választottatok!!
És már el is képzeltem az almazöld fallal :) Tuti szép lesz!!!

Nem tudom melyik előadás lesz holnap .. talán az intim tornás .. Ha jól olvastam, az 5. az alternatív szüléses .. http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/F ... Eloadasok/
itt a tavalyi program .. Zorroné azt mondta, ugyanez lesz a sorrend idébn is.

Kép
szösszenet

Gabo, sztem nyugodtan vehetsz 80-asat is :) Az újszülött ne mmozog ki belőle, a 62-68-as babára már annyira nem nagy, viszont akkor jó lesz jövő télre is. Mert gondolom nem olcsó....

Én átnéztem a kisruháinkat, majd leírom miből mennyi van :) De nem kell ruhát vennem, max néhány (2-3) tipegőt.
Csak hálózsákból van 80-as méretig 12 db :)

Én karácsonyra kaptam varrógépet, azzal szeretném majd megvarrni az ágyneműjét a kicsinek. De még ne mtudom, van-e hozzá tehetségem :)

JAj és megvan a nevünk :) Szösszenet, beírnád? A kislányunk Kern Anna Liza lesz ha megszületik :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nekünk is Faktumos gyerekbútoraink vannak, Katának a Kék Róka, Bencének Viktor Natur van. Nagyon szépek a bútoraik, és szeretem őket :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Már igen rég jelentkeztem én is. Ma voltam dokinál. A méretei szerint 28+2 hetes, de kitapintva sokkal kisebbnek érzi. Ezért elhalasztottuk az e heti vércukor mérést, és azt mondta, hogy jövőhéten menjek inkább, és egyúttal megnézi a kórházban is a nagy UH-n, hogy akár 1 hét alatt is mekkorát nőtt. Sajnos keményedéseim vannak, a mostani pár napban elég sűrűn, még a pihi és a MagneB6 is csak sokára segített az állapotomon. De szerencsére a méhszáj zárt. Kaptam egy erősebb görcsoldót, ha megint nagyon keményednék. És amit még nem írtam meg nektek, úgy néz ki, hogy 70%, hogy LÁNY. Bár sem múltkor, sem most nem mutatta meg teljesen magát, csak foszlányok vannak a combja körül. MÉg mindig úgy fekszik, hogy az Uh-t ki kellene ahhoz csavarni, hogy tisztán lehessen látni a popóját.
Igérem sűrűbben fogok jelentkezni, ahogy a munkám és a sok bevallások mostanság engedi majd. Na meg a csajok, akik lefoglalják a gépet játszani.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Kamilla! Szerintem nagyon szépet választottatok! Én imádom a fehéret, szép elegáns, és babás is!
Szerintem az nem gond, ha kicsit hosszú a hálózsák! Így nem növi ki hamar!

Hát lányok nehéz így látatlanban vásárolni nem? Már úgy értem, amíg nem tudjuk mekkora lesz a bébi mire kibújik! De a végére sem lehet mindent hagyni,(ki tudja hogy tudunk mozogni) meg akkor is csak egy becsült súlyt mondanak, hosszt ha jól tudom nem! Én is az 56-os rucikat veszem.... (na egyedül hálózsákból fogom a 62-est, vagy nagyobbat)

Kép
gabo001

AFP nekem is 1,7, de egy fiú-1 lány.... :D

Kép
babyteve2

Zsuzsófi! Na igen a gyapjú elég drága, lehet, hogy abból 68-ast veszek simán...

Kép
gabo001

Szerintem is nagyon szép a fehér bútor! :wink: Főleg egy szép szines fallal kombinálva! Nekünk csak azért rózsaszin a kiságy, mert ilyet kaptunk és úgy döntöttem, lusta leszek átfesteni, majd csak a széleit ahol kicsit meg van rágva (kiscsajszi ott élesitette a fogait) :) Ha vettünk volna, akkor vagy fehéret, vagy sima barnát...
Most azon gondolkodom, hogy veszek falmatricát (teszveszen láttam, új!!!) az ágy köré és akkor kicsit babásabb lesz a sarok... meg majd kell még falvédő, de nemtom, abból milyet vegyünk, mert rózsaszint nem akarok, hisz az ágy is az, a fal világoskék, pffff, hát nemtudom melyik szin menne hozzá.... :roll:

Zsuzsa! 4 lány... :D gondolom, nem bánnátok, ha mégis kukija nőne a következő uh-ig???
Vendég

Ez a hálózsák kérdés .. fogalmam sincs :D
Teljes a tanácstalanság .. ahogy Gabo is írta .. látatlanban kell okosnak lennünk.
Szerintem én 62eset veszek kezdetnek .. de nem tervezek drágát ..
Ezeket még nem néztem .. nem is merem. Hajam szála égnek áll ettől a rengeteg kiadástól .. és mindig olvasok itt újabbat és újabbat .. és ja tényleg, még az is kell ... hol van még a vége?? :shock: :shock:

Kép
szösszenet

Zsuzsa - Úgy tűnik kiscsaj ő is? :) Egy ismerősünknek 4 lánya van .. :) annyira édesek ..
Nem tudom, nekem ez nem szempont .. mármint, ha nem lenne trónörökös, csak csupa csajszi .. azzal kiegyeznék :D
De pl. ha csak fiam lenne, és 1 lány sem .. lányra azért vágyom nagyon! :) :oops: :oops: :D :D

Kép
szösszenet

Vége? Az sosem lesz... jönnek majd a bölcsis kiadások, ovi, iskola-különórák, edzések, felszerelés, nyelvórák, utána meg az egyetem...albérlet, jegyzetek, stb... :D (Nálunk mindez duplán :P ), de ez van... :D :D :D :D :D

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Egy kérdés:

A hálózsákból milyet vesztek? ujjas? ujjatlan? vékonyabb?vastagabb, béleltet?

Haskeményedés:

Nekem is már egy pár napja elég sűrűn keményedik. Ma is már többször éreztem. Napközben nem is éreztem, inkább amikor hazaértem és lepihiztem. Nekem a pihi és a MagneB6 nem igazán segít, úgy vettem észre. Egy kicsit az megnyugtat, hogy 10 nél több keményedés lehet naponta, mert talán annyi nincs, és az is,hogy más is érzi, nem csak egyedül én. Talán ez nem annyira vészes igy.
Én is olvastam erről a keményedésről, miszerint természetes a fájdalommentes, 1-2 perces méhösszehúzódás. Idézek:
"Egész terhesség alatt érezheted az úgynevezett Braxton Hicks contractio-t - ezek a méh rendszeresen jelentkező fájdalmatlan megkeményedései. Segítik a méh növekedését, vérkeringését. Ilyenkor keménynek, feszesnek érezheted a hasad 1-2 percig."
Ezen az oldalon megtalálhatjátok:
http://www.freeweb.hu/mama-baba/hetrolhetre2.html

Kép
blani28

Nem értettem anno, mikor mondták, hogy "Kis gyerek-kis gond, nagy gyerek-nagy gond..." Hááááát, azóta megértettem...és mennyire igaz! :D

Kép
babyteve2

Persze, ez legyen a legnagyobb gondom :lol: :lol:
Csak akkor is .. kicsit ijesztő :lol: :lol:
De majd megszokjuk .. ahogy szüleink is megszokták, hogy többet költenek ránk, mint magukra :lol: :lol:
(A duplán miatt nem irigykedem :D)

Kép
szösszenet

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:00-kor.

Kép
1bambi

[quote="1bambi"]
írta:
1bambiJa, ma beszereztük a házassági anyakönyvit...Legalább ezen túl vagyunk...

Elég egyikünknek bemenni az okmányirodába, ugye??
Nem két személyes project ez .. gondolom .. :)
Mert én is intézném nemsokára ...

Megnyugtató, hogy ez a keményedés normális ..

Nem tudom, az én babám hogy fekszik .. de sejtésem van. Kíváncsi vagyok pénteken beigazolódik-e ..
Az biztos, hogy a húgyhólyagomat sűrűn tapossa :D :D

Kép
szösszenet

Még a haskeményedésről:

Ma megijesztett a sőgornőm! :cry:
Azt mondta, vigyázzak a keményedéssel, mert ha sűrűn lesz, befektethet a doki a kórházba. :cry: Hát az nagyon jó lenne :roll:
De hát mit lehet vele tenni, ha se a pihi, se a magneB6 nem segít??? :?: :roll:

Kép
blani28

Hálózsák:
A lábzsák is ugyanolyan jó, mint a hálózsák. Ez a lábzsák, vagy mi a neve, olyan, hogy nincs neki se ujja, se pántja, Vagy ezt lerugja???

Kép
blani28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: