Sziasztok!
Én még nem jártam itt, üdv mindenkinek!

A vizes témába szeretnék belekotyogni (bocs ha, régebben erről már volt szó, nagyon visszamenőleg nem olvastam még bele a topikba). Itt, ahol mi No-ban élünk, egyszerű és olcsó módját választják az én ismerőseim (és mi is) a víz vitalizálásának, és erről a neten magyar leírást is találtam:
"A víz újraélesztése kvarckristállyal (SiO2)
Egy természetes, nagyon hatásos és olcsón kivitelezhető módszer. Az így elkészített víz felületfeszültségi mérések alapján hasonló értékeket mutat, mint egy vitalizált víz. A kvarckristályok trigonális ametiszt struktúrája képes a víz folyékony szerkezetét újrarendezni és így közvetíti a hiányzó struktúrát. A kvarckristályok nem képesek az esetleges szennyeződések eltávolítására, de viszont egy folyékony kristályos, rendezett szerkezetet ad a víznek.
Vegyünk egy maréknyi nyers, vagy csiszolt kvarckristályt, például hegyikristály, rózsakvarc, ametiszt, és tegyük egy üveg kancsóba. Töltsük fel este annyi csapvízzel, amit a következő nap fogyasztani szándékozunk. Még intenzívebb hatást érünk el, ha a kancsót napközben napos helyre tesszük. Természetesen ezt az eljárást forrásvízzel és ásványvízzel is végezhetjük, ez az ún. drágakővíz.
Fontos! Az így kezelt vizeket a kezelés után kizárólag üvegben tároljuk!"
További szép napot!!!!