A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

ne hari :) :lol: :lol:
hanyatka

Nézted a linket amit küldtem tegnapelőtt,a kismamiknak????
hanyatka

Hanyikám!
Szurika figyelmetlen volt :lol: :lol: :lol: :lol:
szurikáta56

Sziasz!!!!

Én is főzök.... Kis leveske készül, meg oldalas lesz, meg valami mellé. Semmi extra... Anyácska beteg ( párom anyuja), és hívtuk őket is kajcsizni, hogy neki ne kelljen főzni.

Bodzikám! Én csak olyan pálcásat tudok egyelőre horgolni. hamis, meg ilyen-olyan... De hát abból állnak a minták, ahogy nézegettem.
Tegnap éjjel küldtem mailt Egérről. Szerintem abban már benn van a kép is! Szerintem.

Hanyatkám! Teljesen normális, ha kicsit hagyod magad a szomorkodásnak. Én is nasival szoktam vígasztalódni. Jó vastagon csokimázzal... Az az istene.

Katóc! Persze teszek majd fel képet. Biztosan nincs ellene kifogása. Nem olyan fajta. Habár semmi különleges. Egy kétgyermekes anyucika krémszínű kosztümben, meg drága öcsém bordó ingben. De teszek fel, vagy küldök mélben! :lol: Az nekem nagyon megy!

Az ám a gond, hogy amikor ősszel bekrepált a gépünk, akik javították egy csomó új bigyót raktak fel, és a régieket drágám meg leszedte. Ezt az új fényképes progit meg alig tudom használni. Illetve használni tudom, csak hiába kicsinyítek, meg mentek, nem marad úgy... Biztos bennem van a hiba....

Na menek, mert lassan megpárolódik az oldalas és szószt alkotok rá, hogy jól meg tudjam pirítani.

Smaccccc!
zel

Most kirohantam és kirántottam a tepsit a sütőből, mert mégsem úgy csinálom a husit, ahogy terveztem, mert most ihletet és kedvet kaptam ahhoz, hogy leöntöm tejszínnel, rengeteg sajtit reszelek rá és úgy sütöm ki a tepsiben a már jól bepácolt husikákat! Gyönyörűek! Nyami! :oops:

Kép
bodza2005

Zel!Megjött az Egeres kép,köszike,naon édes!!!
Gratulálok az öcsikédnek és sok boldogságot!!!

Andim!Jobban vagy már???Gyógypuszik!!!!
hanyatka

Hanyim!
Átküldöd nekem is, mert amit a ZelM küldött, nem volt rajta egy darabka Egér sem, tök üres oldal jött... :oops: :cry:

Kép
bodza2005

Szurikánk!Nem baj,előfordul néha :)
hanyatka

Aham...máris.
hanyatka

Hanyatom! Ha még nem jártál a Pommo D'oro Étteremben, oda el kell mennetek a Zuraddal! Az valami elképesztően finom konyha!!! Igazi, házi olasz édességekkel... Elvitelre is lehet rendelni a mellette levő Delicatesse-ben bármit... :D

Kép
bodza2005

Köszcsi!!!!:D:D

Szurika!
Hogy vagy????:-)

Kép
bodza2005

Bodzi!Én a múltkor olyant csinálatm,hogy a csirkemell szeletek befűszereztem,majd 3 darab krémsajtot (2 füstölt karaván és egy natúr),tejszínnel összekevertem és kivajazott jénaiban leraktam,egy sor husi rá a cucc,megint husi és rá a cucc majd sütőbe toltam és megsütöttem.Isteni
hanyatka

Az hol van Bodzika????
hanyatka

Lehet, hogy én későn érő típus vagyok? Ma reggel óta h.ingerem van, Zsembike kívánságára! :lol: Csak viccelek Zsembim, tudom, nem kívántál ilyet nekem!:lol: De csak olyan émelygős, nem rohanós... :lol: A cicik is feszkóznak pár napja, eddig is, de most kicsit jobban. Bocsi, hogy ezt ide írtam a kaják közé... :oops: :oops:

Kép
bodza2005

átküldtem...
hanyatka

Jaj, de finom lehet!!!
Arany János utca.
Még nem jött... :oops:

Kép
bodza2005

Hogy jön a kaják közé az émelygés?he???:)
Neked ezt is szabad édes!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

akkor gondolom most megnyugodott a kis leked,hogy végre te is émelyegsz :)Hisz ez azért hiányzott neked,tudom!!!
hanyatka

Sziasztok.

Jaj lányok már megint föztök?

Szurikáta tetszett a szurim?

Zelecske gratulálok az Öcsikédnek. Egérke meg tünemény a kis varott fülikéjével.

Andi
zsembi

Oké Csajok, híztam három kilót attól, hogy olvastalak benneteket. :lol: :lol: :lol: :lol:

Almás palacsinta, hmmmmm.
Krumpliüré, hmmmm. Spenóttal, nyami-nyami-nyamiiiiii.
Profiterol, hmmm.
:lol: :lol: :lol:

Hanyikám, örülök, hogy jobban vagy már. :D Egyébként én sem értem: egy bevásárlás alkalmával annyi érdekes dolog ugrik be a kosaramba, mint túrórudi, bocicsoki, tibicsoki, stb. Érthetetlen..... :D Csak úgy magától..... :D

Bodzi, én is vettem egy varrógépet úgy 17 éve kb. Talán eccer beszegtem vele egy terítőt. Ott porosodik a garázsban. :oops: :oops: :oops: Az én Anyucim is jól tud varrni, majd meg kell tanulnom tőle ezt is. Közvetlen a töltött káposzta készítése után. :D
Milyen selyemfestő készleted van? Megírod majd nekem emilben? Ráérsz, nem kell most. Köszi. :D

Puszi!
katóc

lelked
hanyatka

Bodzim én szivessen émelyegnék :(

Andi
zsembi

Bodzikám !
Köszi jól vagyok.
Remélem te(Ti) is.
Nagyon finiket főztök.Jó étvágyat az ebédhez mindenkinek.

Puszi Szuri :lol:
szurikáta56

ja télleg a csomag turórudit elfelejtettem megemlíteni :)
hanyatka

Hanyim mi az a profitemol?

Andi
zsembi

Jaj nekem az ebéd még odébb lesz,hisz fél 12kor reggeliztünk :)
Bundikenyeret tejával :)
hanyatka

Én nem kaptam Egeres képet. :( :( :( :( :(
Én is kééééérek széééépen.
katóc

profiterol...olyan kis fánkocskák,csokival töltve és kivül is csokival leöntve.
hanyatka

Sosem hallottam még igy a nevét inkább egy gyógyszer névre hasonlit. :)

Andi
zsembi

sparban is lehet kapni a sajos pult mellett van nálunk és egy darabot is lehet venni.Kóstold majd meg.
hanyatka

Hanyikám, nem édes krémsajttal van töltve? Nekem valalmi fehér 'bélés' rémlik.
katóc

van fehér csokis meg tejcsokis is:)Gyógyszer???Hát igen nekem néha gyógyszer az édesség :)
hanyatka

Biztos van több féle béléssel én a lekváros fánkot szeretem.

Andi
zsembi

Én már szeretnék leszokni az édességröl de nem megy és azt nem értem hogy este miért kivánom jobban.

Andi
zsembi

a kivül tecsokis az fehér béléssel van, a fehér csokis meg barna béléssel,de nekem a bélés is csokinak tünik.
hanyatka

Tud valaki jo kis egyszerü fánk receptet?

Andi
zsembi

Pompás képviselőfánk vanilia krémmel töltve,csoki krémbe mártogatva-ez áll a dobozon :)
hanyatka

Ahaaa, fehér csokisat még nem ettem, nem szeretem.
katóc

A pizza hutban is lehet kérni,én eccerűen imádom !!!

Zsembibébi!Én még nem sütöttem fánkot :(
hanyatka

Katóc!Küldöm neked is egeret!
hanyatka

Én egyszer sütöttem meg lángost is csak eltünt a receptem. Pedig az olyan egyszerü és gyors volt.

Andi
zsembi

Megkostolom majd mert nálunk nincs a sparban.

Andi
zsembi

De cukor vagy Hanyim! Igen, kicsit hiányzott, bevallom! :oops:

Kép
bodza2005

Most hallgatom a 'play the funky music white boy'-t a Wild Cherry-től.
Valszeg hetvenévesen is így fogom rázni magam rá. Vajon mit fog szólni a gyerekem? Anya teljesen hülye?
katóc

Köszi Hanyatkám!
katóc

Ha már édességről van szó,küldtem egy mailt :)
hanyatka

Anya sohasemnem hülye!!!!
hanyatka

Megkaptam a kis varrottfülűt! Cukika! :D
katóc

Apa begépelte nektek, hogy éhes, de akkor már elküldtem a hsz-t. Szóval mennem kell, adok enni az én kis drágámnak. :D
katóc

Ez kész! Profiterol, mint gyógyszer! Én elfogadom ezt a megoldást is, mert isteni!!!!:lol: Fánkocska is jöhet... :oops: Én is este kívánom jobban a zédességeket sajna... :oops: Most nagyon jókislány vagyok, mert szinte semmi bűnöset nem eszem... Elvonási tüneteim vannak... :oops: , de nem mernék hízni tőlük, mert akkor Apánk hazazavar a mérlegelés után... :D

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: