A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Anett
Ez a kétcsíkos jó volt! Jót nevettem! De klassz is lenne mér egy olyat látni!!!! Most épp nincs velem semmi, majd megyek 5. inszemre.

Moncso
Jó ötlet, hogy valami jel legyen! Kék szalag, mint a végzős lányoké?? Egy kis nosztalgia ez???? Rá is írhatnánk az évszámokat is, mint a gimiben, mióta járunk oda! :lol: :lol: Aztán lesz szalagavatónk is????

Minema
Eddig is nagyon sokat tettél a barátaidért, még meg is viselt, most pedig ti akartok babát. Mást nem tudnak most megkérni? Mert ha még nem az lenne, hogy most saját babára hajtotok! És ha netalán tényleg valami baj is beüt, hogy tudnátok feldolgozni? Két lombik is nagy áldozat volt, és le a kalappal, hogy megtettétek! Mert ha még úgy állnának a dolgok, hogy mindenképp lombik lenne nektek is, akkor a felezés annyira adná magát!

Madrin
Jól tetted, hogy benyomtad a sort! Utálom ezt a hülye érzést, ami ott a vizsgálóban elfogja az embert és a legegyszerűbb dolgok is kiszállnak a fejéből! Megértem, hogy egy pillanatig elhitették veled, a 7. napon jársz A lényeg az, hogy jók az eredmények!!! Jobban vagy?

Bonya
Örülök, hogy helyrerázódtál! Megértelek, hogy kicsit visszavonultok! És tök jó, hogy hiszel a csodákban!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!

Gabicsibe
Köszi :wink: :D

Vucuska
Szépek a tüszőid! Sok sikert keddre!!

Minden nap ennyire sokan vannak a BMC-ben mint ahogy írjátok? :shock: Ennyire sok sorstársunk van?
bessy76

Mofly,
endometriozisom van és ez miatt kaptam 8 hónapig a GnRh analóg kezelést ez havonta egy lórúgásnyi szuriból áll ami végülis leállítja a petefészkek működését, szóval klimaxoltatnak mesterségesen.
Mert ugye az endometriózist a menstruáció sajnos csak rontja.

Szerintem ez nem tett jót, hogy egyszer 60évest csináltak belőlem és utána 30évest mesterségesen.

bonya

Kép

Kép
bonya

ÉN is itt aztán megyek lefeküdni mert mindig estére leszek nagyon szarul...
NEm tudom most a szurizástól is jobban szenvedek,most a Purigon beadása is fáj illetve csíp, de miért? :shock:

Mindenkit puszilok, én elvileg hétfőn megyek, remeélem a sor elején leszek.Sztem jó sokan leszünk mert Konc tanárúr nincs jövőhéten.
madrin

BOnya
De jó hogy jelentkeztél :D megértelek hogy pihenni szeretnétek,jót is fog tenni a szervezetednek.És tényleg miért is ne,kívánom hogy ti legyetek a következő csoda :wink:

Madrin
Mielöbbi jobbulást!

Vucuska
Hajrá kedd :D

Többiek?
gabicsibe

Sziasztok!

Megjöttünk mi is! :) Mármint az orvosoktól, merthogy ma kettőnél is voltam :) A kontrollon a doki uh-t is csinált és már van is peteérésem (jobb oldalon egy 16 mm-es tüszőcske, 7 mm-es nyálkahártyával) Nem mintha mennénk vele valamire, ez csak azért jó hír, mert a doki szerint tök jól regenerálódott a szervezetem a műtét után.

Voltam a Zeke dokinál is, ha minden jól megy februárban kezdünk :D Hosszú protokoll lesz, aminek azért nem nagyon örültem, de mostmár úgy vagyok vele, hogy mindegy, csak sikeres legyen. Ezzel kapcsolatban kérdezném tőletek, hogy a deca mennyibe kerül mostanság és azt kb. mennyi ideig (hány napig)szokták adni. Ha jól tudom, azt kell fenékbe adni és az a legdrágább!!?

Madrin! Mi 9.00 körül értünk oda, beálltunk a sor végére, de úgy döntöttem, (mivel egyáltalán nem haladt :evil: )hogy elmegyünk reggelizni, nézelődni a Mammut-ba. Negyed tizenkettőre értünk vissza és egész hamar végeztünk is, mivel csak konzultációra mentünk. Persze le-fel flangáltam a piros pólómban, hátha valaki leszólít közületek, de nem így történt. :oops: Majd legközelebb :wink:

Kriszta, Vucuska! Ti egyáltalán voltatok ma?
nellike

Gabicsibe!

A legközelebbi táblázatba javítanál egyet közvetlenül a nevem mögötti számon. Köszi:)
nellike

Nellike
Persze javítalak és Kép

Örülök,hogy ilyen jól regenerálódtál :D a longtól pedig ne félj nem rosszabb a többinél!A Decát ugyan úgy a hasba kell adni mint a többit.A mensi 20.napján kezded szúrni,majd két hét múlva vérvétel,ha megfelelő a hormonérték akkor elkezdheted a petike növesztőket.A beülti elötti napig kell szúrni és a 28 db-os ára 40 ezertől felfelé :( sajnos ezen nincs támogatás és nagyon sok eltérés van patika és patika között.A Jánosba váltsd ki, tavaly ott jóval olcsóbb volt mint ahol én vásároltam ismerősként!
gabicsibe

ellike!
Voltam ma, én 7-re értem oda és 10 körül végeztem. ezért kerülhettük el egymást.
Madrin ismertető jegyeit is figyeltem, de rengeteg drapp kabátos nő volt drapp táskával.
Na majd legközelebb.
Mint ahogy Moncso is írta valamilyen egyezményes jelet kell kitalálni hogy legközelebb megismerjük egymást. :)
Örülök hogy a körülményekhez képest gyorsan regenerálódott a szervezeted. Nagyon szorítok neked hogy minden rendben menjek. csak a kiváncsiság kedvéért mi a különbség a 3féle lombik protokoll között?

Bonya!
Jó rólad hallani. teljes mértékben megértem hogy most inkább pihentek. Nagyon megviselhette a szervezetedet az amin elmúlt évben végigmentél.
Pihenjél sokat, de azért ne feledkezz meg rólunk! :lol:

Kedden megy valaki?

Kép
vucuska

Bessy
Sajnos mindig sokan vannak,de a hétfő és a péntek a gázosabb!
gabicsibe

gabicsibe

Nellike

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gil

Köszönöm :oops: :)

Gabicsibe!

Köszi a tájékoztatást, de lenne még egy kérdésem. Azt írtad, hogy 28 db-os kb. 40 e., de a 28 db kb meddig elég? Napi egyet kell beadni? Szóval hányszor 40. ezer forintra kell kb. számítani? :roll:
nellike

Nellike!

Voltam tegnap, csak elég korán, már negyed hét körül odaértünk, úgyhogy kilenckor már végeztem is.
Örülök hogy már van tüsződ, szerintem nagy eséllyel indulsz februárban!!!
Remélem addig még találkozunk.
Nagyon Boldog Szülinapot kívánok !!!!!

Kép
krisztamili77

Sziasztok,

Na, itt vagyok ám én is. :D Hihetetlen, de viszonylag jól vagyok. Ahhoz képest, hogy 3 napja volt a műtét alig fáj, szinte mindent tudok enni, amit lehet. Mondjuk azt írja a szakirodalom, hogy a műtétet követő 5-8. nap lesz a legfájdalmasabb, mert akkor esik le a sebtakaró. Na, majd kiderül. Sokat beszélni még nem tudok, meg tök fura a hangom is, de javulok :)
Csomó mindent nem lehet csinálni (emelni, hajolni, erőlködni, hajat mosni és szárítni…), ez nem a legjobb. Hétfőn megyek az első kontrollra. Az éjszakáim jól telnek (mára virradóra mondjuk nagyon fájt :roll: ), de egyébként simán tudok aludni, néha felébredek inni, de ennyi. Nem rosszabb tényleg, mint egy erős torokfájás. De csatlakoztam egy fórumba, ahol szintén felnőttek írnak, akik mandulaműtéten estek át, és úgy tűnik a szerencsésebbek és a gyorsabban gyógyulók közé tartozom (kopp, kopp, kopp). :D Remélem, így is marad :wink:

Estike,
Végül hogy döntöttél a fagyis beültetéssel kapcsolatosan?

Krisztamili,
Tegnap volt az UH, ugye? Mi volt? Mesélj! :)

Nika,
Látom, kicsit lemaradtam Veled kapcsolatosan is, és már vannak pocaklakócskák nálad! Nagyon remélem, hogy jó erősen kapaszkodnak még úgy 9 hónapig! :D
Mennek a babatapik! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Manda,
Jó volt látni a nevedet itt újra! :D Remélem, hogy sikerül teljesen rendbe jönnöd lelkileg! Hajrá 2008! :D

Bessy,
Üdv itt! Mielőbbi babásodást kívánok Neked is! :D Örülök, hogy sikerült időpontot kapnod!

Vic,
Sajnálom, hogy apukádnak ilyen komoly műtétje lesz! :? De biztos minden rendben lesz!!! És sajnálom ezt a fránya cisztát is :evil:

Madrin drága,

Nagyon tetszett amit a kutyóddal kapcsolatosan írtál, hogy odacipeled a tv-hez, hogy lássa, és becsülje meg magát :lol: :lol: :lol:
Sajnálom, hogy megjött… :roll: És jobbulást kívánok!!

Gil drága,
Jó lett nagyon a vizitdíj-kesergőd :lol: :lol:

Törpe,
Mizu veled? Te is jó ritkán írsz… :?

Nemone,
Drukkolok neked is ezerrel, látom, csütin volt az inszemed! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Zami,
Üdv újra itt! Sok sikert a kistesó-projekthez! :D És gratulálok a kisfiadhoz, nagyon helyes kiskrapek! :)
Van egy BMC-s babás topik is (egyel lentebb, mint ez), ha gondolok oda is csatlakozhatsz :wink:

Csibe,
Megkérdezhetem, hogy milyen fogyit csinálsz még két napig? És hogy mennyit fogytál? Persze jöhet priviben is :wink:

Anett,
Igen, „sajnos” én is találtam egy olyan topikot, ahol felnőttkori mandulaműtét beszámolókat írtak le… pont ezért nem is akartam menni :? :wink: De hát muszáj volt. Meg már szerencsére túl vagyok rajta :D Örülök, hogy te is sikeresen túl vagy a bölcsességfog-húzáson.

Bonya drága,
Sok puszi Neked! Jól döntöttetek szerintem! Kívánom, hogy Veletek is megtörténjen a CSODA! :D

Nellike,
Kép

Sok puszi mindenkinek! További szép, napsütéses napot! :D:D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Szia Zsókuci!

Örülök, hogy jobban vagy! A páromnak is felnőtt korában (3 éve) volt mandula műtétje, ő is azt mondta, hogy túlélhető. (pedig férfiból van) Neki altatásban csinálták a Szabolcs utcában és mindenki azt tanácsolta neki, hogy igyon sokat utána (erőltesse) és akkor nagyon gyorsan fog gyógyulni. És tényleg. Műtét utáni este már megivott egy kancsó teát (nagyon lassan, kortyonként) és onnantól kezdve folyamatosan iszogatott. Neki a 7. nap volt a legrosszabb, akkor vált le a sebtakaró, de simán túl lehetett élni.

Most már túl vagy rajta, ez a lényeg! Gondolj arra, hogy mindennap jobb lesz :wink: Jobbulást!
nellike

Nellike,
Igen, tényleg az a titka, hogy sokat kell enni-inni. Én is megittam aznap még 1,5 liter teát, és azóta is min. 3 litert benyomok naponta. Még jó, hogy szeretem a teát, és sok félét gyűjtöttem be :wink: :lol:
Jaja, az 5-8. nap környékén esik le... hát, nem várom... :roll:

Köszönöm, nagyon kedves vagy! :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Gondoltam életjelet adok magamról :wink:

Szülinaposoknak nagyon sok boldogságot kívánok!!!!
Betegeskedőknek jobbulást!
Az újakat Isten hozta!

És egyébként meg mindenkinek minden jót!!! :D

Az én hangulatom elég változó. Hol fennt, hol lent. Azt hiszem rosszabbul viselem a dolgokat, mint amikor belevágtunk a lombikba.

Anett, a kineziológust én is kipróbálom. Kb. 2 hét múlva megyek. Pont akkor költözik abba az utcába, ahol dolgozom. Kiváncsian és nagy reményekkel várom. Úgy gondolom, veszíteni semmit nem fogok vele.

Sok puszi mindenkinek! Vigyázzatok magatokra és gyarapítsátok az anyukák táborát!
süni76

Zsókuci!

Örülök hogy jobban Vagy! Szerencsés VAgy, én csak rosszabbakat hallottam mint amiket Te mesélsz. Így már egyszer lehet hogy én is belevágok... :lol: Majd egyszer...
Köszi hogy kérdezed, voltam tegnap, szerencsére minden rendben úgy tűnik, 8- as az endomom, és van egy 14mm-es tüszőm ami remélem hétfőre már eléri legalább a 18-at és akkor valamikor jövő héten lesz beültetés. Hétfőn megyek és majd elválik. Reménykedek nagyon.
További gyors lábadozást kívánok, sok puszi!
Írj ha ráérsz. Puszik.

Kép
krisztamili77

Anett!

Hát igen, a bioptron- lámpát azt hiszem hagyom a fenébe...
Köszi a drukkokat tegnapra, remélem minden oké lesz, most úgy van legalábbis, van tüszőm végre,hétfőn még megnéz a doktor és talán jövő héten már lesz "valaki" a pocakomban... :P
Jól láttam, jössz Te is hétfőn? Én azt hiszem ha minden jól megy reggel megyek korán, de azért jó lenne találkozni.
Szorítok Neked nagyon, majd írj hogy mit mondtak!!!
Puszi.

Kép
krisztamili77

Süni! De jó hogy írtál, rág hallottam rólad! :D

Kriszta! Drukkolok nagyon, hogy jövő héten megtörténjen a beültetés és persze, hogy kismama legyél! :wink: :)
nellike

Hát sziasztok!

Gabicsibe, Csibe! Jól esett, hogy kerestek, érdeklődtök.. ) még olvasni sem tudtam.. A fészkünk rakása minden időt, és pénzt elvesz, mióta átvettük... január 3-án kaptuk meg. Csúszik a felújítás, elvileg csak festeni szerettünk volna, anyagilag is erre hagytunk pénzt, de újra kellett az egész villanyvezetéket építeni, így felborultak a terveink. A csak festés lett volna 2 nap, és pár ezer t, így viszont 1,5 hét, és pont a lombikos pénzünket viszi el.

Viszont párom eredménye brilliáns ahhoz képest, amire számítottunk! :) Volt neki már 0,8 milliós, 6% progresszívan mozgó katonacsapat, most pedig sikerült 6milliós, 48% progresszívan mozgó sereget összehozni. :) Így nem kell fagyasztani :) Ha megcsinálnák, elmennénk inszemre amíg gyűjtünk a lombikra, még van 2 lehetőségünk. Ha csak egy kicsi esély is van így rá, akkor mennénk... Az orvos, akihez jártunk BMC előtt, megcsinálná, de Kanyó drnő nem javasolta, merthogy annak nagyon kicsi az esélye.

Lányok, ennyit írni :)

Gil, nekem is potyogtak a könnyeim a versikédet olvasva, attól tartottam, hogy felébresztem pici férjem, aki itt durmol mellettem. Köszi szépen! :) Én csak bíztatni tudlak, ha jön az ihlet, nem szabad elnyomni! :)

Zsókuci, én is gyors gyógyulást kívánok Neked! az már fél gygúgyulás nem, hogy ott van az elveszett kutyu!

Madrin, neked is gyors gyógyulást! Te lány, én otthon felejtettem a sálad, mikor voltam a múltkor.. adjam fel postán esetleg? Nem tudom mikor megyek legközelebb.. Egy nagy borítékbe beleférne :) Neked mennyi petesejted lett a múltkor, hogy ennyire megemelték az adagot? ennyi pénzt, durva! Remélem most beindulsz :) És lesz jó sok, hogy még kistesóra is legyen eszkimóbébi!

Zami, üdvözöllek én is! Gyöngyörű a pici fiad!

A babaáldás érdekében mi is voltunk kineznél, de a férjem nem hitt benne.. lehetm hogy tényleg nem jó szakemberhez sikerült kerülnünk. Most családterápia a soros, együtt megyünk. Én voltam egy első beszélgetésen, és ott javasolták, hogy együtt menjünk, Végülis, ha a seregszám kevés, akkor van benne ráció, hogy a párom is menjen. Tudtok esetleg ti ajánlani jó kinezt?
Vendég

Sziasztok!

Most nem olvasok vissza....

Mind az 5 picur megmaradt, és 2-t kaptam vissza.
Nagyon szép 8 sejtesek voltak, és az egyik már elkezdett morulásodni.
Ma reggel megijedtem, mert eléggé fájt a hasam, olyan mensisen, de mostanra elmúlt.
22- én kell mennem vérvételre, nagyon izgulok már most:)

Estike!

Örülök, hogy találkoztunk! :D
Remélem Nálatok is rendben van minden!

Kép
nika28

Sziasztok,

Hát ma elég pocsékul ébredtem. Nagyon fájtak a sebeim. Szerencsére a cataflam gyorsan hatott…
Ja, de nem is írtam a jó hírt (bár félek, nehogy elkiabáljam), úgy néz ki a kézfájásom teljesen eltűnt! :D:D:D:D:D Kb. a műtét másnapjától mintha elvágták volna… Remélem, hogy nem csak átmeneti állapot :roll:

Süni drága,
Örülök, hogy adsz életjelet magadról! :) Kívánom, hogy a kineziológus meghozza a várt eredményt, és sikerül elérnie, hogy mindig csak fent legyen a kedved. Sok puszi!

Krisztamili,
Nagyon drukkolok Neked is jövő hétre! :) Aranyos vagy, hát remélem, hogy megúszom a „falkaparós” fájdalom nélkül, elég borzalmasakat hallottam/olvastam én is. :?

Brumi,
De jó felőled is hallani! :D:D Sajnálom, hogy ilyen sokba kerül a fészekrakásotok… De gondolj arra, hogy a kis fiókáknak is készül :wink: Nagyon gratulálok párod eredményéhez!!! Ez nagyon jó hír, és hatalmas változás. Tett érte valamit, amitől jobb lett? Jöhet priviben is, ha nem publikus. Sok puszi!

Nika,
GRATULÁLOK, ez szuper hír! :D Ezermilliárdnyi gigababatapit küldök: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D:D:D

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Nika28!
Gratulálok és nagyon szorítunk,pihenj sokat. :lol:
Zsókuci!
Szia Bogaram,remélem a reggeli után már jobban érzed magad,pihenj sokat,puszi :lol:
kata80

Sziasztok!

Gabicsibe, jól teszed, köszönjük szépen! :D Sokat jelent, tényleg.... olyan ritkán ír ide kismami. Te és Rebe tartjátok itt leginkább a frontot. :wink: A másikba nem szívesen írok, pedig rendszeresen benézek oda is. Gyönyörködni a babákban és a szebbnél szebb kismamikban, pocikban.... :D
Örülök, hogy Veletek minden rendben! :D Rohan az idő... olyan, mintha most lett volna a nap, hogy összefutottunk a BMC-ben. A fotókat nagyon várom, kíváncsi vagyok. Pocifotó is lesz? :D (A múltkorit is láttam, nagyon csini!)
Vucuska, sajnálom, hogy holnap nem találkozunk. :? Keddre++++++++++++++++++
Csibe, köszönöm! Ezer drukk Neked is! :D
Mofly, köszönöm! Te is ráérsz átgondolni a fagyibabás dolgot! Nekem mindig a Zeke doktor szavai jutnak eszembe: "minél többször stimulálják a petefészket, az annál jobban kimerül". Én szeretném magamat is kímélni és a kis embriónak is megadni a lehetőséget.... hátha megmutatja, hogy a legkisebb a legügyesebb :wink: :lol:
Madrin, nem semmi bonyodalom.... de a lényeg, hogy minden rendben és jók az eredmények! :lol: Nekem azt mondta Irénke és Kanyó doktornő, hogy elég, ha 9-re odamegyünk.... (nem akartam mondani, hogy előbb nem is nagyon szoktunk), ezért nem hiszem, hogy tudunk találkozni :? Pedig olyan nagyon jó volna! Kitartás a szurikhoz és gyógyulj meg mielőbb! Puszi!
Gil :lol: Hidd el, látni fogsz olyat.... és a sajátodat, nem a másét ám! :wink:
Bonya, Süni! De jó, hogy Ti is jelentkeztek! :D
Estike, nagyon szorítok!!!
Nellike, Isten éltessen sokáig! Boldog Születésnapot kívánok!
Nekem az eddigi lombikjaim longok voltak, Decapeptylt szúrtam én is. Napi egyet kell felhasználni, előretöltött fecskendőkben van. A 28 db-os kiszerelésért októberben 43.250 Ft-ot fizettem a kórház patikájában. Egy stimuhoz elég egy ilyen dobozzal.
Zsókuci! Örülök, hogy a lehetőségekhez képest jól vagy! A kezed sem fáj? Remek! :lol: Az egyik volt kolléganőmnek komoly izületi problémái voltak, a mandulaműtétje után.... husss, mintha elfújták volna a fájdalmait. Azóta is rendben van!
Sebtakaró.... egy másik ismerősöm egy szép reggelen hiába kereste. Ijedten hívta a doktorát, hogy mi történhetett...... kiderült, hogy álmában lenyelte. Tiszta lelki beteg volt.... azt hitte, tudni fogja, hogy mikor válik le. :lol:
Krisztamili, köszönöm! Jó volna találkozni! Holnap nagyon figyelek, hátha! :D Drukkolok!!!! Puszillak!
Brummadzag, bosszantó lehet ez a váratlan kiadás :? , de biztos nagyon szép lesz az otthonotok!
Párod "megtáltosodása" engem is érdekelne :oops: Hogy csináltátok :?: Jöhet priviben is!
Kineziológusról péntek után tudok nyilatkozni, hogy milyen. Akkor megyek hozzá először, BP-n van.
Nika, ez szuuuper! Gratulálok! Drukkolok! Vigyázz magatokra!

Én is megyek, mert holnap korán kelünk. Meg különben is, ma úgy kiwellnesseztük magunkat, hogy teljesen elfáradtam :lol: :lol: :lol:

Jó éjt! Holnap jövök!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Nika, aztán szívből kívánom, hogy tapadjanak azok a babók! :) csak lazán, pozitívan, úgy, ahogy itt sokan, akiknek már sikerült! :)

Zsókuci, örülök, hogy jól vagy! :) Ha nem mindenkinek vannak olyan fájdalmai, akkor miért is lennél te az? Erre ne is gondolj... A fájdalomküszöbünk is más és más, ami valakinek kínok kínja, arra más csak? hát, kellemetlen volt. hát igen, a fiókákra is gondolok! :) Ez hajt engem annyira szerintem :)

Anett, te is kérdezted, mit tettünk a férjemmel: hát, a legutóbbi katonaszámlás óta végülis ami új bogyó volt, az a :
multivitamin és bio szelén+ cink naponta 1, és homeopatikus golyócskák Aurum Metallicum 15 CH-s, 2x 5szem naponta.
A napi 100mg E és C vitamint pedig folyamatosan szedte, amit Kanyó drnő mondott. (Mondjuk az E-t nem tudom meddig lehet szedni, meg is kérdezem orvostól, mert az zsírban oldódik, és nehogy baj legyen.
Ezzel a kúrával a mozgékonyságuk is sokat javult, felpörögtek, és a számuk a 4-szerese lett. 2 millió volt legutóbb, és most 6millió, 48% prog. mozgó. (Az előző levelemben a legrosszabbbat írtam, amit akkor volt, amikor nem szedett semmit, és nagyon stresszes időszaka volt.( 0,8milliót, 6% prog.mozgó)

Hahó többiek? Este próbálok jönni, addigra biztos beindul a kommunikációóóóó..

Cyberpuszi nektek!

Brumi
Vendég

Sziasztok!

Húúú, de sokat írtatok amióta nem voltam, de most csak belekukkantottam, mert sok a munkám. Így mindenkinek akinek kell mennek a drukkjaim!+++++++++++++++++++++++
Köszönöm a drukkokat, gyűjtöttem ám az energiákat! Megvolt csütörtökön az inszem, most megnéztek előtte uh-n is, és azt mondta a doki, hogy valószínűleg meg is repedt. És a férjem eredményei megint nagyon szuperek voltak: 30 millió, és 95% mozgott. Most amúgy nem volt nagy tömeg, és jutott nekem ágy is, de az új módi szerint a zárójelentés mellé annyi papírt kell még adniuk idéntől, hogy a receptemet elfelejtették odaadni az utrogestantól. Szerencsére volt még otthon 1,5 dobozzal, így az pont elég lesz addig, míg újra mennem kell.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

MIndenkinek szép napot!

Zsókuci
Örülök,hogy jobban vagy,remélem ez így is marad még jó sokáig :D

Brummadzag
Gratulálok a párod jó eredményeihez,remélem a szépséges fészekrakás után mielöbb tudtok majd menni,hogy a fiókák se hiányozzanak belőle :D

Nemone,Nika
Millió baba Kép

Nemone mikor kell tesztre menned?

Süni
Kívánom,hogy segítsen a kinziológus és mielöbb sűrűbb látogatója legyél a topiknak!

Anett
Lesz pocis is :wink:

Nellike
28 db-os kiszerelés,pont a stimura elvileg elég,napi egy az adag.Nekem volt hogy pár napig többet kellett,mert nem volt megfelelő a hormonszintem ezért még felírtak pótlásnak pár darabot.(1-esével is tudnak adni)

Kriszta
Remélem ma mindent rendbe találnak az uh-on és a héten már pocaklakód is lesz :D
gabicsibe

Sziasztok!
Gabicsibe!
Nagyon köszönök mindent,majdnem sírtam örömömben,annyira jól esett,amit írtál. :lol:
Remélem akkor nem lesz baj,már nagyon izgulok a szerda miatt. :?
kata80

Gabi!

Majd 28-án kell mennem tesztre, mert a 17. nap pont szombatra esik...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok csajszik,

Hű, elég rég írtam ide. De megmondom őszintén nagyon nehéz mindkét topicot figyelemmel kísérnem :oops: , mivel még dolgozom. Olvaslak benneteket, csak időm nincs írni. Viszont mindenkinek borzasztóan drukkolok, szorítok!
Anett örülök, ha valakinek is jól esik, ha írok ide is. :wink:

Üdv az újaknak és mielőbbi pocisodást!

Bonya,
Megértem, hogy most inkább pihenni akarsz. Szerintem jót is fog tenni, aztán majd ha úgy érzitek, folytatjátok, addig meg hajrá spontán babásodás!

Süni,
Örülök, hogy hallok felőled. A kineziológus remélem segíteni fog!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok

Mivel nekünk sikerült a 3. beültetés, és már itt szuszog mellettem a kicsi lányom, elajándékoznám a megmaradt gyógyszereinket.
Ami van:

- 66 szem E vitamin (férjemnek kellett szednie)
- 8 szem Aktil Duo (férjemnek kellett szednie)
- 2 db Menopur injekció oldószerrel együtt (februárba lejár!)
- 7 szem Tarivid
- 13 szem Cetebe (férjemnek kellett szednie)
- 1 teljes doboz(30 db) + 19 szem Utrogestan
- 8 szem Doxypharm 100 (Leszívás után kellett)
- 26 szem Metypred (Leszívás után kellett)
- 6 db tű Puregon Pen-hez
- 3 db Decapeptyl injekció
- 1 db Ovitrelle injekció

Természetesen ahogy írtam is, elajándékozni szeretném a gyógyszereket, cserébe nem kérek semmit!
Annyi lenne a kérésem, hogy csak az ebben a topicban eddig is jelenlévő sorstársak jelentkezzenek!

UI: Levelet gyakrabban olvasok: gtimy@freemail.hu
timy28

Sziasztok!

Láttátok a másikon, hogy megszületett Sharon és Bibar picikéje?

Süni, Brumi
De jó, hogy jelentkeztetek!!!!! Gyertek gyakrabban!!

Timi
Hát te meg miért tűntél el ennyire???? Hogy hívják a lányodat? Mikor született meg? Jól vagytoK?

Nika
Micsoda hírek!!!!! Feküdj sokat!!! Megy a drukk!

Nemone
ezek szerint nem maradtál otthon? Micsoda spermakép!!! Azta!! Tuti sikerülnie kell! Hajráááá!!

Zsókuci
Remélem, ismét kevésbé fáj! Jobbulást!!!

Gabi
Mikor mész 3D-re? És neveken már gondolkodtatok?

Sajnos mennem kell, de üdv mindenkinek!

gil

Sziasztok!

Zsókuci!
Örülök hogy jobban vagy és a kézfájásod is elmúlt. meglátod most már a baba is össze fog jönni! :D
Adiig is pihenj sokat
Meddig maradsz otthon?

Krisztamilli!
Mi volt ma?
Remélem összejött már a 18-as tüsző.
Mikor lesz a beavatkozás?

Brummadzag!
Gratulálok a párod eredményeihez. Az én párommal nincs probléma de én is etetem multivitaminnal és Cetebe-vel, valamint áfonykapszulával mert bacik miatt már maradt ki 1 hónap.

Madrin!
Hogy vagy?
Meggyógyultál?

Nika!
Nagyon szorítok neked!

Anett!
Köszi a drukkot.
Mi volt ma? Mit mondott a doki?

Nemone!
A Te férjednek is gratulálok, remélem az én párom holnap hasonlót fog produkálni. :D
Neked is nagyon szorítok tesó (márcsak hogy ugyanaz a dokink meg az inszem számunk) :D
Én is kiakadtam ettől a sok papírtól. Hihetetlen mit ki nem találnak a minisztériumban.

Én a hétvégét végigpihentem. Ma még elmentem dolgozni mert volt egy csomó befejezetlen munkám, amit ma mondhatni megoldottam. Holnap lesz a nagy nap. Reggel testben és lélekben felkészülök aztán megyek a BMC-be. Remélem nem lesznek sokan és így lesz ágyam meg tovább maradhatok a nőgyógyász széken. Aztán majd 5-re megyek pszichológushoz.
Szerdától meg csak pihenek, tömöm majd magamba a sok fehérjét, olvasom a Vágyak volzásábant és Titok c. könyveket közben relax zenét fogok hallgatni és természetesen figyelem majd az itteni eseményeket. :D

Kép
vucuska

Vucuska
Nagy kalappal holnapra!!
gabicsibe

Sziasztok!

Ma szerencsésen megjártuk a BMC-t. Zeke doktor mindent rendben talált, nagyon elégedett a látottakkal. 9 mm-es a nyálkahártyám, és van egy szép nagy, 20 mm-es tüszőm a jobb oldalon :D Így a 9. napomon (26 naposak a ciklusaim) ez szuper.
Szerdán ismét uh. Azt mondta, ha addigra megreped, akkor már pénteken beültetés. Ha nem, akkor repesztjük és valószínűleg hétfőn lesz a beülti. Nagyon remélem, hogy a kis embriónk is így gondolja! :D

Szerintem szerdáig reped ez majd magától, mert ma reggel óta eléggé "érzem" a hasam. Meg is lepett volna, ha nem talál vezető tüszőt :wink:

Krisztamili, Madrin, Veletek mizújs?? Sajnálom, hogy nem találkoztunk :(

Brummadzag, ez szuper! Köszi a tippeket! :D Az én férjem jelenleg a szokásos multivitaminja (+fokhagyma kapszulája) mellett a szokásos 1.000-1.000 mg E- és C-vitamint szedi.

Nemone, drukkolok nagyon! Papírok.... :? .... engem ma teljesen meglepett, hogy vizsgálat után aláírattak velem egy papírt, 2 példányban, ami arról szólt, hogy járóbeteg ellátáson jelentem meg... :shock: Újabb "okosság" januártól.....

Gabicsibe, várom! :wink:

Rebe, naná! :D :wink: Holnapi uh-hoz drukkolok! Remélem, jól vannak a kicsi babáid!

Timy, nagyon szép a kislányod!!! Gratulálok!!

Vucuska, lazíts, pihenj, töltődj fel energiával! Holnapi inszemhez sok-sok sikert!! Drága, nagyon szorítok Neked!

Kép

KépKép
anett_1

Köszi a drukkokat.
Még azt kérdezném hogy az általános nőgyógyászati kivizsgálás során van rákszűrés is?
Jó éjt mindenkinek!

Kép
vucuska

Anett!

Örülök hogy ilyen szépen "megy" minden, a továbbiakra is ilyen szerencsét kívánok!Szorítok nagyon!!!!
Voltam ma, nekem egy 18- as tüszőm van, azaz volt, mert reggel fél 9- kor meg is lett repesztve, a nyálkahártyám 9-es. Pénteken beülti. Már alig várom!!!
Ma a délutánt Ausztriában töltöttem, a progeszteron-szurit próbáltuk kiváltani, ha jól értettem csütörtökre itt lesz. :P
Megyek lefekszem mert már alig látok.
Írj majd hogy mikor lesz beülti, ha pénteken, akkor remélem találkozunk!!!!

Kép
krisztamili77

Vucuska!

Köszi hogy eszedbe jutottam!!!!
Hát ige, összejött, és Képzeld, pont 18-as!! Pénteken beülti.
Szerintem az ált. nőgyógyászati vizsgálatnál van rákszűrés, nekem legalábbis mindig csinált az itthoni dokim./vagyis évente, ha mentem hozzá/
Holnap gondolok Rád!Írj majd, jó?

GAbicsibe!

Köszönöm szépen, eddig minden oké, ma reggel meg is kaptam az Ovitrellet, pénteken beülti. Kapni fogok progeszteron-szurikat, remélem használ majd....remélem, Ti is jól VAgytok!!!! Puszillak.

NA, most már tényleg elmegyek szunyálni, már ugrálnak a betűk... :lol:

Jó éjt Mindenkinek!!!

Kép
krisztamili77

Krisztamilli!
A rákszűrést a BMC-s nőgyógyászati vizsgálatra értettem, amit akkor csináltak amikor elkezdtük az egész procedúrát. Csak azért kérdezem mert én tavaly nem voltam rákszűrésen és most eszembe jutott hogy márciusban csináltak-e vagy sem.
Köszi a drukkot!!!! :D

Kép
vucuska

Vucuska!

Szerintem akkor tuti csináltak rákszűrést.
Szorítok, írj ám!!! :P

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
krisztamili77

Jó reggelt!

Vucuska!

A mai naphoz Kép Neked!

Anett, Kriszta!

Nektek meg péntekre mennek a drukkjaim! :lol:

Gil!

Nem maradtam otthon, én csak az inszem másnapján szoktam pihenni. Sajnos sok a munka, és nincs aki helyettesítene...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok Lányok!
Anett_1!
Jaj Bogaram,ezek nagyon jó hírek. :lol: :lol: :lol:
Krisztamili77!
De jó,ezek remek hírek! :lol: :lol: :lol:
Gabicsibe!
Picikém megjött,most telefonáljak hogy menjünk-e holnap ,vagy azt mondta 16-a és menjek?
Lányok járt már úgy valaki,hogy a decapeptyl adásának 14-dik napja előtt menstruált,miközben először kellett volna vizsgálatra menni?
kata80

Kata!

Ha jól emlékszem nekem azt mondta a doktor hogy megjöhet közben a menstruáció, úgyhogy szerintem ez nem gond.
További sok sikert és köszönöm!!! :P

Kép
krisztamili77

Nemone!

Köszi a drukkokat, hát rámfér... :P
Neked is szorítok nagyon!!!

Kép
krisztamili77

Sziasztok lánykák!
Sok drukk az akciózóknak, az előtte álloknak, szóval Nektek mindannyitoknak és egy nagy kalapemelés a remek eredmények előtt. Csak ügyesen, így tovább.

Nem tudnátok segíteni?
Megbízható, ügyes esküvői rukakészítő varrónőt keresnék, lehetőleg olyan emberke legyen akinek a munkáját már viseltétek vagy közeli ismerősötök viselte és nyugodt szívvel ajánlanátok ajánlaná másnak is. Sűrgős lennne. Köszi előre is.
moncso70

Sziasztok!

Bonya,
Így már értem. Ez tényleg szörnyű! Ezért utálom a Decapeptylt is. Nem sok kedvem van egy újabb stimulációhoz.

Anett,
Igazad van! Én is elgondolkozom rajta. Nagyon drukkolok!

Nellike,
Örülök, hogy rendben vagy! Hány hetes kontrollra mentél?

Nika,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata,
Igen, ez normális. Nekem is megjött.

Rendeltem teszteket, hétvégéig megérkezik. Egyet megcsinálok, remélem negatív lesz! A hőm egyáltalán nem ment le! Nem tudjátok a hcg mennyi idő alatt ürül ki?

Kép
mofly

Sziasztok,

Tegnap is sikerült jól kiszúrnom magammal. Egész jól voltam napközben, és Zozó hozott haza nekem sütit, ráadásul a kedvencemet Eszterházy-t. Diósat. Hát diósat nem szabad enni, mint kiderült. Kínok kínját éltem át a kedvenc sütimtől :(:(:(:(:( Kicsit be is vérzett. :( Ja, persze pont utána mentünk a kontrollra is, a doktornő nem dicsért meg érte, gondolhatjátok. Fú, nagyon borzalmas volt. Nem is gondoltam bele, hogy diósat nem kellene… Na mindegy, ezt is tudom most már.

Kata,
Aranyos vagy, köszönöm! :D

Anett,
Igen, sajnos a mandula elég komoly bajokat is tud okozni. A sebtakaró nekem kezd eltünedezni, egyre kisebb :wink:
Hű, mindjárt hétfő! Dejódejódejóóó! :D

Brumi,
Köszi, hogy megírtad a titkos receptet :D Lehet, hogy kipróbáljuk. És akkor már csak nekem kellene peteérést varázsolni :lol: :lol:

Nemone,
Sok-sok drukk, és babatapi! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Ilyen szuper eredményekkel tuti, hogy sikerülni fog!!! :wink:

Nika,
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Vucuska,
Aranyos vagy! :D A próféta szóljon belőled! Ha minden jól alakul, akkor 28.-án megyek először dolgozni.
Mennek a drukkok mára! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Krisztamili,
Hajrá péntek!!! :D:D Nagyon fogok drukkolni!!!

Moncso,
Sajnos nem tudok segíteni varrónő-ügyben! Neked lesz az esküvőd? :wink:

Sok puszi mindenkinek!

És némi gólyacsalogató :wink: :
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Szép napot mindenkinek!
Rengeteget írtatok lányok! :oops:
Most visszaolvasok és írok!

Moncso