A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Jó reggelt mindenkinek!

Eszembe jutott egy régebbi dolog: korábban írtatok a plédekről. A Mamacka által írt pamut pléd tényleg nagyon jó minőségű, nekünk van felnőtt változatban, és a Kikában elég drága volt. Találtam most interneten egy ilyen pamut plédet gyerek változatban, ismeri esetleg valaki?

http://interstore.hu/cgi-bin/interstore ... E9dnyomott
Vendég

Valahogy éreztem tegnap délután, hogy nem szabad bekapcsolnom a netet, mert szomorú leszek.

Kiscsillag,
Gondolunk rád és Zsombira. Minden rendben lesz!!!

Szösszenet,
Én az Angelcare légzésfigyelőt ajánlom. Tény, hogy nem olcsó viszont állítólag ez a legjobb. A kórházak is ezt ajánlják. Ha már nem lesz rá szükség, még mindig eladhatod jó pénzért...
Egyébként kölcsönözni is lehet.

Kép
emi29

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 14:57-kor.

Kép
1bambi

Kiscsillag, továbbra mennek a drukkok!!!!!!

Szöszi, tényleg az angelCare jó, ill a Babysense II. Nekünk az utóbbi van, a 4. gyereket fogja szolgálni már. Így megérte :)

De a Tiva-Med honlapján lehet részletfizetni is, nézzétek meg :)

Mi anno onnan vettük a mienket.

www.tiva-med.hu

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bambi!

Nyugi ilyenkor érzékenyebb tényleg az ember...
én meg mostanában mindenem bőgök...tényleg apróságokon...pl. sótlannak éreztem a kaját, ami nem is volt az és ezen is bőgtem...nem tudtam feltenni a függönytartót egyedül... :oops: ezen is bőgtem...Férjem csak hülyéskedett, ami látszott is, de én totál komolyan fogtam fel és már bőgtem is... :oops: Mostanában ha délben haza jön , annyira örülök, hogy nem akarok visszaengedni dolgozni és (mint a kisgyerekek) bőgök... :oops: na hiányzik... :oops:
meg bőgök, hogy mikor megyünk már haza(azaz mikor költözünk) már annyira várom... :cry:
Meg aztán csak ránéztem a gyerekkori fényképére és megállapítottam, hogy a nagyobbik fia tiszta a apja és hát bizony bőgtem... :oops:
Azt hiszem, bőgő masina lett belőlem.... :roll:
Kilók: én eddig 8-10 kilót híztam (majd hétfőn kiderül a védőnőnél az igazság) és tegnap megkérdezték, hogy híztál a terhesség eleje óta...és én meg megkérdeztem , hogy látszik valami. Válasz: pocakon kívül semmi! És ez nagyon jól esett. Amikor közöltem, hogy mennyit szedtem fel, azt mondta az nem is sok!!! :D
Szóval 5 kiló egyenesen nulla!!! :wink:
Na jól kiírtam magamból mindent....

Kis Csillagról és a babáról ha valaki tud valamit írjon! Még éjjel is rajtuk gondolkodtam... :cry:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Csak nagy vonalakban olvastam visssza...

Kiscsillag, óriás drukkok mennek Nektek!

Kép
babyteve2

Na szép :!: Végre van egy szusz időm,hogy leüljek netezni,és rosz hírek fogadnak.

Kiscsillag,drukkolok értetek.Legyetek erősek,kitartás.Itt a topikban mindenki szurkol értetek,és gondol rátok.

Már megint annyi mindenről volt szó az utóbbi 2 napban,hogy azt sem tudom mit írjak.

Leinek hatalmas gratula :D :D

ma délelőtt megrendeltem a babaágyat és a pelenkázót.Jövő hét vége felé szállítják :)
Szerdán megyek dokihoz uh-ra,már alig várom.

Látom lassan mindenki belekezd a vásárlásba.
Tapasztalt anyukáktól kérdezem:
mennyi babaruhát érdemes venni?hogy elég is legyen,de ne vásároljak haszontalanul?

Kép
szibi

Sziasztok!

Tegnap óta félve lépek be ide, nehogy rossz hír fogadjon. Kis-csillag továbbra is nagyon szorítok érted és a babádért!

Szösszenet!

Szétnéztem a légzésfigyelők között. Én is Angelcare-on gondolkodom, ha veszek. Szeretnék, de nem tudom, hogy bele fog-e férni a keretbe. Amúgy mi egy szobában fogunk aludni a bébivel. Összesen 2 szobánk van, és főleg az elején biztos sokat fognak látogatni minket a nagyszülők, keresztszülők. Messze laknak tőlünk. És akkor inkább mellettünk legyen a pici, mint a vendégek mellett. De nem csak ez az oka, olyan régóta vártuk már ezt a babát, hogy most úgy gondolom, el sem akarom engedni magam mellől. És a férjem is ezt gondolja. Aztán lehet, hogy majd később másképp gondolom majd, de én is abban bízom, mint amit már írtatok, hogy nagyon jó kisbabák fognak születni tavasszal és nem fog gondot okozni a férjemnek sem, hogy ott alszik velünk egy szobában.

A légzésfigyelőre visszatérve: ez nagyon szimpatikusnak tűnik, és pelenkatartó jár hozzá ajándékba, amit szintén nem ártana venni.

AngelCare AC300 légzésfigyelő + Captiva

További képek a termékről:

Márka: AngelCare
Angelcare légzésfigyelő készülék - modell AC300 - Most Ajándék Captiva pelenka tárolóval!
(Angelcare légzésfigyelők összehasonlítása!)

A készülék tartalmaz 2db érzékelő táblát és egy gyermekőrző egységet.
Ezt a készüléket ajánljuk, ha Ön egy kis lakásban él, vagy a kisgyermekével egy szobában alszik, illetve utazás, kirándulás alkalmával, vagy ahol nincs vezetékes áram.
matrac alatti szenzor-pad elhelyezés
teljes matracfelületen történő érzékelés
bármilyen szabvány kiságymatraccal használható
(12cm vastagságig) kókuszmatraccal is!
15mp után jelzés, 20mp után akusztikus és vizuális riasztás
a riasztás meghosszabbított (1 perc) kijelzése
elemről történő működtetés
gyenge elemfeszültség kijelzés
egyedülálló 5 fokozatú érzékenység-szabályozás
egyedülálló érzékelés-visszajelzés gyenge érzékelés esetén
22.990.- Ft
http://www.minimano.hu/termekeink/69/74 ... gyelo.html

Márka: AngelCare
Használt pelenka tároló rendszer
speciálisan szagzáró 7 rétegű tárolózsák
99,97% szagzárás
havi tárolókapacitású betétkazetta
könnyű egykezes kezelhetőség
környezetbarát felhasználás
8.990.- Ft

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

A képeket nem sikerült bemásolni, de a honlapon megnézheted.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

A pelenka tároló külön 8990 Ft, de most ez ajándék a légzésfigyelőhöz, ami 22990Ft.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen az aggódást, nagyon aranyosak vagytok!

Minden rendben van velünk, hétfőn voltam védőnőnél, azonnal megtalálta Mazsi szívhangját és azt mondta teljesen jó. Csütörökön megvolt a cukorterhelés is, annyir nem volt veszélyes, olyan volt mint egy baromira elcukrozott limonádé. Egy jótanács, mert én ezt elcsesztem. A büfében hűtőből kaptam a vizet amivel megcsináltam a mixet... A glükóz a jó hideg víztől összeáll de nagyon durván :D Kanállal törtem szét, de elég melós volt :lol: Eredmény remélem hétfőn, akkor megyek dokihoz is.

Egyébként nagyon durván sok munkám van mostanában, egyszerűen enni alig van időm. :? Mikor meg hazaérek általában energiám sincs gép elé ülni csak fekszem, ha mégis leülök akkor Mazsi azonnal lázadni kezd, szóval nincs is szívem egész nap így összenyomni. Szerencsére hétfőtől lesz segítségem, jön a csaj akit helyettem vettünk fel, úgyhogy könnyebb lesz sokkal. Bár nekem kell betanítanom, de az már könnyebben megy. Főni meg mondta hogy akkor lerövidíthetjük az én munkaidőmet akár 5-6 órára így (fizucsökkentés nélkül), mert már látja hogy elég nagy pocit növesztettem és biztos kényelmetlen lehet annyit ülni. Hihetetlenül aranyosak. Úgyhogy remélem mostmr tudok jönni minden nap.

Most értem haza a céges partyról, háááát..... Hőssé avattak. Mikor az sms-t írtam Szössznek azt hittem már lassan vége a túrázásnak, aha. Akkor jött még a java. GPS-kalandtúra. Dobogókő, erdőben. A csapatunk kifogta azt az útvonalat, aminek rögtön az első állomása a völgy (szerintem szakadék :lol: ) legalján volt. Mindenki kétségbeesett hogy de Lilla.... Én is ott ácsorogtam, pont mellettem volt a túravezető, mondom hát izé, én oda lehet hogy nem mennék le.... "Jaj hát miért nem?" - mondja ő vigyorogva. "6 hónapos kismama vagyok." Srác valami ilyesmi fejet vágott :o :o :shock: :shock: :shock: aztán mondta hogy óvatosan lépkedjek, nem lesz gáz, akkor lejön addig velem, felfelé meg könnyebb. Hát mondom okés egy kis séta nem árthat. Becsülettel végignyomtam az egy órás túrát, olyan szinten hogy elsőként értünk célba. :lol: De aranyosak voltak a kollegák, ketten mindig jöttek mellettem-mögöttem. Mazsi stramm kölyök, cserébe azóta szinte szétrúgja a háza oldalát. :D

Most meg rohanok tovább, megyünk haza Fehérvárra szülinapozni.

Ígérem megpróbálok képbe keveredni valamelyik nap :oops:

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok lányok!
Én is sokat gondoltam kiscsillagékra! Remélem minden oké velük. Várjuk nagyon a híreket!

Úgy látszik tegnap tényleg front volt! Nekem meg a fejem fájdogált, de mára szerencsére elmúlt. Egyébként tényleg melegfront van.

Szöszi! Én is az Angelcare-t hallottam, hogy a legjobb. Van olyan ami csak légzésfigyelő (ezt 21-22 ezer körül láttam Brendonban, pedig az ugye drága), és van olyan ami bébiőrző is egyben (ez kb. 34 körül volt). Mi csak légzésfigyelőt veszünk, bébiőrző nem kell, nem olyan nagy a lakás!! :D

Én is érzékenyebb vagyok egyébként! Olyanokért bőgök, amikért máskor eszembe sem jutna... :?

Kép
gabo001

Láttam annyian írtátok hogy szorítotok Kiscsaillagnak, gyorsan visszalapoztam és most látom mi történt! :( Nagyon nagyon szorítok neki is és a Babácskának is!!!! +++++++++++++++++++

Kép Kép
szõlõ

Ezek szerint a melegfront a ludas. Én mindenesetre fél éjszaka fenn voltam és nem tudtam visszaaludni.

Ollem! Nekem is eszembe jutott éjszaka. Remélem minden rendben lesz és április-májusig már csak jó hírek kerülnek fel ide.

Szösszenet!
Nekem is minden ismerősöm az Angercare-t ajánlotta. A legtöbb kórház is ezt ajánlja és állítólag ennél a legritkább a téves riasztás. Érdemes időnként megnézni a Brendon outletben. Mi ott vettük még tavaly 10.000,- Ft-tal olcsóbban. Ha terveztek még babát szerintem jobb megvenni mint bérelni. Amikor mi vettük olyan akció volt, hogy a légzésfigyelő+bébiőrhöz adtak ajándékba egy pelenkatároló kukát. Elképzelhető, hogy még van készleten ebből az akciósból is. Érdemes rákérdezni, mert a kuka külön 7-8000 Ft lenne.

Kép

Kép
szofi74

Hú Szőlő! Nem vagy semmi! Stramm kismami vagy! :wink:

Kép
gabo001

Szőlő!

Örülök, hogy ismét itt vagy! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Kis-csillagnak és Zsombornak+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szőlő örülök h te is jól vagy!
Vendég

Kép
Ez egy mai kép
Ez pedig az új ágy
Kép
Vendég

Beszéltem Kis-csillaggal. Volt Zsombornál nagyon édes baba mozgatta a lábait, kerek fejecskéje van, 30cm :D már pisilt egyszer, ami nagyon jó. Kap antibiotikumot meg valami szurit, hogy érjen a tüdeje, ingerekre jól reagál. Bódításban van, hogy ne legyenek fájdalmai. Doki mondta, hogy még bármi lehet, de bízni kell a legjobbakban. Kis* jól van csak fáj a sebe, lassan beindul a teje és ha jobban lesz Zsombor, akkor majd kaphat belőle.
Vendég

Sziasztok!

Kis-csillag Zsomor babájának továbbra is ++++++ !!!

Légzésfigyelő: nekünk Angel Care van, eddig hibátlanul működik. Dominó 14 hónapos volt, amikor kiszedtük alóla.
Általában lehet bérelni is, de jól meg kell nézni, hogy mennyire van lestrapálva, elhasználva, mert a sok téves riasztástól idegbajt kap az ember. :roll:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="pandácska*"]B írta:pandácska*eszéltem Kis-csillaggal. Volt Zsombornál nagyon édes baba mozgatta a lábait, kerek fejecskéje van, 30cm :D már pisilt egyszer, ami nagyon jó. Kap antibiotikumot meg valami szurit, hogy érjen a tüdeje, ingerekre jól reagál. Bódításban van, hogy ne legyenek fájdalmai. Doki mondta, hogy még bármi lehet, de bízni kell a legjobbakban. Kis* jól van csak fáj a sebe, lassan beindul a teje és ha jobban lesz Zsombor, akkor majd kaphat belőle.

ÓÓÓ, ezek a lehető legjobb hírek!!! Hajrá Zsombor baba!!!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

gitka, szép az új ágyatok, és a pocid is :wink:

szőlő, nem vagy semmi a túrával, ez igen! :wink:

szibi, babaruhamennyiségre:
56-os méretből mi olyan 5-6 rugdalózót vettünk, és min. 5-6 bodyt. De van, hogy egy nap 2 body is elmegy, mert kifolyik a kaki, úgyhogy ha nem akarsz 2-3 naponta mosni, akkor bodyból akár több is lehet. A rugik általában megússzák a kakit, úgyhogy azt nem kell cserélni, csak mondjuk napi 1szer ugye.
Többet nem nagyon érdemes, úgyis látni fogod idővel, hogy melyik típusú body, rugi válik be, és akkor abból vehetsz később :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Nagyon jó ilyen híreket hallani csak így tovább Kis-Csillag és Zsombor.Gyógyulgassatok,növekedjetek és várjuk a további jó híreket! :D
Az a legjobb ebben az ágyban h sem a takaró sem a párna nem esik le reggelre,és jó fenyőillat van a szobában.Bár ezt csak ritkán érzem mert nagyon taknyos vagyok sőt!Itt az ágy h elférjünk és kényelmesen aludjunk erre olyan beteg vagyok h azért nem tudok aludni.Fáj a fejem,az orrom legszívesebben leszedném a fejem amíg ilyen fájós :cry:
Vendég

Szőlő!

Nem vagy semmi... :shock: jó kis kaland lehetett...a túra.
És nagyon rendi a főnököd. Látod az enyém ilyet sose tenne... :( Ezért is tudom, hogy jól döntöttem, mikor itthon maradtam, csak szenvedtem volna a cégnél...

De jó hallani Kis*ról és Zsombor babáról a jó híreket...
Sokat gondolunk rátok. Tegnap olvastam sok ilyen történetet és 500 g-os kisbaba is mára már nagy baba!
Sógórnőméknél is előbb született a kisfiú -igaz 900 g volt- mára már óvodás!!!

Gitka!

Szép a pocid!!!
Az ágy is szupi, gondolom jó kényelmes....úgy irigykedek... a mi ágyunk kemény, kényelmetlen....nemsokára mi is veszünk, ha majd átköltözünk!!! De jó is lesz az!!!

Lányok!

ma beugrottam barátnőmhöz pár percre, hogy hétfőn mikor mehetek hozzájuk baba nézőbe...
azért most is meglestem a kisfiát!!! olyan picikének látom...nagyon édesen aludt!!! majd hétfőn babázok is.
És kapok barátnőmtől listát, hogy mi kell a kórházba.
Kisfruzsi!
A komáromi kórházban szült a barátnőm, úgyhogy nekünk ez a lista érdekes lehet. Majd felteszem ide.

Hű ma már sokat beszéltem. Be is fogom

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

sziasztok!

Pandácska, köszi a híreket Kis-csillagról! Reméljük minden rendben lesz, szorítunk továbbra is!

Influenza: kicsit ma már jobban vagyok, lázam nincs, az orrom sem folyik annyira, csak az arcüregem fáj még mindig! :-( De legalább már nem töltöttük ébren a fél éjszakát! Ma meg holnap pihizek, aztán remélem hétfőre már teljesen oké leszek! Viszont így lőttek a hétvégi nagybevásárlásnak (most akartunk venni kiságyat babakocsit, pelenkázót stb.), de majd bepótoljuk...

Légzésfigyelőt is veszünk mindenképpen, úgyhogy köszi mindenkinek az infót...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

[quote]F írta:áj a fejem,az orrom legszívesebben leszedném a fejem amíg ilyen fájós

Gitka: tök megértelek; én is nagyon szívesen lecserélném a fejem... :-) Gyógyulgass!
Én elhatároztam, hogy ki se kelek az ágyból ma, mert még ez a legjobb amit tehetek...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Engen anyós nyaggat h menjek ki mert olyan szépen süt a nap.Na persze mindjá megfulladok de a legfontosab most a napsütés. :x :? Majd nyáron megnézem :shock:
Vendég

Megnéztem a januári topicit.Ott most a front miatt beindultak a babák.Annyira irigykedtem,sose lesz május :)
Vendég

sziasztok.

bocs hogy betolakodom de szeretem olvasni a még kismamák irásait.és a babaszoba illetva babakocsi képeket nézegetni.

csak a pikoloról szeretnék pár szót szolni.

lehet hogy olcsóbb mint sok babakocsi de ha jobban megnézitek őket mindegyik valamelyik drága kocsi utánzata.én annó a graco eggyik modeljét néztem ki magamnak de még vaciláltam.aztán találtam egy pikolot ami dettó ugyanúgy nézett ki mint a graco de fele anyi volt (50 ezer)na én akkor meg is vettem.sajnos.nem kellet volna.még csak 1 hónapot hazsnáltuk de már nyekergett nyikorgott,a hordozót alig lehetett belepaszírozni,a futófelület le vált a kerékről.és még sorolhatnám.csere kocsit nem akardtak adni de 2 hérte el vitték volna,javítani.aztán mikor a nőt megfenyegettem hogy beperelem akkor ajánlott egy cserét.kaptam egy használt chiccot.ugyanúgy hordozósat mint a picolo.nagyon jó kocsi.és abszolút nem lehetett rajta látni hogy használt.

szóval ha nincs pénzetek drágát venni inkább vegyetek jó minőségű használtat mint olcsóbb utánzatokat.

Kép
Kép
ettike

Épp rohanásban vagyunk, de bekukkantottam :)
Látom, rengetegen reagáltatok a légzésfigyelő kérdésre - nagyon köszönöm!! Este visszaolvasom őket mindenképp!!!
Most megyünk a Lehel utcai Babadiszkontba .. ott még nem jártunk, kíváncsi vagyok az árakra :)
Majd írom a tapasztalatokat ;)
Szép napot, jó hétvégét mindenkinek!! :) :)

Kép
szösszenet

Pandácska, köszi a jó híreket! Továbbra is szorítok Kiscsillagnak és Zsombor babának! +++++++++++++

Gitka, Zorroné, jobbulást nektek!

Ollem, én is nagy figyelemmel követem a kórházi listákat. Amit régebben írtatok ide, már elmentettem, de minden új érdekel. Úgyhogy figyelek. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Kép Kép Kép Kép

Lányok!

Segítsetek!!! Ti mit láttok a lába között??? Én egyszer ezt, egyszer azt......most már teljesen elbizonytalanodtam.... :oops: :roll:
Légyszi írjátok meg, hogy mit láttok. 70% Boglárka vagy 30 % Dávid???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[b]Kiscsillag imádkozunk értetek!
Kitartást kivánunk nektek!!!!!!!
[/b

Lei: nagyon nagy gratula neked, vigyázz magatokra szorítok hogy minden OK legyen végig! Nagyon boldog vagyok hogy sikerült,hiszen mi egy napra voltunk kiírva!

Aki az Angel Care légzésfigyelőt szeretné annak mondanám hogy még egy hete voltunk az Elefáni babadiszkontban és ott 22 000.-körül volt most ajándék kukával együtt, ha valóban nagyon drága csak a kuka akkor most szerintem az nagyon megéri!!!
Lehet én is visszamegyek érte!
Ja és tök jó mert Vasárnap is 17 óráig nyitva van!!!

Mindenkinek szép hétvégét!!!

Kép
geni

Ja és átléptük a z 1kg-ot a bébi méretét illetően!

Nagyon örülök hogy ílyen szépen fejlődik!!!

Kép
geni

Ollem!

Nalunk ezt lehetett latoni!

Kép

Magi
Vendég

Ollem!

Sajnos nem látom, hogy mi van a babád lábai között. Amikor nekünk mutogatta az orvos a babánk nemére utaló jeleket, sajnos azt sem láttam. :oops: :oops:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Magika, nálatok sem látom a "lényeget". :oops:

Geni, gratulálok a már 1 kg-os bébihez! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Ollem, én sem látok semmit..... :oops: Mármint nem tudom értelmezni amit látok. Az orvos nem mondta? Lehet hogy ő ehy "picikét" jobban ért hozzá :wink:

A betegeskedőknek jobbulást!!!!! :wink:

Nagyon remélem hogy kiscsillagékkal minden rendben lesz... Épp tegnap mesélte egyik kollega, hogy ismerőseinek 26 hétre született a kisfiuk még áprilisban. Teljesen jól van és egészséges.

Kép Kép
szõlõ

En egesz veletlenul vagyok netkozelben hetvegen.....

Most csak annyit tudok irni, melyen megdobbentem es konnybe labadt a szemem, pedig csak neten ismerjuk egymast....

Draga Kiscsillag, en is imadkozom ertetek :!: :!: :!:

Az, hogy ennyien gondolnak ratok es a sok pozitiv pelda adjon erot nektek az elkovetkezo 3 honapban, amig Zsomborka egeszseges nagy babava fejlodik es hazamehettek a korhazbol.

Kép

Amilia 283 grammal szuletett es egeszseges babava erett hala az orvostudomanynak.
katavirag

Kis Csillag!

Továbbra is gondolok RÁTOK és imádkozom ÉRTETEK!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi is Angel Care-t vettünk, bébiőrt és légzésfigyelőt együtt, és kaptunk hozzá kukát ajándékba. Nem volt olcsó, de a kuka sem az amit adtak hozzá. Én úgy tudom, hogy az értéke:8990 Ft.

Tegnap megrendeltük a baba bútort (kiságy, pelenkázó-komód, sarokszekrény). :D Március 3-ra kértük, addigra kész lesz a tapétázás, meg a pénz is meg lesz a bútorra. Reméljük. :shock: :roll:

A málnalevél tea ötletet köszönöm, biztos hogy ki fogom próbálni, nincs veszteni valóm. :wink: :lol:

Kép
adri0422

Képzeljétek csütörtökön mentünk a nőgyógyászhoz, de sajna elhívták szüléshez, így a rendelés elmaradt. :(
Így hétfőn megyünk UH-ra, remélem nem jön közbe semmi. :D

Meg akarom kérdezni a dokit, hogy mennyi nála a szülés. Én max 50ezerre számítok. :shock: (A vizsgálatkor, uh-val együtt fizetek neki 5000 ft-ot)

Sőt megszereztem a szülésznő számát is, jövő héten megpróbálok vele is beszélni. :wink:

Kép
adri0422

Kis-csillag, én is gondolok Rátok!

Pumpóka,
nekem azt mondta a doki, hogy magnéziumból 3x500 mg-ot lehet szedni. A magnézium-citrát 500 mg-os, így abból 3x1 szemet. Én eddig napi egy szemet szedek, egyelőre elég. Az egyik patikus azt mondta, ez szívódik fel a leghatékonyabban. A msik pedig megkérdezte, bírja-e a gyomrom?

Virág,
a várandósok teájával nincs tapasztalatom, én is a sima málnalevelet ittam anno. De úgy gondolom, hogy teakeverékben nem lehet annyi csalán, hogy az direkt vízhajtásnak számítson. Szerintem ilyenkor a gyógyszeres vagy a diétás vízhajtás nem ajánlott (bár úgy emlékszem, valaki megcsinálta itt a krumplidiétát, ami vízhajtó, és nem lett baja tőle). Néha iszogatok magában csalánteát, egy evőkanál/csésze, eddig nem lett bajom. Szerencsére egyik gyerekkel sem vizesedtem.

Üdv,
Nuska+ (27+1)
nuska1

Nuska! A magneb6-ban, most nézem, 48mg magnézium van egy tablettában, abból akkor én csak 3X96 mg-ot szedek most... és ez kevés... akkor szedhetem a másikat... abból 3X1-et irt a doki....
vagy most nem tudom, mire irtad, hogy sokat szedek vagy hogy keveset és ahhoz képest sok a másik? :roll: :oops: komolyan a felfogásom egyenlő egy vizilóéval... :lol:

Kiscsillagról jók a hirek... csak továbbra is igy cseperedjen Zsombor és nőjön nagyra, mire a mieink is megszületnek...

Ma megkérdezte Zoli anyuja és élettársa, hogy hol van a baba... :shock: meg a +16kg amit eddig felszedtem... :roll: nemmmá, hogy ennyire nem látszik a hasamon a 26.hét???? :oops: Pedig Zsófi súlya még szépnek is mondható ennyi idősen... :wink:
De olyan édes volt anyósom, azt mondta, hogy tudja, persze, maradjon csak a kiirt időig bent a törpilla, de mikor lesz már végre április, hogy kibújjon??? :)

A légzésfigyelőhöz nem tudok hozzászólni (végre valami amibe nem pofázok bele, mi???) 8) nekünk nem volt, mivel velünk egy szobában voltak a fiúk és most sem lesz, mert most is ugyanaz lesz a felállás... :) de az Angelcare-t használják ha jól tudom a HeimPálban is a csecsemőosztályokon.... :wink:
Vendég

[quote="ollem"]
írta:
ollemLányok!

Segítsetek!!! Ti mit láttok a lába között??? Én egyszer ezt, egyszer azt......most már teljesen elbizonytalanodtam.... :oops: :roll:
Légyszi írjátok meg, hogy mit láttok. 70% Boglárka vagy 30 % Dávid???

ollem, én inkább azt mondanám, hogy kislány, de nem 70-30, max 60-40 %-ban. Nem teljesen egyértelmű szerintem :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Hát Mary ezen én sem látok semmit... :roll: de szó szerint azt sem tudom, mit kell nézni... pedig általában az uh-t kiveszem, milye hol van, de ez most valahogy nem úgy látszik, hogy látszik mit hol kell nézni.... :( én nem mondok igy semmit, sajna... mert hülyeséget nem akarok irni...
Vendég

Jajj...Kiscsillag és Zsombor nagy nagy drukk nektek!!++++++++++

Lei: hatalmas gratula neked! :D

Velem semmi jó nincs,rossz lett a cukorterhelésem,így terhességi diabéteszt állapítottak meg nálam. :( 170gram szénhidrát/nap diétára vagyok fogva...Eléggé nehéz...17-én megyek vérvételre,és 18-án cukorgondozóba ahol majd a vérvétel eredményétől függően döntenek arról hogy kell-e inzulin vagy sem. :cry: No ez van...csak az a baj,hogy alig ehetek zöldséget,gyümölcsöt a diétában. :(

Tegnap egyébként én is nagyon keményedtem...nem is tudtam magamról,hogy frontérzékeny vagyok.

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!
Már jól is indult az estém, hogy olvastam a jó híreket kis-csillagról!!
Nagyon sok együttérzés, bíztatás megy felétek, NEM LEHET GOND!!

Mary, én sem látom sajna a képen, hogy mi lehet, pedig nagyon szugeráltam...

Ettike, köszi a tapasztalatod megosztását a babakocsi kapcsán!

Mi még nem döntöttük el végleg, hogy veszünk-e légzésfigyelőt, mert kezdetben mi is egy szobában leszünk vele, másrészt - lehet, hogy hülyeség - de én nem szívesen dugosgatnék be a baba alá mindenféle érzékelős, sugárzó dolgokat...Tudom, biztos adtak ki rá szabadalmat, bevizsgálták stb. de akkor is. Persze, ha külön szobában lennék tőle, biztos nem lennék nyugodt nélküle.

A betegeknek jobbulást, remélem hamar meggyógyultok!!

Timi

Kép
tim27

Mezsó,
Sajnálom a cukrodat. :cry:
Remélem elég lesz a diéta, amihez kitartást kívánok Neked! Ha arra gondolsz, hogy egy édes kis babáért csinálod a kemény diétát, sokkal könnyebb lesz!
De nézd a pozitív oldalát, szülés után nem kell majd a plussz kilókkal küzdened.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Nagyon örülök a jó híreknek Zsombi babáról. Csak így tovább! Nagyon sokat gondolok Rátok!!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Nuska, köszönöm a választ a teával kapcsolatban. A mennyiséget átgondolva tényleg lehet benne valami, a csalán itt végülis csak egy összetevő a sok közül. Azt hiszem, én kipróbálom.

Mezsó, kitartást kívánok neked a diétához! Zöldséget azért gondolom ehetsz, a gyümölcsökben sajnos tényleg több cukor van, azt én is nagyon sajnálnám, ha le kéne mondani róla.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: