Sziasztok!
Most tudtam jönni, tegnap este óta (vagyis 1 órája olvasom a 3-4 oldal "termelést").
Regina: diákhitel: az oké, hogy nem kell most törleszteni, nekem az volt az újdonság, hogy a kamatrészt az állam fizeti helyettünk. Tehát én most nem törlesztek semmit, de amíg itthon vagyok a kamatot fizeti állam papa helyettem. (Végre egy kis pozitívum)
Anitja: nagyon béna vagyok fotózás és fotó felrakás szempontból is, de igyekszem majd a "megújulásomat" megmutatni. Köszi az érdeklődést.
Irina: én is gondolkodom sokat az altatás kérdésén, mert Levi az első időben evés közben elaludt általában és betettük a helyére. Viszont az elmúlt 1 hónapban nem aludt el így, hanem miután tele a hasa (tápit is eszik), le kell egymás mellé feküdnünk és úgy szeret szopizni, hogy álomba cumizza magát. Abszolút ő alakított ki, hogy cicivel aludjon el (napi három altatás) Ezért mindig mellettem van a nagyágyban éjjel. Ha valami felébreszti, kifúrja az oldalamat, annyira keresi a fejével a cicit, hogyha megkapja 2 perc múlva alszik is tovább. Egyelőre mindkettőnknek így kényelmes. Persze jönnek a "huhogók" sorra, hogy majd ott marad, nem tudjátok kitenni, stb.. Annyira okos mindenki. Én meg úgy csinálom, ahogy hármunknak a legjobb. Ennyi.
Ma vettem elő tavaly januári, februári Kismama újságot, találtam is jó cikket arról, hogy a "civilizált" ember hülyesége a külön gyerekszoba (mi is csináltunk szépet, micimacis, oroszlánkirályos fallal

), és a babakocsi. Nem ilyen durván persze, de régen természetes volt, hogy az anya mellett volt mindig a bébi és magukon, magukkal hordozták a gyerekeket. Persze, a nagyobb gyerek már igényli a külön szobát, de egy csecsemő, pláne egy újszülőtt?! [/b]