SZIJASZTOK!
Hát nem semmi volt végigolvasni titeket Drágáim! Mi minden történt 2 nap alatt...
Ági, akkor azt a két hetet gyorsan használd ki!

A házikó nagyon jó!!! Nálunk nincs 4 szoba, úgy gondoltuk míg kicsik a babák addig maradhatnak egy helyen. Majd meglátjuk hogy működik. Mostanában próbálom olvasgatni az ikres fórumot is, mert sok tapasztalatot írnak az anyukák. Persze minden eset más, de olvastam már olyat, hogy a manókákat külön szobába kellett tenni, mert felsírták egymást... Hát remélem nálunk nem lesz ilyen
Tatu, 17. hetet betöltöttem

fura.... nemek terén még nincs semmi, mert az év elején nem volt normális UH, 21én megyünk Apánkhoz kukucsra. Nála vagyok egyenlőre, de még nem tudom ez változik-e a végére. Hogy vannak a tüszőkéid???
Szépem Lola cikk szerintem megható, tanulságos és vicces is. Tök jó stílusban ír a csajszi. Mi van veled? mai eredmények? A kéményseprők remélem hozzák majd a pozitív hatásokat.
Plümő, hogy állsz a padliszánnal?

megcsináltad? Kivi vagyok ízlett-e most!
Angyal, én pont ilyen pocsékol voltam a 13. hétig mint te! Kitartás!!! Lesz ez még jobb is!!!
Zelecske édes, nem láttam fotókát Egérről! De nagyon szeretnék! Küldesz lécci? Puszizlak!
Póci, ahogy Bebernek szoktuk mondani, a fotó KÖTELEZŐ!!! Mert tényleg olyan jó kedvünk lesz a hatalmas szemek látványától!

Gratula gyönyörű fiacskádhoz!
Fiatalanyu én kérdeztem apánktól hova menjek, de nem jutott eszembe a cég neved, így nem tudtam neki mondani mire gondolok. Nekem sajna messze vagy, így az itteni fogtündéremhez megyek pecsétért.
Yami, Bababa nagyon cuki! Vigyázz magadra amúgy, ne hajtsd túl magad! puszi!
S.Mónika neked is gratula pocaklakódhoz! szép kis történeted van. kivéve, hogy 17 dokit megettél
Kiscsikó, jó hogy többet "látunk" itt manapság! Örülök, hogy jól vagytok! Védőnénihez én is csak 12. hét körül mentem. NÁlunk ő írja a beutalókat, amiért én hálás vagyok, hogy nem kell máshova elkoslatni érte. Ezenkívül lelkesen méricskél és nagyon jó fej, ami nekem meglepő volt.
Na menek, majd jövök! Addig sok pusz annak is akit nem említettem név szerint, pedig imádom!
Navia