(Urszilaaaa!!!
)
F.
2003.08.15 15:24
kell, vajon ez lennt maradt, vagy vinnünk kel? Lassan be leszünk pakolva, aztán ha jön apa, megtömöm és indulandusz, lódulandusz
.
). remélem torokgyuszira már nem is emléxetek, a torna pedig használni fog a kislegénynek!!
. Babakocsiban milyen öv van? Nem tartaná meg a lányt ilyen segítős esetben? A mi babakocsinkon ami úgy adja magát fogantyúnak a segítő kezeknek, rögtön az idegen kezében szokott maradni... mivel ezt kb. 3 alkalommal eljátszották velem, leszereltem a kocsiról, amikor meg visszaszereltem, nem mászkáltam BKV-val... Ez egy műanyag lábtartó, alatta van 10 centivel a fémváz, na az senkinek nemjutott eszébe megfogni... de én is könnyebben intézem egyedül, mint segítséggel
Apa nálunk nézni tud, olyan szemekkel hogy na... és Dani örökölte, nesze neked szigorú anya
... Tegnap is mikor másodszor kelt fel lefekvés után, megyek nagy morcosan (összehúzott szemöldökkel), hogy most már aztán alvás, és betakarlak, meg miegymás... Erre felnyúl a kismalac, megsimogatja az arcom, "anya ne légy morcos, Danika alszik, mindjárt, jó?". És birjam röhögés nélkül...
A sulikezdés miatt ne izgulj most, teljesen felsleges amúgyis!
2003.08.15 16:24
2003.08.15 16:29
Csak az idő segít. Kitartás és kinövi.
Az hogy minden evéskor kakil anyatejes babánál természetes. Emma sajnos csak 2 hétig csinálta így, addig nem is volt hasfájós, sajnos utána inkább székrekedéses problémáink voltak, az még szörnyű dolog.
2003.08.15 18:34

Drukk, hogy nálatok hamar elmúljon, Julcsi 4 hónaposan állt le a nyűgöléssel
De már én is ehetek paradicsomot, káposztát is, semmi gond vele! 

De neeem, tényleg nagyon örvendtem, hogy ügyesen pelusolt, meg ő is nagyon büszke bírt lenni magára, mivel neki nagyon fontos, hogy egy kihívással kecsegtető feladatot hibátlanul oldjon meg. Ehhez segítettem hozzá 

Én Julcsit néha egész nap rágnám, pedig fele ilyen hurkás sincs.

(na persze mitől hízott volna, lókangi
)
2003.08.15 19:35

2003.08.15 19:47
2003.08.15 20:05
Mutiiii!

2003.08.15 20:15

), és nagyon ízlett.
2003.08.15 20:24
2003.08.15 20:50
2003.08.15 20:54

Apa permetezett múlt héten, remélem, még kibír két hete rothadás nélkül ...
2003.08.15 20:59
No de sebaj, en komolyan mondom, meg orulok is a tornanak, megha nincs is semmi baj, legalabb behozza a tobbieket a mozgasban.

2003.08.15 22:27

Ne hagyd magad beszorítani, csak ameddig ésszerű, helyes és jó érzést okoz! 2003.08.16 15:55
2003.08.16 16:57
Autos kepbol johetne jobban-autos is.
Nekem most olyan fura valahogy a mennyiseg, Petra szerintem nagyon keveset eszik (nincs itt a merlegunk), igy vegul is a tejci eleg, bar kevesnek erzem. Es ami meg eddig nem volt, hogy szopi utan Petra tok hatarozottan elforditja a fejet, es tobbet nem ker egyetlen korttyal sem, akkor sem, ha meg nem urult ki a cici. Regebben uresre kiszippantotta, es ha abba is hagyta a szopit magatol, akkor ujra es ujra visszafordult, es probalkozott meg. Lehetseges, hogy mostanra alakult ki az a kepessege, hogy eldontse, mikor lakott jol? Amugy tegnap (azota mar elott
) alaposan beparaztam, hogy nem eleg a tej.
Petra a nagy hosegben eleg gyakran akart enni, csak aztan a vegere mar ugy ereztem, hogy nincs mit. Meg hat bombizett is, igy utolag azt mondom, inkabb a melegtol, mert aztan csak reggel kert enni, szoval nagyon ehes nem lehetett.
De latom, mar most is ujra jo a helyzet.

Tenyleg nehezen tudlak elkepzelni, ahogy kiabalsz, de total igazad volt.
Jobbulast Ankanak, es persze Apanak is!
Nagyon ugyes.
Azert csak valszeg, mert meg futunk par kort, hogy nem lehet-e valahol szombaton menni, hogy Apa is johessen.
Mifele feltetelek?
Vagy biztassalak azzal, hogy a tobbi azert jobban fog fajni?
Uvegfestes, gyumives
Na de akkor aztan, mint a zaporeso.
Azota viszont szerintem tok keveset eszik, szivbol remelem, hogy azert nem fogyott.
Orulok, hogy mar jobb a kedved.
"Morcos anya"

Es ti hogy nyaraltatok? 

2003.08.16 19:14
Valszeg ezek a béna szeles éjszakák okozták, olyan jó volt a hűvös, egy szál semmiben (na jó, szopismelltartóban
) aludtam. A torkom is fáj kissé. Szerintem nem vírusos, bár a héten megjártuk a Heim Pált is, ugye, lehet, hogy onnan van? Szoptassak maszkban szerintetek? Csak az orrom folyik kicsit. A tejnek ugye semmi baja? Van tejtesó is, akinek adok, szerintetek azért gyűjthetem neki a tejet?
2003.08.16 20:02
Es a lanyod is gyonyoru! Holnap meg is mutatom Zsombinak!
De ha mindenkinek akkor jo, akkor igyekszem...
Mindjart megnezem!

Egyebkent a honapok mulasaval kisse alabbhagy az etvagy- (legalabbis nalunk igy volt) es a gyarapodas uteme.
Tovabbi jo Balcsizast!
ost olvasom, 8150 gram??? Te jo eg! Hat hova akarod meg noveszteni a lanykadat?

Mi meg lanybucsun voltunk, de az esti tancos buli reszere nem tudok elmenni, mert nincs ki vagyazzon a KisHapsira. Igy viszont internetezhetek vegre zavartalanul...

2003.08.16 21:04
Igaz, a Madarészban sokkal jobb gépnek tűnt amivel viszgálták, de ez csak mint laikus mondom. 2003.08.16 21:30

2003.08.16 21:51

Ha van valami ötletetek, hogy hol lehet Bp-en aránylag olcsón kertesházat venni, akkor írjatok!!!
, de mi, szülők nagyon jól szórakoztunk
. Látnak egyáltalán ilyen idős korban messzire? És ünnepi ebédet is kapott, csirkés sárgarépa pürét, almás szőlőlével. Gyertya nem volt, mert nem tudtunk megegyezni, hogy hosszában vagy keresztben felezzük el
.
. Annál már csak akkor lennél szexibb, ha a Tena bugyit is felvennéd mellé
. Férjálmok netovábbja!
, gyógyulj hamar!
. 2003.08.16 22:45
2003.08.16 22:58
... a jovo heten se nagyon leszek mert jonnek "anyosek" szurkoljatok, hogy tuuleljem...
6-an 50 m2-en
bar itt nehanyan igy elnek, az meg szornyubb lehet. 2003.08.16 23:08
2003.08.17 08:04
2003.08.17 09:43
2003.08.17 10:18
Bocs a kolhoztündérért
A cetlimen ellenőriztem, még te vagy, osztán félreírtam
Kösz a Julka dícséreteket
Tényleg változnak ebben a korban szinte napról napra
De csinik vagytok! Jól látom, hogy 2 részes fürdőruci van rajtad?
Irigy, én. És min álmélkodik Jázi? Én is anyatejcseppet ajánlottam volna, de látom, már használt is
szem hasonlít! Küldök én is bizonyító erejű közelebbi fotót, csak vonuljon el a mai vendégsereg!
De jó lenne a játékbörze! Annyi olyan játék van, amin meg sem látszik, hogy használták, sajnáltam kidobni, csak halmozódott. Bár most örülök, hogy még megvannak
szerintem Petra takarékra tette magát. Pont most olvastam egy előkerült februári Kismamában, hogy az átlagnál nagyobb súlyú babák 4-6 hónapos korukban kezdenek kevesebbet hízni, sőt stagnálhat is a súlyúk. A 4 hónaposak 97 %a 4800 és 7800 között van, Petra így a felső 3 %. Előkelőbb, mint a felső 10000
Gondold meg, 1 évesen egy 12 kilós gyerek, amennyi Andris volt, igen jó súlyúnak számít, nála már mondta a dokinéni, hogy vigyázzunk a nasival. És Petrának már 4 kilót sem kell híznia a 12-ig.
, hogy II. nem ment a csónakos fürdi. Emlékszem, hogy te vetetted fel pocisként, pont ezt a csónakos megoldást
2003.08.17 12:06
Pár hete mi is voltunk Aggteleken, a Vörös-tó túrán.
2003.08.17 15:23
2003.08.17 15:24
Biztos van megoldás!!! 

Boldog szülinapot Bekinek! ... hogy rohan az idő ...

Itt röhögök csöndben, az én kis diktátorom most szuszizik
Juj, már én is várom, hogy majd a tesók szórakoztatják a kisbabát, de addig még sok víz lefolyik a homlokomon ...
Furulya
ez izgis kérdés! Norka biztos tudja, én úgy mondanám, hogy "valami forró van a nyelved hegyén, azt kell lassan meghűteni" 

(itt próbálgatom vagy 5 perce, és rájöttem, hogy fölpöndörítem a nyelvem. Mindezt virtuálisan, mivel furulya nincs itthon, csak egy félrehangolt gitár, amin amúgy nem játszom
)
és talizók
(a lábacskásat én csináltam, a másikat Apacuka) 2003.08.17 15:31
Amugy rendesen eszik, es jokedvu, aggodjak szerintetek?
Ma pl elmentunk a Mestersegek Unnepere, ahonnan visszarettentunk, egyreszt sokan voltak, masreszt az hogy felmenjunk a sikoval (majd le) es bemenjunk az unnpere, 3300 ft-tot kellett volna leperkalni, anniyt meg szerintem nem er...Igy csak beultunk egy helyre a Liszt Ferenc teren, ettunk-ittunk, aztan hazajottunk
2003.08.17 15:59
2003.08.17 16:05

Délután 1-kor feküdtünk le, belealudtunk a szopiba. Aztán negyed 4-kor megette a másik cicit is, és visszaaludt ...
Majd utánamegyünk, ha felébredt a manócska, de eddig nem mutat nagy hajlandóságot rá, na most, hogy ezt leírtam, talán felébred
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint