Linocs, szuper a 3D-s képed!
Mi történt Kedveseddel, hogy meggondolta magát? Nem fogja megbánni, élete legszebb élménye lesz neki is!!!
Ancsa, nagyon jól halad Lara! Barátomék kisfia 18 hónapos korában állt fel, s most, 2 hónappal később még nem megy egyedül. Nincs vele semmi gond, neki ez az üteme. Ne aggódj, Lara baba is hamarosan lepipálja majd azokat, akik 1 évesen már virgonckodtak.
Pöttyök végleg elmúltak?
Kati, ne aggódj Dani miatt sztem. A dokinéni a hematológián azt mondta, hogy Ádámnak a 6,7 kg szinte normális, ezzel nincs már gond. Tényleg elképzelhető, hogy Dani a Te testalkatodat örökölte, és akkor nem is lesz szummóbirkózó. Azért az aggályaidat sztem mindenképpen mond el a védődőnek!
Mi is a 74-es ruhákat hordjuk, a 80-asokat még elő sem szedtem…
Taxis sztoridon mosolyogtam, bár azt hiszem ez akkor és ott nem volt valami nevetséges…
Banana, gyere gyakrabban, és mindenképpen mond, hogy mi lett az eredménye a biopsziának!
Tünde, most már akkor tényleg szabad a pálya a Pocaklakónak! Szakdoli kész, ráadásul szuper jeggyel! Ügyes vagy, jól csináltad!
Menőt nem akartok hívni? Vagy ők csak a legközelebbi kórházig vihetnek?
Hanna, hogy vagy? Jobban már? Hangod?
Masszás… hmmm, irigy-irigy!
Paklincs, nyugodtan ömlengj a sajátjaidról, olyan jó olvasni.

Ádám is leginkább akkor kacag, amikor a bátyja produkálja magát neki. Meghatódom mindig amikor kacarásznak együtt.
Brigi, olyan jó, hogy ilyen jó sok tejcsid van! De ehhez hozzátartozik az is, hogy ügyes és kitartó vagy! Kristóf továbbra is ügyeskedik?
Borsika, mi a mellszívót akkor vettük csak meg, amikor már itthon voltunk, és láttam, hogy mindenképpen szükség van rá. Sztem ráérsz vele. Sőt, nem vagy elkésve semmivel sztem sem. Mi Ákosnál szinte mindent a Babaruha börzén vásároltunk meg. Ott vannak használt és teljesen új ruhák és egyéb babadolgok is, szinte minden!
Andi, gyere gyakran, majd mellettünk gyorsan szalad az idő.
Fájdalomcsillapítás: amikor Ákosnál kérdeztem Teleki doktort, hogy milyen lehetőségeket ajánl, akkor Ő is azt mondta, hogy nekem kell döntenem, de a természetes, érzéstelenítés nélküli szülés a legszebb élmény. Nem is gondolkoztam tovább, és nem is bántam meg. Mind a kettő fiú saját erőmből született, és fantasztikus élmény volt érezni Őket. Igaz Ákosnál hosszabb volt a kitolási szakasz és nagyon elfáradtam, de Ádámnál teljesen ott voltam fejben is, és ha erre gondolok, máig szinte érzem azt, ahogy kibújik a pici teste. Remélem lesz még alkalmam végigcsinálni, biztos, hogy akkor is maradok az önerőnél.
Fürdés: nálunk a két fiú már rég óta együtt fürdik, hatalmasakat szoktak pancsolni. A menet: Ákos bolondozik, lemegy a víz alá, fröcsköl, Ádi kacag rajta, anya meg morgolódik, hogy megint úszik az egész fürdőszoba.
Bocs, h sok voltam!
Szép estét!