Sabine annyira igazad van.Tudom én,de és most jön a magyarászkodás.
Alex születése óta egy zabagép.Megszületett és amíg velem lehetett,már szopott ,de végig.Aztán az első két nap azzal telt,hogy sírt mert éhen akart halni.A csecsemősök nem adtak tápot,nekem tejem nem volt.Annyi vizet megivott,hogy hihetetlen.A cs..k megvádoltak,hogy kiöntöm a vizet,mert ennyit nem ihat egy újszülött.(miért tettem volna?)A második éjszaka bevittem őt, hogy megmutassam mindkét öklét keményen rágta és üvöltött.Erre az éjszakás,jé ez a gyerek tényleg éhes.
Azótza ez megy. Ha 5 ször kellene ennie 7 x eszik stb.
Bármelyik tápszert próbáltam, 4 hónaposan megevett 210 ml-t és csak MAX 3 óráig volt elég,úgy hogy éjszaka 2X evett.Tehát egy nap 7x,mint az újszülöttek
Arról álmodni sem mertem.hogy az éjszakát leállítom,mert nem lehetett.Víz, üvöltés végig játszva,semmi eredménye.Megivott bármennyi vizet,ugyan úgy üvöltött,marta a fejét véresre. és nem aludt el ezt egy órát bírtam,3 éjszakán keresztűl.
Tegnap este aludta át az éjszakát előszőr, úgy hogy 20 órakkor megevett egy negyed banánt,fél almát,fél krumplit és utána még 40 ml tápszert ivott.
Most sem a kaja miatt aludta végig,hanem a fenistil csepp miatt.
Így,hogy adom neki a főzeléket gyümöcsöt így "csak" 5x eszik egy nap+ éjszaka a táp,ha felkel.
Hiába akarok neki keveset adni,nem lehet!!!Addig üvölt,amíg nem elég neki.
Nem akarok ártani a gyomrának,de egyszerűen nem tudok mit csinálni,ha azt szeretném,hogy legalább 3 órát bírjon ki.
Ha van ötleted,szívesen fogadom.
Ja és a másik,hogy elhiszem,sőt elfogadom a hozzátáplálásról való véleményedet.
A bőrgyógyász azt mondta,hogy mindent ehet,a doki úgyszintén,a védőnő stb... akkor most szerinted mint csináljak?É
Nagyon vigyázok,hogy ne szénhidráttól és keményítőtől hizzon,inkább agyümölcs,"sovány" zöldség van előtérben.
Tényleg várom a tanácsodat!!!!