A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Bea: én meg ár válaszoltam is.
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Leone!Kép

Javíts légyszi, végre valahára 18c 2cn!

Éva!Kép
Gratulálok a zebrához!Kép

Holnap megyek vérvételre, kiváncsi leszek, milyen lesz az eredményem!

Puszi:
bnemethm
bnemethm

Haliho!
En meg nem dolgozom, hetfoig tart a szabi, addig itthonrol nezek be hozzatok!
Eva gratulalok!!!Hogy en milyen irigy noszemely vagyok,csak ilyenkor erzem...majd belesargulok, olyan jol jonne nekem is egy 2 csikos teszt!De, ertekeljetek legalabb azt, hogy oszinten elmondom...
Cat! Mivel eddig ciklus-tarsam voltal, kerdeznem, hogy hol tartasz?En a 4.-ik napot taposom!
Nem olvastam az Erazmusz-os vitat(majd mindjart megnzem), de a gombarol jut eszembe:
Mint mondtam nyaralas elott voltam a dokimnal, mindent rendben talalt, kiveve, hogy huvely-gombam van, amit sejtettem is, mert elotte 2 nappal elkezdem viszketo, ego erzest erezni "odalent", sot apa-bogar is panaszkodott pottyokre a "legjobb baratom"-on, azt hiszem a nagy akciozasban ping-pongoztunk kicsit a gombaval.Szoval, az a lenyeg, hogy nekem a doki sima Canesten huvelytabblettat irt fel, en meg vettem melle kenocsot is u.a es elmult tole minden gondunk. A doki azt mondta, hogy ez a gomba is azt jelenti, hogy tokeletes a sarga-test mukodes, azert jott elo a stimulalas alatt es hogy ne izguljak, mert ezzel remekul ki lehet hordani a terhesseget es a Canestent azert adja, mert az akkor is hasznalhato , ha netalan terhes lennek(azota tudjuk, hogy nem voltam).A rakszuresi papiromon is az van, hogy gombas fertozesem van, Candida. Szoval, szerintetek igaza lehet a dokinak? Van osszefigges a dolgok kozott?Tenyleg azert lettem gombas, mert most nagyon mukodik aminek mukodnie kell???
Az en progeszteron szintemet Erazmusz kicsit alacsonynak itelte, a dokim normalisnak. A doki akihez uh-ra jarok (itthon) meg irt fel nekem Duphastone-t, a 12.-ik naptol 14 napon at. En meg beszedem azt, ugy dontottem inkabb tobb legyen a progi.Most mar ugy vagyok vele, hogy amit a doki(k) mond az mind jo,meg kell biznom vkiben, nem lehet allandoan ketelkedni, meg masokat hibaztatni. Eldontom hogy beveszem a gyogyikat es el is hiszem, hogy segiteni fog!!! Elvegre nalunk van latvanyos eredmeny, menstrualok vegre szepen, a mult honapban 33 napra jott meg, most meg 29-re, mint a regi szep idokben. Van pe-m, uh-n lattuk, sikerulne kell!!!Jol mondom,lanyok? Ezt az optimizmust itt a topicban tettem magameva!
Huuu, de hosszu lettem, bocs.Es a kerdeseimet meg sem irtam...na majd kesobb meg benezek!
-szoszi-
szoszi

Sziasztok!

Lányok! Ma vagyok a 17.napon. Reggeli hö 36,4. Mostmár kezdem megszokni, hogy minden reggel ennyiKép
Mi az az Erazmusos topic? Hol van?

Orsi! Miért nem jó a szájban mérni a hömérsékletet?

Éva! Jujdejóneked! GratulálokKép

Sziasztok, Linda
linda

Jovi

Én meg azóta sem kaptam meg, megpróbálnád mégegyszer?
Pedig a rendszerünk teljesen jó
Bea
Bea

Linda!
Erazmusz-os topic itt az Anyasag-nal, E betunel Erazmusz-kerdezz es felel a nogyogyasz.
Most jovok onnan...Nem is irtam oda semmit, ugy dontottem elegansabb, ha teljesen tavol tartom magam a dologtol, az annyira csunya, hogy "no comment". Szerintem Erazmusz is ezt fogja tenni, vannak emberek, akikkel nem lehet vitatkozni, azaz nem erdemes a szintjukre sullyedni a mocskolodasban.Remelem az illeto nem jar sikerrel es nem uldozi el Erazmuszt.
Es akkor a kerdeseim:
1.- Az uh-s dokim azt mondta, hogy mivel mar 2 honapban is szeoen neztuk a pe-t, ezert ebben a honapban mar ne is menjek kozepidoben, mert csak foloslegesen dobnam ki a penzt, ugyis nagyon valoszinusitheto hogy pe-m lesz.Menjek csak ciklus vegen, mielott a kov honapbana clostit elkezdenem, hogy nezzuk nem lett-e ciszta. Szerintetek hallgassak ra?Tenyleg ne menjek a 12-ik nap korul, mint eddig?
2.-Az uh-s doki es a kezeloorvosom is Pesten azt mondta, hogy mellekhatsaim ha nincsenek es a dolog jol mukodik, akkor a closti szedheto 6 honapig is megszakitas nelkul.Foleg, hogy uh-n figyeljuk?En meg itt azt olvastam , hogy 3 honap utan pihenot kell tartani.Szerintetek?
3.-Mivel mult honapban elszerencsetlenkedtem a homerozest, most vegre tutira akarok menni. Melyik a jobb?Huvelyben vagy popsiban?Es ebredeskor, barmikor is legyenaz, vagy felhuzott oraval, fix idoben?
-szoszi-
szoszi

Szoszi Kép
szerintem húzott óra, fix idő, popsi.

Linda Kép
mert, ha nyitott szájjal alszol egy kicsit is, akkor már nagyon megváltozik a hőd (függetlenül attól, hogy nyelv alatt méred-e). A belső üregekben viszont állandó a hőmérséklet. Próbáld meg, és ne stesszeld magad a 36,4-gyel, mert nem annyi!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Nem tudom mi volt a vita tárgya, de hadd írjak a GYNEVAC-os tapaszatalatomról: 14 éves koromban kerültem először petefészek gyulladás miatt nőgyógyászhoz, amit számtalan gyulladás követett az évek során. A világ antibiotikumait beszedették velem - újra és újra visszajött. Tavaly ősszel beadattam a topicos lányok javaslatára, azóta nem volt gyulladásom!! Még ha van, akinél sikertelen, akkor sem szabad elvenni az esélyt másoktól!!!Pláne, hogy nincs mellékhatása. Szerintem mindenkinek be kellene adatni. Lehet, hogyha időben megkapom, akkor most meglenne mindkét petevezetőm és már gyerekeim is lennének.
Virág
virag

Muszály volt beírjak Erazmusz topicjába, nem hagyhattam szó nélkül. Elképesztő, hogy milyen tapintatlan emberek vannak.
Virág
virag

Sziasztok! Hü ez csoda, újra itt. Nem sok idöre jöttem, és nem is tudok most másfél hónap lemaradást elolvasni, igy csak köszönöm mindenkinek aki aggódott értünk. Ma volt UH, már 15. hetet töltöttem be (hihetetlen nekem is) a baba is jól van, apuci most látta elöször hogy van keze, lába és mozog a baba, igy majd kiugrik most öröméböl.
Feloldották a szigorú fekvést, de egyelöre csak ritkán jövök mert sokat kell még pihenni és nem is akarok hirtelen megint órákat a gép elött tölteni. Csak el akartam mondani mi újság és gratulálok közben ha vannak új babások. Ha nem nagy kérés megirná valaki ki lett terhes júl óta?
A táblázat késik, mert nem jövök sürün, de hamarosan visszaszokok és akkor visszavállalom.

Most megyek is még pihenni sok volt ez mára.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

SzosziKép
Én most a 3. cn-en vagyok. Kicsit lemaradtamKép

Szerintem nincs kapcsolatban a gombas fertőzés és a sárgatestelégtelenség. Ilyet még nem hallottam, hogy ha nincs sárgatestelégtelenség ez a gombákra serkentőleg hatna. Nagyon helyeslem, hogy beszeded a Duphastont, mert én egyetértek Erazmuszal, hogy alacsony volt a progid a ciklus második felében. De szerencsére stabil ovulációs ciklusaid vannak, így tuti babás leszel.

Szerintem nem kell menned a 12. nap körül a dokihoz, ha az előző ciklusod is rendben volt. Hőmérőzz, és a 10. naptól 2 naponta akciózzatok. Tuti nem szalasztjátok el az ovulációt.

Cat

Cat
Kép
cateye

Szöszi!Kép

Nem igazán értem a Candida és a sárgatest-fázis közötti összefüggést, mert nálam is elő szokott fordulni ez a fertőzés, (szerencsére mostanában egyre ritkábban) de nekem régóta sárgatest elégtelenségem van. Nagyon progi hiányos vagyok és nagyon ronda a hőgörbém is. Kép
Felhúzott órával fix időben jó a hőmérőzés, de olyan időpontot válassz, hogy előtte aludj 6, de legalább 4 órát. Hogy hol dötsd el te! Kép
Szerintem jó amit a dokid mond, mert a Closty a túlstimulálás miatt veszélyes, de azt figyeli a ciklus végén. Nekem van egy barátnőm, aki 1 évig szedte, nem lett semmi baja. Az én dokim is úgy tartja, hogy 3 hónapig lehet, aztán pihenőt kell tartani, ez az orvostól függ. De ha nézi a túlstimulálást, akkor szerintem nyugodtan szedheted fél évig.

Leone

KépKép
leone

Karmen Kép
annyira örülök, hogy végre hallunk felőled. Nagyon nagyon drukkoltam/drukkoltunk nektek, azt hiszem ezt bátran mindenki nevében kijelenthetem. Kép Ti a babóval vagytok a csoda, amiben a legrosszab pillanatainkban kapaszkodni tudunk. És akkor tényleg elhisszük, hogy mindenkinek lehet babája.
Örülök, hogy a kritikus időszakon már túl vagytok. Pihengess sokat, és vigyázz nagyon a babára és magadra. A drukk továbbra is megy, hogy minden rendben legyen.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lanyok,Kép
ma csupa szepet meg jot irtatok nekem es ennek orulok.KépMegyek is szepen bubukalni, esti gyogyi adagot leguritottam, nyaralasi elmenyeinket 3x elmeseltem ma kbozo csaladtagoknak.Felhuzom az orat hatra es reggel a popsimba bokom a homerot. Jol esik az en nagy kofferemet popsinak titulalni.Kép
Kiszamoltam, most tartunk a 19.-ik honapnal a probalkozasban. Honnan meritsek meg egy kis erot a turelemhez???????Kép
Nyugodalmas jo ejszakat mindenkinek!
-szoszi-
Cat! Azert meg mindig kez a kezben...talan csak par ora elteres, mondtam en, hogy mi egyutt megyunk a "friss"-be is.Kép
szoszi

Szép napot mindenkinekKép

Szerencsére ma már nincs 40 fokKép

KarmenKép
Jaj de jó hogy jelentkeztél már nagyon izgultam értetek.Mostmár minden rendben lessz meglátod.Vigyázzatok egymásra nagyonKép

Na lányok ma reggel megint elaludtam 7-kor vánszorogtam ki az ágybólKép 6 helyettKép és megint nem hőmérőztem Kép
Túl vagyok a 4 db zsömlémen is egy kicsit éhes voltam szo szo KépKépKép
Veletek mizus?

Judit??????????????
Mi volt a dokinál?
malice

Na már megint hol vagytok???

Alice
malice

Én Áfázom.... mert holnaptól 1 hét szabim van.

Orsi
KépKépKép
icsilya

És a többiek?

Alice
malice

Alice: én vagyok! Kép De úgy tűnik, mindenki más szabin van. Ja, és Orsi áfázik! Kép
shine

Sziasztok!

Most már én is itt vagyok, de semmi extra nincs, úgyhogy csak várom a híreket (főleg Juditról).

Judit Kép
Mi újság Kép Kép
bettina

Orsi áfázol mégKépKépKép

BettinaKép én is a hírekre várok Kép

Alice
malice

Judit-ka Kép
malice

Most végeztem. Már csak kettőig vagyok, és egy hét szabi
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok! Kép

én is bekukkantottam, látom Judit még nem jelentkezett. Remélem minden ok veluk!! Kép

Orsi, mész nyaralni? Kép

Soraya
soraya

Orsi, jó pihizést!

Kép Kép Kép
Bettina

Sajna nem, mert a párom bevállalt egy elég nagy munkát. Majd később megyünk nyaralni. Valamikor ősszel, vagy lehet, hogy már csak a télen.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok, lányok!
Nem jelentkeztem, mert betegácsiban voltam, vírusos hasmenéses, hányás
trutykóval.
Aztán meg azért nem, mert vártam valamire......
:-D
Szerdán, csináltam egy terhességi tesztet, nem mintha bármi bajom lenne,
csak nem jött meg, elutazás
előtt tisztán akartam látni.
Szóval Pozitív lett!!!
Bőgtem, vigyorogtam felváltva egésznap!!!
Apácska elvan szállva, néha le kell lőnöm, jöjjön le hozzám a felhőkből.
Lényeg a lényeg, csütörtökön csináltam egy másfajta tesztet megerősítésnek,
ami negatív lett.
Megint bőgés, csak most a félelem miatt...
Aztán, ma reggel 10 körül, a dokim szépen megmutatta a 3 hetes
kisporontyunkat.
Annyira, de annyira boldog vagyok, és nem tudom felfogni!!
Három éve erre várunk, és tessék!
Vannak csodák, ez igenis az, mert tök spontán jött össze, se gyogyi, se
műtét.
Én pici babám..........
Ne, soha ne adjátok fel!!Hihetetlen néha, nagyon fájó, de ezért az érzésért
a lelkemet eladnám!!
Istenem, amikor a párommal egymásra nézünk, nem szólalunk meg, de a mi kis
titkunk ott vibrál a levegőben, ahogy próbáljuk megemészteni
azt, hogy igenis a kiscsodánk, a mi kis gyermekünk megszánt minket lejött
közénk, itt van, vár, hogy előbújhasson......
Lányok!
Most sokatok agyában megfordul, ahogy nekem is megfordult eddig, hogy :De
jó, de az istenit, nekem miért nem????!!!
Fájdalmas, bosszantó, és közben lelkiismeret furdalásos érzés........
Nehéz, de........ettől lesz még szebb a pillanat, amit mindnyájatoknak
kívánok, meglátni az élet értelmét, meglátni a gyermeket, aki
még csak egy kivehetetlen fehér pötty az ultrahang képen, de ott van, és
ránk bízza magát......
Emlékeztek még a versre?Nem én vagyok a szerzője, én csak beírtam nektek:

Kegyelem
Először sírsz,
Aztután átkozódsz,
Aztán imádkozol,
Aztán megfeszíted
Körömszakadtig maradék-erőd,
Akarsz,egetostromló akarattal-
S a lehetetlenség konok falán
Zúzod véresre koponyád,
Azután elalélsz,
S ha újra eszmélsz,mindent újra kezdesz.
Utóljára is tompa kábulattal,
Szótlanul,gondolattalanul
Mondod magadnak:mindegy, mindhiába:
A bűn, a betegség, a nyomorúság,
A mindennapi szörnyű szürkeség
Tömlöcéből nincsen, nincsen menekvés!!

S akkor-magától-megnyílik az ég,
Mely nem tárult ki átokra,imára,
Erő, akarat,kétségbeesés,
Bűnbánat-hasztalanul ostromolták.
Akkor megnyílik magától az ég,
S egy pici csillag sétál szembe véled,
S olyan közel jön,szépen mosolyogva,
Hogy azt hiszed:a tenyeredbe hull.

Akkor-magától-szűnik a vihar,
Akkor-magától-minden elcsitul,
Akkor-magától-éled a remény,
Álomfáidnak minden aranyágán
Csak úgy magától-friss gyümölcs terem.

Ez magától: Ez a kegyelem.

Hát a mi kis csillagunk leszállt, vigyázok rá, amennyire tudok.
Köszönöm a sok biztatást, a kedvességeteket, és a gólyákat.
Ilduci
bogyesz

Sziasztok ! Az előbbi levelet én küldtem, mert Ilducinak nincs internet hozzáférése, és megkért, hogy továbbítsam a levelét nektek !!!
bogyesz

Ilduci Kép

Nagyon-nagyon-nagyon örülök nektek, így látatlanban, ismeretlenül is.

Sokat olvasgattalak régebben, nevettem verseiden, történeteiden.

Most sírtam soraidon, de a meghatódottságtól, olyan szépen fogalmaztad meg, amit érzel/éreztek.

Vigyázz nagyon-nagyon magatokra és mi ittmaradtak köszönjük szavaidat és tudjuk van miben bízni és örökké remélni.

Kép
bettina

Ilduci Kép
Gratulálok a pocaklakóhoz. Nagyon vigyázz magatokra!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

IlduciKép

Olyan szépeket irtál, hogy megkönnyeztem.Nagyon boldog babavárást kívánok neked

Kép

Alice
malice

Aztán majd lesz egy ilyen kis babócád Kép
Kép

Alice
malice

Ilduci neked szól KépKépKép

Alice
malice

IlduciKép
Gratula a kisporontyhozKépKépKép. Remélem mi is hamar követünk a Frissbe.

KarmenKép
Örülök, hogy jelentkeztél. Te vagy a reménytelenségünkben a remény, és a csoda. Vigyázz magatokra, és jó pihenést kívánok, boldog babavárással.

LányokKép
Holnaptól szabin vagyok, egy hétre elutazunk a Fekete Erdőbe Németországba pihizni. Meglátogatjuk Udo Brinkmannt a Klinikán, hátha tud rajtunk segíteniKépKépKép
Remélem mire visszajövök addigra már senki sem lesz itt, mindenki a Frissben lesz.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép

Add át üdvözletemet Udo-nak KépKépKép

Jó pihit

Alice
malice

Ilduci, hogy tehetted ezt velem?! Most itt ülök a főnökömmel szemben, és potyognak a könnyeim. Most mit mondjak neki, mi hatott meg ennyire? KépKépKép

Nagyon-nagyon nagy gratula! Kép))))
shine

Sziasztok!

Szoszi!Mindjárt meg is nézem azt a topicot!

Orsi! Na jó, akkor keresek egy jobb helyet höt mérniKép De ne is mondd a 36,4,et, mert ma reggel már 36,3 volt. Lassan kihülök és megfagyokKép Ilyen szégyent a 18.napon!

Ilduci! olyan szépet irtál, egészen meghatódtam. Dejó nektek! Gratulálok!!

Sziasztok, Linda
linda

LindaKép

Te hol méred a hőd? ha így haladsz tovább ki fogsz hülni KépKép
Nincsenek még pikelyek a hátadonKépKépKép bocsi csak vicc voltKép

Alice
malice

Ilduci
Szívből gratulálok és nagyon vigyázz magatokra! Nagyon boldog babavárást KépKépKép
Lujza
lujza

Na lányok ki a következő??? BabásKép??

Alice
malice

IlduciKép
Ó, te drága, nagyon megérdemelted, és nagyon örülök nektek!
Sok-sok boldogságot, biztosan nagyon jó mami leszel!

Ez az augusztus!... A gólyák itt köröznek felettünk.

OptihurkiKép
Te merre vagy?

KarmenKép
Jó újra itt látni. Kép
Pihizz sokat és vigyázz a babuciraKép

Olici (aki sajna 14c, 6cn van.)
olici

Tényleg sok (de sajnos még nem elég Kép) gólya jár erre augusztusban.
Nézzük csak (bocs, ha a teljesség igénye nélkül):
Kele, Pumukli, Évi, Ilduci
Judit híreire még várunk Kép

Csajok, húzzunk bele mi is!
bettina

Ilduci!
Szivbol gratulalok es teljen mindkettotoknek nagy-nagy orome a tronorokosben!!! Kép
Cat!
Kellemes pihenest,vigyazz magadra es hianyozni fogsz!Kép
Linda!
En is ma kezdtem a (helyes)homerozest, reggel 7-kor beledoftem a popsimba, pedig szabin vagyok. Na, nekem is 36,3 lett, igaz, en csak az 5.-ik napot taposom.
Orsikam,
akkor Te silecet viszel magaddal a nyaralasra? Kép
Holnap csak este leszek, mindenkinek KELLEMES HETVEGET, aki kozepidoben jar, az huzzon bele!!! Szeptemberi jo hireket most kell "megalapozni"!
-szoszi-
szoszi

ILDUCI:most itt bőgök, nagyon-nagyon gratulálok!Maradj mindig ilyen, amilyen vagy és akkor a babócád lesz az egyes számú rajongód egész életedben!
KARMEN:nagyon sokat izgultunk értetek, örülök nagyon, hogy jól vagytok!
CAT:vigyázzatok egymásra és érezzétek jól magatokat!
Sok puszi,
Virág
virag

Szia lányok!

Alice! Hömérés a szájban történt eddig. De most keresek egy jobb helyetKépilletve majd reggel.

Szoszi! Szerintem ma este nem fogok birni aludni, mert mindig annyira várom a reggelt, hogy hátha felmegy. Holnap már a 19.napon leszek...

Linda
linda

Kedves Lányok!
Megnyugtatlak Benneteket, hogy "Ágnes" nem tudott elüldözni a Babanetről. Azt gondolom, hogy ő nem is beteg, és nem is nőnemű. A végén már csak nevetni tudtam a szövegén.
Irtam neki egy hosszú választ, és ezzel részemről lezártam, ha tovább is írogat, nem veszek róla tudomást.
Mindenkit üdvözlök
Erazmusz
erazmusz

Ilduci! Gratulálok, vigyázz magatokra!

Cat, köszi, mikor indul nálad a lombik? Bocs, de nem tudom visszaolvasni.

Virág, Olici! Köszi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

PumukliKépÉvaKépIlduciKép

Nagyon nagy gratula és problémamentes babavárást kívánok!

CatKép
Kösz, hogy megírtad a talihely fellelhetőségét, így biztosan megtalálom. Jó pihenést!

KarmenKép
Úgy izgultunk miattatok, nagyon örülök, hogy minden OK veletek. Pihizz csak sokat!

Lányok!

Pénteken voltunk a Balcsinál a párommal. nagyon klassz volt, anyósoméknak van egy kis telke ott, bográcsoztunk, dumcsiztunk, jó volt kikapcsolni kicsit. Az idő lehetett volna jobb is mert este majd befagyott a sej-hajom, de azért jó volt. Szombaton meglátogattuk a 3 hónapos unokahúgomat. Csináltam egy csomó képet, olyan aranyos kis pufók.
Egyébként a párommal belevágtunk egy "terv" végrehajtásába,így nem a babaprojekt lebeg örökké a szemem előtt, azt sem tudom hányadik napon vagyok, a táblicskuból puskázom ki. Sokkal könnyebb így. A párom is fellélegzett kicsit, hogy nem nyúzom azzal, hogy mikor "kell" itthon lennie, néha lelkiismeretfurdalást csináltam neki a hisztimmel.Kép
Már nagyon várom a talit, jó lesz dumcsizni egy kicsit a billentyűk kiiktatásával.Kép Hány órára tervezitek a kezdést?
Jó pihit a hétvége hátralevő részére!

Egcsi
egcsi

Sziasztok Kép
Én is vagyok még, gondoltam, olyan jó itt, még lennék egy kicsit... Kép
Gőzöm nincs, most hanyadik napon járok, de valahogy közelítek a termékeny napokhoz. Pedig felírtam a cikluskezdést, de ezek szerint annyira feledékeny vagyok, hogy ha meg is nézem, el is felejtem nemsokára. Ez azért jó.

Karmen Kép
Nagyon örülök, hogy jobban vagy, és a babával is minden rendben. Már nagyon aggódtunk miattatok.

Éva Kép, Ilduci Kép
Nektek pedig szívből gratulálok!
Eredményesen küldtem a gólyákat, nem? Bár, még kb 10 kóvályog valahol, többek közt az enyém is eltévedt...

Tinka
tinka

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenkinek jól telt a 7 végeKép
Nekem pl. evésselKépKépKép bográcsolás hegyek voltak nállunk akkora hasam lett hogy még ma is gömbölyűKép
Veletek mi van???Ja és a hőm a 23 napon 37,2 KépKépKépKép

Juditka hova lettél???

Pusszzzzz Alice
malice

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: