Na itt megint:
Beu,
bölcsi ügyben: Újpalotán lakunk,két bölcsibe adtam be jelentkezést még a nyáron,mert azt mondják,kevés a férőhely és kb egy évvel előbb jó bejelentkezni. Az egyik,egy elég nagy bölcsi a posta mögött (nem tudom a címet,de valami központi épület) egész szimpatikus,nincs annyira lepukkanva az épület,van ott egy óvoda is mellette...azt hiszem az már Rákospalota,de nem biztos...
a másik,szinte a házunk mellett van,Kavicsos köz a cím,de nagyon lerobbant az egész,pavilonokból áll,még talán a nyolcvanas években épülhetett,de azóta nem sokat fordítottak rá...nyáron láttam,hogy szerteszét hagyták a játékokat az udvaron,meg az egyik gondozónénit láttam,aki nem volt nagyon szimpi...(tudom,hogy inkább az ott folyó munka lenne a lényeg,de abba nem látok bele és így nem lehet megítélni sajnos...)
Az egyik mellett az szól,hogy közel van nagyon,így nem kellene fél 6 kor kirángatni az ágyból a gyerkőcöt (a munkahelyemen fél 8 a kezdés kb 40perc alatt érek oda,szóval elég korán kell menni,bár remélem,hogy tudok valami órarendi könnyítést kérni...) a másik kb 15 perc séta hajnalban gyerekkel,hát nem tudom...kocsival is hercehurca az egész,de talán tisztább és jobb érzés volt bemenni. Annyit mondtak,hogy májusban kiírják ki nyert felvételt.
Egy barátnőm mesélte,(ő budán lakik) hogy amióta bölcsis a kislánya tök piros a feneke,nyilván nem tudnak odafigyelni folyton,hogy ki mikor kakil be stb,fogyott is a kislány,hiszen nem etetgetik ötfélével,ha nem eszik nem eszik aztán annyi.
Félek azért picit,Réka szeptemberben lesz 22 hós,még olyan kicsi...persze ha arra gondolok,hogy anyukáink idejében 6 hósan nyomultunk a bölcsibe,talán nem annyira gáz. Mindenesetre jó lenne,ha addig megtanulna magától enni...kb a feléig jut aztán dobálás szenvedés...
Wc szűkítés: Most olvastam a Suttogó mindent megoldban, hogy ő is így javasolja...tök jó,most döngetem a mellem,hogy dekirály énisénis...persze a bilit is lehet a klotyóba tenni,szóval mindegy,de még nem kezdek neki csak szép lassan (suttogó néni már 9hósan mondja...hát nemtom.
hiszti:
Asszem kijelenthetem,hogy hisztikorszak kezdődött,vísít ha nem úgy van ahogy Őrékasága eltervezte,nem lehet felvenni ilyenkor mert "cseppfolyóssá" válik,szóval elhagyja magát és csúszik ki a kezemből és még egy trükk hasravetődik és csapkodja magát. Ma hányásig fokozta a hisztit,addig sikerült hergelnie magát...volt is langyosvizes arcmosás. ( kiskoromban szerintem én is belenéztem párszor a lavórba ilyen hisztiműsor okán...)
Rájöttem,hogy ha letojom-már bocs a kifejezésért- talán hamarabb abbamarad,néha viszont mintha megháromszorozná az erejét csíprúgharap,vergődik,egyszer el fogom ejteni,a tisztábatétel egy rémálom...aligátorteknős-mondta rá apa.
Timi,
Szegény Dóri,jobbulást,szerintem R is beteg lesz,bár nyomom bele a cebiont meg az oscillococcinuumot,de most szörcsög,szívom az ormányt, remélem megússzuk a dokit. (a szülinapja után volt beteg,azóta nem,bár nem nagyon vittem közösségbe...persze az sem jó,tudom,már csodálkoztam is,4 hós kora óta majd minden hónapban volt valami orrfolyás,eddig ez volt a leghosszabb...csak nem durvul el ez a nátha. (Anyumék ovijában skarlát és bárányhimlő van,így most nem is jön anyukám egy jó hónapig,szerintem lőttek a vizsgázásomnak...na ennyi.)
sziasztok,megyek alvás, no vacsi pusz