szval hétfőn repülök haza, délben érkezem, akkor szerintem pihenni fogok utána. délután meg megyünk a 4Dgenesisbe, szval hétfő az kilőve.
kedd, 29dike (kora)délután jó
szerda 3ig jó.
csütörtök délután jó.
pénteken repülök vissza.
Szval
most nézegetem a kelengyelistát, mert a 3(szemetes)zsák kölcsön ruhát leszámítva még szinte semmi nincs. és lassan elkezdek majd nézelődni.
Én most kerülök szembe, az általatok már letudott babakocsi problémával. Valahogy nem visz rá a lélek, hogy a több szolgáltató nemtudomhány márkáját végigböngésszem a neten. szerintem most visszaolvasok, hogy a fontosabb szempontok mik voltak, aztán a hétvégén felkarolom az uram és irány a bolt
ja, Maszat nagyon aktiv
mindenesetre megerősítést csak 11nap múlva kapok, mert sajna a magyar nődoki, akit itt találtam csak akkora volt szabad. dehát minden rendben
Pepike, remélem megoldodik a szüléses problémád!
Jim, nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Ha jössz a talira, hozom majd a pulcsit.
a kórházlátogatást lassan nekem is elkéne kezdenem, de nem tudom még hová. itt a biztositásod határozza meg hol szülhetsz. és kivel. alapból nincs orvosválasztás, csak egy bizonyos fajta biztositással, amit velem már nem kötnek, mert nem éri meg nekik...
na ezeket is el kell intézni
meg lakást keresünk
pusszantás

Milán
Robi és Milán....Szenteste össze kellett rakni:D
Végre eszik egyedül így lassan 4 évesen
próbáltam pózolni, nem ment:D

(fejfekvésű), gerincem felé fordult és kezeivel lábaival teljesen eltakarta az arcát. Aludt. Semmilyen trükkel nem lehetett moccanásra késztetni!