Én is túlvagyok a cukorterhelésen, és vissza is olvastam.
Zorroné, sajnálom, hogy ennyire rossz volt...én abszolút jól bírtam, azt azért nem mondom, hogy jó volt, de sokkal rosszabbra számítottam. Nálunk 2,5 deci vízbe egy fél citromot lehetett belerakni. Levették egy óra múlva is a vért, így 3x szúrt a dokim. (Azért irigykedve néztem egy másik kismamit, akinek a tej-zsemle verzió jutott, és ő egy óra múlva már le is léphetett.) Eredmény holnap délelőtt, mert a doki nem várja meg délután. Ja, és hazafelé benyomtam egy Snickerst, lehet, hogy hosszú ideig az utolsót. Nem uhuzott meg, mert vmi új gépet próbálnak ki. (Nem igazán értem, ez más dokikat nem akadályozott meg az uhuzásban, de mindegy, jövő héten lesz uhum.

)
Tibu, grtaula az ikrekhez, és drukk az amnióhoz! Pihizzél, és ne idegeskedj...
Szofi, Tomi nem Molnár dokinál született, hanem egy sarlatánnál, aki már nincs is a kórházban (szerencsére). Azért cseréltem le, mert szvsz nem vett észre egy gyulladást, ill. nem kezelte ki rendesen, emiatt mindkét petevezetőm lezáródott, és csak a lombik maradt. (De hát ezt biztosan senki sem tudhatja, meg már nem is érdekel, csak a bizalmamat elveszítette.)