Évi, igen teljesült, nagyon, nagyon örülök neki

Tényleg
Nincs új név, mert a Korinnára bólintott egyedül apjuk, de nekem mégsem jön be, szóval sztornó. Ezt elég régóta tudjuk, de nem akartam addig apár gyúrni, amíg nem tudtam hogy kell-e egyáltalán.
Ami nekem tetszene: Alíz, Johanna, Júlia, Kincső, Luca. Eddig apa mindbe beleverte a csúfot, de tudjuk hogy ki lesz az erősebb
Julcsi, Bence is ezért volt anno inkubátorban. Remélem azóta már Mártival van Nissza baba
Egy kicsit az Ultrahangról (remélem nem gond, hogy bemásolom a másik topicból)
Babáról: MIndene megvan, szervei okésak, eszméletlen milyen részletesen megnéztük Smile Láttuk a szívbillentyűket, az aortáját, stb, el voltam ájulva. 6 nappal kisebb a méretei alapján, mint a számolt kora, de nekem mindegyik gyerekem kisebb volt egy héttel, szóval ezen nem fogok aggódni Smile
Itt vannak a méretei:
súly: 737g
Bpd: 6,08 cm
Ofd: 7,87 cm
Ac: 20,84 cm
Fl: 4,32
Ez alapján a kora 24+4
4D-ben túl sok mindent nem láttunk, mert gyermekünk nem szereti az arcát mutogatni, a feje előtt volt mindkét keze, és mindkét lába is. De azért pár jó pillanat volt, így megállapíthattuk, hogy ő is beleillik a sablonba

Nagyon hasonlít az újszülött Katára
A szonográfus többször visszatért a lába közére (mert arra bezzeg nem volt szégyenlős---szerencsére...) és 100ezer % hogy nincs ott semmi (mármint olyasmi nincs ami kilóg

):) 2D-be néztük leg. 10x
Zsu