A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Hű Mary, ha te ápr. 30, akkor én lehet, hogy május 2? elvileg a terhesség idejénél, amit ugye kiszámoltam, annál 7-8 nappal lehetünk idősebbek... legalábbis eddig minden Uh-n hasonló eltérés volt. :oops: :?: Én már nem értek hozzá.

Én majd 21-én megyek terhelésesre, aztán du-ra meglesz az eredmény és mehetek a dokihoz azzal... Végre megint láthatom manócskát! :D :roll: :lol:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Gumimaci!
Már rájöttem. A gépem időbeállítása miatt mindekinek a tegnapi vonalzója jelent meg...
Akkor tényleg nem teljesen egy idősek vagyunk. Te egy nappal előttem jársz... :wink:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem!

Nem tudom, hogy rossz volt-e a vonalzód. Nekem egyből április 30.-át mondott a doki. Az utolsó mensesem július 23.-án volt. Nekem hosszabb szokott lenni a ciklusom. Az ultrahang szerint, kedden szoktam hetet váltani, de a vonalzón szerdán van a 0. nap. Mondjuk lehet, hogy a kettő ugyanaz. :?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Zorroné, hát azt elhiszem, hogy semmi cukrosat nem akarsz látni ezekután... :roll:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Zorroné!

Együtt érzek veled. Én holnap megyek, és pont ettől tartok, vagy mégrosszabbtól, hogy azonnal kijön a lötyi. Egy vigasztaljon, hogy túl vagy rajta!!! Többett nem kell ilyet innod ennél a terhességnél. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci!
Én nem akarom betömetni...nagyon rossz emlékeim vannak a fogorvosról.... :oops:

fmarian!

Szerintem nekem azért április 30. mert ami mensi megvolt 26.-án utolsó az összesen három napig tartott...nem volt igazán nagy mennyiség sem...
Férjemmel csak esküvő után próbálkoztunk először védekezés nélkül és először július 22.-én voltunk úgy együtt...úgyhogy az is lehet, hogy júli 22.-én fogant...
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ma mit számol a gép....A teszt augusztus 18.-án lett pozitív... :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gumimaci, drukkolok... citromot azért vigyél, úgy állítólag tűrhetőbb!!! :)

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Zorróné!

Együttérzek veled....szerintem engem jövő héten küldenek el.... :o

Gumimaci!

Akkor lehet, hogy a Picurkám tényleg a nászéjszakán (ami délután volt, júli 22. ) fogant??? :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary, én nem tudom követni a dolgot... Ráadásul én ennyire soha nem figyeltem arra, hogy mikor jön meg. Az biztos volt, hogy hónap végén, aztán amikor már aug. közepén nem jött meg, és rosszul lettem, akkor vettem egy tesztet... Mostmár szégyenlem is magam, hogy nem foglalkoztam egy ennyire fontos dologgal már előbb is. Most akkor sokkal okosabb lehetnék. Hát így jártam. :oops:
Egy biztos, manócskánk kb. az évfordulónkon fogant! :D :oops:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Fmarian!

Köszi, remélem meg is engedik, hogy beletegyem a citromot. Nem arról híresek, hogy túl kedvesek lennének itt nálunk.

Ollem!

Lehet, hogy a ti babátok júliusban fogant. A miénk biztos, hogy csak augusztusban, mert július végén negatív lett a teszt. És csak szeptember közepén szereztünk róla tudomást, pont a 9. házassági évfordulónk napján.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

fmarian!

Lehet, hogy hülyének fogsz nézni, de a mensiken kívül beírtam mindig egy külön naptárba, hogy mikor voltunk együtt....persze csak addig, amíg nem lett pozitív a teszt...hogy vissza tudjam számolni, hogy mikor is foganhatott.... :lol:
Az évforduló sem rossz.... :wink: Akkor jól telt biztosan... :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Fmarian!

Ne bánd, hogy nem foglalkoztál a témával, talán ezért jött hamar a picur. Mi évekig kellett várjunk rá.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci, sajna nagyon tudatlan vagyok mostanság... :lol: hol is van az a nálatok? :)

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Hát a mi kismanónk az én szülinapom környékén fogant és az 1 házassági évfordulónk és az apa szülinapja környékén születik.
Jó, nem?

KépKép
kisfruzsi

Gumimaci!
Ma meglátjuk, mit számol a gép...nálunk az uh gép nem számolja, hanem a doki... :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Fmarian!

Szolnokon lakunk.

Ollem!

Én is írogattam :oops: , de ez augusztusban valahogy elmaradt. :oops: Lehet, hogy ezért is sikerült. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumimaci_1 2009.03.03 13:48-kor.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Mary! Este kérjük a képeket a manótokról! Én is úgy izgultam reggel tegnap, hogy alig tudtunk elindulni, olyan hasmenést kaptam az izgulástól (én mindig, ha ideges vagyok)..... komolyan, mint aki az első randira készül.... de annyira jó volt látni a törpillát... meglátjátok, megéri!!!!!! :)
Lehet, hogy még teszek majd képet kiscsajsziról, mert Öcsikémhez megyek át ma és felrakja gépre a dvd-t (neki szupi méregdrága gépe van) és megvágja állóképnek a jó felvételeket.... úgyhogy igyekszünk egy 4D-s puncit is kivágni, hogy megmutassam... :)

Graco Quattro Tour.... :wink: énis néztem, de hordozó nélkül is horror-ára volt még használtan is... :( legalábbis nekünk, ezt hozzáteszem, utolsó gyereknek.... elsőnek gond nélkül megvettem volna!!!! Nagyon tetszik, annyira jól is néz ki és szerintem tuti szupi lehet.... dehát rám ne hallgassatok, én Graco-mániás vagyok... :)

Tibu! Bár nem irtad, azért megkérdezem ma anyát, hogy mi ez az izé az egyik babódnál... már énis kiváncsi vagyok rá, mi lehet ez... mert tegnap felforgattam a szakirodalmat - Gyerekgyógyászati szakkönyv dokiknak - de pontos leirást, pontosan erről nem találtam. De anya bizti tudja, gyerekvonalon egészségügyis főnővér... :)

A szopis melltartó szerintem is ráér még, mert nőhetnek a cicik.... de ahogy gondoljátok.... :wink:
Vendég

Kisfruzsi!

Nálunk is apa szülinapja környékén fog születni a Picur.... :D
Jó kis szülinapi ajándék lesz a kispapáknak... :D
Mire nekünk lesz az 1. házassági évfordulónk, már a Picur kb. 3 hónapos lesz! Majd együtt ünneplünk!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary, az igen... minden elismerésem. Párod gondolom furán nézhetett. :lol:

Gumimaci, csak az zavar, hogy arra sem voltam hajlandó odafigyelni, hogy mikor van a mensim. de kb. mindig eltaláltam. :D Meg úgy voltunk vele, hogy lehet, hogy nem is lehet baba, épp azon tanakodtunk akkoriban, hogy melyikünkkel van baj, és ki menjen előtt orvoshoz. De azért jobban örülök, hogy én mentem, de már manócska miatt. :roll: :roll: :roll:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Mi jövő héten megyünk dokihoz. Akkor a vizsgálat mellett lesz ultrahang is. Már nagyon várom. Eddig mindig megfeleltek a mért értékek az adott hétnek. Majd meglátjuk.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Ollem!

Én is írogattam a naptárba az együttléteket is :oops: , de ez augusztusban valahogy elmaradt. :oops: Lehet, hogy ezért is sikerült. :D[/quote]

Gumimaci!

Azt hittem, hogy csak én vittem ennyire túlzásba.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

fmarian!

Párom csak édesen mosolygott... Egy baj volt a naptáras bejegyzésekkel, hogy a kisnaptárba nem tudtam beírni, ha egy nap többször is együtt voltunk.... :lol: :lol: :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Fmarian!

Mi végig is jártunk egy sor vizsgálatot, aztán szünetet tartottunk, és összejött. :D

Kisfruzsi!

A mi évfordulóinktól távol lesz a baba születésnapja, de ha minden igaz, akkor a keresztanyja szülinapja körül fog születni.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci, ok.

Mary, Fruzsi, nálunk is apa kapja manót a szülinapjára. Mi eddig napra pontosak vagyunk. Párom is május 3-ai. De majd meglátjuk mikorra ír ki az orvos most. Még eddig nem mondott semmi konkrétat. Normális ez így?
Manócskával épp az esküvőnk napján voltam 12 hetes terhes, szerencsére a jó nagy csokrom eltakarta a pocimat. Ráadásul előtte épp töltött káposzta-diétán voltam... :lol: :lol: :lol: Annyira jól esett! :D

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Ollem!

Lehet, hogy az augusztusi bejegyzések nálunk is ezért maradtak el... :D :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Mary, :lol: :lol: :lol: no comment :lol: :lol: :lol:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Pumpóka!

Ígérem hozok képet is!!! Remélem, sikerül.

Ha nagyobb lesz a kép, mint amit ide lehet tölteni, akkor majd valaki segítsen lekicsinyíteni, jó??? légyszike!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nekem sem az orvos mondta, de én az ultrahangos papírokról olvasom le a várható szülés időpontját. Az utolsó mensihez ápr. 29, míg már másodszorra is az UH szerint ápr. 25.

KépKép
kisfruzsi

fmarian!
Most én is szívesen tartanék töltött káposzta diétát....
Ma még nem ettem a négy darab mandarinon kívül semmit.... :roll:

Gumimaci!

Hát igen augusztusban igen meleg volt és az embernek naponta többször meg kellett válni a ruháitól, hogy kibírja....
Bár júli 22.-től júli 31.-ig 6 db bejegyzésem van és abból valamikor egy nap többször is.... :oops: azt hiszem belehúztunk....
na de augusztusban sem lustiztunk.... :lol: Ahogy ti sem... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kisfruzsi!

Az hogy lehet, hogy az utolsó mensihez április 29. re vagy kiírva??? :roll:
Majdnem egy héttel tovább vagy, mint én....
és én megy április 30.????
Na ez hogyan lehet???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary, szívesen küldöm fényposttal, még van a fagyiban egy jókora adag! :lol: Ma még én sem ettem sokat. csak egy tál gyümis müzlit tejjel!

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Nekem az utolsó mensim júli 22-n volt. Ahhoz képest kiszámolva a védőnő szerint ápr. 29. De az UH szerint, ami szerintem az igazi április 25.

KépKép
kisfruzsi

Nálunk is esélyes, hogy az apukája szülinapján születik Beni! Április 15-re vagyunk kiírva, a férjem meg április 13-án született! :-)

Gumimaci: citromot lehet tenni a cukroslöttybe (bár nálunk megszabták, hogy csak valódi citromot és max. egyet), az valamit segít, de nekem igazából csak abban segített, hogy meg bírjam inni! Az utána következő 2 óra egy örökké valóságnak tűnt! Mit nem adtam volna pl. egy pohár vízért, de azt mondták nem lehet, mert akkor felhigul... :-(

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Én pont ezt nem tudom... wháááá... annyira régen volt már akkor is mikor kiderült, hogy terhes vagyok, hogy nem tudtam visszaemlékezni mikor is volt az utolsó mensi... :cry: :oops:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

fmarian!
Csorog a nyálam egy jó kis töltött káposztára..... :oops:

Kisfruzsi!
Hű akkor lehet, hogy tényleg a nászdélutánunkon fogant a Picur....De jó.... :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary, dolgozol vagy otthon vagy? Ugorj át, dumcsizunk egy picit és jól bekajcsizunk! :lol: :lol: :lol:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Kisfruzsi, Ollem!

A szülés időpontja nem csak az utolsó menszesztől függ. (Nekem is júl.23.) Attól is függ, hogy milyen hosszú szokott lenni. És persze, mindenki számolhat, amit akar, az orvosok is, úgyis a baba fogja eldönteni, hogy mikor akar kibújni. :D :D :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci!

remelem jol laktal mar!

Mary!
Semmi gond a fogdoki miatt.
Megertelek. Egy ket orvos eleg sarlatan.

Magi
Vendég

fmarian!

Otthon ülök a gép előtt már reggel óta...citromail, iwiw, babanet...társalgok én mindenkivel.... :lol:
Átugranék....Tbányán épp hétfőn voltunk a férjemmel, jövő héten is megyünk, de csak bankokba mert be kell fizetni a részleteket...aztán haza , mert ő meg dolgozik tovább...
de ezt a talit megdumcsizhatjuk vmikorra...
Ja az autóm a párom elvitte dolgozni....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Zorroné!

A valódi citromot, gondolom, itthon kell kifacsarni és úgy bevinni, ugye?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci!

Nekem mindig 5 napig tart és 27 naponta jön meg...a legutóbbi volt csak 3 napos...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Magi!

Bizony ahol én voltam fogdokinál, az a sarlatánok egyike volt.... :cry:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Magika!

Épp az előbb fejeztem be a reggelit, ezzel elleszek úgy 1,5-2 óráig. :oops: :D

Nekem szerencsém van ezzel a fogorvossal. Körzetileg tartozom hozzá, de nagyon jól dolgozik. Mégsem tudom rászánni magam, hogy rendszeresen látogassam, csak ha nagyon muszáj. :?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Azért van lányok, hogy + - két hét belefér, mert a pontos fogamzást nehezen lehet megállapitani... :)
Tehát a kiirt időpont körül fog megszületni... ezért is van, hogy inkább legyen összekészitve kb. egy hónappal a szülés kiirt időpontja előtt a kórházi csomi meg a bébicuccok, mert nem lehet tudni előre pontosan sosem... :lol:
Vendég

[quote]A írta: valódi citromot, gondolom, itthon kell kifacsarni és úgy bevinni, ugye?

igen, egyszerűbb ha otthon kifacsarod és viszed!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Mary, én is hasonlóképp, bár a lakás még mindig szalad... :D A talit majd meglátjuk. Csak az a baj, hogy párom nem tudom hogy reagálna a dologra... De majd puhítgatom.(legszívesebben üvegbúrában tartana... :shock: ) Majd ha picit jobb idő lesz, meglátjuk. Most még kimenni sem merek, nehogy elessek vhol. De egyszerű receptem van jó kis töltött káposztára addig is... :wink:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Ollem!

Nekem azzal is problémám volt. Amikor nagyjából rendesen jött, mindig min. 30 napra rá érkezett. De egy évben legalább egyszer ki is maradt. Ezért nem gondoltam szeptember közepéig babára. Csak amikor már émelyegtem a kedvenc kajáimtól is. Féltem az újabb csalódástól.
Régen 7-8 napot is eltartott, az utóbbi időben viszont 3-4 napig.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Pumpóka!

Jó, hogy felvetetted a korházi csomagot. Bár van még időnk, de én már most figyelgetek. Viszont ahány újság, ahány műsor a TV-ben, annyi féle lista létezik. Fogalmam sincs, hogy melyiket válasszam. :roll:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

fmarian!

Hétfőn én is majdnem eltanyáltam a SZÜV előtt (2003-ban ott tanultam)....mentünk könyvelőhöz, aztán a parkoló tiszta jég volt....egyik lábam totál kicsúszott alólam, még jó hogy erősen fogtam férjecském kezét....mert akkor nem tudom mi lett volna ha nem....bele sem merek gondolni... :?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gumimaci!
Állítólag a kórházaknak is van listája, hogy mit kérnek, mit kell bevinni...aztán azon felül szerintem amire nekem kimondottan szükséged van. de állítólag (ez nem 100% ) védőnőtől lehet kérni...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: