A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Rebe! Chesti!

Nagyon boldog szülinapot nektek!
vic12

Madrin,

Mi bemegyek a patikába, hogy kérek egy mikroszkópot. :shock: Nem néznének hülyének kicsit sem. Egyáltalán mekkora, milyen, mi a neve.

Hát igen, bennem is ez van, de majd holnap kiderül, hogy egyáltalán felszívódott e a dolog, mert ha nem akkor úgysincs miről beszélni.

örülök, hogy sikerült megnevettetnem téged, de hát ez van nekem a páfrányól a szobanövény jut az eszembe, a párizsiról meg a parizer. :oops: Ez van. :lol:
vic12

Madrin jobbulást neked, azt elfelejtettem kívánni.
vic12

Sziasztok!
vic12!
Ha a páfrányos tesztről van szó, akkor leírom hogy kell pontosan használni! A neve Pg53. Úgy néz ki mint a kőpúder doboza! Kis kerek műanyag dobozba van. Kék! Megmosod langyos vizzel a mikroszkóp alján található üvegnek tünő kerek lencsét. Papirral szárazra törlöd és nagyon fontos, hogy mindíg ugyanannál a lámpánál nézd meg mint ahol ellenörzöd először. Neonnál semmi nem látszik!!!! Rácsöppentesz pici nyálat amit lehetőleg a nyelved alól vegyél ki az ujjaddal. Meg kell várni, hogy csont szárazra száradjon és csak utána tudod megnézni. Nem igaz, hogy 5 perc után jó. Max ha kiteszed a napra!! Össze kell kicsit nyomni a tetejét meg az aljá ott ahol a lencse van. Egy biztos! Tényleg mutatja ha van peteérés! Nekem kivétel nélkül, mindíg működött! Ez a mikroszkóp, csak egy kis segítség max. De 3-4 napíg mutatja a páfrányt, úgyhogy arra jó ez, hogy betájold, hogy mikor érdemes próbálkozni! Hát sok sikert!!! :)
kira76

A lényeget elfelejtettem! Akit stimuznak, az ne használja, mert nem valós eredményt mutat, gondolom a hormonoktól! Ma vagyok a 8.napon és az 5. szurit szúrtam és természetesen már tiszta páfrány az egész! Így nem sok értelme van! Na meg valójában tök felesleges...
kira76

Szaisztok "Páfránylesők"!
Az emberi szervezet nem buta , különösen nem a női. Apró jeleket azért küld, hogy ébredj picim, akciózni kellene.
Cicik picit megnőnek és enyhén fájnak, bújósabbak leszünk és kívánósabbak a pasik iránt. A teljesítményünk az ágyban megnő, könyebben lehet akcióba vinni és nem mutatkoznak az elsivatagosodás jelei a szemérmünk környezetében. Kéretik az apró testi jelekre odafigyelni és egy jól sikerült akció után nem páfrányokat, hanem csillagokat fogunk látni és mindezt mikroszkóp kukkolása nélkül.
Ja, és egy jól összehozott, nem feltétlenül páfrányos nap következménye is lehet spontán ovuláció.

Aranyosak vagytok, és Gil, az apró szössszeneted nagyon eredeti és olyan Petőfis, vagy Aranyos....
moncso70

Erről a mikroszkópos trükkről a barátnőm mesélt előszörén még nem próbáltam.
A kezdetekben hőmérőztem, remek Gaus-görbéim lettek, szépen megtervezve a számítógépen, virítottak az értékek katonásan, kb két hónapig bírtam. Aztán jött a cskra zizizős teszt, a tűrőképességem itt is csak két hónapra volt kalibrálva. Számomra olyan pasialázó, hogy csak akkor húzom magamra ha az értékek így kívánják. De nem vagyunk egyformák, lehet, hogy pont ez a segítség, a megoldás és meg kell ragadni. Sokaknak segített és segíteni fog.
moncso70

Sziasztok!

Látogassátok meg a köv. oldalt.
Mondókákat fogtok találni :-D

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Vagy

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Köszi

Sziasztok

Üdv.
maci1981

Bocsi, hogy belekotnyeleskedtem a "páfránykongresszusba".

Nos, ne legyetek jók a nap hátralévő részében, rakoncátlankodjatok,a betegeskedőknek szívbőli jobbulást, és a többieknek tovább szép napot.
(Elevit mellé szedhető a folsav, csak ne egyszerre vedd be Madrin. Én nem bírtam az Elevitet, most Gravidázok.)
moncso70

Sziasztok!

Ma voltam UH-n, 10 mm a nyálkahártyám, és szép nagy a tüszőm (most nem mondta a méretet), tehát csütörtökön inszem. :lol:

Gil!

A versike nekem is tetszett! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Manda
Kép
gabicsibe

Nika
Nagy kalappal a mai randihoz,remélem eredményes lesz!! :wink: Várjuk a híreket! Kép

Vic
Pedig nagyon jót nevettem :D

Madrin
Jobbulást!Mást nagyon nem tehetsz,vigyázz nagyon magadra!Nem lenne jó most betegnek lenned!Inkább maradj otthon és feküdd ki!

Nemone
Hajrá csütörtök :D

LEENDŐ ANYUKÁK
gabicsibe

Sziasztok!

8 petikém lett. Holnap kell az eredmény miatt telefonálnom.
Ha minden igaz akkor most elkerült a hiperstimu.:)

Kép
nika28

Sziasztok!

Vic!
Nem tudom hogy olvasol-e még ma de én is megyek holnap.
Én kétféle mikroszkópot ismerek a PG56-ot és a Maybe Baby-t. Nekem az utóbbi használata egyszerűbb volt.

Madrin!
Jobbulást neked!
Én reggel beveszek egy folsavat, magnéziumot B6-tal és most Cetebet is szedek, valamint este beveszek egy Elevitet. nekem magnézium és folsav hiányom van, azért szedem ezeket. De szerintem ártani nem árthat ha te is szeded.

Moncsó!
Utólag én is feleslegesnek tartom a mikrószkópot mert mikor láttam a páfrányokat teljesen bezsongtam, aztán meg egy nagyot koppantam a ciklus végén hogy mégse jött össze.

Nemone!
Hajrá! Szorítok neked csütörtökre!

Nika!
Gratulálok a 8 kis petikéhez! :D

Kép
vucuska

Köszönöm szépen a fogadtatást!
Még nem tudom, hogyan lesz, de idén szeretnénk visszamenni a fagyibabáinkért. 2 db 2 napos és 2 db 3 napos embrió került fagyasztásra.

Krisztamili, Gabi a köszöntést köszönöm szépen!!!

Puszi!!! És drukkhegyek!!!!
manda

Zsókuci
Nagy drukk holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne félj!!! Minden rendben lesz! Gondolok, majd rád!!!!

Manda
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Isten éltessen sokáig!És gyere gyakrabban!

Nika
De jó hírek!!!!!! Remélem, továbbra is hasonló jó híreket kaptok! Megy a drukk!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Nemone
Jól hangzó a szám! Csak így tovább!!

Vic
Hát ez százszor vicesebb volt az én kis hülyeségemnél!!! Majd leestem a székről! Páfrányra pisilni!!! Jóóóóóó! 8) 8)

Moncso
Hát igazad van, így is kéne készülni a babának, csak tudod öt és fél év után nem érzem elégnek a belső hangot, hiszen egyértelműen az a része nem túl jól működik! Jó is lenne, ha ennyi lenne a recept: figyelem a jeleket és csillagokat látok! 20 évesen így képzeltem, nagy volt a csalódásom!
Nem árultad el, mi ez az eltanácsolás dolog az előző helyeddel kapcsolatban! Titok? Akkor nem faggatlak!
Sajnos csak bokorrímre futotta a fantáziámból, ezért petőfis :lol:

Madrin
Jobbulást! Ha már úgy is utálod a mézet, ehetnéd fokhagymával! Neked az már nem árthat! :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil drága,
Köszönöm szépen! :D Tündér vagy!
Amint tudok írni fogok!

Sok puszi mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Manda drága,
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Nika! Naggyonjóóó! Gratulálok a 8 petikéhez!

Mindenkinek puszi és drukkok!

Hajni
estike66

Sziasztok!

Asszem kicsit kiborultam, de lehet hogy az idő is csak rásegít és túldramatizálom a dolgokat.

Szóval, mopst jövök uh-ról és még ott van a tüsző, inkább ciszta. Ilyen még sosem volt, hogy ne szívódott volna fel. Buktuk a hónapot, de ez még nem elég, mertha jövő héten is ott van, akkor le kell szívni meg kipukkasztani. Hurrráááá. Nem tudtok valami természetes cisztapukkasztó módszert?
A szex úgy tudom hatásos lehet. Mivel lehet még hatással lenni rá.
Nekem soha nem volt ilyen, vagy ha volt mindig felszívódott.

Volt akinek le kellett szívni cisztáját vagy kipukkasztani. Ez milyen, fáj, mondta a doki, hogy műtőben csinálják.

Hát nagyon boldog vagyok, még ez is.

Apukámat úgy néz ki pénteken műtik.
vic12

Zsókuci,

Gondolok rád ma sokat. Szegénykém. Remélem hamar túlleszel rajta.
vic12

Sziasztok!

Először is Zsókuci hajrá, szorítok neked!!!

Megjöttem. Pénteken mégse lesz inszem. Úgy alakult hogy egy 15-ös tüszőm van és még e mellett vannak kissebbek. Most két napig 50 helyett 75 egység Puregont kell adni és pénteken uh-ra kell visszamennem és ha minden jól megy talán hétfőn vagy kedden inszem.
Valakinek volt már hasonló esete? Eddig minden flottul ment, ez az első alkalom hogy nem növekedtek megfelelően a tüszőim. Ráadásul nekem hétfőn már 16. napom lesz és ugye a ciklusom 23-28 nap között szokott alakulni. nem vagyok nagyon hepi?

Kép
vucuska

Lexi!

írtam pü-t de félek nem kaptad meg. Megpróbálom elküldeni e-mailben.
vic12

Vic!
Nagyon sajnálom : ((((
Én sajna nem tudok semmilyen módszert cisztára.
Ma szerencsére nem voltak olyan sokan, biztos láttuk egymást. Te miben voltál? Miről ismerhettelek volna fel? Én Nők Lapját olvastam, fekete kabát, bordó pulcsi.

Kép
vucuska

Adnál egy e-mail címet, mert a profilodban nem találtam, amit adtál szerintem arra csak az otthoni gépemről válaszoltam. És mostmár megjegyzem, bocsi :oops:
vic12

Vic
Cickafark tea:
Tea készítés: Egy kávéskanál teafüvet 2 dl forrásban lévő vízzel leforrázunk és rövid ideig állni hagyjuk. Ha kihűlt leszűrjük, és kortyolva isszuk. Napi két csésze ajánlott fogyasztani.

Fürdő készítés:10dk tea füvet éjszakára beáztatunk, másnap felforraljuk és a fürdővízbe, öntjük.

Én ezeket használtam és a következő ciklusban sosem volt ott!A leszívás pedig úgy történik,hogy rövid érzéstelenítésben a hüvelyen keresztül felvezetett tűn át a tömlő tartalmát egy fecskendőbe leszívják. A folyamatot ultrahang készülék ellenőrzése mellett végzik.Néhány perces beavatkozás !
REmélem ezt azért elkerülöd!!!

Nika
Hajrá :D
gabicsibe

Vucuska
Ne izgulj ilyen volt már nekem is!Nem számít hanyadik napon vagy mivel ők irányítják az egész folyamatot!
gabicsibe

Nika,
Gratulálok! Nagyon jó! :)

Vucuska,
Volt már nekem is, hogy lasabban növekedtek a tüszőim. Ettől még minden rendben lehet!

Zsókuci,
Drukkolok, hogy ne fájjon!

Vic,
Sajnos nem tudok jó ötletet. :(

Krisztimamili,
Muszáj, hogy ott legyen a tüsző! Odaszugeráljuk!
Nem tudom pontosan mit jelentenek ezek a szalmák. Nekünk nem mondták.

Gil,
Jókat nevettem! :)
Azt hiszem én is fogok Leotól tesztet rendelni. Mások mondták, hogy működik.

Kép
mofly

Vuscuska,

A 3.voltam a sorban. Farmer, fekete kabát, barna pulcsi, fekete táska, egyhén álmos fej, szintén Nők lapja. Az ablakban ültem, álltam a sorban a ruhatárnál. Valami Nők Lapja rémlik nekem, de nem nagyon nézegettem hátrafelé. Sajnálom, hogy elkerültük egymást, szorítok neked.

Gabi,
Köszi. Pont azt iszom.
vic12

Vic!
Láttam egy másik lányt olvasni az üvegablaknál. Ami megmaradt az a barna vallig érő haj, kis frufruval. Te lehettél?

Kép
vucuska

Lányok!

Csak ismételni tudom önmagam, hallgassatok Gabira, ott az igazság.

Milyen ruhatár? Az is van? Holnap kell mennem, valószínű, de ezt nem tudtam.
estike66

Vucuska,

A barna haj stimmel, csak hosszú. Frufrum nincsen. Ja és nem vagyok túl magas.

Estike,
Régebben ruhatárnak használták azt a helyiséget, de már nem üzemel. Ez az az üvegajtó, ami a bejárati előtt van, ahol bemegyünk a recihez. Van egy ablak is, ott szoktunk állni-ülni a sorban. Rózsaszín a függöny vagy zöld asszem. De oda mi nem mehetünk be, mert az zárva van. De az előtt szoktunk sorba állni. Így már rémlik.

Tök beparáztam, hogy mi van ha masszázstól lett cisztám. Eddig sose volt, és szóba se került ilyen leszívás. Egy kicsit elkezdtem parázni. Remélem eltűnik ez a ciszta addig.
vic12

Sziasztok,
most csak gyors bekukk ,mert sok a meló :(
NAgyon szarul vagyok:( Ki se látok a takonytól, ömlik még a könnyem is... Ráadásul fája fejem is , mindegy csak lázas ne legyek,

tegnap elkezdtem a szurit, mondanom se kell jól felhúztam magam, mert elfelejtettem hoyg a Luveris nem elöretöltött fecskendő és a János patikában kérdeztem hogy tű kell ott meg mondták hoyg nem :shock:
Én is hülye voltam, de a patikus ?????
MÉg jó hogy anno Kriszti hozott nekem egy csomót és tudtam két fecskendőt találni...
NA mindegy gyenge kezdés után :)

Most bocsi mennem kell de később visszaolvasok
madrin

Sziasztok!

Vucuska! nekem is volt már ilyen és akkor én is el voltam kenődve, de nincs nagy jelentősége. Hacsak az nem, hogy később tudod meg az eredményt. :wink:

Madrin! Jobbulást!

Vic! A cickafark tényleg jó ötlet, próbáld ki, sokat nem vesztesz vele. Kérdezted, hogy vagyok, úgy érzem már jól. Hamar rájöttem, hogy előre kell nézni és bízni a sikerben mert egy bőgőmasina anyuka - ha embrió lennék- nekem ugyan nem kéne. :) Várjuk a márciust és bízunk benne, hogy az első lombik sikerül:)

Manda! Boldog szülinapot!

Nika! Szuperul sikerült a stimuláció, ez igen!

Zsókuci, veled vagyunk lélekben! :)
nellike

Csajok! Ha nekem összevissza jön meg (23-30 nap közötti egy ciklus) akkor szerintetek melyik protokoll a valószínűbb? Szerintetek pénteken kérdezni fogja a doki a korábbi ciklusok időpontját, hosszát? Mert ha igen, felkészülök :?
nellike

Köszi a válaszokat. Akkor nem izgatom magam. Igaz most egy kicsit érdekesen érzem magam és ezt a megemelt Puregonnak tudom be: émelygek, iszonyú fáradt vagyok meg nem a legjobb a közérzetem.
Akkor ezek szerint nektek is volt már olyan hogy az inszem ne a ciklus közepét megelőzően történt, hanem azután?
Szóval pénteken piros táska nélkül keressetek. Majd megírom hogy miben leszek.

Kép
vucuska

Sziasztok!
Hu, nagyon zajlik itt minden.
Előszőr is jobbulást a betegeskedőknek.

Nellike
Felkészülésből bajod nem lehet, legalább nem akkor esel pánikba, hogy valami lemaradt.

Vic
A masszástól nem gondolom, hogy ciszta alakul ki. A tea jó ötlet, a cickafark főzet amúgy is a nők "védőitala", szerintem segít.

Nemone, Zsókuci
Sok sikert csütörtökre, csak ügyesen.

Vucuska
Ne izgulj, minden rendben lesz, inkább kíméld picit magad, semmi hajlongás, emelgetés, csak kényelmes életmód. Gondolom bevárja a doki a többit.

Nika
Ez aztán szép kerek szám.

Gabicsibe
Látom besegítesz vállvetve.

Gil
Kis fűzfa poétánk. Rólad sem szertnék megfeledkezni.

Hát ma csak ilyen röviden szerencsétekre.
További szép napot ezen a szürke délutánon.
moncso70

Sziasztok!

Köszönöm az üdvözléseket!

Sikerült ma időpontot kérnem. Február 4. (csak 3 hét :D )

Csibe
Köszi a privit!

Gil
Nekem is tetszett a versike!

Vucuska
Ne aggódj sikeres lesz a keddi inszem! Nem lesz az későn! :wink: :D

Jobbulást minden betegeskedőnek!
bessy76

Vucuska

Drukkolok neked jövő hétre....

Nekem még most kell hogy megjöjjön és a 3. napon fogok menni a BMC-be. Készülünk a 2. inszemre lelkileg...

Kép
bobcsike

Sziasztok!

Gyors beszámoló, ma egy kicsit lusti voltam.:D

A 8-ból 5 megtermékenyült.
Pénteken kapok vissza két pöttömöt.

Zsókuci!

Remélem minden jól alakult, és már lábadozol!

Szorítok Neked, hogy minden jól alakuljon!

Kép
nika28

Sziasztok!

Mondanám, hogy én új vagyok és érdeklődni szeretnék, de ez nem így van. Régi vagyok csak már olyan rég voltam, hogy se a felhasználó névre se a jelszavamra nem emlékszem.
Az igazság az, hogy nekem van egy 1 éves kisfiam, aki a BMc-ben fogant. A nyárra tervezzük, hogy visszamegyünk kistesóért. És a változásokról szeretnék érdeklődni, már ha vannak. Konkrétan a gyógyszerárak érdekelnének meg a próbálkozások számai. Mikor mi voltunk akkor még 5 lehetőség volt, abből mi kettőt használtunk fel.

Olvastam, de már nem tudom ki írta, hogy nagyon nem egyformán nőnek a tüszői. Biztatásul: nekem sem egyformán nőttek, sőt állandóan csoválta a fejét Konc doki. Mégis itt van a kisfiam.Mert az igaz, hogy két beültetés volt, de csak egy stimuláció. Vagyis ez így nem igaz, mert a fagyis előtt is kellett ciklust csinálni.

És még valakinél azt olvastam, hogy 8 petikéje lett. Nekem is annakidején. Igaz az 5. napra már csak négyen maradtak. Abból kettőt visszakaptam, kettőt lefagyasztottak. Az első beültetés csak kicsit sikerült, tehát elindult valami de le is állt. De aztán a második az maga a tökély, hisz van egy egy éves kisfiam.

Bocsi ha túl sokat írtam, lehet, hogy nem is érdekel benneteket. Na mindegy.

A válaszokat előre is köszi!

Mindenkinek nagyon sok sikert és mindent kívánok!

KépKép
zami25

Moncso!
Az a baj hogy most elég sok a meló a munkahelyen és ma megint jól bevásároltam szóval cipekedhetek hazafelé, de otthon ígérem pihizni fogok. :D

Bessy!
Köszi a bíztatást. 3 hét az nem olyan sok, lehetett volna rosszabb is. Örülök hogy sikerült időpontot kérned. :D

Bobcsike!
Köszi a drukkot!
Neked hogy-hogy a 3. napon kell menned?

Nika!
Gratulálok az 5 babóhoz! Drukkolok péntekre!

Kép
vucuska

Még egy kérdés: hogy tudok képet tenni a nevemhez?

KépKép
zami25

Üdv Zami!
Én inszemes vagyok, nem tudok segíteni, de a leveled reményt adott sőt szerintem elég sokunknak: azoknak akiknek az elmúlt időben beindult valami aztán bizonyos oknál fogva mégsem lett belőle semmi. Ezek szerint van remény és mi is sikerrel járunk.
Üdv itt és köszi hogy megosztottad velünk a történetedet. :D

Kép
vucuska

Vucuska!

Köszi azért a választ, majd hátha valaki többet tud. Nekem sosem kellett inszem, mert a férjemnek elég gyalázatos a spermaképe, ezért egyből lombik volt, ott is ICSI. Annak idején nagyon megrémültünk, hogy lehet, hogy nem lehet babánk. De mostmár ezen ttúl vagyunk.
Egyszer mindenkinek sikerülni fog! Csak türelmesnek kell lenni.

És íme a kis drágám: Danika Kép

KépKép
zami25

Nika,
Már vártam az eredményed! :) Drukkolok!

Kép
mofly

Zami!
Nagyon édes a kisfiad. :D
Mindig ilyen kis mosolygós?

Zsókucit vajon hazaengedték már a kórházból?

Nemone!
Nagyon drukkolok neked holnap az inszemedhez!!!!!!!!!!!!

Kép
vucuska

Zami!
Üdv köztünk,nagyon édes a pici fiad. :lol:
Lombikban veszünk részt mi is,már az injekciózásnál tartunk és reméljük jövő hónapban beültetés.
Nálunk is hasonló a probélma,mint akkor nálatok.
Vucuska!
Jövőhétre nagyon-nagyon szorítunk. :lol:
Nika28!
Péntekre megy a drukk. :lol:
Gabicsibe!
Igen szeretnék bekerülni a táblázatba,de egyszer már beírtam és próbáltam menteni,de nem sikerült.
Mit rontottam el?
Lehet hogy inkább elküldöm az adataimat és felteszel? :lol:
kata80

Nika
Gratulálok! Péntekre sok sikert!

Zami
Gyönyörű kisfiad van!

Nemone
Neked is sok sikert péntekre!!

Milyen adatokat írjak a táblához?
bessy76

Vissza: Szülészetek, kórházak