A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Pumpóka!

Örülök, hogy jól sikerült a baba mozizás és hogy tényleg Zsófi!!! :wink:

Ercsi!

köszi a sok infót a 4D-ről. ÉS valóban nagyon örülünk, hogy végre láthatjuk Picurkánkat!!! Úgy várom már!!! :D
Bizony az én dokim nem olyan baba mutogatós fajta... :cry:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szösszenet:
Ahol vettétek a babakocsitokat, és Emi a kiságyat, ott láttam , bár nem tudom, jó áron van-e, mert nem tudom milyen árfolyamon mozognak ezek. A minőségét sem ismerem. 95% pamup, ezt tudom, nem többet.
http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=260

Kép
blani28

Kép
Kép
Kép
mamacka

Áronomról is volt én meg nem találtam... :(
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="blani28"]S írta:blani28zösszenet:
Ahol vettétek a babakocsitokat, és Emi a kiságyat, ott láttam , bár nem tudom, jó áron van-e, mert nem tudom milyen árfolyamon mozognak ezek. A minőségét sem ismerem. 95% pamup, ezt tudom, nem többet.
http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=260

Köszi .. tényleg :)
Nah, úgyis megyünk ebben a hónapban oda a kiságyért, majd akkor megszemlélem .. baráti az ára :D ... (fontos!)

Nemsokára rendezgethetjük át a lakást .. van egy kinyitható, gyönyörű kék kanapénk ... amit imádok .. de meg kell váljunk tőle, mert nem fér el :( Vígasztal, hogy jó helyre kerül .. mert odaadom a Hugimnak, ő meg cserébe az egyszemélyes fotel-ágyát, ami a babaszobába tökéletes lesz nekem, ha ott kell maradni vele kicsit míg elalszik .. vagy szoptatni .. bármi :)
Jó csere .. mégis fáj picit a szívem a szépséges kék kanapénkért :lol: :lol: - hülye vagyok :D
OLyan kíváncsi leszek, hogyha átköltözünk a baba szobájából, akkor hogy fog kinézni átalakítva a dupla-nappali .. na meg oersze a babaszoba :)

Kép
szösszenet

Dominót nem engedte képként feltenni... nemtudom, hogy miért... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szösszenet:
találtam még egyet:
http://www.angilure.hu/katalogus

Kép
blani28

[quote="blani28"]S írta:blani28zösszenet:
találtam még egyet:
http://www.angilure.hu/katalogus

Ráadásul ezek között van, ami tök jól néz ki ;)
Köszi .. :)
Gondolom lassan nem csak én fogok ilyesmit keresni :D
Szerintem az én mellem eddig 1-1,5 számot nőtt .. nem zavar, ez még vállalható méret (főleg ahhoz képest, amiről indult :lol:)

Kép
szösszenet

na jó bevallom nem szeretem a sötét kéket :( a szürke Veneziaval már nem lenne bajom.
Emi! hol vetted???
mamacka! Szines Veneziát képen én is láttam, csak elárusító helyet nem. a babooból meg az a szürkés csíkos-belül rózsaszínes pöttyös kell.Áron van benne az uccsó képeken :) ird meg pübe, hogy neked, hogy jó, átutalás... bár vmikor megyünk Pestre is csak nem tom mikor.
toncsi

toncsi80

Kép

Ezt a kocsit ismeri valaki? Vélemény? (adatok a képre kattintva)
köszi
toncsi

toncsi80

Szasztok . Én máj. 31re vagyok kiírva iker babáimmal, még nem voltam ebben a topikban de lehet hogy itt tudtok nekem segíteni. ma voltam uh és kiderült hogy at egyik babának echodens bele van Ti tudjátok mi ez????

Szioka
tibu

Szia Tibu
Először is üdv. köztünk és nagy gartuláció a picúrokhoz :)
Hát .. én nem hallottam még ilyesmit ..
De az echodens jelentését megtaláltam .. ebből lehet okoskodni ..
echodens - ultrahangot erősen visszaverő tömör szövet.

Kép
szösszenet

Tibu!

Szia, gratula a babókhoz! :)

Ha addig esetleg nem tudja valaki megmondani, holnap meg tudom kérdezni neked anyától és megirom. De lehet, hogy vki tudja a lányok közül...

Ági
Vendég

Sziasztok,

mamacka, köszi a h&m-es ötletet, ma felmentünk, és nekünk is sikerült szereznünk néhány holmit a kis és a nagyfiamnak is :)
De azt szomorúan vettem tudomásul hogy csak 86-osig tartanak bodyt :?

Szia tibu, üdv itt!
Annyit találtam róla a neten, hogy nem feltétlenül jelent kórosat, de mivel az ilyen esteteknél gyakoribb valamivel a 21-es triszóma (down-kór), ezért szokták javasolni a magzatvízvételt.
A júniusi babásoknak is van egy csajszi, akinél hasonlót vettek észre a minap (fokozott bél echogenitás), és őt elküldik amniora.
De ha bármi komoly bajt jelentene, biztos mondta volna a doki, nem?

Toncsi, én nem ismerem ezt a kocsit.

mamacka, most látom hogy tettél fel Dominóról képet :lol: Nem is tudtam hogy van ilyen a bastianon.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke a magzatvíz vétel holnap lesz.Izgulok.
tibu

Szisztok!

Nemrég jöttünk meg a Szent Imrés szüléselőkészítőről! Szössz kerestünk, de megértem, hogy a cukorterhelés után nem hiányzott ez most neked!
Egyébként hasznos volt, meg tök jó hangulatú az előadás, szóval megérte elmenni! Bár a doki azt mondta, hogy ez az első előadás a "legunalmasabb", a többi még jobb lesz! Szóval megyünk a jövő héten is!

Pumpóka gratula Zsófihoz!

A hétvégén már mi is megyünk vásárolni! Eddig csak kapott dolgaink vannak, de igazából csak babaruhák meg egy graco babhordozó. Annyi mindent olvastam a babakocsikról az utóbbi pár oldalon, hogy most már végképp nem tudom, hogy milyet fogunk venni, de majd kiderül... De az ágyat legalább már kinéztük! Abból nincs sok variáció, mert kevés olyan méretű pelenkázóval egybeépített ágy van, ami hozzánk befér... :-)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Tibu üdv, szorítunk holnap

Kép

Kép

zorroné

[quote="zorroné"][ írta:zorronéb]Szössz kerestünk, de megértem, hogy a cukorterhelés után nem hiányzott ez most neked!

Örülök, hogy jó volt!! (és picit annak is, hogy a legunalmasabbról maradtam le :D)
Jövő héten semmiképp sem hagyom ki! Ott leszek!
18h-kor kezdődik, ugye? :) ;)

Kép
szösszenet

Szia Tibu!

Üdv köztünk! Gratula a babákhoz, reméljük minden rendben lesz. Gondolok Rád holnap!

ANdi

Kép
Kép
Kép
felsoa

[quote="szösszenet"] írta:szösszenet
[quote="zorroné"][ írta:zorronéb]Szössz kerestünk, de megértem, hogy a cukorterhelés után nem hiányzott ez most neked!

Örülök, hogy jó volt!! (és picit annak is, hogy a legunalmasabbról maradtam le :D)
Jövő héten semmiképp sem hagyom ki! Ott leszek!
18h-kor kezdődik, ugye? :) ;)

Igen mindig 6-tól van és kb. egy óra...

Kép

Kép

zorroné

[quote="tibu"]C írta:tibusöppke a magzatvíz vétel holnap lesz.Izgulok.

Drukkolunk! Pihenj utána nagyon sokat!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csilla
Igen én is adnék nagyobbra is, olyan praktikus, hogy nem lóg ki a dereka.
... bár ránk még jó a 86-os... sőt a 74-es méretet is nemrég selejteztem ki.

Mit vettetek? Tegyél fel képet! :)

Tibu
Nagyon figyelj oda a pihenésre! Gondolunk rátok!

Na megyek aludni... jó éjjt

Kép
Kép
Kép
mamacka

Toncsi,
nekem tetszik ez a Hauck babakocsi. Az ára sem rossz!
Az enyém Kikás, de ott már nem lehet kapni csak Pilkot.

Tibu,
üdv köztünk. Gratula az ikrekhez. Szorítok értetek!!!!

Köszi mindenkinek, aki tett fel infot a ruci méretekről. Azért ezek az első gyermekes kismamáknak jól jönnek, még akkor is, ha minden gyermek más és a babaruha méretek sem mindig egyformák.

Végre megérkezett a januári kismama magazin. Kíváncsi vagyok, hogy ha nem reklamáltam volna, akkor megkapom-e... A decemberit még mindig várom, állítólag a héten az is megérkezik.
Azt hiszem ma én is bejelentkezem 4D-s UH-ra, bár én a jövő héten is megyek UH-ra. Azért a 4D mégis más...

Kép
emi29

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk,remélem mindenki jól van,üdv az újaknak! :lol:

Majd ha lesz időm megpróbálok visszaolvasni!

Hatalmas munkálatok vannak nálunk,készül a gyerekszoba! :lol: :wink:

Parkettázás,festés,tapétázás!

A munkásoktól lassan kezdek idegösszeroppanást kapni,a lakás tiszta mocsok,ránézésre nemlehet eldönteni,hogy most éppen ki vagy beköltözzünk,én közben vizsgázni járok,úgyhogy nem unatkozom! :shock: :roll:

Már kicsit bánom,hogy csak most fogtunk hozzá,nem gondoltam,hogy ennyire kiakaszt! :cry:

Voltam vesedokinál,úgy nézzki,hogy nem növekszik a tágulat a vesémen! :wink:

KépKép
KépKép
nicci

[quote="mamacka"]C írta:mamackasilla
Igen én is adnék nagyobbra is, olyan praktikus, hogy nem lóg ki a dereka.
... bár ránk még jó a 86-os... sőt a 74-es méretet is nemrég selejteztem ki.

Mit vettetek? Tegyél fel képet! :)

Jó reggelt:)

mamacka, tegnap már elpakoltam a ruhácskákat, így ha nem haragszol nem fényképezem le, de vettük olyan talpas kisnacikat mint Ti, hozzá sapit :) Meg keresztbepatentos bodyt, fehér, kis fekete halálfejes kezeslábast :lol:, ilyesmiket. A nagyfiamnak meg spongyabobos pólót (egy bobos pulcsija volt már de le sem lehet róla szakítani :lol: ), meg vagány kapucnis pulcsit, hosszúujjú pólót. Nagyon jó vásár volt :)
Mi most kezdjük egxébként kinőni a 86-ost, még ugyan jók, de az ujjuk lassan rövid lesz...de a következő méret meg iolyan hatalmasnak tűnik.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Nicci,
Örülök, hogy rendben van a veséd! :D :D

Nálunk is vannak munkások, koszolnak rendesen, de ez már csak ilyen. Gondolj arra, hogy milyen szép lesz utána. :D

Szép napot mindenkinek!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Emi,
a vonalzónk szerint beléptünk mi is a 7. hónapba! :D :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Sziasztok!
Bocsi,hogy "zavarkolódom",de érdeklődni szeretnék....
Van köztetek valaki,aki esetleg tudja Kis-csillag elérhetőségét????Én is zalaegerszegi vagyok,ma megyek a kh-ba és megkeresném. Biztos örülne személyes látogatásnak,érdeklődésnek is.:)
Köszönöm előre is.

Boldog várandósságot mindenkinek!

Üdv
Lego
Vendég

Sziasztok,

Már csak 1 kérdés babkocsi témában aztán befejztem, ígérem! :oops:
Ha a Pierre Cardin nem jó minőségű, akkor a Pikoloról mi a véleményetek? SOS

köszi

KépKép
kisfruzsi

[quote="felsoa"]E írta:felsoami,
a vonalzónk szerint beléptünk mi is a 7. hónapba! :D :D

Andi

Gratula :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Hé, miért nem színezi be az írkálmányom? :roll:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Na, már jó. Bocsi :lol:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Lányok! Köszi a válaszokat hálózsák ügyben!

Mamacka! Várom a számot és jelentekezem. Eddig még nem jött privi. (Ráér, nem sürgetés, csak azért jelzem, mert az enyém sokszor nem megy át) Tegnap én is voltam a H&M-ben. A zokni nagyon tuti, szereztem egy édes farmer szoknyát is, a kisnadrádokkal (az a 2in1, amit te is vettél, fehér+sárga csíkos) viszont megjártam. Sípoltam a kijáratnál, de mivel ilyen már más áruházban is volt és csak megállított a biztonsági őr, ellenőrizte a számlát, majd elköszönt és soha nem küldött vissza a pénztárhoz, ezért vártam türelmesen, hogy jöjjön valaki. Mivel ez nem történt meg eljöttem. Otthon szembesültem vele, hogy nem csupán a vonalkódot húzták le rosszul, amire én gondoltam, hanem egy műanyaggal van összetűzve a két nadrág, amit nem lehet eltávolítani, mert festékpatron van benne. Szóval ma mehetek vissza és még nekem kell magyarázkodnom.

Szösszenet! Kismamamelltartóból az Anita jött be, nagyon kényelmes. Nekem mindenhol azt mondták, hogy a szoptatóst még ne vegyem meg, csak az utolsó hónapban, mert addig még nagy lesz a különbség. Biztosan azt keresel?

Pumpóka! Zsófi nagyon édes. Örülök, hogy jól sikerült a babamozizás.

Tibu! Sajnos nem ismerem a problémát. Szorítok, hogy minden rendben legyen a mai vizsgálaton.

Babyteve! Micsoda véletlenek. A gyerkőcök nevei + közös dokink is van :) . Ezek szerint Tomi nála született? Én eddig nagyon elégedett vagyok vele. Megkérdezhetem miért váltottál? Most kinél fogsz szülni?

Tegnap tudtam végre tetra törölközőt venni. Úgy örültem, mert nagyon dícsértétek, és direkt megnéztem, hogy a szuperérzékeny bőrű keresztlányomnál is ilyet használnak.

Kép

Kép
szofi74

Andi,
Tényleg :) És ha mi is beléptünk a 7-esbe, akkor Nuska is. Ő is 11-re van kiírva :) :)
Gratula nektek csajszik (éás persze magamnak is)

Lego,
KisCsillagról a híreket egy másik topicból kapjuk. A beültetés előtti és utáni vérzések elnevezésű topicban szoktak róla írni. Azt hiszem Dezsinának hívják azt a lányt, aki a híreket szállítja. Talán nála meg lesz az elérhetősége is.

Kép
emi29

Tibu!
üdv. itt a topikban.
szorítok!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Emi
Köszönöm,érdeklődöm ott is.:)
Vendég

Gratulálok azoknak akik beléptek már a 7. hónapba!!! :wink:

Ma 17:40-kor 4D!!!! Úgy izgulok...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Most jöttem a fogorvostól. Betömött egy lyukas fogamat és elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor ehetek vele? :oops: Már nagyon korog a gyomrom, tudtok segíteni?
:oops:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!
Én is gratulálok minden 7. hónapot kezdőnek. Úgy tudom hivatalosan a 3. trimeszter a 28. héttel kezdődik.
Nicci, örülök, hogy jobban van a veséd, nagyon nem mindegy!! Tegnap voltam a nőgyógy. klinika szül.felk. tanfolyamán, egész jó volt.Csak az a nagy baj, hogy munkaidőben van, fél3-tól kezdődik. Nem is értem...
Kisfruzsi,bár a kérdésedre nem tudok válaszolni, de ugyanebben a cipőben járok....A hétvégén már szeretnénk megvenni a babakocsit, és én is a Pikolo típusút (G328 számút) néztem ki, vagy a Graconak a Quattro Tour-ját. A kettő között vaccilálunk, szóval engem is nagyon érdekelne ezekről a vélemény!!Előre is köszi.
Tegnap úgy felhúztak a mh-en, olyan stílusban beszélt velem egy férfi kolléga (megjegyzem fél éve szült a felesége) hogy mindenki csak ámult...Próbáltam nem felkapni a vizet, de nem igazán ment.

Timi

Kép
tim27

Gumimaci!

Mivel tomte?

Amalgam vagy feher?

Amalgam= 2 ora
Feher= Azonnal lehet enni

Magi
Vendég

Közben visszaolvasok...

Ollem, szorítok a 4D-hez, biztos minden rendben lesz. A Szösszenet által készített táblázatban úgy láttam, hogy te is április 30.-ára vagy kiírva. Bár a vonalzóinkon van egy kis eltérés. Mi csak februárban készülünk 4d-re.

Pumpóka, gratulálok Zsófihoz!

Tibu, üdv. köztünk és szorítok!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Magika, fehér tömés. Akkor ezek szerint már ehetek. Köszi!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!
huh... már jojóznak a szemeim... elkezdtem visszaolvasni amiket írtatok, de már nem tudom követni... :oops: Ráadásul már egy jó ideje gép előtt ülök, mert pároméknak telefonos szolgálatot vállaltam...(karbantartanak Pesten, és csak címeket kaptak, térképük nincs...) :roll:

Jó sok témáról lemaradtam, de nagyon hozzá sem tudnék szólni ezekhez.
A helyzet nálunk változatlan, végre túltettem magam az ünnepeken és nekiláttam, hogy kitakarítsak(ünnepek előtt csak nagyjából sikerült) és utoljára nagytakarításunk még suli előtt volt áprilisban talán... :oops: :roll: Szóval van dolgom, de beosztom. Minden nap megpróbálok vmit megcsinálni, de ma vhogy semmihez sincs kedvem... :oops:

Mary, drukkolok!

Gratula én is a 7. hónaposoknak! :)

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Gumimaci!
Köszi előre is a szorítást!
Ezek szerint nem működik a vonalzóm??? Tegnap voltam 23+5 és a vonalzó még mindig ott tart...
Ma 23+6 vagyok. Utolsó menzesz júli 26. és valóban április 30.-ra lettem kiírva legutoljára és állítólag véglegesen, mert a doki igen variált vele....Először május 1, aztán május 3, május 13, aztán április 30. lett a végül... :lol:
szóval napra egyidősek vagyunk akkor!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gumimaci!

Ha elmegyek fogdokihoz,és nem akarom, hogy betömje, akkor nem tömi be??? Én nagyon nem szeretem a fogdokikat...(bocsi Magi)

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Állítottam a gépemen, hátha jó lesz most a vonalzóm.... :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Megjöttem a terheléses vércukorról! Háát, nekem annyira nem ment jól, mint akik már írtak, hogy túl vannak rajt! De a lényeg, hogy nem kell megismételni!

Iszonyat hányinger gyötört, majd belepusztultam, hogy magamban tartsam a löttyöt, aztán mikor levették a második adagot, minden kijött belőlem, még a tegnapi vacsora is! :-( Azóta se vagyok valami hú de jól, de szerencsére ma nem kell dolgoznom,úgyhogy megpróblok pihenni...

Ja és nem akarok a közeljövőben olyan italt látni, amibe cukor van... :-)

Kép

Kép

zorroné

Sikerült.
Gumimaci!
Most már jó a vonalzóm....párom tegnap bütykölte a gépet, és a dátum elállítódott a gépben és még 2004-nél tarott a gép.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem!

Ma én is csak azért mentem, mert a terhesgondozóból küldtek. Nem akartam én semmit sem csináltatni. Két lyukas fogam van, az egyiken egy pici lyukat fedezett fel, a másikat azt hittem fúzni kell. De megpróbálta betömni, sikerült és nem is fájt egyáltalán, pedig érzéstelenítőt sem kaptam. Ezen felbuzdulva, kértem időpontot a másik fogamra is, mert ha elhalasztom, akkor én sem megyek akár évekig sem a fogorvosi rendelőbe. :oops: Pedig tudom, hogy ez nem jó.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Hú Zorroné az kemény lehetett!
Kicsit izgulok, mert holmnap megyek a beutalóért én is.

KépKép
kisfruzsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: