A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Judit!

Szoritok nagyon!

Megy a nagy drukkkkk!
+++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++
++++++++++++++++++++
+++++++++

Kép
Vendég

Én nem tudom ezt a gynevac-os témát.
Mivel mi még nem adattuk be, nem tudok nyilatkozni.
Mindenesetre, ha negatív hatása nincs (dehát az összes fogamzásgátlóra is ezt mondják és tessék, olvashattunk 1-2 dolgot) és valaki anyagilag megteheti, akkor miért ne?

Lányok, mi ez a vizsgálat, hogy véreztek utána????? Kép
bettina

SoroyaKép

Akkor húzzatok beleKép elindítottam felétek a Kép KépKép

JuditKép

Nagyon szorítok neked,remélem jó híreket hoz a GÓLYA KépKépKép

Alice
malice

Judit Kép
Az orvos szerintem még nem fogja látni, mert az még túl korai lenne. Maximum a méheden érezheti, hogy megnagyobbodott.
A szájban hőmérőzésnek nincs értelme, ne is mérd tovább.

Drukkolok, hogy baba legyen a dologban! A tüneteid bíztatóak, csak nehogy pszichésen produkáld őket.

Orsi
KépKépKép
icsilya

JovikaKép
Elnézést a múltkor elfelejtettem írni Neked választ, annyian írogatunk itt össze-vissza. Nekünk meg kellett csinálni a vérvételeket az inszem előtt, de VirágnakKép nem, mert Neki most csinálta meg csak a lombik előtt. Szerintem ez előírás lehet, de úgy kezelik, mint azt, hogy az inszem napján fel kell venni kórházi kezelésre a betegeket. De a hétvégi inszemeken mégsem történt ez meg, ezek sajáét szakállukra mennek. Ismerek olyan lányt a Kósánál, hogy egyszer sem vették fel inszemeknél, azt sem tudja, hogy hol az ambulancia. A vérvétellel is ez van. Tudod, hogy én nagyon szeretem ezt az orvost, de a Te esetedben szerintem csak el akarta odázni az inszemet. Ja és a mi vérvételünknél sem várta meg az eredményt, mert az hosszas.

MagikaKép
Szerintem hálkásnak kellene lennünk, hogy Erazmusz ingyen a drága idejéből válaszaival segíti az amúgy sem könnyű helyzetünket megoldani. Ezzel a gyalázkodással csak azt fogjuk elérni, hogy nem fog többet ide jönni. Esetleg a párod nőgyógyász ismerősei közül vállalná valaki a "szaktanácsadó" posztot ?

Én soha nem voltam nála, mert elégedett vagyok az orvosommal, de válaszaival sok embernek segített, és a praxisában is sokan lettek babásak, de ezt csak azok tudják, akik itt évek óta küzdöttek a teherbeeséssel, ill. küzdenek most is. (pl. Nikie)

Szerintem minden orvosról lehet rosszat és jót is mondani, kinek ez jön be, kinek az. Ezért jó lenne, ha ezeket magánban beszélnénk meg.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Bettina!

En csak a gynevac miatt mentem oda, meg azert, hogy esetleg nincs e valami bajom, mert a babaprojectet csak tavaszra tervezzuk. Igy csinalt rakszurest, meg hogy gombas vagyok e. Ennyi volt. Gombam nem volt, csak tobb candida. Erre kaptam a gynevacot es egy kapszulat, ami nemegesz 5 000Ft. volt egy kura 4 db egy honapra. Az kellett nekem is meg a papanak is igy lett 10 000Ft. A vizsgalattol nem tudom miert vereztem, de kb. ket napig volt. Elso nap meg a hasam is fajt egy kicsit. Kép Nem volt kellemes.
De hagyjuk ezt a temat. Priviben szivesen irok.
Vendég

Alice! Köszi.
És Neked is, Magika!
Jól esik ez a sok bíztatás. Én is remélem a gólyát. Túl sok a véletlen jel, remélem, nem csak bebeszélem magamnak. Arról nem is beszélve, hogy itt mindjárt elalszom a gép előtt. Nem hiszitek el, de még vödröt is készítettem ide magam mellé... :-O
Judit

Judit!
Kép
Vendég

Soraya Kép
Ja nem... még bőven nem.... Kép még a ciklus elején vagyok. Ilyen mikor kellene akciózni dologgal mi már nem foglalkozunk, tesszük, amikor kedvünk tartja.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat!

Ment mail!
Vendég

JuditKép

Mennek a drukkhegyek,reméljük az érzéseid nem hazudnakKép

Képzeljétek ma elfelejtettem megmérni a hőmet,annyira álmos vagyok hogy négykézláb másztam ki az ágybólKép
Haza akarok menni.............
malice

Orsi!
Szerinted a progeszteron szedésének lehetnek mellékhatásai? Ha igen, mik azok? És ha progesteront szedek, attól lehetnek ezek a tüneteim: hányás, hányinger, álmosság, alhasi feszülés, mellérzékenység, feszülés meg a a bimbóudvar kiszélesedése. Hm? Nagyon kíváncsi vagyok. És mint mondtam türelmetlen is.
Judit

Sziasztok!

Én sem voltam még soha Erazmusznál, mert én is nagyon bízoma saját dokimban. De szerintem is nagyon rendes tőle, hogy válaszolgat a különböző kérdéseinkre. Szegény! Most angyon ki lehet akadva! Kép
Nem tudom, milyen lehet az a vizsgálat,a mi után vérezget az ember. ? ?????

Magika, te is most kezdted a Gynevacot? Én isKép Na majd jól megosztjuka tapsztalatokat! Kép
shine

Alice Kép Köszi, próbálom elkapni! Kép Kép

Judit, drukkolok én is!! Kép De jó lenne holnap babás hírt olvasni Kép

Soraya
Soraya

Na egy kis vidámságKép

Kép

Alice
malice

Cat Kép mail ment.....

Orsi
KépKépKép
icsilya

Judit Kép

Én is nagyon szorítok, és nem akarom elvenni a jó kedved, csak szerintem azért készülj fel arra az esetre is, ha ezek pszichés tünetek (2 hónapja én is produkáltam és közben semmi nem volt).

Természetesen bízz benne és nagyon szorítok, csak azért jó, ha felkészülsz arra az esetre, hogy nem, mert akkor talán nem fogsz annyira összetörni.

Én bízom benne, hogy baba lesz a dologban és ezerrel szorítok, de tartsd szem előtt, amit a legtöbb terhességgel foglalkozó könyv is ír: a terhesség első biztos jele a menstruáció elmaradása és nem az, ha terhesnek érzi magát.

Hajrá Kép

Aztán gyere és mesélj Kép

Magika Kép

Köszi az infókat, csak kiváncsi voltam.
bettina

Azért szerintem Erazmusz van olyan talpraesett, hogy megválaszolja a kérdéseket és ne csináljon ugyet abból, hogy valakinek más a véleménye Kép Én nem féltem Kép

Orsi, ja Kép Na azért én sem úgy értettem, hogy CSAK akkor, amikor KELL Kép

Nálunk nincs Gynevac, pedig beadatnám én is Kép

Soraya
soraya

Judit Kép
A progeszteron tudtommal ilyen tüneteket nem okoz. A mellfeszülést esetleg, de hányingert, fáradékonyságot semmiképp. Biztos vagyok benne, hogy azért szeded, mert progeszteron prólásra szorulsz, tehát elengedhetetlen.
Tudtommal az Ultorgestant a terhesség 12. hetéig szokták adni, mert utána májkárosodást okozhat, de a Duphastonnak semmi ilyen hatása nincsen. Azt akár a 36. hétig lehet adni a kismaminak, hogy biztosan ne következzen be hormoningadozás a szervezetében, ami esetleges vetéltést/koraszülést okozhat.
Drukkolok!
Mióta próbálkoztok?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Shine!

Mi most miatta gumizunk, ugyan nem kene, de bizti ami bizti. nehogy egymasnak adogassuk a dolgokat. Igy meg nem tudok semmit mondani, csak a vegen.
De akkor megosztunk minden tapasztalatot. Kép
Vendég

Soraya Kép
te hol élsz? Nem oldahtó meg, hogy valaki kiküldi nektek?
Persze, nem arról van szó, hogy csak akkor, ha kell. De valahogy már túl vagyunk ezen a "középidő van, akkor most akciózni kell". Ha bármelyikőnk fáradt, vagy nincs kedve, akkor inkább hagyjuk. Ráérünk, és a spontán próbálkozásnak nálunk amúgy is nagyon kicsi az esélye, hogy sikeres legyen.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok! Még olvasgatlak Titeket, de már csak néha merek belekotyogni.
Az augusztusi anyák lapjában (vagy kismamában) írnak a meddőség egyik okáról, ami egy egyszerű anyagcsere probléma. Érdemes elolvasni, mert sokan évek alatt nem lettek babásak, de amikor ezt a problémát megtalálták, és kezelték, sikeresen teherbe estek. És csak egyszerű vérvételből megállapítható.

Mindenkinek nagyon szorítok, és mihamarabb babát kívánok!

Nelli
nelli2

Orsi!
Tegnap kérdezgettelek titeket, emlékszel? Nos úgy látszik, hogy mégsem kell majd hüvelyben vagy popsiban hőmérőznöm, mert noha inkább 30 naposak voltak a ciklusaim, ma, a 28. napon lett egy pozitív tesztem. KépKépKép Annyira boldog vagyok, mint amnnyire türelmetlen, vagy mégjobban!!!!
Azt kívánom nektek is, hogy minnél hamarabb összejöjjön a várva várt kistündér!!!! Kép
Puszi Nektek!!!
Éva
(Még mindig remeg a kezem, mert annyira boldog vagyok! )
Éva

Éva Kép
gratulálok!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Eva!!!

Nagy gratula neked. Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Orsi!
Összetett probléma az enyém. Tulajdonképpen 3 éve nem volt saját-normális mensim. Spirált ajánlott az akkori dokim a kisfiam születése óta (ő is 4 év után jött össze!) A spirált június elején vették le, írtak fel Clostilbegyt-et, annak semmi eredménye nem lett, dokit váltottam. Aki meddősséggel kapcsolatban segíthet. Ő azonnal Fostimon HP-t írt fel, azt adta a második naptól kezdve. És ma tartok a 24. napon. És elég furcsán érzem magam, de félek tőle, hogy esetleg pszichésen vagyok így. De azért nagyon remélem, hogy fél ötkor már többet tudok.
Tehát a mostani a második próbálkozásunk volt. DE! De ezt megelőzte egy év bizonytalanság, hogy újra belevágjunk-e. Hát hirtelenjében ennyi.
Judit

Köszönöm! Kép
És mégegyszer a türelmeteket is! Kép
Puszi!
Éva
Éva

Éva, ez szuper!!! Gratulálok! Kép

Orsi, emailben szivesen megirom, hogy hol Kép Kikuldeni? De akkor kivel adatom be?

Mondjuk mi is ráérunk (bár férj 36, és már nagyon szeretne babát) csak turelmetlen vagyok.. lehet, hogy ez majd elmúlik idovel vagy csak rosszabb lesz? Kép

Soraya
soraya

Judit Kép
Drukkolok, hogy baba legyen a dologban.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Soraya Kép Ok. dobd a mailt. Kinn is van nőgyógyi, vagy háziorvos, akivel meg lehetne ezt beszélni, vagy nem?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Soraya!

Nem tudom, hogy hol elsz, de ez a gyogyszer alitolag kulfoldon mar 30 eve ismert. Szerintem kerdezd meg Erazmuszt, hogy mi a neve ott ahol elsz. Akkor te is meg tudod vasarolni majd kint. Kép
Vendég

Éva Kép

ÉLJEN!!!!!!!
De jó, az augusztus tényleg babás hónapnak tűnik Kép
bettina

Soraya, nézd át az Erazmuszos topikot.
Rémlik, hogy egyszer valaki szintén külsöldön élő lány kérdezte és elmondta neki a doktornő, hogy kinn milyen néven fut.

Meg nézd meg a www.gynevac.hu weblapot, ott is van valami ilyesmi. Talán Kép
bettina

Orsi, mail ment Kép
soraya

Köszi szépen lányok, már felfedeztem korábban Erazmusz válaszát, SolcoTrichovac és Gynatren néven fut kulföldön, rá is kerestem a neten, de nem találom nálunk Kép Azért gyógyszertárban még rá fogok kérdezni mindenképp. Kép
soraya

ÉvaKép
GratulálokKép
és
Nagyon kellemes babavárást kívánok nekedKép

Alice
malice

Sziasztok!
Cat: ha az rpa@freemail.hu címre elküldenéd a napközben használatos méledet, es. tel.számodat, elmesélném Neked az én verziómat a doktorról.

Köszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok Lányok,

A Gynevacrol: nem hiszem, hogy van olyan gyógyszer, ami mindenkinek egységesen csodát tesz. Furcsa kijelentés, hogy sok esetben eredménytelen volt, ezért nem használják. Akkor benne van az is, hogy van akinél meg eredményes volt, nem? Nekem annyi a tapasztalatom, hogy azóta megszűnt a folyásom, amiről évek óta azt mondták, ez normális. Sokkal kellemesebb, tisztább érzés (óh, tiszta betét reklám!). Ha csak ennyit ért, nekem már megérte.

Soraya Kép
Bárki beadhatja, nekem is a körzeti orvosom adta be, mert ő közel van.

Orsi Kép
Az mostani Nők Lapjában van egy cikk a számítógép előtt sokat dolgozók és a meddőség összefüggéséről. Azt hiszem, az a doktornő írta, akihez jártok, Dr. Erdei Edit, ha jól emlékszem.

Cat Kép
Köszi a tegnapi értékelést. Majd este tudom meg a hormonvérvétel eredményét.

Puszi, Alena
alena

Kedves Judit,

Nem regisztraltal e-mail cimet, igy csak ezen uton tudlak elerni. Nyaralas kozben kukkantottam be a Babanetre. Meglepodve lattam, hogy valaki Judit nev alatt ir. Jomagam kozel ket eve irok Judit nev alatt, hol surubben, hol ritkabban ; sokan ismernek, tudnak rolam es a csaladomrol. A felreertesek elkerulese miatt szeretnelek megkerni egy masik nev valasztasara es hasznalatara. Ha ez barmi problemat okozna, nyugodtan irj a magan e-mail cimemre. Csak kattints a nevemre.

Elore is koszonom.

Judit (egy masik)
Judit

Alena Kép
köszönöm. Majd megnézem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Soraya,

én Svajcban élek és irtam Erazmusznak éppen tegnapelött egy levelet, hogy irja meg, hogyan javasolja az itteni Gynevac adagolasat.
Megirta a gyogyszer itteni nevét és hogy hogyan kellene beadatnom.
Esetleg megprobalhatsz neki Te is emilt irni.

Egyébként kar lenne öt a Babanetröl elüldözni, szerintem. Én azt gondolom, hogy ö hisz ebben a gyogyszerben.

Szép délutant mindenkinek, én megyek fogorvoshozKép
Süncsi
süncsi

Jovika

Te Schwarzihoz jársz?

Bea
Bea

Nos lanyok en lassan megyek! Hurraaaa!!!! Kép Kép

Holnap nem leszek, mert megyek az ominozus baratnomhoz es a ferjehez. Kép Kép

Jo pihizest es hetveget meg sok sok golyat mindenkinek! Kép Kép Kép

Hetfon talizunk.

Remelem addigra lemegy ez az Erazmuszos vitazas is. Kép
Vendég

Bea: igen

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

ÉviKép)))))) gratula! Kép
shine

Sziasztok!

Én is bekukkantok.

De jó, hogy van gólyahír!!!Kép Kép Kép

Én is reménykedem még... bár az eszem tudja, nem kellene.

Magika, jó hétvégét!Kép

Szilvi
Névtelen

Jovi

Írtam neked magánban

Bea
Bea

Csak ezért kukkantottam be:

Kép

Pussz, Leone

KépKép
leone