A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan! Szemtelen, lusta, nem fogad szót és visszapofázik :lol: Nagy vonalakban. De mondjuk az anyja is flúgos, az apjáról nem is beszélve.

Szellőke! Köszi, aranyos vagy, kicsit megnyugtattál :)
lindicita

Vica:
ISTEN ÉLTESSE :D

Tinu:
gratulálok,ez remek hír! :D

Macs:
ismerős :roll: ,én nem tudom még mindig elengedni teljese Dorkát.Én még mindig hazahozom ebéd után,igaz csütörtökön lesz a főpróba,mert annyira szeretné már Ő :? .Persze ha dolgoznék nem lenne kérdés :wink:

Neet:
nálunk is van még mindig cumi az alváshoz :wink:
Más:Te mint gyakorló tanár :lol: ,mennyire normális dolog az manapság,hogy a diákra van bízva,hogy Ő írja be a jegyeit? :shock: Ennek megfelelően elég hiányos az ellenőrzője Orsimnak :evil:

Lindi:
én is megerősítem,nagy gyerek nagy gond! :evil:

petergabi

Macs: értem én...ilyen helyzetekben koppanunk, hogy "atyaég, nemsokára már majd puszilgatni se fog, sőőőőt" szóval, hogy nőnek és az ovónéni is félisten lesz minima és ez rosszul fog esni majd nekem is az tutti!

Zsan: nálunk egész jó az egyik gyogyótár, még vincetoxit is rendeltek és másnapra már itt is volt ;) szal remélem lesz nekik ilyen, addig is mercurius solubilis megy nekije az antibigyesz mellé.

PGabi: a tinédzserkortól spec én má most fosok... :roll:

R
rylie

Gabika!
már a 80-as évek vége felétől is mi írtuk be a jegyeinket, ennél fogva az enyém is hiányos volt. aztán néha ellenőrizték és beírták a csúnyákat. akkor tanultam meg 1-esből 4-est csinálni, s így tovább :D. végül már csak cerkával, hogy vissza is lehessen rendezni az ügyet :). nálunk ugyanis csúnya retorzió követte a rossz jegyeket.
hogy érzed magad így a finishben??? én már most minden nap szenvedek egy kis hasfájás szerűségtől, vagy mitől; szóval a derekam is úgy fáj, mint anno a szülési fájdalmak, de csak egy-két pózban. pl. nem tudok feküdni. :) ezen kívül nagyon mozgékony a babám, s nem emléxem, hogy Lencse is ennyit fickándozott volna. még mindig félhason alszom (stabil oldalfekvésben), mert elvileg megnyugtatott a doki, hogy nem nyomhatom agyon szegényt. persze minden fordulásnál ő is mocorog; viszont most legalább fejvégűűűűűű! :))
psze nem tudom hogy fogok természetes úton szülni, mert már most néha annyira fáj a csípőm, meg valamiért a lábam köze :), hogy nem tudok terpeszteni. :(

ÉS HÁT! NEKTEK VOLT ILYEN?? felálláskor nagyon fáj a izémicsodám, keresztcsontom, vagy mim. mintha mindjárt szülnék. be kell helyezkednie a babának, hogy el tudjak indulni. nyilvános helyen elég gáz :), de pl. római vizsgán előny volt, mert előre vettek, mondván nehogy ott szüljek meg :]

Szellőke!
én is BZS paciense vagyok, illetve majdnem szültem nála, mert szabin volt. így császár lett a harántfekvéses gyerekem, de ő még azt is természetes úton csinálta volna. mikor meséltem neki, hogy 3x rajta volt a nyakán a zsinór, aszonta, hogy az se akadály :)
ancsipancsi

én meg már azt hittem, ez az okosabb vagy, mint egy 5.-es, az egy magyar találmány... :?
http://www.amazon.com/Are-Smarter-Than- ... 94&sr=1-30
zsancikant

Ancsi,
nekem február elejétől volt ez a fájdalom.tartott dzülés utáni pár hétig, azaz júni közepéig.
Állitólag paradió rágcsálása használ.
én ezt a tippet túl későn kaptam, másnap szültem...
zsancikant

Sziasztok!

Látogassátok meg a köv. oldalt.
Mondókákat fogtok találni :-D

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Vagy

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Köszi

Sziasztok

Üdv.
maci1981

Sziasztok,
Szellőke, szimpi, amiket írsz, gyere gyakrabban, ne csak a popcornt rágicsáld, mert azt tényleg nem ér. ;)
Attiládnak boldog névnapot!

és Arwenéknek is! :)

Jegybeírás: hát általánosban a tanár írta (de én még az átkosban voltam ált.os) aztán a nagy demokráciában lettem középiskolás, ott már magunknak írtuk be, a tanár se írta alá, sőt, a szülő is csak hóvégén (egy nagyobb rubrika volt neki erre a célra.) Sztem 2 ellenőrzőt tartani vagy a csak a jobb jegyeket beírni primitívség kissé, mert a tanár is jegyzi a jegyeket, meg a napló is, így aztán minden datálva van, attól még, h ded otthon hazudik, nyugodtan megbukhat. Nekem az a "kedvencem", amikor a gyerek nem hord ellenőrzőt, vagy csak letagadja, pl ha beírást kap, de ettől függetlenül megkapja, max a szülő nem tud róla, csak majd amikor kapja a felszólító levelet, h Pistike 130 órát hiányzott, gyújtogat, verekszik, iszik, drogozik, dohányzik a wc-ben, stb és megy a feljelentés az önkorminak, na akkor derül ki. 1-1 egyest persze el lehet sikálni, de folyamatosan nem lehet és nem is érdemes hazudni sztem.
Innen este folyt köv, most a sajátommal foglalkozom, nehogy ilyen váljék belőle. (Ma egy 8 fős csoportban 9 figyelmeztetőt-intőt-rovót-egyest osztottam ki, nem rossz, mi?)
neet
neet

[quote="neet"]S írta:neetztem 2 ellenőrzőt tartani vagy a csak a jobb jegyeket beírni primitívség kissé, mert a tanár is jegyzi a jegyeket,

Neet, egy kicsivel több empátiával kéne rendelkezned, ha már tanár vagy :). lehet, hogy primitívség, de a félelem nagy úr. én sosem úgy tagadtam le a jegyeimet, hogy azok bármin is változtattak volna, kijavítottam azokat, de ha megmondom, hogy kaptam egy egyest, azt előzetesen meghatározott mennyiségű retorzió követte. (kisebb koromban X db seggreverés szíjjal/fakanállal, s egyéb terrorok) muterom tudott minden jegyemről, csak az öreg előtt kellett titkolózni. a folyamatos tagadás, hazugság tényleg primkóság, mert baromira semmi értelme. általánosban volt egy barátnőm, aki több rossz jegy miatt lett öngyilkos, mert az apja egy balfasz öreg zene(!)tanár volt, aki - mint a testi fenyítés híve - rendszeres verésekkel honorálta a gyereke jegyeit, ahelyett, hogy segített volna neki a tanulásban. (de hát mit várhatunk egy vén trógertól, aki pénzért árulta a 8 általánost a cigóknak, s már apám is csak akkor volt jó diák neki, ha az órán elrohant ide-oda, tisztítóba, suszterhez, miegymás...) a gyerek persze meghalt, mindenki kibukott rajta, főként az a lány, aki az ut. pillanatait vele töltötte.
ma már van iskolapszichológus (elvileg), akinek ezeket észre kéne vennie, remélem nem sűrű az ilyen eset.
ancsipancsi

Sziasztok,

Jajj, nagyon kedvesek vagytok, hogy megemlékeztek rólam :) :oops: Jól esik nagyon :)

Még nem is írtam és kívántam itt Nektek

BOLDOG ÚJ ÉVET :) kinek, kinek hozza azt, amire a leginkább szüksége van :)

Tinu :) nem zavar - még -, hogy felköszöntenek a szülinapomon, egészen addig, amíg meg nem kérdezik, hogy hanyadik is??? :evil: 8) :lol: és én sem tudom rögtön mennyi az annyi, mindig számolgatni kell :oops: :roll: úgyhogy nem vagy egyedül :)

Deni :) no, hát csak sikerült :) ? 8) :wink:

Macs :) nagyon gratulálok a jól alakuló beszoktatáshoz, de csak csöndesen, nehogy elkiabáljam :wink: és emiatt, mármint beszoktatás miatt esetlegesen romokban lévő lelkednek meg mihamarabbi építkezést kívánok :) És mondtam már, hogy gyönyörű? Egyre inkább a Te szépségedet látom rajta :)

Zuzi :) kitartást az éjszakákhoz, én is ismerem az érzést, csak egy gyerökkel valóban hamarabb meg tudja oldani az ember a leszoktatást. Nálunk három éjszaka kellett ahhoz, hogy szépen megérte, nincs több cici. Egy darabig még kelegetett vizet inni, de aztán szépen az is elmaradt. Viszont most újabban keservesen felsír egy-egy alkalommal és nem tudom mire vélni. Reggelente meg szintén sírva kel, pontosabban felkel és rákezd az üvöltésre, miután felállt a kiságyba. Tippek mi lehet az oka????
És egy ötlet: nem tudnátok megoldani Tomival, hogy ők ketten elmenjenek valahova néhány napra, és addig te pedig megpróbálnád Pannust le - jebb - szoktatni az éjszakai szopikról????

Neet :) basszus, minden tiszteletem a Tiéd, hogy az ilyen "nebulókat?" képes vagy tanítani. Sztem én már rég beadtam volna a törölközőt. De hát a hivatás az hivatás, igaz?
Cumis manókhoz meg annyit fűznék hozzá, hogy én is sokáig cumiztam, és ha megnézed az esküvői fotónkat, akkor sehol sem látod a cumit :wink: Azt már ne kérdezd, hogy hagytam el, és már megkérdezni sem tudom :(

Ancsi :) dupla has :) vizsgákhoz nagyon nagy gratula. Én csak nézek, hogy a római jogot ilyen jól vetted, én soha nem tudtam megtanulni az ókori dolgokat, legyen az görög, vagy római. Valahogy mindig hülye voltam hozzá. Defektes vagyok??
Nekem mindig ropogott a szeméremcsontom, amikor felkeltem valahonnan, néha nagyon is fájt, és ahogy Zsan is írja elmúlt szülés után. Nekem, ha jól emlékszem kellett vagy két hónap, mire már nem ropogott és volt kellemetlen :?

Votiv :) porszívó: nekünk Panasonic van, semmi baj vele, még akkor is jól szív, amikor már a csövében van a sok piszok, amit felszív. Ezt onnan tudom, hogy a múltkor elfelejtettem cserélni és amikor legközelebb ráeszméltem, hogy tán meg kéne nézni, akkor már a csövéből húztam ki a feltorlódott piszkot. Ahogy kitűnik soraimból ez is porzsákos. Viszont hallottam vmi nedves porszívóról, amiben nincs porzsák és kifejezetten allergiásoknak ajánlják.

Hol van Indi? Készen van már a százlábú? :)

No, most ennyire emlékeztem így fejből, ezt elküldöm :)

Vica

Kép
Kép
vica94

Tinu :) nagy gratula a sín nélküliséghez :) Mi az, ami meggyógyult Tündér lábában? Nem emlékszem, mi volt az alap baj :oops: :roll:

Attiláknak Boldog Névnapot Kívánunk :)

Rylie :) Kamillának gyors gyógyulást :) ++++++++ Nacikat nem felejtem, viszem, amint tudom :) Lakásfeltörés meg :evil: csak néztem :( Ne hari, ha feltéptem a rossz emlékeket :(
Cipővédőt kérhetek én is, ha nem vagyok túl pofátlan ? :oops: Ez elvileg kibírja az egész motorozós, biciklizős korszakot? Vagy azért ebből is elkél egy-kettő tarcsiba?

Nuk :) Réka hogy van? +++++++++++++ neki is :) Képecske?

Indi :) Igen, Deni jól mondta, a mézeskalikat neveztem gyermekeimnek :)

Vera :) ujjszopás tök jó. Úgy volt, hogy eleinte Máté nagyon sokat szopizta az ujját, örültem, hogy hasonló jóság lesz majd belőle, mint amit Te írtál, hogy hát ugye éjszaka nem kell neki visszaadni. Nos, ujjszopásról leszokott, de a cumit sem igényli éjszaka. Előfordul, hogy azzal alszik el, kiesik a szájából, de nem keresi. Szerencsés vagyok?

Biztos van még sokminden, amiről még szerettem volna említést tenni, most ennyi tellett tőlem a kútfőből, megyek még olvasgatni :)

Kép
Kép
vica94

Zsiga-fanoknak új videjjóó a blogban!

Réka már AZT csinálja, megyek BK+Született feleségek :wink:

nukada

Barbi :) átölelős, simizős elalváshoz nagyon nagy gratula :) és már csak 10 nap :wink:

Szrek :) kalap-sapka imádat :D

Vica
vica94

Vica

Boldog Szülinapot!!! :)

Zsan

Voltam Örs vezér téri Ikejában és itt is akciós az ágynemű, de nem annyira, mint Budaörsön :? , 2900 Ft. az ára. És van belőle még sok a rózsaszínből, csak hát nem annyira jó biznisz így. :cry: :cry:

ruz
ruzicsky

Jajj, és köszöntésekhez nem írtam, hogy köszönöm mindenkinek :oops:
vica94

mindenkinek köszi a fogadtatást és a névnapi megemlékezést... :-D

Ancsi,
valóban nem okozott BZS-nek gondot, mikor lánykám nyakára volt tekereve a köldökzsinór. Elég furcsán hangzik, de visszanyomta és megforgatta, s így letekeredett róla. Hát, én inkább akámennyit szenvednék a természetes szülés nevében, mert volt köldöksérv műtétem, s az a pici seb is mennyi gondot okozot!! Ezalapján soha nem akarnám a császárt, ha azzal csak rajtam könnyítenek, gyerek egészsége persze már más tészta.
És szeméremcsont fájástól másodszorra én is szenvedtem, így olyan igazi kismamásan állandóan fogtam a hasam alját, na nem mintha ez segített volna ;-)
szelloke

Vica: TÜndérnek a bal lábfeje kicsit befelé állt. Megnyomódott valszeg a pocakban. Egyébként jó a memóriád! :D

Kép
Kép
tinu

Ancsi, :D
nem fogod elhinni, de létezik empátia, még aziránt is, aki nyíltan vagy sunyiban lekurváz, mert egyest kapott. Ezek nem gyerekcsínyek, amiket ezek a figurák elkövetnek, nem nevezném őket állatoknak, mert ezzel az állatokat nagyon rossz színben tünteteném fel, de embernek a legvégső esetben sem. És eddig úgy voltam vele, h hát szegény gyerek ilyen-olyan háttérrel rendelkezik, de most már kezd elmúlni a mr nice guy felállás(om), egy 16-18 éves legény igenis tudja már, hogy kéne viselkdeni! ha másért nem, azért mert én már 32x elmondtam nekik, h így nem viszik semmire, ha utálnak is tanulni, valahogy húzzanak ki 3 évet, kapjanak egy szakmát, nyaljanak, vagy valami, de ne rúgassák ki magukat és egyebek. DE! Pl ha rászólok, h 10 perccel becsöngetés után belibegve a terembe (káromkodva, poénkodva, többiekkel haverkodva) tegye el a kajáját és erre az a válasz, hogy dehát kihűl, bazd meg! (melegszendvics), és kimegy és megeszi és újabb 5 perc után tér vissza, na, erre varrsz nekem gombot? :D (és aztán persze beírtam a dolgokat a naplóba, ellenőrzőbe, tükörfüzetbe, mire az volt a reakciója a kedves nebulónak, hogy az asztalára tett fénymásolatot levágta a földre, és egész órán nem dolgozott, amire persze kapott egy órai munka egyest is... na ez már sok egy picit. Könyvet nem vesznek, nem hozzák be, fénymásolattal így bánnak, stb. beszélgessél vele...)
Szóval itt már nem érdekel, h nagymama neveli, az apja elhagyta és anyukája meg csak iszik, mert mi a k..rva pi..csáért ilyenekkel küzdeni, ahelyett, h normális(abb) embereket tanítanánk, formálgatnánk, nevelgetnénk?
Sajna kell a fejpénz, csóró a suli, a szakmunkásnak is a legalja jön ide, és vagy lelép az ember, vagy naponta, 2naponta elviseli MOSOLYOGVA a fentieket, ha nem akarod, h a gyerek megorroljon, megveressen, stb., Az ombudsmanhoz vagy kihez fordult a diri a minap, aki persze elhajtotta, és így nem maradt más, mint egy fasza kis feljelentés, rendőrségi ügy, stb (nem az én diákom hálistennek)

Szóval lehet őket tolerálni meg megérteni... egy darabig.
Dióhéjban.
Most alvás.
neet
neet

Macs :) Köszi, a rosszabbodás nem is jutott eszembe, akkor majd olyankor jön a próba, amikor apa is be tud segíteni. :roll: És olllyan édes lehet a szerető és nyakbaugró Füli :D :D Elváláshoz sok ++++++ Neked!!

Lindi :) Karifa-cumicsere :lol: éljen a leleményes szülő :wink:

Neet :) bicskák :roll: mivel borítottak így ki a kölkök?

Anna :) Üdv!

Rylie :) Én is hallottam/olvastam már ezt a beszoktatásról, és sztem sok igazság van benne. (Meg sok más érdekes dolgot is, mert karira megkaptam a beszélgetős könyvet az említett pasasokkal 8) ) Kamillának továbbra is bulást +++++++++

Vera :) És mindkét gyerkőc szopizza az ujját?

Ancsi :) Fájáshoz +++++++++++++++

Vica :) Sziaaa! :D Sírás: talán újra jön a foga? nem tudom... :roll: Bálint csak ilyenkor csinált hasonlót.
denizsa

Neet :) Már értem... :roll: :( le a kalappal előtted!
denizsa

Vica,
Eszterem hasonlatosan megelepett ilyenekkel az elmúlt napokban: eredmény: 3 csücsök a jobb hátsó őrlőből :-D
szelloke

Szellőke! Mesélnél nekem erről a köldöksérvműtétről. Sajna előtte állok :(. Pont valamelyik nap mondtam a zuramnak, hogy megúsztam a hasfelmetszést a szülés alatt és emiatt meg csak kell vágni.
Neked mikor csinálták és hogy és mennyi idő alatt gyógyul és mennyire kell kímélni? És gyerekek előtt vagy után csinálták?
Mert most nem emlékszem mit mondott a doki, hogy így nem lehet még egy gyereket bevállalni vagy már a műtött köldöksérvvel. Na nem mintha akarnék harmadikat ...

Neet! Minden elismerésem a tiéd, én biztos nem bírnám ezt a pályát.

És képzeljétek a biztosítós történetünknek még nincs vége. Ma jött egy levél a PSZÁF-tól is, hogy miután felszólították a MÁV biztosítót, hogy vizsgálja felül az esetünket, visszajelezték, hogy a felülvizsgálat alatt rájöttek, hogy hibáztak és mégis kifizetik a kárt (ezt ugye tudjuk, mert nekünk már írt a MÁV). De most a PSZÁF felhívta a figyelmünket, hogy miután majd' 1 év eltelt a káresemény és a kifizetés között, ezért a MÁV köteles késedelmi kamatot fizetni, és ha nem teszi, akkor erre és erre a jogszabályra hivatkozva kérjük még azt is :lol: (+ kb 15ezer ft)

KépKép
KépKép
lindicita

Deni :) nem tudom, már nézegettem az ínyét, de semmi újdonságot nem látok. :roll:

Szellőke :) üdv itt - még nem is üdvözöltelek :oops: -, Máténak már van 16+1 foga (értsd 16+1táltos fog féle, ami nem széria tartozék :lol: ). Te az utcsó négy rágófog egyikére gondoltál? De lsd, mint fent, nem látom előjelét, eredményét fogtéren a sírásoknak :( de köszönöm szépen :)

Azt hiszem eddig tartott a ma esti kitartásom,
Jó éjt Mindenkinek, nyugodalmast is természetesen :)

Vica
vica94

Sziasztok!

Vica, boldog szülinapot!!!!!! :)

Macs, Zsan, szajré nálam :)
Lindi, a te kérésedet már csak most olvastam, de nem is volt nagyból akcijjós, csak vmi elég randa zöld halas.

Indi, püztem!

Neet, amikor ilyeneket olvasok, örülök, h nem kell tanítanom... Sok erőt hozzá!

Szellőke, szia, a belépőd kísértetiesen hasonlít az enyémhez! :)

Lindi, tinianyuka :shock: Bár én is tartok kicsit etteől a kortól, de azért bízom benne, hogy nem lesz nagy gáz. Egy nagyszerű tanárom egyszer azt mondta egy gázos 14 éves anyukájának, hogy "most már késő, korábban kellett volna megalapozni". Nagyon megmaradt bennem, véletlen hallottam csak, a csaj az oszt társam volt.
Azért az nagyon gáz, ha vki ilyet gondol a gyerekéről, h nem kellett volna megtartani...nem csoda, ha baj van a gyerekkel... (És ezt nem a barátnődről írtam, nem akarok ismeretlenül ítélkezni, hanem csak úg yáltalában.)

Macs, beszoktatás :) A pozitívumokra kell k oncentrálni: jól érzi magát, lefárad, kell neki a kortárs csoport... Az én jányom amióta ovis bújósabb! És a legelején lelkes volt, aztán kicsit lankadt, és most megint lelkes. Másik kislány az elején hiperlelkes volt, kb 2 hó után lankadt, annyira,h sírt is reggelenként, és most megint javuló a helyzet. Szal, minden gyerek m ásképp éli meg. Nála kicsit szélsőségesebb volt, nálunk meg viszonylag simán ment.
És én is azoktól féltem, amiket Rylie írt: imádni fogja az óvónénit, énmeg féltékeny leszek, de nem, vhogy nagyon a helyén kezel mindenkit a kiscsaj.
És uazért jár csak délig, amiért Gabi Dorkája. (Én itthon vagyok Bvel, nehogymár ő csak vacsizni meg aludni jöjjön haza! Du.úgyis alvás van, nem történik semmi, ő meg nem szokott aludni.)
rídonli#

Lindi,
nekem csecsemőkorból maradt vissza a köldöksérv, és 16 évesen műtöttek meg vele, mondván, hogy gyerekvállalásnál gondot okozhat. Műtétkor találtak még valami nem odavalót (vmi elporcosodott dolgot), de a heg pici volt, csak körben a köldökömnél napocskszerűen.Viszont érezhetően a hasamba vágtak...Nem tudom jobban megfogalmazni, nagyon nem kellemes érzés volt a gyógyuláskor, és még azután is sokszor belenyillalt a fájdalom :-( Soká gyógyult meg. Nekem kb 2hónap volt, mire nagyjából gyógyultnak tekintettem magam, és sokáig kellett kímélni. De lehet, hog csak én szenvedtem sokat, állítólag rutin-műtét,nem tudom, hogy csak én voltam-e ilyen béna :-D

Vica,
nálunk is ez a 17.fog, s az előzőek sem sok jelüket adták az érkezésüknek, én is csak ráérzésre simogattam az utóbbi estéken a fogacska helyét, így vettem észre egy pár nap után, hogy jól sejtettem, hogy nem a "készülékben" van a hiba ;D

Kép
Kép
szelloke

Ríd,
csak még rólam: szüleimnek Panka vagyok és van egy Borka nővérem (plusz egy öcsém... ;D )
szelloke

((Tavaly ilyenkor már bent feküdtem a kórházban, és kértem Bt, hgy induljon el kifelé, mert holnap reggel úgyis kipiszkálják. Aztán jött a vizit, és a fődoki a fejem fölött közölte a többi dokival,h reggel burkot kell repeszteni. Na, persze, ha hagyom, gondoltam, mert közben meg mindent rendben találtak, a 6 napos túlhordáson kívül. Éjjelre jött a szülésznőm, szaladtam hozzá, ő addigra már beszélt a dokimmal /aki beteg volt/, és mondta,h holnap fél 8ra bent lesz, ettől megnyugodtam. Aztán megbeszéltem a szülésznővel,h reggel megyek hozzá, oxitocin-tesztet csinál, vszn be fog tőle indulni a szülés. A fődokit meg ő lerendezi majd, azzal,h nem engedem,h más doki csináljon bármit is, csak a sajátom. Éjjel nem aludtam sokat, mert egy babácska sírt a szobában, az anyukája meg folyton fölkapcsolta a villanyt. És hiába kértem Bt, nem indult el, csak az oxitól reggel.))
rídonli#

Szellőke, az öcsi nálunk még hibádzik! :)
rídonli#

Votiv, merre vagy???
rídonli#

Ríd! Közben Nuk is írta, hogy a rózsaszínből az övé lett az utolsó.
Barátnőm tényleg elég gázos körülmény között nevelte a gyereket és a helyzet most csak még rosszabb. Ezzel együtt nem volt ez olyan halál komoly kijelentés, én is szoktam néha olyat mondani Petinek, hogy én ugorjak ki az ablakon vagy a gyereket dobjam :?

Szellőke! Hát nekem meg most jött elő vagy ki (nem tudom, hogy mondják) ez a köldöksérv, de ráadásul a köldököm felett még a valaha volt hasizom is szét van nyílva, úgyhogy még azt is toldozni kell.

Jó éjt mindenkinek!
lindicita

Már harmadik napja csinálja Ábel, hogy ilyenkor alszik csak el - MIÉRT?! illetve most még nem alszik de már megőrülök :(

Üdv, Szellőke! :D

Rylie,
+++ok a mandulához :)

Neet,
de durva :shock: hajrá! :D és sok türelmet hozzájuk! :D

Szia Vica! :D :D :D
én is kívánok sok boldogot utólag :D :D :D :oops: :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

VICÁT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!! :D :D

ATTILÁKNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! :D :D

Gabi,
Szuper, h jobban :D

Gyerekszájak nagyon jók :lol:

Tinu,
Körömágyad :( Éljen a sínnéküliség :D :D

Rylie,
Kamilládnak bulást!! Azért ez a gennyes mandulagyula sem hangzik vmi jól :(

Zuzi,
Rajzoló Pannusod :D

Zsanci, Macs,
Hatalmas gratula a kőcöknek az első beszokós naphoz :D

Anna,
Üdv itt :) Gratula gyerkőcökhöz :D

Neet,
Tényleg nagyon durva, amit leírsz :shock: Minden elismerésem!

Éjszakázó dedekenk és anyáiknak++++++++++++++++++!!!!

Kép Kép
curse

Sziasztok :D

Sajnos mi is betegek voltunk :( Köhögés, rekedtség, takony, minden ami :x Még Levusom is köhögött/köhög :( De megúsztuk az antibigyót ;) Időm = a 0-val......De azért most sikerűlt visszaolvasnom valamennyit ;)

Először is:
Drága Fülicsek!!!Isten éltessen!!!
Meg:
Vica! Boldogot!!! :)
és:
Ríd! Nemsoká"szűlsz ;) :mrgreen:
aztán:
Szellőcske! Üdv. itt :)
szmagdi

Neet,
nem csodálom, hogy bicskanyitogatós kedvedben voltál :roll: Mik vannak :x
Ami a cumitémát illeti: Nálunk mindíg a manó vitte el, és az Angyalok hozták vissza.... Aztán egyszer a csúnya manócska elrágcsálta a cumit, így a cumi elromlott :oops: Hiába hozta vissza az Angyal, nem tudta O. használni...... Eleinte kérte, hogy kell, aztán elfelejtette. Olyannyira, hogy a Levus cumiját sem kapja be ;) Mi azért "vettük" el tőle, mert írtó büdi volt a szája, hiába kapott új cumit....és kicsit előre állnak a fogai (pedig eddig szép egyenes fogsora volt) Mist sem túl görbe, csak kicsit más, mint volt. Nekem meg a fogak a parám.... Mi egy éves kora ota mosunk fogat (ma már egyedűl mossa ;) ) És nagyon vigyázunk rájuk..... Szóval hozzánk ezért jött a manó.... Nem egyszerű, persze, hiszen ez is egy megszokás a kicsiknél.... De le lehet szoktatni ;) Kitartás ;)
szmagdi

Zsan,Nuk, úgy látszik, én már lecsúsztam erről az akcijórol :cry: :roll:

Zsan, egyébként meg Boldog Karácsonyt! ;) ("nálunk most tartják: jan 7-8-9)! és nagyon megértem, hogy szityó kell Nektek..... meglepett, hogy eddig nem volt :roll: de ami késik..... :wink:

Macs,
nagyon örülök, hogy ilyen jól megy a beszoktatás :)

Deni,
Bencus milyen éééédes :) Pont, mint a Báttya!!! :)

öööööö.....
szmagdi

Ja, képzeljétek, Levusnak ugye már két hónapja megvan a két alsó foga, és most növeszti a felsőket..... DE a bal kettes töri most át az ínyét :shock: Kis vámpirnak készűl??? 8) Volt itt baba, akinek szintén így jött, csak pontosan nem emlékszem ki volt az :oops:

Zuzi,
Neked egy kalap +++++!

Ancsi,
Te meg ügyi vagy ;) És már akartam Neked írni, hogy a ketteskénél is ügyeskedj, és ciciztetni fogod!!! ;) Mert Nekem is sikerűlt, hol ott én is fejtem Orsinak sokáig..... Szóval ;)

Most megyek, lefekszem, mert már kisé hulla vagyok..... Na tessék, Levus is nyöszörög(a bal felső kettes) :? :(
Megyek is.
Mindenkinek JÓ éjt

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása, nekem min2 csajnak a felső 2esek jöttek előbb, mint a metszők. Bnél egész rövid időn belül jöttek a metszők, a 2esek még alig látszottak. Pnél volt egy kis átmeneti időszak, amikor kissé vámpír jelleggel bírt a mosolya. :D
rídonli#

Vica innen is boldogat :lol: :lol: :lol: !

S minden Attilának is :lol: !

Szelloke! :lol:

Szrek! nálunk is ez volt, s most hogy már beletörődtem kezd javulni a helyzet :lol: !

Igaz hogy influenzajárvány van?
gödibarbi

Ríd! pedig már kezdtem azt hinni, hogy egy nap lekörözlek (legkésőbb jövésben) :wink: :lol: Milyen a mosogatógép? :D
gödibarbi

Vica, picit megkésve, de innen is nagyon boldog szülinapot! Isten éltessen, egész családoddal együtt! :D

Borinak pedig nagyon boldog első szülinapot :D és még 100-at, legalább! :D

Ríd, köszi a hiányolást, vagyok, csak olyan fáááradt, hogy már gépelni se megy :?
Istivel elég tartalmas az élet, amellett, hogy egyre jobbak a napok, egyre kevesebb a konfliktus, ill. ez már belefér az életkornak megfelelő szintbe :)
egyre többet kommunikál, folyamatosan beszélgetni és játszani kell vele, egész komoly dolgokat (pl lukat fúrunk a bútorokba, garázst építünk a kocsiknak). De főleg este követel, mitán Józsi lefeküdt, mert iyenkor csak az övé vagyok :)
Józsi is nagyon meglódult, már felfelé kapaszkodik mindenre, Zuziékhoz hasonlóan itt is dúl a szopi még (ebben a fogak a ludasak), de már evett paradicsomos pennét is :P

porszívótippeket mindenkinek köszi :D egyelőre ezt is sikerült megjavítanom :P valaki felszívott vele egy ökölnyi követ :? :o :evil: :shock:

Mása, Ada lánykája, Liza Hanna volt egy kis ideig vámpírka :)

Szia Anna/Szellőcske :D

reggel mehetek új tükörért, valakivel nagyon szűken mentünk el egymás mellett pont a házunk előtt (ráadásul ő gyorsan), mikor már kanyarodtam volna a garázsba, és pókhálósra törte a bal tükröm :( :evil:
előtte egy lámpánál is megtolt vki hátulról, de azt felfogta a lökhárító :roll:

votiv 8)
votiv

Borinak Boldogságos Első Szülinapot! :D

Kép
macskanyu

Hááát, ennek a jó beszokásnak máris megvan a böjtje... mivel napközben ismét alszik, a fáradtság miatt, én sem tudom lenyomni normális isdőben és ma is hajnali háromig üvöltözött egyfolytában... :( aztán reggel 5-6ig megint... persze Ő utána mosolygósan és pihenten kel :? Remélem csak "átmeneti harci helyzetről van szó..."

na megyek, kirugdosom az ágyból..

szép napot mindenkinek!! :D

Ríd,
privi megy :)
macskanyu

Ríd! :mrgreen:
na, megszűltél má" ;)
Isten éltesse kicsi Nagylányodat!!! :)
És akkor nem aggódom a vámpirfogak miatt ;)

Vot,
kőfelszívás, az szívás... :evil: Hát még a tükör! :evil: :evil: :evil: Áááááááááááá.... :?
Ja, én is úgy emlékeztem, hogy LH-nak volta vámpirfogacskái, de nem mertem megesküdni rá :oops: De neket kitűnő memóriád van ;)

Macsek!
nagyon drukkolok, hogy mihamarabb "átszokjon" kicsi Füles! ;) Sok++++++ hozzá! :)

Na, felébredt a ded....
szmagdi

BORINAK BOLDOG ELSŐ SZÜLINPOT!!!!!!!!!!! 8) 8)

Macs,
enyim meg ma már egyáltalán nem akart menni... :cry: és éjjel felkelt, h húzzuk fel a kapucniját, pedig az eddig csak nappal kellett... :roll:

Mása,
Boldog Karácsonyt!

Nekünk MA bújt ki az első! (jobb alsó)
olyan olyan jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!
Igi :cry: szegényke..... :cry: De ez is "csak" átmeneti..... Neked id jobb, ha megy, nem?! :roll:
Memének meg gratulaaaa!!!! :D
szmagdi

Neet,
noha az empátiás megjegyzésem egyáltalán nem erre vonatkozott (hanem a jegyek félelemből való eltitkolására), örülök, hogy kiöntötted a szívedet, s végre kiokádtad magadból azt a fertőt, amivel ezek nap mint nap töltögetnek felfelé. egyetem választás előtt felmerült bennem a tanári pálya (habár már jó öreg vagyok, node...), matek tanár, vagy ilyesmi :); de aztán józan ésszel felfogtam, hogy ostor nélkül nem tudnám más kölkét se nevelni, úgyhogy max. vagy egy nagyon normális, jótanulókkal teli suliban, vagy felsőoktatásban tanítanék szívesen, ahhoz meg nincs elég eszem. amiket leírtál tipikus dolgok, ezeknek mind egy-egy tockos hiányzik. nefélj, ezek nem titkolják a jegyeiket, mert anyjukkal is ilyenek, mint veled. legalábbis általánosban a velem együtt jegyeket titkoló barátnőim mind visszahúzódók voltak; persze akkor még tudtuk is, hogy hol a helyünk. mondhatnám azt, hogy az már ilyen társadalom, de mégis azt látom, hogy egyes tanároknál meg se mernek szólalni még az ilyen szarházi kölkök se, tehát lehet, hogy soha nem szabad rendesnek lenned velük: "nincs kegyelem". :)
hogy ne fásulj bele (mert azért az angol tanár bőven máshol is el tud helyezkedni, mint egy szaksuli), nem lenne érdemes másfelé is kacsingatnod, ahova a diákok azért járnak, hogy tanuljanak? (nyelviskolák, stb.)

Szrek!
detto én gyerekem is!!! tegnap már rá kellett kiáltani, hogy ne szivasson minket tovább, mert folyton kimászkált, meg hogy bújjunk oda, majd úgy tett, mint aki alszik, aztán megint ki...

boszitopic: holnap közgé vizsga, át akarok menni! :D
ancsipancsi

Zsána,

Memzinek gratula a fogacshoz!! És vígasztaljon, ma Füles menni ugyan hajlandó volt, de a vetkezés után, "Anya jöööössssz!" felkiáltással kapaszkodott belém... Aztán mikor rájött, hogy ez most komoly, Annnya márpedig nélkülel lép le, akkor ő is sírni kezdett....
Ennek ellenére ma próba ottalvás, fél háromra megyek érte... már előre félek az iccakától... :?
Iginek is hatalmas +++++++++++ ok, a beszokáshoz, nektek meg türelem-hegyek...
Viszont, még be sem ültem a kocsiba, mikor telefonok jöttek rám és egy nagyon izgalmas szakmai kihívás miatt, nincs időm momentán eszelni hogy " JajjszegényFülöpkém-vajonmicsinálAnyájanélkül?? :( :( :( "

Rájli, Mása,Ríd
nekem nem ezek a dógok fájnak, hanem inkább az, hogy ha Füli sír bent(még ha csak 5 percig is), akkor az a kényszerképzetem támad, Ő most azt hiszi, hogy Anyája nem szereti és kidobta és lepasszolta... de hogy' a rákba tudom én egy kétévesnek elmagyarázni, hogy nem erről van szó?.... ki biztosítja, hogy bármennyi beszélgetés, szerepjátékozás, egymás megszeretgetése után is nem ez marad a kis lelkében, hogy " nem kellek anyának, ezért hozott ide" ?????
És pont azt nem akarom, hogy így érezze..... :(

Neet,
ez ultragáz! Akkor viheted nekik is az ostort... :?

na megyek fajokat keresni...

csók

macs
macskanyu

Neet: na ezek az ebadta kölkek aztán milyen szelídek tudnak ám lenni, ha nincsen közönségük. :roll: :) Nekem mindig olyan kuncoghatnékom támadt, mikor egy ilyen vagesz csávó beballagott hozzám, a pszichonénihez. Hogy meg voltak szeppenve! :lol: Merhogy ugye nincs kinek vagánykodni, és én meg furákat kérdezek tőlük... Mondjuk tanárként biztos nem kellemes a társaságuk.

Boldog születésnapot Borinak!

Izgatottan várom a születés pillanatát. :wink:

Kép
Kép
tinu

Borinak NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT! :D

Bölcsis mamik,
kitartás :D és sok ++++

Ancsi,
közgáz neked nagyon fekszik, nem? :D nagy kalappal :D

Neet,
szebb napot, mint a tegnapi :D

Mása,
kis vámpírod :mrgreen:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Macs: abszolút megértem az érzéseidet, nekem is hasonló dolgok miatt tud összefacsarodni a szívem, mikor másra hagyom a gyereket, én meg ellejtek szakképezni, vagy drámázni. Tegnap apukámra hagytam, akivel eddig még csak ritkán volt. Nagyon rosszul éreztem magam tőle, de szerencsére a férjemet hamarabb elengedték a munkából, így hamar érkezett az ismerős TÜndérnek. Aztán meg gondolkozok, hogy nem hülyeség-e, hogy féltem pár perc sírástól, meg rosszérzéstől. De féltem és kész. Igaz, TÜnci még sokkal kisebb, mint Füles. Fülesnek azért már terjedelmesebb a memóriája is, és több a tapasztalata is rólad, mint megbízható anyáról. Minél többször bizonyosodik meg arról, hogy visszajössz és szereted, annál jobb lesz a helyzet.

Kép
Kép
tinu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: