A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Cseka!

Már csak 13 nap a vonalzód szerint!!! Mi újság veletek? Minden rendben? Hogy érzed magad?
Jelentkezz, már nagyon izgulok!
finch

Sziasztok!

Beus:Olvastad amit neked az 571 old írtam,vagy csak nem akartál válaszolni :?: :oops:

Kati76
kovacsne.kati

Kati, igen olvastam, priviben válaszoltam is. :) Csak itt nem jeleztem, hogy írtam privit, bocsi.

Bea
beus77

Beus: OKÉ! Pont most vettem észre,hogy van privi üzenet, bocsi ,el is olvastam és válaszolok is priviben ha sikerül.

Kati76
kovacsne.kati

Oksa

Bea
beus77

Jó reggelt/napot! :)

Ú,tegnap nagyon nehéz napom volt,majd leírom emilben.Este 9kor sikerült hazavergődni és kicsit elnyújtózni az ágyon.Kész voltam.

Tatus!Örülök,hogy kicsit jobban van a lelkecskéd!

Bodzim!Szörnyű éjszakád lehetett:( Gyógyulj meg drága!!!

Ahogy olvasgattam vissza,eszembe jutott Cseka,hogy mi lehet vele,olyan régen nem írt,lehet,hogy Danibabánk kiváncsi lett az anyukájára???
Cseka vagy Csekaapu!jelentkezzetek!!!!

Mindenkinek hatalmas ölelés,később még jövök,megyek bekapok valamit,mert ma még nem ettem :)
De jó lenne Zel csokis csodájából egy falat :)nyam nyam

Smacccc
hanyatka

Bea:Elküldtem a privit,remélem meg is kaptad.

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenki jól van, én sajna kezdek influenzás tüneteket produkálni, még csak ez hiányzott :(

Finch!

Köszönöm, én is minden jót kívánok neked, te hol tartasz most ?

Tegnap elmentem az edzőteremben, futópadoztam, meg bicikliztem egy órát a jobb vérkeringésem érdekében, de ma olyan, de olyan izomlázam van, hogy szinte meg sem tudok mozdulni :D

Beus!

Végül is úgy tettem, mint ahogy azt tanácsoltad, a tegnap esti clostit még bevettem, ma meg reggel belöktem a merionalt :wink:

Szép napot mindenkinek !
bucóka

Hanyatom! Szia!
Mi történt? Azért nem olyan nagyon vészes! Ugye?
Egyébként nekem is az ugrott be, hogy lehet, hogy Csekusz már nincs egyben? :wink:
Jaj de izgulok és drukkolok nekik!

Bucóka
Én még csak ovu indukciózom.

Hajrá testmozgás. Főleg kari után rám is rámférne!
finch

Kitaláltam...nyomok egy szelet peanut butteros kenyeret,megbolondítva egy kis vörösáfonya lekvárral.:)
Közben meg kilakkozom a lábkörmeimet:)Na???
hanyatka

Szijja Finchike!

Nem vészes,csak összejöttek a dolgok és rohangáltam egész nap meg mérgelődtem.
Később elmesélem,jó???

Bucóka!Ne hari,hogy tegnap már nem válaszoltam,de nem voltam gépközelben.
Nálam mindig úgy volt,hogy egyszerre kezdtem a clostyt és a merionalt,majd kb. 3-4 nap múlva elhagytam a clostyt.
hanyatka

Igaz nekem hányingert váltott ki,így a következőnél csak éjszakára szedtem,hogy ne érezzem :)
De mondta is Apánk,hogy túl sokáig azt nem is lehet szedni.
Sztem. jól döntöttél,hogy ma már nem clostyztál.
hanyatka

Hanyatka, én még soha nem ette mogyoróvajasat! Hol lehet ilyet beszerezni?
Te nagyon kis rendes vagy, hogy még szandálszezonon kívül is lakkozol.
Később meséld el! Tényleg!

Hajrá testmozgás!

Kép
finch

A párom hozta a tengeren túlról,de sztem. a tescoban a nemzetközi polcon is lehet kapni,ha jól emléxem.Nagyon fini,nekünk csak úgy jön be,ha valamilyen lekvárt is kenünk rá,met amúgy túl tömény.

Én is akajok testmozogni,ú a karácsonyi kilók,kivagyok.

Igen,általában ki szoktam lakkozni,de csak kis diszkrét világos színre.
Smaccc
hanyatka

Na a kenyér megvolt,most jöhet a lakkozás,majd mosogatás,hajmosás,készülődés.Később jövök.
Addig is jók legyetek,sok sok ++++++++energiát küldök és gyógyító manókat a betegeknek!!!!
hanyatka

Ok Hanyat, pápá
finch

Sziasztok!

Andikám én is örülök hogy jöttél tornázni. Van izomlázad mert nekem nincs.

Bodzikám küldtem emailt.

Hanyatka jo hogy jöttél porszivózás elmarad?

Kiscsikó vigyázz magadra nem lehetett semmi a borulásod.

Cseka jelentkezz vagy Cseka Apu???????????????????????

Andi
zsembi

Fincsi nagyon jó ez a kép :)

Andi
zsembi

Szia Zsembikém! Mi újság, hogy van a kis lelked?
finch

Fincsikám köszi most kicsit jobban. Most mértem meg magam és fogytam megen.

Andi
zsembi

Sziasztok!!!! :lol:

Köszönöm szépen mindenkinek a lélekápolást, már sokkal jobb :lol: igaz nem bőgtem hazafelé az utcán (mint Öreganyu) de hajnalban kb. félóránként néztem, h hány óra van :x :shock:

Ti is így vagytok biztos, de nem bírom a bizonytalanságot, meg hogy nem tudjuk befolyásolni a dolgokat.

Öreganyu:
tavaly jártam agykontrollra.......igaz sztem sok hülyeség is volt számomra, de megtanultam az általad említett dolgokat......próbálom alkalmazni is.

Van 1 sajttorta receptem, krémsajtos, állítólag finom én még nem próbáltam, este bepötyögöm majd.

Katócka:
Te kis új fogú-:)) persze, h nem vagyok matuzsálemi korú, de azért fiatal sem..... babaszempontból, 1 éveket kihagyni nagy luxus lenne

Bodzi:
sajnálom a rémes éjszakát, mi is megfogadtuk, h addig megyünk míg nem lesz babánk, és erősek leszünk.....de ez néha nem megy :cry: főleg nekem...köszönöm a mailt....

Zel:
hurrá, február mindjárt itt van....ha nagy csokis vagy, próbáltad már a csokihabbal töltött Milkát? Hmmmmm. az valami isteni finom

Albi: Petikéd a Vass dokinál fogja meglátni a napvilágot.

Andik:
örülök, h jó volt a torna, ebben a téli időben én olyan lusta vagyok
:roll:

Yamita:
látom nagyon el vagy merülve a vizsgázásba, pihizz azért.....remélem Bababa már újra a régi....és Te is-:))

sok puszi mindenkinek!!!!

Anikó
tatulány

Zsembikém! Gondolom ez a fogyás most itt nem pozitívumként szerepel. Ha nem értelek félre. Ideges vagy és kedvetlen, azért nem eszel? Vagy én értelek félre?

Tatusom. Kitartás, holnap kiderül, hogy mi újság! Ugye? Próbálj pozitívan állni a dologhoz, szerintem az is sokat segít. Hidd, hogy minden rendben lesz! Úgy nőni fognak azok a kis drágák!
finch

Fincsi a fogyásnak örülök bár tényleg nem eszem rendessen mostanában.

Andi
zsembi

Pár évvel ez előtt, teljesen más ügyből kifolyólag én is jó mélyen a gödör alján voltam, és pikk-pakk ledobtam jópár kilót, mert alig ettem, de ha ettem is, valahogy az sem maradt rajtam. Szóval ez azért nem jó dolog és nem játék! Azért enni kell!
finch

Bucóka!
Ez a Closti dolog aggaszt engem, hogy úgy beveszed, hogy lehet, hogy már nem szabad! Én mind2x 3-4 napig szedtem, iszonyat migrénem volt tőle, elég brutál gyogyó lehet, mert nem vagyok fejfájós szerencsére. Scanneltem Neked, hogy jelöli Apánk, ha szedd és ha vége. Amikor szedni kell, 1est ír, ha vége, lezárja egy x-jellel. Nézd meg a papírodon, hogy van!

Íme: Kép

Kép
bodza2005

Bodzus, neked hogy van stimus lapod? Nekem mindig ott fogta, amikor már vége volt a stimunak!! :shock:
Jobban vagy? Kikúráltad már magad?
finch

Fincsikém!
Ez a kép, hát beszarás! :lol:

Hanyi!
Elképesztőú Nőcikénk vagy! :lol:

Tatusom!
Meglátod, szépen fog alakulni minden!!!!!!!:D

Zsembibaba!
Tessék odafigyelni az evésre!!! :oops:

Andikám!
Rá kellett jönnöm, ez a köhögés már nem a pár napos torokfájóssal van összefüggésben, hanem allergiás természetű! Csak azt nem értem, hogy most mitől lett ez hirtelen? Úgy derült fény a dologra, hogy semmi bajom nem volt a lakás különböző részeiben egész nap, de ahogy a hálószobában lefeküdtem, jött újra ez a légvételkor jelentkező irritáló köhögés. Sípolt a tüdőm, olyan volt, ami az augusztus végétől októberig tartó parlagfű allergiás időszakban, csak 100x durvább. Lehet, hogy a kinti párás levegő tett be, akkor szoktam kicsit fulladozni a parlagfű alatt, ha esős az idő. Calcium sem használt, semmi, csak az, hogy bekapcsoltuk a légfrissítőt, amit vész esetén használtunk allergiás időszakban...
Kitartás a munkatempó ismételt felvételéhez!! ;-)

Kép
bodza2005

Fincsibébi!
Ügyesen lemásoltam, mielőtt elvette a kis Macink ;-) .
Tudtam, hogy kell az nekem még valamire... :lol:

Kép
bodza2005

A padlizsánkrém emlegetésétől kedvet kaptam avokadókrémhez, csináltam tegnap, isteni lett.
Ma padlizsánt fogok csinálni. Kinézek valami jó kis recipét, mert Yamica most nagyon elfoglalt.
A sajttortát tudod már, hogy kell Fincsim?

Bababa! Puszikálunk! Egyél szépen és gyógyulj meg teljesen!!!! :-)

Kép
bodza2005

Csajok!!!!

Írtam mailt a listára, Cseka Dani babája ma megszületett:-) Szederke kérte, hogy továbbítsam, ő kapott SMS-t Csekától.

GRATULÁLUNK a kis jövevényhez!!!! Majd várjuk a beszámolót :-)))
plümõ

Én közben rendbejöttem, ma jöttem dolgozni is :-) Most már igyekszem nyomon követni az eseményeket, fura volt nem gép elé ülni.

Andik, jó lehetett a torna! Én is tegnap kipróbáltam az új eliptikus gépezetünket, ki is dőltem - még enyhén le vagyok gyengülve a betegség után.

Tatu és akiknek az utóbbi időben picit rosszabb hangulatuk volt, örömmel olvastam, hogy ez mintha múlna és mintha mostanra jobb lenne.

Cukikám, fura ez az alergiás dolog, mitől lehet?

Anyu, tanulságos olvasni az anyai vívódásodat. Igen, a szülőségnek nemcsak napfényes oldala van és amikor az ember készül rá, akkor bizony ezere is amennyire lehet, fel kell készülni. Amennyire persze én meg tudom ítélni, egyáltalán nem vagy rossz anyuka, sőőőőttt :-)

Yami, régen olvastam Rólatok itt is és skype-on is, remélem, rendben van minden és Bababa is gyógyul rendesen.

Akiketm ost név szerint nem említettem, azoknak is millió puszi, mennem kell, majd még folytatom.
plümõ

de fantasztikus!!!! megszületett az első DRK -bébi!!!!!!!!!! nagyon sok egészséget, szeretetet, vidámságot kívánunk az új családtag- nak, -hoz!!!!!
szépem

Hűűűűűűűűűűű, Lányok nagy hírem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

csajok, itt a sajttorta recept:

tészta: 20dkg teljes kiőrlésű keksz pl. Hobbit (én tescoban vettem)
10dkg vaj.
Kekszet durvára darálod, leöntöd olvasztott vajjal, s belenyomkodod egy tortaformába, s 10 percig beteszed a sütőbe.

Krém: 5db (62dkg) natúr tejszínes krémsajt pl. philadelphia, bár az elég drága; 15dkg cukor, másfél ek.liszt, 1dl tejföl, 1 vaníliarúd, 1 citrom, 3 tojás.

robotgéppel jól elkevered az összes hozzátevőt (citromnak elég a héja bele), majd ráöntöd a tésztára, s visszateszed sülni 50 percre. kihűtve finim. meg tehetsz rá gyümölcsöt zselatinnal s szebb lesz!
szépem

Szederke írta:
Drága Bodzika! Megteszed, hogy megosztod a fórumon a nagy hírt?
"Sziasztok Nénik és Bácsik! Bacsó Dani vagyok, ma 10.58-kor megszülettem, versenysúlyom 3450g, most 53cm vagyok. Anya meg én is jól vagyunk!"
:D:D:D:D

Kép
bodza2005

Édes Cseka!
Szívből gratulálunk Neketk és boldogságot, egészséget kívánunk szeretettel az első Babánknak, Danikának!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kép
bodza2005

A szuper hirt olvasva tényleg könnybe lábadt a szemem, Csekának és Dani bébinek sok boldogságot kívánok tiszta szívből :D :D

manoka
manoka71

Sziasztok!

Látogassátok meg a köv. oldalt.
Mondókákat fogtok találni :-D

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Vagy

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Köszi

Sziasztok

Üdv.
maci1981

Csekának és Dani babának szívből gratulálok és sok boldogságot kívánok!

Manóka, nekem is könnyes lett a szemem a hírtől. Annyira örülök neki/k!!!

Bea
beus77

Édes Danikánk!!!!!!

Kép

Kép
bodza2005

Kati, megkaptam a prividet, este válaszolok.

Bea
beus77

Kép

Kép
bodza2005

Csekának és apukájának szívből gratulálok a bébihez és jó egészséget,és sok sok boldogságot :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsembi:Beraknád a táblázatot? Köszi.
Légyszi ne légy szomorú,bár megértem a hangulat változásokat,de még sikerülhet,látod mennyi példa van itt előttünk.

Kati76
kovacsne.kati

Bodza! A hírrel nem kellene bearanyozni apánk és munkatársai napját??????

manoka
manoka71

:D :D :D :D :D

Isten hozott, Dani baba!!!!! Szívből gratulálok Anyukádnak és Apukádnak!!!! Sok boldogságot a kis családnak!!!

Anikó
tatulány

Cseka drága,

Tisztaszívből gratulálok DANI BABÁVAL való találkozáshoz.
Istenhozott Dani - baba!!! Sok-sok örömet és nagyon jó egészséget az egész BOLDOG CSALÁDNAK! Kép
andi67

DRÁGA DANI BABA SZÜLETÉSED ALKALMÁBÓL SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNUNK A KIS CSALÁDNAK!!!

Andi
zsembi

K.Kati berakom a táblit de még nem rendeztem át mert nem volt kedvem.
TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Bodzikám szívem, sajnálom ezt az allergia ügyet!
Fel kellene deríteni, mi okozhatja. Márcsak a baba miatt is majd!
Nem megy vizes vezeték a falban a hálószobátok falán?

Zsembike mindenhol izomlázam van

:) , de mindenhol. Olyan helyeken is, ahol nem volt még soha. :D

Yamikám: Bababa :wink: :D de szuperjó!!!!!

Istenem de jóérzés, hogy megszületett az első "KÖZÖSBabánk"
Vidám lettem, de nagyon.

Pég sokat dolgozom, még mindig csapdosnak a fejemfelett a hullámzatok. :(
Megyek is vissza robotolni. pusszanat!!!
andi67

Andikám mondtam én neked hogy még olyan helyen is lessz ahol nem is gondolnád, majd ma rádobsz egy lapáttal. :)

Biztos nagyon cuki a Danika alig várom hogy lássunk róla képeket.

Andi
zsembi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: