A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet,
sebaj...majd jönnek a keményebb manók. A Máccsó-manók... 8)

Ruz,
én is tettem ilyeneket soooooooook sok át nem aludt éjszaka után. Meg reggel...rettenetes!!!
de jó, h nektek már vége!!!
jó vizsgázást!!!!!

srácok el oviba/böcsibe, ma torna van, apa vitte őket. Memével. Csütörtökön már ott alszik ded, mert dógóm van... :lol:
szegény...de ez a gyerek már járt fél évet ide...szal, értitek? :roll:
de ma sem akart menni. De mondtam, h ebéd után ott leszek.

Új influenza virus jön a Salamon szigetről!!!!!!!!!!! 1-2 héten belül. 1-2 napig magas láz, állitólag gyerekeknél nem olyan durva!

szép napot! kevesebb köddel!

tudom, h már kérdeztem egyszer, de nagyon kéne nekem egy bébiszitter, aki mindennap tud jönni (hétköznap, de néha esetleg hétvégén is), 3-4-5 órát. Olyan kéne, aki NEM szól bele az életünkbe, ha már jól érzi magát itt. Meg mi olyan káoszban élünk, olyan kéne, aki nem ijed meg a káosztól. Elsősorban a Memére kéne vigyázni, amikor a srácokért megyek, meg délután, amikor már nem vagyok magamnál, akkor tudna segiteni.
tudtok valakit???
ez most SOS!
zsancikant

Zsanci,
Zuzinak van egy jó bébiszittyója, de nem tudom, hogy mindennapi szereplést vállal-e, csak hát minden nap 3-4-5ezer forintot erre kiadni... :( az nagyon gáz. (különben sztem ő nem szólna bele az életetekbe)
ancsipancsi

Ancsi,
Zuzit már kérdeztem, sajna az nem játszik.
Egyébként anyagilag még ezzel a napi 3-5 ezer Forinttal is jobban jár a család, mintha Levit kérném meg,h jöjjön haza korábban. Túl jó az órabére ahhoz, h ő legyen a bébiszitter ingyen... :cry:
mivel ő nem tud 100%-osan dolgozni, igy nem tudunk előrébb lépni...
és ez igy nem mehet tovább!
zsancikant

Zsanci:
Van egy óvónő barátnőm, majd őt megkérdezem! Ha nem is ő, de hátha tud valakit ajánlani!

Ikea akcijjó:
Zoli reggel még látott polár plédet, rácsvédőt, fürdőlepcsit.
Felhívom a barátnőmet, hogy ágynemű van-e még, ha van hány db!
/Zoli megvenné mindenkinek, csak ha este megveszi, nem tudja hova tenni, mert már vissza nem viheti, reggel meg még nincs nyitva. De azért szóljon, akinek kell valami, megpróbálom megoldani!!!/

nukada

ja, és én is dolgozom, és még az is többet fizet, mint amennyit egy szitternek kifizetnék erre a néhány órára..SAJNOS!

és:
tavaly vettünk egy mosógépet.
Már régóta van az, h nem centrifugál, hanem leáll, és kiir egy olyan hibaüzenetet, ami nincs benne a kiskönyvben, gőzöm nincs mi lehet, neten sem találtam meg.
Ma vettem észre, mert úszik a konyha, h ERESZT az ajtó! :shock: Pedig nincs is teletömve.
ANnyira bosszanó, h az előző mosógépemhez, amit 12 éve kaptam, EGYSZER kellett szerelőt hivni, amikor is megtudtuk, h csak elakadt vmi, utána már Levi szedte ki...és még msot is jó, csak azért cseréltük le, h több ruhát tudjunk egyszerre mosni.
Ehhez a szarhoz meg már most kell szerelőt hivni, garancia már lejárt, és annyira egy buta állat, h ha leáll, nem tudja megjegyezni, hol tartott (mig a régi meg tudta, mert az olyan csavaros volt) és újra kell inditani, és ez akkor igazán bosszantó, mikor már esetleg csak 15 perc van vissza.
Ja, és van rajta gyerekzár, ami csak egy gombot nem tud ez felülirni, mégpedig a FŐ gombot, amit ha megnyom a gyerek, kikapcsol, és kezdheted elölről az egészet. :shock: :twisted:
zsancikant

Nuk, köszi! kérdezd meg lécci!
Milyen fürdőlepedő van???
zsancikant

Sziasztok!
Ded elaludt, pedig piacra akartam vele menni.
Viszont du. bemegyek az ikejába, mert az auchanba úgyis kell menni, és ugyis ott van mellette.
Macs, Zsan megvegyem? (Ha van?)
Zsan, sztem ne izgulj a bölibenhagyás miatt, nálunk az óvónénik azt mondták, hogy nem jó húzni azt az időszakot, amikor az anyuka bent van, mert nagyon könnyen megszokja a gyerek, hogy ott van vele, aztán ebből lesz a galiba. Pt a 2.nap otthagytam, 3.nap már végig egyedül volt, pedig ő előtte még szinte sehol sem volt nélkülem. Az viszont máig nagyon fontos neki, hogy mindig megbeszéljük,h ebéd után jövök érte. Jövő 7től fog bent aludni du, de csak 2 napot egy héten.
Mosógép :twisted:
rídonli#

Rid,
szóltam most Nuknak, de légyszi vedd meg, legfeljebb más rokonnak is adok belőle!
köszönöm.
esetleg fel tudsz hivni onnan? :roll:
zsancikant

Ok, fölhívlak majd! Meg Macskanyut is!
rídonli#

Most jövünk az ortopédiáról. Tündérnek meggyógyult a lába!!! :D :D :D Nem kell már a sín estére sem. Kontrollra megyünk majd vissza, ha már önállóan jár. 8)

Nuk: a Zsigás vidió tényleg igen szupi! :P

Kép
Kép
tinu

Tinu,
ez nagyon jó hir!!!
egyébként Tünde hogy viselte a sint??? Könnyen megszokta?
zsancikant

Zsan!

Milyen mosógéped van? Kísértetiesen hasonlít az enyémre...amit szintén azért vettem, mert ez nagyobb adagot tud mosni, míg a legtöbb mosógép 5 kg-ra van hitelesítve ez 7 kg-ot mos (bár én nem mérem, csak teletömöm, de a lényeg, hogy nagyobb a dobja). Szóval az enyém is mindig leállt a centrifugáláskor, de kitapasztaltam, hogy ha nem a max fordulatra teszem, ami az én mosógépemen 800 fordulat, hanem csak 600-ra akkor jól működik, azóta mióta mindig 600-asra teszem, még egyszer sem állt le. És gyerekzár is ugyanez, bár Bendi még nem fedezte fel, hogy a fő gombot megnyomhatná... én pedig nem árulom el neki. Amúgy LG, mármint a márkája.

ruz
ruzicsky

Zsan: igen, könnyen megszokta. A gáz csak nyáron volt, mikor annyira meleg volt, hogy odaizzadt a lábához. AKkor volt, mikor nem is tettem rá. Zoknira kellett amúgy is ráadni a sínt, mert a műanyag patent alá allergiásodott a lába. De már jónéhány hónapja csak éjjelra kellett rárakni (mióta elkezdett mászni). AKkor meg úgyis aludt.

Kép
Kép
tinu

Tinu: szuper!

Macs: Napocska Füli :)

Zuz: tőzegáfonyát nem szedjük a tejdiéta óta, mert előtte ugye joghurtba kevertem, mostmeg nemtom mibe keverjem :roll:

Deni: segg: szerinted akkor nekem mim van???? Fokhagyma popóm?? :mrgreen:

Neet: vigasztalás képp: a szomszéd kissrác 4,5 éves és tavaly ajándékozta oda a Mikulásnak az összes (12db) cumikészletét, önszántából!! Ne parázz, én még nem láttam olyan felnőttet aki cumival aludna el, avagy az ujját szopná ;)

Sittyót nem ismerek.

Zsan: mosógép :x Bölcsi királyság! És igy rögtön lazulhatsz, mert napközben egy gyerekes anyukává válhatsz ;)

Könyvek beszerzési hely-ötlete nincs senkinek??????????? :cry: :roll:

Mink: Kamillának csúnyán gennyes mandulagyulája van. :( Fura, de ennek örülök most, mert ezt itthon is ki tudjuk kezelni, nem kő Hba menni vele. Kaptunk antibigyót rá, meg adom a belladonnát.
CSórikámnak olyan büdi a szája, hogy phüüüüü és a kakija is olyan mint az elefántté! De legalább a kedve jó.

Rylie
rylie

Tinu,
juppiiii :D

Ríd,
lécccciléccciléccci :D valahogy nincs enördzsim most ágyneműt varrni, az oviszsákkal épp most lettem kész... :mrgreen: illetve még kell rá egy napocska... :mrgreen:

Zsána,
hát engem megint kidobtak, így a második napon, a böliből... most megyek vissza a dedért, aki ott is ebédel... fél egyre megyek érte...
mélyvíz!!!! csak úszóknak!!!

Nuk,
ha van, akkor köll, akkor is, ha netán Ríd is beszerez addig. Mondjuk nekem ágyneműhuzat lenne a legfontosabb.

csók,

megyek, készülök a Csibémért...

majd beszámolok este, mi történt....

macs
macskanyu

Nuk!

Szerinted ez az akció az Örs vezér téri Ikejában is van? Mert ma úgyis mennem kell be a munkahelyemre és útba tudnám ejteni az Örs Vezér térit, mert nagyon tecc az ágynemű és az ára is teccik. :)

ruz
ruzicsky

Ruzi:
Éltalában egyik helyen ez, a másik helyen az, de lehet, hogy annyi a maradék, hogy ott is van, sajna ezt nem tudom...

Tinu:
:D :D :D :D :D :D :D
Éljen-éljen!
Azt akartam is kérdezni, hogy kihez és hova jártok, mert mi is megyünk 25-én...

Zsan:
Akkor vegye meg Ríd, mert az most egyszerűbbnek tűnik nekem... :oops:

nukada

Vicának nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!
Kép

Tinu :) Hurráááá!!! :D :D :D ez tényleg nagyon szuper!!!

Macs :) Igen, emlékszem, és köszi a h.sz.-t, asszem ki fogjuk próbálni ezt a coffeát, hátha segít vmit. Mondjuk ma éjjel sikerült 3 órát aludni egyben, szóval most nagyon pihent vagyok 8)

Szrek :) Sapkamánia :lol: lényeg hogy műxik :wink: Ábel jól van már?

Rylie :) Kamilla hogy van??

Barbi :) Átölelve alvás de jóóó is ez :D :D nekem mindkettőben van részem: Bencus cuminak, Bálint alvóbabának használ :lol:

Ríd :) Labor és leletek :roll: és most meg kell ismételni vagy hogy lesz?

Neet :) Ne aggódj, majdcsak nem jönnekegyszer a manók, de aludni meg kell :wink:

Ruz :) Vizsgaidőszakhoz kitartást +++

Zsan :) Mosógép :evil: :evil:
denizsa

Nuk,
okés! :lol:

Ruz,
nekünk daewoo, és most azt játszom, h kipakolom a 2/3-át és 3x centrizek az egy helyett, de ez igy sokkal hosszabb...lehet, megpróba alacsonyabbra rakni...
és ha mennél örsvezérre, és ott látnál nagy rózsaszinest 1000ért, lécci vegyél nekem egyet...megtetszett Nuk ötlete... :lol:

Rylie,
igen, ez királyság... :lol: sajna Igi ma már üvöltött, amikor apgya eljött... :roll:
de fél óra és indulok értük...ilyenkor B is hamarabb jön, mert 2x menni luxxuska... :roll:
zsancikant

Rylie :) Igen, fokhagyma okés! :wink: És Kamillának továbbra is bulást +++++ jó, hogy nem kell kórházba menni miatta!! Nincs könyv ötletem :( legalábbis azokon kívül, amit már írtál (Libri, Alexandra)
denizsa

VICÁNAK MI IS SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!
éljen soká!!!!
zsancikant

Zsan:
A miénk is Daewoo és uezt csinálja... Valamikor meg ki sem öblít :evil:
Nem ér másolni az ötleteimet :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Amúgy nekünk majdnem mindegyikből fiú-lány verzió van, így legalább tudom, hogy melyik párna kié 8) 8)

Vica:
Isten éltessen!!!!!

:oops: :oops: és most vettem észre, magamtól nem jutott eszembe, hogy Réka ma 10hós :oops: :oops:

nukada

Réka.
BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!!!!!
zsancikant

Nuk: Heim Pálba járunk, Kecskéd Rudolfhoz.
Boldog hófordulót Rékának!!! MÁr tiszta nagyjány. :D

Vicának meg boldog szülinapot. Bár nem tudom, ő hogy van a szülikkel már. Én kezdem magam kínosan érezni olyankor. És már kapcsiból nem is szoktam tudni a korom. :oops:

Kép
Kép
tinu

Zsan

Okés, ha van olyan rózsaszínes akkor veszek neked.

ruz
ruzicsky

VICA ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!

Kérdés: HEpar Sulfur=Sulfur ??? :oops:
Mármint, hogy a kis hengerre az van csak írva, hogy sulfur és hepar az sehol sincs rajta :roll: de TI most eztet mondta nekünk.

R
rylie

Rylie :) Úgy tudom, igen a hepar sulfur jó gennyes, sárga cuccos dolgokra, de majd jönnek a nálam tapasztaltabbak :wink:

Nuk :) Boldog 10 hóst Rékának!!! :D
denizsa

Zsan,
nem macsózunk, kivárunk. :D Igazatok van, az oltár elé már csak nem cumival fog állni. :lol: És addig jókat alszunk legalább.

A többire otthon reag, egy akkora -.,.-,-,-*.-,- osztályból jövök épp, h az összes bicskám kinyílott.
neet
neet

Neet,
én azér' kivi lennék a cumis menyasszonyra :mrgreen:

Vica,
Isten éltessen Sokáig :)

Rájli,
Kamillának ++++++++-ok

Deni,
csak készülj fel a primer rosszabbodásra! Meg hát nem biztos, hogy a te nyugodalmas fiadnak pont az kell, mint az én sajtkukac csajomnak!

Kérem szépen: Ded bent ebédelt jóízűen, majd engem észlelvén "Annnnyaaaa! "kiáltással ugrott a nyakamba. Mint egy 40mp idejéig nevetve ölelgetett és közölte, hogy "szeletlek!" Ezután lekéretődzött és bejelentette: "Diababa megy jácccani! Dógom van!" és eltűnt vala a teremben.... alig bírtam kicsábítani az autóig, pedig 2,4 perc alatt ájult álomba és most is alszik. Úgy hoztam be a kocsiból, mit egy rongybabát... Ez azért jó, de azért NEKEM nehéz az elválás... ( :mrgreen: )

macska, aki azér büszke is a jányára....
macskanyu

Vicát Isten éltesse!
ancsipancsi

Boldog Szülinapot Vica! :D

Éljenek a kerek hósok is. :) Meg a kereketlenek is. :)

Zsan,
nem tok segíteni, de kitartást! Pár 8-10 év, és sokkal könnyebb lesz. Bár ha igaz a mondás, h nagy gyerek nagy gond, akkor nem lesz könnyebb. Most jó? :mrgreen:

Macska,
éljenek az önálló csajok, akii szeletnek. :D

Tinu,
éljen a gyógyult láb!!! :D :D

Szerintem is jobb a gyors beszoktatás, persze gyereke-anyja válogatja, mi nem szeretjük húzni a dolgokat. Na, ez nem is ment volna a beszokásnál, fránya egyetem már ment közben.

Vajon óviba is be kell majd szoktatni? vagy aki már járt közöségbe, az max a hely újdonságát szokja, nem az anyamentes időszakot?

neet
neet

Sziasztok lányok!

Mi ma fél 9-ig aludtunk, egy hajnal 6 órai 5 perces szopimegszakítással :) És reggel ráadásul Peti kelt Bajnihoz is meg 2 perccel később Grétihez is, így én még lustálkodhattam picit :)
Meg is őrülnék, ha álmosan kellene velük végigcsinálni a napot.

Nuk, Ruzi, Ríd!
Ha az Ikeában valami véletlen folytán lenne még ágynemű, én is kérnék, a nagy méretűből, 2 józsaszínt és 2 kéket.
Köszönöm :)

Macs! A büszke anya :) És én mindig szívesen nézem a fényképeket :)

Neet! Nekünk is volt tavaly egy gyenge próbálkozásunk az alvós cumival. Akkoriban énekelgettünk egy dalt, aminek az volt a refrénje, hogy "elvitte a róka", és egyszer a cumit is elvitte. Érdekes módon, éjjel nem hiányzott Grétinek a cumi, viszont a délutáni alvás közben csak forgolódott nélküle és a második nap olyan meghatóan könyörgött, hogy hozza vissza a róka a cumit, hogy visszahozta.

És most újra bepróbálkoztunk, lesz ami lesz alapon. A szomszéd karácsony előtt kivilágította a kinti fenyőfát meg a tuját, és Gréti odáig volt meg vissza, hoyg mit hozott a télapó. És akkor mondtam neki, hogy oké, ezt hozta, de kéri a cumit helyette. Kérdeztem tőle, hogy melyiket vigye el a télpó, a csillogó-villogó karácsonyfát vagy a cumit. Gréti rögtön mondta, hogy a sárga cumit viheti (mert az a tartalékcumi, a rózsaszín a kedvenc :) ), d emondtam, hogy mind a 2 kell neki. És azóta egyszer sem említette, simán alszik nélküle, immár 3 hete. De ha nyavíkolt volna miatta, vagy nem tudott volna aludni és is visszaadtam volna.

KépKép
KépKép
lindicita

Neet! Valami lehet ebben a mondásban, mármint hogy kis gyerek kisgond, nagy gyerek nagy gond, emrt a barátnőm, akinek most 13 éves a fia, azt mondta, hogy ha tudta volna, mi vár most rá, akkor 14 évvel ezelőtt elvetette volna a gyereket :shock:

Tinu! Gratula Tündének, hogy meggyógyult a lábikója :)

Rylie! Kamillának gyors gyógyulást!

KépKép
KépKép
lindicita

Rylie,
van sulphur külön is hepar nélkül.
Megnézem, nekünk mintha lenne
zsancikant

Vica,
nagyon boldogságos születésnapot! :lol: :lol:
kisün

igen, van sulfur hepar nélkül
zsancikant

Rylie!
Én úgy tdom, az Hepar sulfuris...
zuzmo1

Sziasztok lányok!

2006-ban egyszer már bekukkantottam Hozzátok doktornéni keresés ügyében. S most egy ideje ismét read-only vagyok, s erősen érleltem a gondolatot, hogy vegyem a bátorságot bele is szólni a beszélgetéseitekbe, ha nem bánjátok. Ezt a read-only módot kezdtem kínosnak (= kukkolásnak) találni. Szóval itt vagyok :-D

Lindi,
talán én vagyok az, aki meg tudja neked mondani, hogy mi is lett volna HA BZS van ott a szüléskor. Ugyanis az én előzményeim és a szülésem (szintén második gyerkő, szintén nagy súly /4150g/, amire szintén nem számítottunk UH alapján stb..) kísértetiesen hasonlít a Tiédre. Másodszorra is BZS-nél szültem, s ő biza szintén nem kicsit (értsd: két hétig a hasamon volt a tenyérlenyomata :-D ) nyomta kifelé a fiacskámat! De ez egyáltalán nem is fájt és engem nem is zavart. Fájásgyenge voltam, és az oxytocinra sem volt elég erős a fájás ahhoz, hogy ahogy előre megbeszéltük "erőből" kitoljam a babám. És egyszer még mondta is a Verának: "vigyáz, nehogy elakadjon a válla". Szóval azt nem tudom, hogy fiadnak mindneképpen elakadt volna-e a válla, de szerintem tutira Neked is ugyanezt csinálta volna.
Hátha ez egy kicsit megnyugtat :-)

És Nuk,
szánalmas emberke, aki mondjuk read-onlyban figyeli, hogy miket csinálsz, aztán egyszer meg jól beolvas...Sztem nagyon jóóóó anya vagy, ismeretlenektől még csak végig se hallgasd/olvasd, ha rosszat akarnak mondani. :-)

Köszönöm, hogy legalizálhattam az olvasásom,
üdv Nektek

Kép
Kép
szelloke

Rylie!
Igen, megnéztem: Hepar Sulfuris van a tégelyen, és nekünk nagyon bevált.

Kép
Kép
zuzmo1

Vica!
Isten éltessen sokáig!!!!! :D
zuzmo1

Rylie,
VAN sulfur, csak úgy simán is:
http://webpatika.homeopatika.hu/i_main. ... ick_search

nem tom, mi a különbség, de biztos van, ha egyszer más a neve...
zsancikant

Szelloke,
üdv köztünk, szólj hozzánk gyakran! :lol:
kisün

A tegnap nálunk is volt a levegőben álomtalanságpor, mert mindkét gyerek elég hosszan randalírozott :lol:

Tinu,
nagyon jó hírek :lol:

Macs,
örülök, hogy ilyen jól kezditek a beszoktatást, drukk a zökkenőmentes folytatásért! :lol: És a képek szuperek :D

v
kisün

Neet,
cumihoz nem értek, szerintem egy próbát megért, és tényleg nem gáz, ha még nem megy nélküle :D Nálunk ujjszopás van... na azt sajna egy manó sem tudja elvinni :mrgreen: Előny viszont, hogy éjjel sem kell visszaadni nekik :wink:
kisün

Deni, ZSan, Zuz: köszi! Akkor jó, hogy nem adtam bé a dednek, mert nekem meg csak sima sulfurom van itthon :? Bakker pedig má örültem, hogy van itthon, igy meg ki tudja lesz-e a gyogyótárba :roll:

Anna: üdv itt!

Beszokás: azt olvastam vagy a RJtől vagy a VTtől, hogy az egész az anya hozzáállásán múlik. Ha anyuka szimpatizál az ovival/bölcsivel és valóban úgy gondolja, hogy jó lesz ott a gyerekének akkor a gyermek vígan elrohan és tojik az ő anyja fejire. Ám ha anyuka nem is igen akarja beadni a gyerekét mert..izé..akkor van a sírás-rívás.
Én imádtam ovis lenni, szal szerintem nálunk se lesz ezzel probléma ;)
Macs: most hiányzik az neked, hogy ott bőgjön és hisztizzen neked meg a szíved szakad meg, mert tudod, hogy muszáj!! ;)

Neet: mesélj milyenek a mai tinik, hagy borzadjak el!

R
rylie

ja-ja Neet:
Mitől nyílt ki a bicskád?????

Szellőke/Anna:
Üdv köztünk!
Gyerek, pocak?

Nagy rózsaszín ágynemű már biztos nincs, az uccsó nekem volt félretéve 8) 8) 8)

nukada

Rylie,
hepar sulphur eléggé népszerű, sztem ilyen van olyan gyogyótárban is, ami csak alap bogyókat árul!
És RJnek és VTnek nagyon igaza van. ANno mondta ezt nekem az óvónéni is, mikor lelkiismeret furdalásom volt amiatt,h Igi jött haza, B meg marad...és akkoriban persze B sem szivesen maradt...

Lindi,
mér, mi a gáz egy 13 évessel???? :roll:
zsancikant

és szia Anna!
zsancikant

Rájli,
dehogy is!! valahol már írtam hogy valójában nagyon örülök annak, hogy így megy a dolog, csak nekem, idebent-legbelül fáj. Nem az, hogy jólérzi magát, hanem az a sok apró dolog, amiket már nem fogok látni, hallani, tapasztalni... A Csaj hozzáállásának nagyon örülök és nem is akatam/akarnám dramatizálni ezt a helyzetet, mert mi a fenének?

Lindi,
akkor jóóó! :) és a barátnéd...öööö... :shock: :shock: :shock:

Szia Szellő :)

Kisün,
neked méltem

na tényleg lépek... :lol:
macskanyu

Nuk:
pocakról most szó se essen:
"nagy" lányunk(Eszter) 17és fél hós, kisfiunk (Attila) pedig 3 hós múlt :-D
szelloke

Vissza: Szülészetek, kórházak