Szerintem akinek nem fáj, de ott van, az is nyugodtan kenegesse, mert előbb-utóbb ki fog repedni.... jobb megelőzni. Én is kenem, igaz, nem kifejezetten aranyér-elleni kenőccsel, hanem sima jó zsiros krémmel, de muszályból, mert ha wc-re megyek, szó szerint folyik belőle a vér.... bleee, abba is hagyom!

Szóval a krémmel nem ártotok neki, higgyétek el...
Timi! Én azért várom nagyon a holnapot, mert még nem láttuk 4D-n.

Igaz, a kis pofiját ma is láttam, bár ugye a sima uh nem adja vissza a vonásait. Olyan édes volt, totálba odaforditotta a kis fejét felénk és a két szemét meg az orrát is láttam

sőt, doki olyan jót nevetett, mert kinyitotta a száját is és jó nagyot kortyolt a magzatvizből

mondta is, hogy na anyuka, most lehet, hogy csuklani fog a kisvirág

A lába közét is simán mutogatta, szóval nagyon együttmüködő volt a drágám, ha holnap is csak ennyire lesz velünk kegyes, akkor nagyon boldog leszek. Főleg, hogy Zoli holnap látja először a lányát, mert eddig még nem volt velem sima uh-n sem, csak a képet látta a 19.heti uh után. Igy nagyon szeretném, ha apucinak is megnyilatkozna!
Mondjuk, igy 2D-ben is élmény volt nézni, ahogy mocorog odabenn

főleg, hogy mindene tökéletes... de ezt a dokinak köszönhetem, hogy igy megmutogatta részletesen!
És nem fogadott orvosom, hanem az sztk-ban járok hozzá.... szülnék nála, mert nagyon sokat köszönhetek neki egy előző terhesség-vetélés miatt is, és hogy most is úgy kezel, mintha fizetős magánba járnék, de sajnos nem Jánosos doki, hanem Nyirős és ott megszünt a tb alapon szülés, alap 130ezer az ára és mondta a doki, hogy egyébként sem akarna rábeszélni, mert messze van a lakhelyemtől is és harmadik baba révén megvan az esélyem rá, hogy gyorsabban jön majd, igy minden szempontból jobb a közelebbi kórházat választani. Szóval tök rendes! Innen látszik, hogy vannak még nem pénzéhes dokik!