Sziasztok!
Bocsi, hogy már megint sokáig nem voltam...
Ancsa! Lénának volt egyszer magas láza, minden tünet nélkül, és akkor itt többen, meg én is a 3napos lázra tippeltünk, de aztán (sajnos) nem az volt... Úgyhogy nem tudok segíteni pöttyöket illetően... De remélem tényleg az, és gyorsan elmúlik...
Szánkó: mi vettünk Lénának a Mountex-ben, olyan bobszerűséget, aminek van háttámlája, és be is lehet kötni bele a gyereket, és lehet húzni. Fék nincs rajta, és már ki is próbáltuk, Lénának nagyon tetszett. Egyetlen hátránya, hogy egyszemélyes, nem tudunk mögé ülni és rendesen szánkózni. De amúgy nagyon jó, és jó könnyű!
Tünde! Vigyázz magadra, nehogy elcsússz!
Helyesírásban nem vagyok jó, inkább nem szólok bele, bár már látom, hogy megoldottátok nagyjából a problémát!
Linocs! Akkor mi nagyon közel lakunk, mi most költöztünk a Csanády utcába!
Cékla: Léna pici korában szerette, most nemrég csináltam neki, és nem ette, de szerintem kaki szempontjából elég semleges... Csak pirosra festi, nem szabad megijedni! Kivit én adtam Lénának, csak a magját nem szabad, de azt ki lehet hagyni könnyen. Ja, és szerintem a cékla az egyik első kajája volt, szóval majdhogynem lehet azzal kezdeni.
Séta: Mi is szívesen megyünk téli sétára, bár asszem ez a hol felfagyott, hol olvadó idő nem a legmegfelelőbb... De nekünk inkább a délelőtt lenne a jó, mert léna alszik kb 1-fél2től 2-2ésfél órát, és utána már majdnem sötét van. Mi 4 körül tudnánk indulni csak... De persze próbáljuk meg!
Memme! kapunk képet? meg történetet? Hogy vagytok? Melinda mit szólt a hugihoz?
Eni! Milyen az új lakás? Ha tudsz, jelentkezz!
Steffi! Martin annyira gyönyörű a babakocsiban alvós képen!!!
Emese, Kati! A tesók is nagyon helyesek, no meg Gyuzso és Borsa az ifjú pár is!!!
Emano! Gratula Balázsnak a felálláshoz!
Bocs, ha bárkit kihagytam, de kicsit késő van. (És remélem nem kevertem senkit senkivel, de most nem néztem vissza a képeket, csak ahogy bennem maradt...

)
Kaptok még egy képet, Léna fogat mos... Nem aprózza el...
Jóéjt...