Egy napot hagytam ki!!!!!! És teljesen le vagyok maradva
Mondjuk tegnap iszonyú hideg volt felénk (felétek is?) ki se tetem a lábam a csajokkal. Na, ma meg szakad az eső!!!
Kajcsi:
Bea!!Nem akartam rosszindulatúnak tünni
A Marietta ugyan eszik az oviban, de itthon sokszor mégesgyszer ebédel Tehát az minimum napi 3 adag kaja. Ahogy a kory írta ha ez adagonként 590,- akkor az elég húzós . És akkor ott a reggeli, vacsora, uzsonna. A heti 8000 az két adag???? Mert akkor talán megéri.
azért vagyok írigy , mert mi még erre is csórók vagyunk, sajnos. Mi így döntöttünk, én főzök (bizony olcsóbban) de van autónk és internetünk
Kénytelen vagyok az ételen spórolni, máson nem tudok. És sajnos arról sem vagyok hajlandó lemondani, hogy a gyerekeimnek megvesgyem a túró rudit, krémtúrót, mici mackó magazint, fagyit, stb. Rajtuk sajnos csak korlátozva tudok spórolni
És írigy vagyok azért is, mert baromi sok időt elvesz a főzés és a hozzá kapcsolodó munka (bevsárlás, mosogatás, stb), írigylem, hogy ezt Ti meg tudjátok spórolni (Kory, Bea, Bárány).
Most ne gondoljátok, hogy ez rossz dolog, én sokszor vagyok írigy, ha valakinek valamiben jobb mint nekem (szerintem ez természetes érzés), ez nem jelent utálatot, haragot, CSAK írigységet
Bár nem cserélnék Bárány veled sem
Tehát ezt is írigylem, hogy milyen jól kijössz az anyukáddal!!!
De ez jó!!!! Mármint, hogy van mit írigyelnem tőletek
De nekem jó evők a gyerekek, beeeeeeeeeeeeee
És természetes hozzá kell tennem, hogy az én neveltetésem nem engedi meg, hogy ne házi koszt legyen. Ez nem nagyképűség, hanem panasz!!!
Nagyon nehéz másképp viselkedni, mint ahogy neveltek. Az én anyám mindig valahogy misztifikálta a házi kosztot és rettentően hálásnak kellet lennünk ezen mártíromság miatt. (persze ezeket csak felnőtt fejjel értem meg) Már a vasalásról való lemondás is nagy küzdelem volt a lelkemben
Hapsik!!!
Bárány!!! Falod a pasikat, mi??