A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

PumukliKép

Háááááááááááát remélem hogy ideértekKép Már nagyon várom őket Kép
Jó pihit nektekKép

Alice
malice

DEEEEEE szerintem a hányinger másmiatt is lehet, a baba miatt nemhiszem egy kicsit korai lenneKép ha netalántán baba lenne a pockómbanKépKépKép

Alice
malice

SZILVI:azt hiszem mindennek megvan az oka, ami velünk történik, még ha nem is értjük és még ha nagyon kegyetlen is az élet. Ne veszítsd el a hited - hamarosan egy új baba fog beköltözni a pocidba és feledtet minden bánatot. Mindannyiunknak megvan a keresztje, talán azért, mert valamit még meg kell tanulnunk. Bár, ami velem történt, nem hasonlítható a Te bánatodhoz, de nekem is nagyon fájt: 4 éve szeretnénk babát, sok szenvedés (petevezeték-átfúvások, lapar, kivizsgálás-hegyek) ellenére is csak 2 méhenkívüli terhességet tudtam "produkálni" - amikor végre - valahára ott volt a kis dobogó petezsákocska, el kellett venni, végül kivették mindkét petevezetőmet. Sok idő kellett, mire meg tudtam szokni a gondolatot.
Csodállak, amiért máris előre tudsz nézni!
Meglátod, minden rendbe fog fog jönni!Kép
PUMUKLI:gratulálok a zsákocskádhoz!Kép
ALICE: jó a hőd!!
Virág
virag

Hát, Lányok tényleg nagyon kedvesek vagytok!Kép

De úgy látom ez a topik gyorsan megszűnik ha ennyi gólya serénykedikKép)

És nekem nincs se optimizmusom, se erőm, se kitartásom és pláne nincs türelmem ...
De válaszok sincsenek a miértekre ...

Viszonylag hamar teherbe estem (az éles próbálkozások után már csak egy mensim volt), de 34 éves leszek, és nem tudom a szülés milyen fizikális és hormonális változásokat okozott ... a lelkiekről nem is beszélve.

De jó ennyi optimista örömmelteli várakozást olvasni!! Kép)

Szilvi

Ui: jár valaki a MÁV kórházba?
Névtelen

Sziasztok lányok!

Sajna alig tudok benézni hozzátok, annyit dolgozom.
De látom vannak jó hírek is!

PumukliKép
Nagyon nagy gratula neked! Nagyon irigyellek. Kívánok neked problémamentes várandós hónapokat és könnyű szülést és egészséges kisbabát!
Akkor ezekszerint a műtét közben ő már ott volt? Megoldotta a dilemmádat. Baba is van, műti is megvolt: öröm és egészség Kép Sok boldogságotKépKépKépKépKépKépKépKépKép

MagikaKép
Szorítok a kutyusnak ++++++++++++++++++++
Megnéztem, nagyon aranyos.
Nekem egy spanim van. Ő most várandós KépKépKépKép

OrsiKép
Megértem a férjecskédet, nagyon együttérzek vele. Mi is ezt éljük át. De biztatgasd (gondolom ebben nincs hiány), hogy vannak fickócskák, akkor mindenféleképpen tud neked gyereket csinálni, ez biztos!!!! Csak egy kicsit várni kell rá Kép KépKép
Hogy annál jobban örüljünk nekiKép
A doktornő mit mond? Biztosan kell az a műtét? 100%, hogy lesz javulás?
Az a visszér mindkét here teljesítményét lerontja, vagy hogy van ez?

SzilviKép
Előre nézniKép
Még leszel boldog anyuka Kép
(Kapcsolódj ki egy picikét. Tudom, könnyű ezt mondani... De próbáld meg KépKépKépKép )

Én pl. elmegyek autóvezetés tanfolyamra - ilyen vén fejjel, de még nincs sajnos és most már kellene. És bőszen fogok nyelvet tanulni, elhatároztam.

Mindenkinek pusssz:

Olici
olici

VirágKép

Köszönöm Kép

Nem korai még ez a magasság a 17-ik napon vagy lázas voltam ?
Alice
malice

Szilvi!

En a MAV-ba jarok.

Magi
Vendég

Nos en lassan elindulok haza.
A kutyat most vittek el anyukamek a mutetre.
Nemsokara majd minden kiderul.
Holnap majd mindent megirok.

Sziasztok
Vendég

Alice,

én 27-28 napos ciklusban vagyok.
A 1-11-ik napig 36,7 és 36,8 volt a hőm felváltva, a 12-13-14 napokon 36,6 és utána a 15. napon 36,7 majd azóta 6 napja 37 és 37,1.

Erre mondta tegnap az orvosom, hogy rossz a hőgörbém, ezalapján szerinte nincs pé-m.

Én meg már nem tudom, hogy mi az igaz Kép
bettina

Bettina Kép
mit mondott?? Nincs pé??? Szerintem van, és szép is görbéd. Kérdezz rá Erazmusnál.

Olici Kép
de jó látni. Hogy vagytok? Egyáltalán nem biztos, hogy a műtétnek lesz eredménye, de azért próbálunk bizakodni. Azt, hogy szükséges-e? Valószínűleg igen, és csak az egyik here érintett.

Orsi
KépKépKép
icsilya

PumukliKép
Nagy gratula a kis 8 mm-es zsákocskádhoz meg persze a benne LakóhozKép A ciszta miatt fájhatott annyira a vizsgálat de tényleg nem kell félned, ez nem befolyásolja a terhességetKép
VirágKép
Ti mikor vágtok neki a nagy projectnek? Vagy ne is kérdezzem ezért nem reagáltál? Ha igen, akkor bocsi, nem feszegetem a kérdéstKép
BettinaKép
Akkor a hőgörbédre én sem tudok mit irni...Azt gondolnám volt pé-ed de az orvosodban bizz, és Rá hallgassKép
MagikaKép
Megy a drukk a kutyusnakKép

Puszi: Doris
doris

Orsi, Doris Kép
Köszi. Szerintem is volt és tök büszkén mutattam neki, de szerinte nagyobbat kellett volna esni, nem 1 tized fokot a középidőben.
Végülis rosszat nem tesz velem, ha elküldött egy sima nőgyógyászati ultrahangra és ott középidőben megnézzük, hogy mi újság. Az a tuti.
Egyébként nem is nagyon bízom benne, ő a régi dokim, csak olyan vagyok egyelőre, hogy 2 tűzbe tartom a vasat. Tuti nem nála akarok szülni, ha eljön az ideje, csak érdekes dolog, hogy melyik mit mond, mit lát meg stb.
Lehet, hogy úgy gondoljátok perverz dolog 2 dokihoz járni Kép
Nem perverz, csak idő és pénz igényes, de most 1-2 hónapig még így teszek.

Az egyikük (nem a tegnapi) például észrevett egy cisztámat múltkor, ami magától fel is szívódott pár hét alatt. Ez a doki nem.
Ez elküldött 5 hónap után hormonvizsgálatra a másik nem.

Magika Kép Kép Kép
Nagyon szorítok a kutymogónak.

Kellemes estét mindenkinek Kép
bettina

Sziasztok!

Már régóta olvaslak titeket, ugyanis mi is elkezdtünk próbálkozni a babucival. Igaz,ez még csak az elso próbálkozós hónap, de már nagyon izgulok és várom a hónap végét, ami soká lesz még, mert még csak a ciklus 15.napján tartok. Mérem a homet, de még nem ment fel, úgyhogy még nincs itt a peteérés ideje.
Olyan lassan telnek a napok, hihetetlen.

Soraya! Honnan tudod pontosan kiszámolni, hogy aug.23.-án lesz a pé? De ha tegyük fel akkor lesz akkor szerintem 21.én, 23.án és 25.én kéne rápróbálni.

Pumukli! Gratula a babucihozKép

Sziasztok, Linda
linda

Szia Linda!

Találtam a neten több ovulációt számító kalkulátort, onnan Kép Persze korántsem biztos, hogy akkor lesz pé-m (vagy hogy lesz egyáltalán..) de ezt majd a hombol és esetleg ovulációs pálcikából úgyis látom.

http://pregnancy.about.com/library/blcalovulate.htm
http://www.ovulation-calculator.com/

Soraya
soraya

Szia Linda Kép

Üdv közöttünk és a szokásos, de tényleg szívből jövő jó kivánság, hogy ne kelljen sokáig ebben a topikban maradnod.

Hány napos ciklusaid vannak?
Mert ha pontos és minden Ok nálad, akkor elég könnyű kiszámolni.

De van itt a babaneten egy ovuláció kalkulátor, ha az első oldalra mész megtalálod.
Ott hosszabb időszakokat határoz meg, de ha mindketten kívánjátok, akkor érdemes ezalatt még aktívabbnak lenni (kb. 2 napos akciókkal).

Sok sikert Kép
bettina

Pumukli, Kép
mail ment, de előre is bocsi, lehet, hogy egynél többször küldtem (véletlenül) Kép

Tinka
tinka

Sziasztok!

Hogy vagytok ma?
Vendég

Szia MagikaKép

Köszike én jól vagyok tegnap este jól teleettem magam pizzá-val Kép
A hőm ma is 37 voltKép
Mi van a kutyussal??????

Üdv.
Alice

Alice
malice

Koszonom kerdesed.

A sok drukktol, amit toletek kapott egesz jol van.

Elegge mar a vegso stadiumban volt a daganat. Mar majdnem kifakadt a testebe.
ERdekes, hogy egy honap alatt igy megnott. Egy honapja meg nem is volt semmi, most meg mar akkora lett mint egy alma. Kép

De ma mar kint volt a kertben es megette a csokimat is. Kép
Viszont jol meg van sertodve. Kép

Van egy attet a hona alatt a nyirokcsomoban, de az stagnal mar egy ideje.
Szoval igy meg akar 2-3 evet is elhet. Kép
Ha csak nincs meg mashol is valami bujkalo daganat.
Vendég

Hál istennek hogy jól van,eszembe jutott ám este isKép
Remélem hogy nem 2-3 hanem még sokkal többet fog megélni a drágaKép

És veled mizusKép
malice

Velem semmi kulondos.
Hetvegen megyek a baratnomhoz szlovakiaba.
Belfastban el es most hazajott egy honapra igy megyunk hozza. Van egy orult hulye ferje es egy tunderi kislanya aki 1 eves.
Vasaroltam is nekik egy csomo mindent.
A baratnomnek egy ket ruhat meg csokikat, amit nagyon szeret, na meg szilvapaleszt amit inni szoktunk. A babanak is vettem egy csomo mindent, de a ferjenek nem vettem semmit.
utalom nagyon.
Szerinted gaz?
De nem titkolom, hogy nem szeretem.
Senki sem szereti, mert kihasznalja a baratnomet.
Nem dolgozik, nem csinal semmit, a baratnom jar dolgozni a babat viszi magaval, mert arra sem vigyaz. Abbol a penzbol elnek. A gyerek csak a kocsmaba jar. Kép Kép Kép
Na mindegy.

Jovohet szombaton lesz az eljegyzes.

Az eskuvore meg mar kezdunk szervezkedni. Kép
Vendég

MagikaKép
Gratula az eljegyzésedhez!!! Sok boldogságot Nektek. Remélem már a kutyus fogja a szájában a gyűrűket vinniKép

LindaKép
Üdv a topikban, de remélem nem maradsz oszlopos tag. Mostanában sok itt a beugró ember, aki hamar megy is tovább a Frissbe.

Cat

Cat
Kép
cateye

MagikaKép

Szilvapálesz KépKépKép nekem abból elég egy csepp és már virulok is Kép

Miért nem zavarja el dolgozni,na adnék én neki nefélj
Mutass egy ilyet annak az alaknak
Kép tudod amikor nem lát senki csak ő KépKépKép

Jó bulizást az esküvőre gondolj rám amikor iszolKépKépKép

Alice
malice

Alice!

A paleszbol mi egy este egy uveggel meg tudunk inni. Azt jokat dalolaszunk meg nevetgelunk a pasikon stb....

Hat a ferje olyan hulye. De a baratnom is, mert nem dobja ki. En mar reg elvaltam volna. Mondjuk neki nehez egy kicsit, mert akkor haza kene jonnie es nem visszamenni.
A ferje eldugja mindig a gyerek papirjait, hogy ne tudjon elmenni tole.
Mig terhes volt a baratnom volt hogy nem volt mit ennie egy hetvegen, mert a srac elvette az osszes penzet es elitta. 8 honaposan kint ehezett. :o(
Most meg par hete kizarta otthonrol az esobe egy szal poloba es rovidnaciba mezitlab penz meg minden nelkul, mert a baratnom rakiabalt, hogy miert szorta el megint a penzt, nem tudott a gyereknek kajat venni. Erre a ferje elkezdett uvoltozni vele es a foldre teperte. a baratnom meg lekevert neki egyet. Ezert kizarta.

Gondoljatok bele mindig ilyen mailt kapok tole.
Kivagyok borulva, hogy ilyen hulye helyzetben van a legjobb baratnom es nem tudok neki segiteni.
Ezert vettem neki egy jo par ruhat, mert azt soha nem tud venni. A szulei szoktak neki kuldeni, na meg en vinni. Kép
Legszivesebben elkuldenem a gyereket, de nem lehet. Kép
Ti mit csinalnatok a helyemben?
Hmmm ez most nagyon erdekel.
Meg nem kerdeztem meg senkit.
Vendég

Én
kERESSÉTEK MEG A PAPÍROKAT,AMÍG OTT VAGY! ha nincs akkor csináltasson másikat titokban mondja azt hogy elveszett.
Megfognám a lány kezét és a gyerekét és hazahoznám őket.
Utálom amikor ilyen egy pasi,az én férjem is ilyen volt (együtt éltünk 1,5 évig aztán eljöttem tőlle ami nem volt könnyűKép
De már túl vagyok rajtaKép
Jöjjenek haza,és boldogan fognak élniKép

Alice
malice

Alice!

Szerencses vagy, hogy meg tudtal szabadulni tole!
A baratnom meg nem kepes ra sajnos. Kép

Orulok, hogy sikerult es ma mar nagyon boldog vagy.

Tisztellek az erod miatt. Kép
Vendég

MagikaKép

Hát elég nehéz volt de sikerültKép
El kell neki magyarázni hogy mennyivel könnyebb és boldogabb lessz ha már nem bántja senki na meg a babának is.
Egy anya legyen erőss és védje meg magát na meg ott a baba akit meg kell védeni az ilyen szadista emberektől.
Húúú én szét ütném a fejét KépKépKép
Ilyenkor ha nem is magát de a gyereket nézze hogy neki jobb legyen.
Sok erőt kívánok neki és húzzon el onnan, menjen hazaKép
Oda ahol SZERETIKKép
Alice
malice

Hahó Többiek !!!

Hol vagytokKép
malice

Alice!

Az a baj, hogy a gyereket nagyon szereti a ferfi es nem is bantja. Szoval mindig azt mondja a baratnom, hogy nagyon szereti a gyereket es a gyereknek meg apa kell. Kép
Ettol en mindig kibukok.
Hat apa az ilyen.
nem mondok neki semmit, mert rajottem arra, ha mondom neki, hogy mit csinaljon, annal jobban nem teszi. Igy csondben meghalgatom mindig, majd a paromnak tombolok.
Most eleg feltuno lesz, hogy neki nem viszunk semmit, mindenki masnak igen.
Kivancsi vagyok mit fog hozza szolni a ferje.
Vendég

Én is itt vagyok, de ebbe nem akarok beleszólni, mert úgy gondolom kívülállóként könnyű okosnak lenni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Te mit tennel a helyemben?
En sem szolok bele, viszont borzaszto szo nelkul ezt hallgatnom olyantol akit nagyon szeretek.
Hallgatnal tovabb, vagy nyuznad azzal amit gondolsz?
Most megyek hozza hetvegen, ezert kerdezem.
Vendég

Magika Kép
Én mindenkinek megmmondom a véleményem, akár tetszik, akár nem, akár többször is. De nem biztos, hogy ez a jó út, de ilyen vagyok. (ezért inkább sokszor inkább megpróbálom befogni a számat, mert akor nem mondok semmit. mert tudom, ha elkezdek beszélni, akkor nem azt fogják hallani, amit szeretnének)
De ennek a módszernek is vannak hátrányai.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Ezt en is megtettem mar, tobbszor is mikor mar nem birtam.
De joreszt hallgatok.
Kerdes, hogy most hogy fogom kibirni.
Megprobalom neki normalisan elmondani amit gondolak, majd hallgatok mint a sir.
azt majd meglatjuk.
Szerintem ez lesz a legjobb. Kép
Vendég

A gyereknek apa kell de nem ilyen.
Én sem szoktam beleszólni de most így egymásközt, én egy percig nem türném már el azt hogy valaki kihasznál.
Az embernek egy élete van és alakítsa úgy hogy jó legyen és boldog legyen

Alice
malice

szivesen belillesztenek ide egy ket levelet, de nem merem, nehogy lebukjak. Kitudja hova maszkal a neten. Annyira szornyu ez.
Gondolhatod szegenynek a szuleit.

Neked a szuleid tudtak?
Mit szoltak hozza?
Vendég

Miért nem mentek át a csetre?
Kár szétoffolni a topikot.
kibic

Magika!

A szüleimnek nem mondtam el semmit,csak annyit tudtak meg hogy nem valami rózsás a helyzet látták rajtam 48 kiló voltamKép
Nem akartam hogy fájjon nekik elég volt az hogy 240 km-re vagyok tőllük.
De mamár minden happpyKépKépKép na jó a mostani párom sem könnyü eset de imádjuk egymást a mai napig 12 éve vagyunk már eggyütt és még mindíg randizunkKépmeg mindenKép
Alice
malice

Alice!

Az tok jo!
Tenyleg tisztellek az erodert.
Nem lehetett konnyu.
Ki segitett neked akkor?
Testvered?
Baratok?
Vagy csak te magad?
Vendég

MagikaKép

email ment
malice

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek.
Magika, ha jól értettem amiket visszaolvastam akkor te nem jársz most semmien kezelésre a kórházba, csak ott van a dokid ugye?

Szilvi
Névtelen

Szilvi!

Igen csak a dokim van ott.
Nala is meg csak egyszer voltam, mert most valtottam tavasszal.
Miert mi lenne a problemad?
Ki az orvosod?
Vendég

Alice!

Ok
Vendég

Magika, a Dokimmal semmi gond, különben a Tidrenczel Zsolt, csak arra lettem volna kiváncsi milyen vizsgálatokat végeznek el a kórházban a fogantatással kapcsolatban. Én a szülészettel kapcsolatosakat tudom csak.

Szilvi
Névtelen

En is ot valasztottam.
milyennek tartod Ot?
Vendég

Sziasztok Lányok! Kép

MagikaKép
Biztosan jól van már a kutyusod, ha megette a csokidat Kép
A barátnődet a helyedben megfognám, és elhoznám. Persze,tudom, könnyű okosnak lenni kivülállóként....sokan azért nem merik elhagyni a férjüket, hogy könnyebb úgy a gyereket nevelni....de a Te barátnődnek nincs vesztenivalója, mert nem is dolgozik a pasi. Valóban kell minden gyereknek apa is, de nem ilyen! Az nagyon kevés, hogy szereti...

TinkaKép
Köszi a levelet, válaszoltam is Kép

LindaKép
Üdv közöttünk, ne maradj sokáig! Kép

OliciKép
Köszi a gratulákat!Kép Kép Látod, egy csapásra két legyet ütöttem! Kép Izgultam is eleget! Kép
Küldök Neked gólyát, okés? Kép
Kép
pumukli

Hogy csináljátok azt a smiley-t, amelyiknek fülig ér a szája???
pumukli

Pumukli!

Ugyan ugy mint a sima mosolygosat, csak nem ) van a vegen hanem a nagy O.

Tehat (Kép)
Vendég

hmmmm igy is beirta. szoval : O koz nelkul. Kép
Vendég

:o így?
pumukli

Kép nagy O kell? Bocsánat, többet nem probálkozom.....
pumukli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: