A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vic!
Mikor ezek vannak, nézd meg ki mondja, mert senki és semmi nem ér annyit, hogy akár egy percig is idegesítsd magad. A lelki nyugalmad többet ér mindennél.
moncso70

Moncsó!

Tök igazad van. Pont tegnap gondoltam, hogy mostmár igencsak fel kéne keresni a dilidokit, akit te is ajánlottál. A görög tanfolyamom sajna úgyse indul, talán inkább erre kellen költeni a pénzt, lehet, hogy hasznosabb lenne most.

És még adósod vagyok egy e-maillel. Nem felejtettem ám el, de még egy percem se volt, lehet hogy a hétvégén megkapod. Vagy ma este, ha nem lesz programom.

Ezektől az okos megjegyzésektől falra mászom már: "húzzatok már bele", a d...ni próbáltatok már, a majd nektek is lesz, igen menj el az én dokihoz, ő szuper, annyi nőnek sikerült már, akiket kezelt, szedj ezt meg azt, teliholdkor próbálkozzatok, emeld magasra a lábad, áll gyertyába , meg középidőben próbálkozzatok, hőmérőzzetek, az bejött....stb.

Könyörgöm, aki már ide eljutott, ahová mi, szerintük nincs ezen már mind túl? Bele sem gondolnak, hogy nem véletlenül járunk ilyen helyre. Olyan okosak tudnak lenni, és persze többnyire azok akiknek elsőre összejött. Attól félek egyszer annyira ki fogok akadni, hogy tuti kiosztom ha okoskodik valamelyik.....és elszakad a cérna.
vic12

Vic
Csak akkor írj ha kedved van, nem sürget semmi.
Azt hiszem ma tényleg nagyon zizegsz.
Most, hogy így dumcsizunk ezekről a másoktól kapott tanácsokról, bejött egy másik sztori. Szoktam vigyázni két kislányra, ha szülők nagyon elfoglaltak, nyolc és négy évesek. Az anyukájuk mondta, hogy örüljek, meg milyen jó nekünk, hogy csak kutyáink és nem gyerekeink vannak, mert így mindenre van időnk és nem nyúz minket senki, bármikor, bárhová elmehetünk, és különben is sokkal könnyebb nélkülük vásárolni.
Hát "örüljünk" a sok szabadidőnek.
Tudod az emberek nehezen értik meg azt amit nem élnek át, és nem tudják értékelni azt amiért nem küzdöttek meg. Nekik csak úgy pottyantak a gyerekek.
Van egy nagyon kedves barátnőm, várandós és februárban lesz meg a kismanó. Eggyütt voltunk most november végén Kehidán egy hosszú hétvégére, vele is beszélgettem sokat és rajtatok kívül őnála érztem azt, hogy átérzi milyen a mi állapotunk. Jó volt megérinteni a pocakját, beszégetni a pocaklakóval és érezni ahogy mocorog. Egyáltalán nem volt rossz érzés bennem, inkább az, hogy ezt én is meg tudom csinálni, nekem is lesz babám és ennek érdekében megteszek mindent, de nem minden áron. Szóval meg kell találni azokat az embereket akikkel jól érzed magad, akik midenben segítenek és ugyan elkerülni nem tudod a bunkókat, de meg kell ellenük lekileg erősödni. Sokat segít, ha gondolatainakat picit mással foglaljuk le, egy picit eltávolodunk gondolati sikon a "babaprojekttől" és llétezővé teszünk más dolgokat is számunkra. Nehéz, de nem reménytelen és nem bosszantásként, de ha picit megnyugszunk, nem lesz elérhetetlen a siker.
moncso70

Na Lányok,

látom most sokunknak rossz a holdállás, Vic az ilyenek miat ki ne borulj, öcsém milyen hülyéknek is lehet gyerekük,én már próbálok immunis lenni ezekre ( nem mindig sikerül...).
Egyébként a hülye sztorikhoz még hozzáadhatjuk azokat amikor vki meséli : Képzeld egy ismerősömnek sikerült 3. lombik, na erre mit mondjak jaj de jó és akkor mi van??? Akkor nekem is sikerül?
Ja nem csak ne add fel, látod egyszer nektek is lesz...ááááááááááááá

TEgnap kitaláltam a meoldást a sorra :) Lent a vérvételnél sztem mindegyikünk járt már ott biztos láttátok hoyg sorszámot lehet húzni aminek semmi értelme mert megy a sor és senki nem kéri a sorszámot, na azt a cuccot fel lehetne vinni a BMC-be így még pénzbe se kerülni.
1/28-kor meg amikor nyit az ajtó kikiabálnak hogy a1-10-ig a recepcióhoz....Na? :wink:

Üdv Sziszi it, szerintem enniy próbálkozás után biztos csak jót tesz egy lélekbúvár, én anno jártam, akkor még teljesen más ügy miatt és jót tett másért nem egy két hülyeséget rendbe tett a fejembe.
Egyébként mi az ok ami miatt lombik kellett?
madrin

Nem tudtok jó turmix recepteket? Most azt van kedvem csinálni este.
moncso70

Sziasztok!

Moncso!
Én tutok egy nagyon tuti tumixot:
Banán, joghurt, ananászlé, kókuszreszelék (esetleg ananászszeletek, lenmag, szezámmag). Iszonyat finom, próbáld ki ha szereted ezeket az ízeket.....nyami

Kép
vucuska

Ja még az ötlött belém, hogy egy picit érzékenyebbek is vagyunk, jobban ugrunk még a kedvesnek, nem bántónak szánt, bár kissé bugyuta megjegyzésekre is.
Ez olyan, hogy amikor megveszed álmaid autóját,(ruháját, kecóját, gyűrűjét, vagyis materiális javaidat gyarapítod) azt gondolod párja sincs, alig van belőle az utakon, tök egyedi, tuti, szóval minden frankó akkor veszed csak észre, hogy lépten-nyomon belefutsz egy hasonlóba. Szóval most fel vagyunk pörögve ezerrel és úgy látjuk százszámra nőnek ki a földből a mi bosszantásunkra szakosodott homo sapiensek (bár nem biztos, hogy gondolkoznak mielőtt megszólalnak), hogy az utcán, parkban gomba mód szaporodnak a pocakos kismamák,vagy a törpe reprodukciók.
Pedig nem tér semmi az átlagtól csak másképpen szemlélődünk és most nem az bosszant, hogy már megint kutyakaksiba léptünk, hanem az, hogy a bagózó, magával nem foglalkozó felebarátunk az angyalgyár segítsége nélkül is reprodukálta magát (immár sokadjára). Ha ezt nem vesszük észre már adhatunk egy mosolygó napocskát magunknak. Én megelőlegezek Nektek egyet :lol:
moncso70

Vucuska
A magok is eltünnek turmixolásnál? Csak páromat zavarják ezek a lebegő, nem pépesített dolgok. Jónak hangzik, hétfőn beszámolok a hatásról.
Madrin
A vizitdíj autómatát is felcipelhetnék oda, mert a legnagyobb bevételt úgyis a BMC hozza.(Sajna)
moncso70

Mindenkinek szép napot!
Bár látom ma elég dühössek vagytok :shock: Én inkább nem szólok a témához,de tudom mit éreztek ezen én is át mentem!

Moncso
Nagyon örülök hogy ide találtál közénk,jó olvasni a soraidat!Rengeteg pozitivitás van benned ami leginkább a te hasznodra válik!Lelkileg megértél a sikerre :wink:

Tudom lányok most a fenébe kívántok,de nekem is csak akkor sikerült mikor megtaláltam a lelki nyugalmamat!Ez a fontos és ha kell tessék segítséget kérni,nem szégyen!!Azt hogy meg más mit mond el kell engedni a fületek mellett és nagy ívben le tojni az ilyen embereket!Máskép ez nem megy!!!nekem elhihetitek!!!!

Gil
A beutalót ráérsz elkérni,de időpontot telefonon kérj,mert hosszú a várakozási idő!
Ja és megkaptam az emailt azért válaszoltam rá :D
gabicsibe

Gabicsibe
Kösz a megerősítést, még nem tökéletes,de dolgozom rajta és nem elkiabálva, de az eredményeim is elmozdulást mutatnak és pozitív irányban.
A holdra szálló Amstrong szavait kicsit kiforgatva
"kis lépés az irántam érdektelen emberiség számára, de hatalmas lépés nekem." és ezt így is érzem, mert az egyik szemem már tud nevetni és a másik sem sír már.
Remélem hamarosan sokan érezhetnek így vagy még tökéletesebben ebből csipet csapatból, és hogy segítséggel vagy tanélkül, tök mindegy. Vannak példaképeink.
moncso70

Moncso
Miért írtak elő szünetet?Arról nem írtá(ha pubikus)l!!!
gabicsibe

Moncso én a vizitdíjat mindig a VIII-as kapunál veszem meg, nincs soha senki és nem kell hallgatni a sok hülyét...
Veszek mindig többet, mert 1 évig felhasználható.
madrin

Gabicsibe
Pü-t küldtem.
Madrin
A VIII-as kapu ahol kocsival is be lehet jönni, picit haladunk előre és balra kell felmenni?
November 21.-én vettem vizitdíjat akkor az még jó, mert tegnap nem mertem elsütni.
moncso70

Sziasztok!

Voltam ma UH-n. Most csak 1 tüszőm van, és az is csak 13 mm-es. Tudom, hogy 1 is elég a sikerhez, és még nőni fog, de az előző hónapokban a 9. napon sokkal nagyobbak, és több tüszőm is volt. Kedden újra megyek UH-ra, és valószínűleg csütörtökön lesz az inszem. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Igen ott balra fordulsz és ki van írva hogy ápolási igazgatóság majd utána van egy épület és ott lehet kapni. ( 7-től 12-ig )
Nem tudom szerintem tárgyév számít és az még 2007-re vonatkozik, de próbáld meg.
Én hülye meg nem gyűjtögettem rendesen simán 20 felett van a vizitdíjam (máshova is jártam :( )
Szal pár százat visszakérhettem volna...
madrin

Sziasztok!
Köszi Gabicsibe! :)
Volt ma valaki BMC-be?
kira76

Én meg "okos" módon kifizettetem az egészségpénztárammal, és mivel az eredeti példányokat kellett beküldeni a másolat meg nem jó, hogy elszámoltasd az Önkormányzatnál.
Hát látod, minden nap okosodunk.
Ezentúl gyűjtjük, mint a bélyeget.
moncso70

Nemone
Akkor most tessék kíméletesen élni, ha szükséges feküdni, mint a laposvas és óvni a tüszőcskéd és pátyolgattani magad és nem elkeseredni, mert nem csak egy tüszöd van, hanem van egy életerevaló tüsződ. Szóval nyugi és pihi.
moncso70

Kedves Lányok!

Sajna mennem kell, a legközelebbi viszontlátásig is minden jót, vigyázzatok magatokra, a tüszöcskéitekre,a pocaklakóitokra, kerüljétek a "spanyol náthásokat", szép és tartalamas hétvégét kívánok! :lol:

Gabicsibe
Még néhány gondolat elugrott.Köszi
moncso70

Nemone ez azért jó hír, nekem se lesz több 2-3-nál ezt megmondta a doki, a lényeg hogy vmit meg tudjanak termékenyíteni :)
madrin

Madrin, igen jó hír, de az előző hónapban 6 db tüszőm volt, ezért nem értem, hogy most miért csak 1. Persze annak kell örülni, ami van és megpróbálok erre az egyre koncentrálni. Nem is értem miért vagyok ilyen telhetetlen...

Na, nekem lejárt a munkaidőm...sziasztok, jó hétvégét mindenkinek!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok Lányok!

Megjöttem a Bmc- ből, minden oké /eddig/, kezdhetek, másfél merional naponta, jövő pénteken megyek uh-ra.

Kira!

Én voltam ma, tudok valamiben segíteni?

Remélem, mindenki jól van, puszi!!!

Kép
krisztamili77

Szia Kira76!

Hogy vagy ma?
Milyen volt az eldő szurikád?
:D
noki&potyi

Szilvi!

Üdv itt!!!
Szerintem is jó a pszichológus, bár én kifejezetten emiatt nem jártam még, viszont kineziológushoz igen, pár hónapig csak igaz, de jó volt.
Én mostanában próbálom magamban "helyre tenni" a dolgokat, remélem sikerül, nagyon ingadozó a lelkiállapotom, de odáig már eljutottam hogy el kell fogadnom a dolgokat ahogy vannak, ha sikerül akkor sikerül ha nem akkor meg nem. Valamikor egész jól sikerül így felfogom...... :oops:

Kép
krisztamili77

Sziasztok Lányok!

Köszi a hozzászólásokat,mindenképpen felkeresek egy dilidokit.
Mindenkinek szorítok aki éppen a pocakosodáshoz vezető rögös úton jár!Hajrá csajok!
csordásné kutenics szilvi

Madrin!
Nálunk a férjemnél van spermaprobléna,elég kevesen vannak,és nagyon lassúak.Nekem szervi bajom nincs, mondhatnám tök egészséges vagyok, a dokim szerint ennyi próbálkozás után már minimum 5 lurkónak kellene szaladgálnia körülöttem! Ehhez képest.....
Eleinte azt gondoltam, hogy ez gyerekjáték lesz,a páromon tudnak segíteni, nálam nincs gond,akkor ripsz-ropsz menni fog,.Azóta eltelt 6 év,kihagyásokkal.
csordásné kutenics szilvi

Sziasztok!

Ma én is megjártam a "hadak útját" :D :D
7-kor ott voltunk a BMC-ben és 3/4 2- kor végeztünk.
Na nem voltak olyan vészesen sokan...csak a vérvétel eredményét kellett megvárni.

Szóval....kedden lesz a leszívás!!!! :D :D

Moncso!

Sajnos a nov.- i vizitdijad már nem érvényes. Csak jan. 1-től, dec. 31.-ig érvényes.
Amikor szerdán vérvételen voltunk akkor az egyik pár szerette volna felhasználni a decemberit. Mártika modta, hogy sajnos nem lehet :(

Kép
nika28

Sziasztok Lányok!

Húúúú, mennyit írtatok!!! :shock:
átolvastam, de már a felére se emlékszem... Avizitdíjas papírokból egy naptári évben "kell" 20-at gyűjteni, és akkor adnak vmit vissza, vagy ahogy megvan a 20, lehet menni? És hova? És mennyit adnak vissza? Bocsi, nagyon nem vagyok képben. :oops:

Nemone
Ha nem akarsz ikrekkel indítani, az az egy is elég lesz! :wink: Ne a mennyiségre, hanme a minőségre koncentrálj! :D

Nika
Hajrá kedd!!!!!

Szilvi
Helló! Szerintem ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Sokan vannak, akiknek segít, de nekem például már többen mondták, és én semmi pénzért nem mennék el. A baráti beszélgetésben jobban hiszek... A lényeg, hogy neked személy szerint mi segítene, abban higgy.

Kriszta
Neked mi lesz? Inszem vagy lombik?

Madrin
Ez komoly, hogy Olaszországban betiltották a lombikot?????? Mikor? Kik? Miért? Ez nagyon érdekelne. Derekad? Jobban vagy?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!!!
Először is BUÉK mindenkinek!!!

A témához, amit pár napja feldobtatok: én is rájöttem, muszáj lelkileg rendbe jönni, én most próbálom igaz segítséggel, mert már egyedül nem ment. (kinez) Nem szeretnék róla írni, de úgy érzem, nekem most ez a jó.

Mofly
Annyira drukkoltam Neked!!! :cry: De lesz idén babánk!!!!

Gabi
Gratulálok Neked!!! Majd 8-tól légyszi öregíts egy évvel a táblában. Köszi!

Puszi Nektek!!!
manda

Sziasztok,

Háátt… nem semmi napon vagyunk túl :roll: Úgy kezdődött, hogy tegnap este 10 körül elszökött Vanda kutyusunk. Hajnali kettőig jártuk Zozóval az utcát, semmi. Netre még éjjel felraktuk, hátha reggel látja valaki. Semmi. Délelőtt bementem a munkahelyemre nyomtattam ki plakátokat, felraktam az iwiw-re is, elmentünk az állatdokihoz is, és róttuk a köröket, plakátoltunk és reménykedtünk. Ma délután végül nem messze tőlünk, egy újabb plakátragasztás közben a kocsi mellett megjelent a kis csavargó :D Szóval meglett Vanda, és iszonyat boldogok vagyunk! Nagyon sokat sírtam, teljesen kikészültem, hogy nem lesz meg… Egyik lábára sántít, voltunk állatdokinál, megvizsgálta, szerencsére nincs semmi komoly, valószínűleg a jeges úton megcsúszhatott, vagy elesett. Jelenleg az előszobánkban alszik, nagyon-nagyon kimerült, remélem többet nem csinál ilyet :shock:

Most nem tudok már visszaolvasni, nagyon kimerültem én is, főleg idegileg, úgyhogy majd holnap jelentkezem!

Jó éjt!

Kép

Kép
zsókuci

Gil!

Nekem lombik lesz, túl vagyok hat inszemen meg egy lombikon, az első lombikból sikerült lefagyasztani 10 embriót, belőlük kettőt fognak beültetni. VAgyis remélem mert múlt hónapban, bár kaptam merionalt nem volt tüszőm. Most nem egyet kapok hanem másfelet, remélem már lesz és lesz a pocimban végre "babuskezdemény".... :P
Te most hol tartassz?

Manda!

Boldog Szülinapot!!! :lol:

Nika!

Kedden leszívás? Akkor drukkolok! Írd ám meg mennyi lett! Sok sikert!

Szilvi!

Nálunk is az a helyzet mint Nálatok, érthetetlen számomra hogy miért nem sikerül hiszen minden rendben. Hidd el, sikerülni fog!!!Nagyon - nagyon szurkolok Neked, sok sikert kívánok és várom a jó híreket!!!!!!

Nemone!

Jó lesz az az egy tüsző is, nagyon szurkolok Érted!!!

Madrin!

Tényleg, betiltották Olaszországban a lombikot? Erre én is kíváncsi vagyok!!!

Képzeljétek, ma az egyik ismerősömhöz voltam hivatalos, ahol véletlenül pont valami bioptron- lámpás bemutató volt. Végig azon idegeskedtem hogy valaki nehogy beköpje hogy nekem mi a problémám mert akkor tuti rámszáll a csaj és rábeszél de hála az égnek nem, bár utána azért a csaj akinek van próbállt rábeszélni hogy legalább próbáljam ki és sitty- sutty terhes leszek....már annyi mindent kipróbáltam,de azért gondoltam megkérdezem a Ti véleményeteket, mert a Tiétekre adok: hallottatok valamit erről?
Szerdán fel akarják mérni a "csakráimat"... :wink:

Kép
krisztamili77

Zsókuci!

Örülök hogy meglett a kutyus, remélem, többet nem csinál ilyet, hiszen ilyen lelkiismeretes gazdikat mint Ti úgysem talál... :P
Elhiszem hogy nagyon elfáradtál, jó pihit és vigyázz Magadra!!!
Gondolok ám Rád!

Kép
krisztamili77

Manda
Buék neked is!Remélem mielöbb rendbe jössz és újra közöttünk üdvözölhetünk és újra izgulhatunk értetek is!

Zsókuci
Szegénykém,én is mindíg ettől rettegtem!Szerencse,hogy épségben megkerült Vanda és tanult az esetből és többet ilyet nem csinál!

Nemone
Egy is elég a babucihoz és tessék benne hinni!!nem a mennyiség hanem a minőség a fontos!!

Gil
Itt megtalálod a címet és a teendőket vizitdíj ügyben
http://news.infoobuda.hu/?base=news&id=6959

Kriszta
A bioptron bőrbetegségekre és seb gyógyulásra jó azt tudom,de hogy medőőségre jó lenne még nem hallottam róla.Kisérletezéshez drága mulatság,de ha van aki kölcsön tudná adni neked én a helyedben kipróbálnám.Ártani biztosan nem árt, ha meg használna az kész főnyeremény lenne :D

NIka
Mindjárt itt a nagy nap,úgy izgulok :D

Nika,Nemone,Kriszta,Vucuska,Kíra egy kis petike növesztő
Kép

Brummadzag
Nagyon eltüntél!!Hol tartasz???
gabicsibe

gabicsibe

SZiasztok!

Már azt hittem, eltelik egy nap hsz nélkül 8) , de szerencsére nem!

Manda
Örülök, hogy kezdesz jobban lenni! :D :D Csak így tovább, és remélem, hamarosan sűrűbben jössz!

Kriszta
Nem semmi, hogy végigcsináltad te is a 6 inszemet, és nálatok se tudják mi a gond... De majd most a fagyibabák! Nagyon drukkolok! Én másik intézetben kezdtem az inszemeket, aztán átjöttem ide, itt az 5. lesz, szintén nem tudják, mi a bibi.. A lámpához nem tudok hozzászólni, nekem furcsa lenne, hogy egy lámpa javít a meddőségen... De ki tudja!

Zsókuci
Aludd jól ki magad, vége a rémálomnak! :wink:

Gabi
Köszi az infot, naptári év sajnos! Egy kismama hogyhogy éjfélig fent van????

Megy a drukk az aktuális játékosoknak!!!
Szép vasárnapot!!! :D Bár az időjárás nem ad rá túl sok okot! :(

gil

Sziasztok!
Ma meg holnap ismét SEJTJEINK az Rtl klubbon. Az az érdekes hogy azt írják hogy ma vetítik az 1., holnap meg az 5. részét. Amúgy az előzőeket, amiket felvettünk a férjem bedigitalizálta a múlthéten szóval már csak ki kell írni. A mostaniakat is felvesszük és remélem levetítik a hiányzó részt is.

Most vissazolvaslak titeket.

Kép
vucuska

Lányok!

Ti hallottatok már a www.babatervezok.otthona.net oldalról? Egy másik topicon olvastam róla. Most én kipróbáltam, hasznos infokat lehet olvasni (hőgörbék, sokféle minket érintő problémáról stb.), és mindenféle cuccokat lehet rajta rendelni. Engem a 158 Forintos terhestesztcsík érdekelt. Sima papírcsík, de a laborokban is ilyesmit használnak. Lehet, hogy nem olyan, hanem gagyi, majd kiderül élőben. Utáltam mindig, hogy majd kétezerért kellett megtudnom, hogy megint nem....
Remélem, meg is kapom, amit megrendeltem :?
Még a mikroszkóp érdekel, végre megtudtam, mik azok a páfrányok, amiket Estrella emlegetett, többször kérdeztem tőle, de soha nem válaszolt, de most már tudom!!!! :P Közületek használ valaki ilyet? Bevált?

Vucuska
Köszi az infót! Férjed is nézi? Enyém nem szívesen néz ilyeneket. :(

gil

Most visszaolvastalak benneteket. Igaz még itt üllök csipás szemekkel, most keltünk fel nemrégen :oops: , tegnap sokáig fennmaradtunk.

Kata80!
Hogy megy a szurizás?

Bobcsike!
Rég hallottam rólad. Mi van veled? Folytatjátok most januárban, ugye?

Vic!
Végülis megjött?

Moncso!
Te mi kor voltál BMC-ben? Miért nem kezdhetsz?
A turmixba egyébként nem fontos magokat tenni, azt csak azért teszem bele hogy még egészségesebb legyen. Már úgyis finom ha csak ananászt, ananászlét, joghurtot és banánt teszel bele.

Nemone!
Az a lényeg hogy van tüszőcskéd. nekem is 6 volt a múltkor és látod egy se lett életképes belőle. Sokkal fontosabb a minőség a mennyiségnél. Azt az egyet fogják ostromolni a kis apukák és oda tényleg csak a legjobb kerül be. :D
Szorítok neked csütörtökre.
Ahogy látom neked is a 4. lesz és te is Zekés vagy. :D

Krisztamilli!
Megy a drukk!
Én se hallottam hogy ez a lámpa használ a problémánkra, de próba szerencse....
Persze néha már úgy érzem mindent ránk akarnak sózni mert most nagyon kihasználhatóak vagyunk, hisz bármire képesek vagyunk a cél elérése érdekében.
Ne tudjátok meg hogy én már mennyi pénzt elköltöttem csak azért hogy végre babánk legyen, abból már megvehettünk volna minden babás cuccot, kezdve a babakocsitól a bababútorokig.....

Nika!
Drukk keddre!

Gabicsibe!
Köszi a petikenövesztőt, remélem hatásos lesz! :D

Ajánlok egy nagyon jó filmet nektek: Papás-mamás. Angol vígjáték és egy meddő pár életét mutatja be. Nagyon aranyos film. És ki a nőgyógyász benne? ...... Mr Bean. :) Mindenképpen nézzétek meg!

A pénteki témához annyit hogy néha engem is nagyon érzékenyen érintenek ezek a dolgok. Most is az ismerősöm, akiről kiderült hogy terhes lett 3 hónap után azt mondta utazzunk el külföldre mert ő is a Kanári szigeteken esett teherbe.....no comment. Én mennék de a férjem nem egy nagy utazó, meg szerintem nem ezen múlik.
Most kiegyensúlyozottnak érzem magam, de persze én is át tudok esni a ló túlsó oldalára, amikor mindentől parázok, minden kismama, baba idegesít hogy ők hogy a francba estek teherbe, és mi a franc van velünk, mi miért nem.........
De hinni kell abban hogy a baba választ és az a kis lélek csak egy lelkileg kiegyensúlyozott anyukához száll le. Talán próbáljatok meg ti is erre koncentrálni és mások hülyeségével nem törődni. Ők könnyen beszélnek, persze szerintem az esetek többségében a tanácsaikkal nem akarnak megbántani minket csak próbálnak segíteni. Én is inkább veletek sorstársak szeretem megbeszélni a dolgaimat. Ti megértetek és én is megértelek Titeket. Vagy olyan párokkal akiknek szintén sokáig váratott magára a gyermekáldás. Akiknek hip-hop megfogant az a baba nem tudják mi lelkileg, testileg min megyünk át........

Kép
vucuska

Gil!

Én használtam a Maybe Baby-t meg egy másik mikroszkópot is és nem vettem semmi hasznát. Voltak páfrányaim is, aminek örülem, de nem lettem terhes. Kipróbáltam inszem előtt is, akkor aztán annyi és olyan intenzív páfrányaim voltam hogy csak na... :D
De már elajándékoztam...
Az én párom is bele-bele nézett a Sejtjeinkbe, de nem mondhatnám hogy nagyon érdekli.

Kép
vucuska

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni tőletek a BMC telefonszámát, ahol időpontot tudok kérni. Meg ha valaki tudna segíteni, hogy Fehérvár felől hogyan lehet odatalálni?
Nagyon köszönöm előre is.
bessy76

Szia Bessy!

Üdv itt.
Nekem ez a két telefonszámom van: 355-2736 és 458-4580.
A másik kérdésedben csak annyit tudok segíteni hogy a Moszkva térig kell bejönni és utána fel a Szilágyi Erzsébet fasoron és balra lesz a János kórház a Fogaskerekű után.

Kép
vucuska

Vucuska
Nagyon köszi!
Szerdán akarom felhívni. Egyébként mik a tapasztalatok? Sok a várakozás így elsőre?

Lombikra megyünk. A nőgyógyászom konzultált már egy ottani orvossal.
bessy76

Bessy!
Általában sokat kell várni -kb 1 hónap-, de a nőgyógyászod nem adta meg annak a dokinak a számát akivel konzultálnod kellene mert akkor hamarabb mehetnél. Velem is így volt: az én dokim ismerte a BMC-s dokit, megadta a számát és már 1 hét múlva tudott fogadni. Közvetlenül őt hívtam nem a recepciót.
Mielőbbi babásodást kívánok nektek!!! :wink:

Kép
vucuska

Szia Vucuska!
Ma adtam be a 3-at és ma már ügyesebben ment,mert nem lett púpom és nem pirosodtam be. :lol:
De reggel kellett volna kezdenem,én meg este kezdtem,hogy munkából hazaérve is egyidőben adjam.Remélem nem gond. :?
Ma már reggel adtam.
És te hogy vagy Bogaram?
kata80

Szia Kata!
Biztos nem lesz gond. Ügyes vagy.
Köszi én is jól vagyok. Én reggelente szúrom magam, ma is fel kellett kelnem 8-kor hogy beadjam, aztán feküdtem vissza. :)
Szerdán megyek uh-ra aztán utána inszem csütörtökön vagy pénteken.
A mai nap punnydással telt: neteztem, gobleineztem, pihiztem, talán majd este vasalok.

Kép
vucuska

Zsókuci!
Örülök hogy meg lett a kutyád. Láttam az üzenetet az iwiw-en is. Remélem minél előbb felépül és tényleg nem csinál többet is a kis kutyus.
Anyuméknél is van fél éves beagle, Bobbika. Még sose volt kutyánk, de az egész család oda van érte. Sose gondoltam volna hogy egy állat ennyire az ember szívéhez tud nőni. Nem is tudom mi lenne ha valami történne vele. Bár nyáron a kis hülye bekapott egy darazsat és megcsípte a száját. Csak arra lettük figyelmesek hogy nyüszít és folyik a nyála. Anyumék rohantak vele állatorvoshoz és ott kapot kalcium injekciót. Én addig otthon voltam de iszonyúan aggódtam.

Kép
vucuska

Vucuska
Sajnos nem adta meg az orvos telefonszámát. Gondolom nem is akarta nem tudom miért, ha így hamarabb lehetne bejutni :roll: :roll:
Sok sikert az inszemhez!
bessy76

Sziasztok!

Gil! Én már írtam akkoriban, hogy mit ért Estrella a páfrányokon.
Én is használtam, félidő környékén , meg tüszőrepedéskor valóban jelzi a termékenységet. Annyit megér, hogy kipróbáld. Nekünk mondjuk nem vált be, de ismerek olyan, akinek ezzel a módszerrel sikerült.

Nem tudjátok, hogy mennyi mostanság a várakozási idő a lombikra? Én márciusban szeretnék menni és a héten tudok beszélni a Zekével ezügyben. Szerintetek van még esélyem a márciusra?
nellike

Azt el is felejtettem megkérdezni, hogy csatlakozhatom-e közétek?

Rólam egy pár szó:
azoospermia (nem tudom, jól írtam-e :oops: ) miatt januárban inszem. lett volna, de az átjárhatósági műtétkor kiderült, hogy a jobb oldali petevezetékem nem átjárható, a bal oldali pedig csak minimálisan, ezért csak lombikkal lehet babánk. :(
bessy76

Bessy!
Holnap mindenképpen telefonálj, talán szerencséd lesz és lehet hogy már a jövőhétre kapsz időpontot. Szorítok hogy minél előbb kezdhessetek!
Köszi a jókíváságot.
Hogyne csatlakozhatnál. Segítünk amiben tudunk és nagyon drukkolunk nektek hogy mielőbb összejöjjön a baba! :wink:

Nellike!
Hogy vagy?

Bonya, Lexi, Nonóka, Nyunyi!
Mi újság veletek?

Kép
vucuska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: