Sziasztok!
Vadvirág!
Tök jó olvasni újra soraidat

Ezekből merítek energiát a kis 3 évesemhez

Csodállak nagyon ám

Mutogatni kellene Téged
S a lányok mennyit változtak

s tényleg a sok perverz
Gremese!
Hogy te mindig kifogod a tök idióta embereket

talán vonzod Őket? Ez a postai vén banya,tuti én is leüvöltöttem volna a fejét

ennyiből jó itt lakni tegnap pl. a patikában szólt a gyógyszerész ha nem kártyával fizetek menjek azonnal előre

ez olyan jól esett
Fleur!
Szorítok nagyon anyukádnak

De szerintem az egész topik

Biztos nem lesz semmi baja
Irina!
haptapi(szőnyegpuzzle) hátoldalát ragaszd le vmilyen ragaszószalaggal ha sok darabból áll.Akkor tuti nem fog a szájában landolni egy sem
BCG oltás helye nem rosszabodott ugye? Lábujjad gyógyulgat?
Bongyi!
Küldtem mélt remélem megkaptad

Jobbulást Nektek
Sense!
Nagyon tündéri Boti baba

S a fogyókúrához sok sikert

Biztos sikerülni fog

Azért tegyél fel képet (ne pucérosat-a lá Míra) néha ide is hagy gyönyörködjön mindenki
Tejleadó reflex: szúrkálnak a cickóim,míg szoptatok a másik cicimből ömlik,egy szoptatás egy textilpelus

Én igen éjjel nappal szopis melltartó de betétet nem rakok bele,általában bekapcsolni is elfelejtem
Anitja!
Míránál ezeket a tüneteket nem produkáltam

majd a másodiknál Te is fogod érezni
Granda!
Fgépeteken nem lehet beállítani késleltetett expoziciót,10 mp általában elég szokott lenni
Olyan jó volt olvasni az idézetet, s az összefoglalót is

Robi a metrón utazó embereket halfejűeknek(bocsi tisztelet a kívételnek) hívja

mindenki bámul maga elé olyan üres tekintettel,mintha nem is éreznének
LMóni!
Csodababa Grétike

Annyira fura az emberi szervezet

Mikor már azt gondolja az ember és már papírja is van róla h. nem lehet babája akkor jön össze

Van ilyen ismerősőm akinek ez első spontán, második lombik a 3. baba szintén spontán jött össze
Hozzátáplálás:
reményeim szerint 6 hós koránál hamarabb nem szeretnék semmit sem adni Neki

Ha olyan lesz mint Míra akkor 9 hósan fog normál kaját enni

Mimónak hiába kotyvasztottam,vettem az üveges kajákat nem ette

Első kajája a tortellini volt

utána nem is kísérleteztem,azt ette amit mi
Kismama újság januári számaiban a naptár hátulján általában szokott lenni hozzátáplálási útmutató
KApcsolat:
mi idén 11 éve lesz h. együtt vagyunk

Már a 3. hónapban megkérdezte h. leszek-e a felesége

kicsit furán néztem Rá 19 évesen

Aztán 4 év együttélés(6 éve jártunk már ) után Ő akarta az esküvőt és babát is

Míra gyorsan összejött

Szept esküvő,nov. vége pocakbaba

De mivel cioklusaim összevissza a doki utsó mensitől számítva juli végére számolta ki Mírát

Aztán végül belátta h. nem meg uh-ok is mindig kisebbnek mutatták és aug 25.lett a nagy nap.Akkor már túl is hordtam mikor megszületett keze lába hámlott már.
Bálintra nem is számítottam horoszkópom szerint egy lányom lesz

2006-ban jan,július vetélés okt. vissza dolgozni,nov. kimaradt mensi(pedig már meglepően jól beállt) pozítív teszt nov. végén én gondoltam mikulásra Robi 2 csíkos tesztet kap

5-én elkezdtem vérezni

Mivel nem görcsöltem nem mentem dokihoz h. ismét kitisztítson. Aztán dec 20-án foggant szerintem Bálint

nem is gondoltam h. állapotos vagyok,ha nem mentem volna rákszűrésre nem is csináltam volna tesztet

Ez jan 18-án volt.Még mosolyogtam is magamban(mentem szegény haldokló nagyimat meglátogatni

) h. az Uzsokiban a szülészet és a neurológia egymással szemben van

Aztán majd 8 hónap múlva ott voltunk Mi is

Ha nem megyek dokihoz akkor nem tudom mikor derült volna ki h. babát várok,semmi tünetem nem volt

Utána volt néha hányingerem,meg aluszékony voltam
Aztán most meg itt alszik a másik szobában
Megkapta a 3 hós oltást 1 hét késéssel

A súlya kereken 7 kiló hossza meg 66 centi

Míra csak 1 centivel és 40 dekával volt kevesebb
S régi kismamában olvastam h. vannak gyerekek akik 3 hós korukra duplázzák meg súlyukat

Ez nem probléma,majd lassul a hízásuk s a kevesebbet hízó gyerekek is kb. ugyanolyan súlyúak lesznek 1 éves korukra mint azoka babák akik eleinte gyorsan híztak.
A fogmosásról is olvastam okosakat, majd bescannel-em. meg azt is h. mikor szopiznak a babák akkor a mellbimbó annyira megnyúlik h. szinte a torkukban van és csak nyelniük kell a tejcit
írtam egy kisregényt el is küldöm mielőtt elszállna

Aztán irány a legkisebb fürdetése
Szép estét mindenkinek