Köszönöm a szívélyes fogadtatást! Csak a lényeget hagytam le az első hozzászólásomnál
Ma van a nagy tali, remélem, mindenki jól érzi magát. Hát én ma takarítottam egész délelőtt. Ilyenkor mindig olyan soknak tűnik ez az 58 nm2...
Lányok, én pont tegnap néztem utána, hová mehetnénk nyaralni, és Alsópáhokra esett a választás. A Kolping hotelnek vannak különálló házai is, így a nagyiék is jönnek velünk, mindenkinek lesz külön szobája, fürdője, és még konyha is van a babakaják elkészítéséhez. Enni, meg wellneszezni meg átmegyünk a hotelbe. Úgyhogy mi augusztusban leteszteljük a helyet! (Remélem, összejön.)
A külön szoba azért fontos, mert Eszterünk is a különalvók klubjába tartozik. Külön szoba, kiságy az első naptól. Olyan szinten nem támadtak fel az anyai ösztöneim az első hetekben, hogy nemhogy egy ágyban, de még egy lakásban is alig bírtam vele lenni...
Eszter sem fordul még. Sőt, alig mozog igazából...
Aminek viszont nagyon örülök, hogy végre van napirendünk!!! Így nappal is 4 és fél - 5 órát alszik a manó, éjjel meg 9-10-et (na jó, van hogy 5x felébred...). Az első hetekben olyan keveset aludt a gyerek, hogy alvásambulanciára akartam vinni. Újszülöttként napi 11-12 órát aludt csak, a többi időben meg csak sírt szegénykém, én meg majd megőrültem!!! Most már tudom, hogy 2csak" éhes volt, de akkor lövésem se volt, mit tehetnék. Fogyott is szegénykém. Most kb. 5 kiló csak (3710 grammal született), decemberben végre 85 dekát hízott - akkor kezdtem el a tápszerezést.
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de gondoltam "bemutatkozunk".
Nagyon kíváncsi vagyok, milyen volt a "buli" Ciripkénél!
Anett