Huhhhh, mire végigolvastam, pedig csak egy délutánt nem voltam....
Szöszi, ha előbb mondod, integetek
Nem is tudok mindenre reagálni hirtelen.... egyetértek a lányokkal a tetra fürcsilepedő-ügyben

ez már volt téma egy-két hete, Szöszi jól emlékezett, ez a legjobb, minden veszett drága és csiricsáré törcsit felülmúl és a babának is ez a legpuhább!
Bébiolló fölös, szinte alig használható normálisan, nekünk van kettő, mert szettben vettem vmi mással együtt, de a fiúk használják most papirvágónak, ez eddig a legjobb funkciója, normál körömvágó olló, lehetőség szerint azért fertőtlenitsük, mielőtt a bébinek vágnánk vele, legalábbis az elején...
Cumisüvegből szerintem is elég az 1 db egyenlőre, mert tényleg az olyan dolog, amit apuci is bármikor meg tud venni, ha mégis kellene még egy, viszont én nagyon ajánlom (asszem Mamacka irta) az Avent-et! Nem olcsó, tény és való, de messze viszi szerintem a primet még a Chicco, Nuk és egyéb márkák közül is, a cuclija nagyon hasonlit a cicihez! Barnusnál ezért vettem ilyet, mert nem fogadott el semmit a cicin kivül, de sajnos még a méregdrága Avent sem kellett neki, csak a cici!!!

Viszont később szerette és énis, mert nagyon jó minőségü a cuclija, nemis tudom, hányszor főztem ki és meg sem látszott rajta... de hozzáteszem, szerintem...
A babarucik kimosása... ha bukis, pisis, kakis... akkor igen, de egyébként nem. Mondjuk, ha éppen valami csoda folytán nem lenne semmilyen a nap végére, amit dedünkre ráadtunk mondjuk reggel, akkor azért azt dobom a szennyesbe...

de nem kell naponta 5x átöltöztetni, ha semmi baja a rucinak
Felsoa! Én mint egyik 3. gyerekes...

nekünk anyuéknak Suzuki van, a régebbi Swift, na gondolhatod, mily tágas egy csodaautó

de én néztem és mivel a fiúknak már csak ülésmagasitó van bent, igy befér majd a hordozó melléjük...
Gumimaci! Nagyon tuti ez a babakocsi, de nekem sosem lesz ilyen

megnézném magamat ahogy megpróbálom a tömegközlekedési eszközök bármelyikére felpaszirozni! Pedig a babakocsiról hasonló elképzeléseim vannak, de marad a jól bevált Graco, a maga kb. 5kg-jával és normál méreteivel... azt még valahogyan feltuszkolom buszra, villanyosra, metróra...
Na, ennyi jutott eszembe..
Ági