A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szia Zanza,
jó, hogy előkerültetek! Éljenek a 3 éves, bölcsis, cserfes csajok. Nekem is ilyenből van egy. ;)

Kisün, Macska,
jó olvasni titeket. Bár a fenti előadókat nem ösmerem, a zsírosdeszka (zsíros deszka, netán zsíros-deszka) kül. variánsait annál inkább.. :lol:

neet
neet

GAbi!
Vigyázz magatokra, pihenj nagyon sokat!

Kisün!
Szia :D

Macs!
bár nem ismerem az általatok említett zenét, de amit írtatok róla, az alapján nem értem, miért is nem jött be Neked a napirajz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zanza!
SZia!! De jó Rólatok hallani! Réka hihetetlenül megnőtt, és egyre jobban hasonlít Rád. :D

Én meg olyan pipa vagyok!
Decemberben vettünk egy kocsit. Mielőtt még valaki azt hinné, hogy ránk szakadt a bank, egy 15 éves toyota Corollát vettünk. Tomi felhívta azt a biztosítési bróker csajt, akivel eddig is intézte a kötelezőt. Találkoztak is. K&H-s a lelkem. A csaj kiszámolta neki valami kalkulátorral, hogy az ezéves díjunk 54 ezer forint lesz, mert így meg így lejjebb fognak mneni az árak. Erre ma kijön az első féléves díj: 22 ezer. Tomi iszonyú pipa volt, felhívta a csajt, akinek még ki is van nyomtatva az előzeztes kalkuláció. Állítólag ő sem érti. :twisted: ÉS hát nem nehéz ezeket a programokat átvariálni, ugye. A megállapodáson meg 81 ezer van, mert az még a tavalyi összeg, de a kalkulásió szerint idén sokkal lejjebb mennek az árak. Hát köszi :twisted: jól átbasztak minket! Bocs, de ilyenkor elveszítem úriasszonyi modoromat. Többet fizetünk errfe a kocsira, mint a Volvonkra :twisted: :twisted: :twisted:
zuzmo1

Deni!
Emlékszem, amikor még a "nagyoknál" panaszkodtunk a fogzás miatti nem alvásra :D Tényleg csak 1-2 év, és elmúlik :lol: :lol: :lol:

Lindi!
Ez a köldöksérv műtét nagyon rosszul hangzik! Abból nem lehet baj, hogy nem csinálják meg most a műtétet?

MAcs!
AZ a banya! :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Én nem is értem, mostanában olyan szemetek az emberek. Amikor én az Elműnél álltam sorban, éreztem, hogy na, ezek itt most azt gondolják, hogy minek vittem oda a gyerekemet. Én meg úgy a képükbe ordítottam volna, hoyg azért mentem akkor, mert különben 2 kölökkel kellett volna mennem!
zuzmo1

Macs:
A büdös q....
Én nem is tudom, mit csinálnék (na jó, valószinüleg vígasztalnám a gyereket és szemmeverném a banyát)

Voltunk drnéninél és csóválja a fejét, meg nem tetszik a Réka színe, de semmi konkrét dolgot nem tudott mondani, hogy mitől lehet lázas... Úgyhogy kell vinnünk pisimintát... :roll: :roll: :roll: :roll: Jó ötleteket várok, hogy csináljam...

És voltunk ma cranio-sacrális terápián. Még nem írok róla semmit, nem akarom elkiabálni, de annyira úgy mentem oda, hogy valami jónak kell történnie...

nukada

Zuz,
első negyedévet akartál írni? 22 ezer félévre az nem sok... annyira...
neet
neet

Szia Zanza!! :D de jó, hogy benéztél :D bölcsis Réka Lili csuda helyes, jól áll neki a rövid frufru! olyan nagyon komoly, és szolíd kislánynak néz ki a képen, azért nyugtass meg, hogy otthon szétszedi a lakást! :D

Brad Pitttel 3 t-vel kiborított, ez olyan mint a német Neue Rechtschreibungban a Schifffahrt :? :shock:
Az az én szerencsém, hogy van korrektorunk, aki elvileg mindent átolvas figyelmesen és ki is javít - ettől még azért maradnak hibák, néha viszont még a (sic!)-eket is kijavítja :P és tök sokat lehet tanulni is tőle. Az újságunkban van nyelvápoló rovat is, egy fiatal nyelvész srác csinálja, aki az ELTE-n tanít (és Isti nemhivatalos keresztapja :))

BKV tényleg száx, MÁV dettó. micsoda morálok :?
számszingz rong indö vörld tudéj...

votiv 8)
votiv

Zuzi, kötelező tekintetében a www.netrisk.hu -t ajánlom, mi minden évben kiszámítuk a programmal a legolcsóbb biztosítást, és eddig minden évben át is kötöttük, és spóroltunk sok ezrest. Ráadásul azonnal tudsz szerződést kötni (aztán kinyomtatod, aláírod és elfaxolod vagy postázod), így nem változhatnak menet közben a feltételek.
Arról az üzletkötőről meg megvan a véleményem, aki ilyen sunyi, nem sokáig fog ebből élni, ez fix.

Nuk, kíváncsian várom, mit mesélsz :) :)
remélem a pisi negatív, és tényleg "csak" a fogak! :) ++++++

ma talán jobb éjjelünk lesz, bár Istókot csak az előbb sikerült lelőnöm :( még egy kicsit szöszölök a cikkemen.

asszem a kis takarítórobottal fogok álmodni.... már kinéztem magamnak egyet, pontosan ezt: http://www.youtube.com/watch?v=cgs5mbY-tUM
Az USA-ból rendelném meg, egy magyar szállítócégen keresztül, már kaptam árajánlatot is. a szállítással együtt is az itthoni kiskerárnak a 60%-a lenne.
És csak letenném a szobába, és vígan elduruzsolna, és minden nap tiszta lenne a padló, aztán jöhetne az ügyes kis felmosó, és nem kellene többet büdös vödrökkel meg felmosófejekkel szórakozni, meg körömkefével suvickolni az elkoszosodott fugákat...

votiv 8)
votiv

Lindi,
Ez a köldöksérv nem hangzik vmi jól :? :roll: És a gyerkőcök még mindig édesek :D

Zsanci,
Ne hari, tényleg igazad van :lol: És privi mindjárt megy :wink:

Ancsi,
Nagyon drukkolok!!!

Macs,
Hát ez meg milyen dolog már :evil: :evil: Totál ki vagyok akadva :evil: :evil:

Gabi,
Hú, ti szegények :( Jó kis vírus lehetett :roll: Pihizz sokat!!! Már eléggé a finisben vagy :D

Neet,
BKV :evil: ennyi pénzért örüljön az ember, ha egyáltalán elviszik vmi vacak lepukkant járgánnyal, lassan kb. így néz ki a dolog :roll:

Rylie,
UPC :evil: és egyáltalán nem gáz, h szeretted a tollbamondást :wink: Neked biztos rendi volt a tanár és nem olyan szavakat kotort elő, aminek még a jelentését sem tudod :lol:

Nekem eddig 3x volt pozítiv tapasztalatom, 2x pocakosan előreengedtek a sorban (persze nem hivatali, hanem bótba) és egyszer pedig amikor már Adéllal nyomultunk. Vmiért eltört a mécses a csajnál és az egyik nőci előreengedett, mondván, h ő tudja milyen sorbanállni egy síró gyerekkel :lol: Azt ennyit példa az elmúlt 2 évben :?

Zanza,
Szia :) és milyen nagy már a csajod :D

Fogzó és éjszakázó dedeknek és anyáiknak +++++!!!

Zuzi,
Biztosítós dolog nagyon durva :shock: teljesen megértem, h kiakadtál :evil: Mellesleg nekem is egy 17 éves corollám van/volt és rá a negyedéves is csak 12e ft volt.
Szerintem mindenféleképpen tegyetek panaszt, főleg, ha megvan az előző kalkuláció. Ha a biztosító csak megrántja a vállát, akkor menjetek tovább a panasszal. Ez nem vmi olyasmi, h a fogyasztó megtévesztése :? bár csak okoskodok :oops:

Nuk,
Pisiminta zacsiba ugye? Én úgy csináltam, h akkor tettem fel Adélnak, amikor biztos voltam abban, h pisilni fog, érdemes előtte itatni, ha sikerül. Egyébként a zacsi felhelyezése nem extra dolog. Van rajta körben egy ragasztó, ezt a külső ajkakra kell tenni és várni. Mondjuk én speciel visszapelenkáztam, mert szerintem nem lehet cuppanosan rátenni a zacsit. Van egy feles zacsink, ha gondolod :wink:

Votiv,
Sajna nekem nagyon akadt a video, nem tudtam rendesen megnézni, de ez a robot ilyen pici tényleg? Tök fura.

És megadta magát a notebook-om :( Most apa cégesével nyomom, mert persze az itthoni gépe is vacak mióta bedöglött a videokártya és egy régit tett bele, jójózik tőle a szemem :roll: Mondjuk a cégest alig akarta ideadni, vajon miért :? :lol:

Kép Kép
curse

Egyébként még a médiáról jutott eszembe. Apa régi álma az volt, h színész lesz. Játszott színjátszókörben (na ez most hogyan kell írni :lol: ) meg szavaló versenyeken is indult és miegymás.
Aztán mostanság felbuzdult azon, h akkor most ő is elmegy egy barátok közt válogatásra. Kérdezte: mit szólok hozzá?
Mondom: felőlem, csak aztán ne nyígjál, ha majd Tildával kell csőröznöd :lol: :lol: :lol: Mondanom sem kell, h ezzel a mondattal végleg elvettem a kedvét a színészkedéstől :mrgreen:

És képzeljétek végre a csajom hajlandó most már egyre többet menni a kezünk segítségével :D :D Mondjuk még úgy néz ki, mint aki csontrészeg :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok!
Helyesírás: háát, én sem vagyok egy ász benne (bizonyára észre is vettétek), meg nem is foglalkoztat a dolog, főleg mostanában, de ugye vhogy át kellett menni a leíró nyelvészet szigorlaton. Megjegyzem, szivattak vele rendesen... De már rég volt.

Macs, basszus, micsoda rohadék egy banya!!! Asszem, én elküldtem volna, bár ha sír a gyerek, akkor ő az első. Nem találok szavakat! :evil: :evil: :evil:

Én a tesóm miatt rágtam be ma: szervezzük neki a szülinapját, vasárnap lesz, erre MA! kiderül, hogy HOLNAP repül vissza a pasijához Bariba. :evil: Asszem nem mert előbb szólni... Pedig jobb lett volna. (Azért a lelkem mélyén megértem, hogy inkábbb a szerelmével akar szülinapozni...)

Nuk, pisiminta: 2 féle zacsival találkoztam, az egyik patkó alakban ragasztós (angol felirattal), a másik körbe (magyar felirattal), az utóbbi brutálabbul ragad (Bnek már piros volt tőle a puncija), viszont sokkal esélyesebb,h belemegy a pisis. Én itatnám, és/vagy alvás előtt tenném fel. Ha nagyon nem megy, ezek után levetkőztetés (a hidegtől ált. kell pisilniük), meg hascsikizés (egybe? :) ) is segíthet. Sok sikert!!

Pgabi soksok++++++++++++++++++++!!! Pihnj sokat!!!!

Lindi, köldökműtét :(

Szrek, jobban vagytok?

Ancsi: drukk hegyek! Apukám ezt szokta volt mondani, amikor izsgázni mentem: Kína 1 évi termését! :)

Szánkózás: ma jártam a Bikás felé, és nem sok fehéret láttam :( Viszont szánkózni próbálókat igen! :)

Vot, nyugodt éjszakát nektek (is)!!

ÉS főleg gyógyulást Rékának. Nagyon ocsmány vírusok keringeek mostanában. :(
rídonli#

Kisün: csak azért ciki a 81%, mert egy magyar szakosnak az kéne az alapnak lennie, hogy egy ilyen tesztet kinyom a kisujjából 100 %-ra. :lol:
Az egyetemi helyesírás óráról nekem vicces emlékeim vannak. A Fontos Ember, Kiss Róbert Richárd volt a tanárom (apám a mai napig, ha meglátja a tévében, megjegyzi, hogy ez volt a tanárod, nem? Pedig a Balázs Géza is tanított, ő gyakrabban van/volt a tévében, őt meg mégse jegyezte meg. :roll: ). Arról volt nevezetes, hogy egyrészt bírtam a laza stílusát, másrészt a heti 45 perces előadásból majdnem mindig eltelefonált vagy 20 percet az oldaláról lógó bazi, táskányi rádiótelefonnal. Akkoriban még ez volt a "mobil". 8) Ennyire öreg vagyok! :lol: :lol: :lol:
Á, most jövök rá, hogy tökre szerettem magyar szakra járni. Imádtam a nyelvtörit az összes tanárral egyetemben, aki azon a tanszéken tanított. Olyan nagy előadókat hallgatni, mint Németh G. Béla, meg Szabolcsi Miklós. A megszépítő messzeség még a Kovács Sándor Iván-féle régi magyar irodalom órákat is kevésbé szorongóssá teszi.
Ez voltam ma, megyek pszichodrámázni. :)

Kép
Kép
tinu

Füles,
nagyon-nagyon boldog második születésnapot!!!!
:lol: :lol: :lol:
kisün

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT FÜLESNEK!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

ISTEN ÉLTESSE FÜLI BABÁT! :D

Köszönjük a tegnapi köszöntéseket :) Sajna megint lebetegedtem, igy nem tul jo hangulatban telt (részemröl) a tegnapi nap. Tortát is elcsesztem :( Szerencsére az ünnepeltnek izlett , és az ajándék is nagyon tetszett. (kis ikeás fa asztalka 2 székkel)

most ennyi, megyek kurálni magam.... (bocs, visszaolvasni sem tudtam...)

KépKép
fibi

Fibi, ne haragudj, tegnap elfelejtettem írni :oops: , hogy Isten éltesse Bálintot, de ez még ma is érvényes! Lényeg,h az ünnepeltnek ízlett a torta! És gyógyulást neked.

És Fülest is Isten éltesse!! :)
rídonli#

ÉS köszönöm a hsz-eket hozzátápi ügyben :) én is arra gondoltam, hogy gabonával dusitott gyümivel kezdünk mjad, az almát már kostolta, eszegette párszor. amugy mindig érdemes itt panaszkodni, mert a mostani éjjel jobb volt, csak 3x ébredt. viszont Murphy elrendezte h azértse aludjak: bedugult orral nem birok...

Tinu,
meg lehet azt is szokni h rövid szakaszokat alszok, sosem egyhuzamban. és este Zs fürdeti nagyfiunkat, igy birok csak leülni a gép elé olyankor.

Zanza Rékája jo nagy csajszi már :D
fibi

Rid,
dehogy haragszom, nem tartom számon, ki irt, ki nem :lol: csoda hogy tudsz/tudtok irni 2 gyerek és ennyi teendö mellett :) és köszi!

tényleg L...
fibi

Tinu, én is nagyon szerettem a magyar nyelvtörit! :)
És valóban, a régi magyar irodalom sem tűnik már olyan szorongatónak, mint annak idején! :)
rídonli#

FÜLINEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT, ISTEN ÉLTESSE!!!

Kép Kép
denizsa

Fibi :) Jaj, már megint beteg vagy :( :( Bulááást és +++++++++

Votiv :) És ez a robot tényleg jó munkát végez? csak mert jól néz ki a reklám :wink:

Nuk :) Rékának ++++ Lévén 2 fiam, gőzöm sincs a lányos pisivételről :?

Zuzi :) Biztosítás :evil: :evil: sztem ne hagyjátok magatokat, ez durva át.. a palánkon!

Curse :) 3 poz. eset, wow! én már annak is örülök, ha a zebrán átengednek (vagyis megadják az elsőbbséget, ahogy a kresz előírja...) :roll: Gratula Adélnak a sok járáshoz!! :D Derekad hogy bírja?

Tinu :) Jó drámázást!

Ríd :) Szülinap-szervezés :( de a sütik nem mennek kárba, ugye? :wink:
denizsa

BOLDOG SZÜLINAPOT, FÜLES!!!

neet
neet

Fülesnek nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!! :D :D :D

Neet!
Elírtam, valóban negyedév :oops:

Votiv!
Hát ez az, hogy tavaly, azaz december közepén a kalkulátor 81 ezer forintot adott ki a 2007-es évre (most is beírtam 2007-re, most 130 ezret ír :shock: :twisted: :twisted: :twisted: ), és a csaj mondta, hogy 2008-ra hogy lemennek az árak, és akkor Tominak mutatta a kalkulációt, hogy 53 ezer. Na, abből most lett 91 ezer :twisted: Szóval csinálhattak valamit a programmal, mert azért az durva, hogy most mér 2007-es kalkuláció is 50 ezerrel többet mutat.

Decathlonban elfogyott a szánkó :cry:
zuzmo1

Nuk!
Engem nagyon érdekel a cranio sacralis terápia!!! Már ráizzítottam anyumat is, nagyon érdekli, én meg asszem a februári gyed terhére megyek 8)
ez a pisimintavétel nem hangzik egyszerűen, de sajnos itt sok tapasztalattal rendelkező anyuka van :cry:

Fibi!
Jobbulást!
Azért az klasz, hogy Bálintnak ízlett a torta :D És gyerekek nálunk karácsonyra kaptak kis széket, asztallal, és nagyon szeretik, csak az a baj, hogy PAnnus még kicsi hozzá, állandóan felmászik, aztán leesik :roll: Na jó, próbálom elkapni :wink: , és normálisan a székre ültetni, és olyan édes, ahogy ott ül, és persze autózik B-vel :mrgreen:

Rídonli!
elmaradt szülinap! :cry: Ennél már csak az a gázabb, ha az embernek soha nem szerveznek szülinapot. Tudnék róla mesélni :?
zuzmo1

Diababát Isten éltesse sokáig!

+
megvan a római vizsgám is
ancsipancsi

Ég a gyertya ég, el ne aludjék, Dia baba éljen soká még!!! Jippi!

Ancsi: grat

Fibi: Jobbulandusz!

Tinu: én tudom, hol a Bánya utca!!! Az nincs is messzi tőlünk ;)

Macs: Apjukkal volt a ded a UPCbe, szal Apafej nem kezdett el sem énekelni, se semmi, mert a pipától nem bírta magát feltalálni :)

Tinu: taki gép még fel is mos??? Ilyet egyébként pár éve már láttam valamelyik nagy áruházba, asszem electrolux volt :lol:

Lilahagymát én nem szeretem...azé ne utáljatok kiiiiiiiii

Curse: nekünk volt a leggenyább magyar tanárunk egész CSepelen!! Szal ne hogy azt hidd, hogy egyszerű volt a tollbamondás nálunk ;)

Zanza: Apám Makka már kész NŐ!!
És én örülnék ha azért néha irogatnál ;)

Zuz: Apjuk is igy járt biztosítás ügyileg csak ő Allianz. De ott valami rendszerhiba van, amit majd a kövi számlán javítanak...állítólag...

Nuk: mindent elmondtak már a többiek pisivétellel kapcs, csak még egy fontos dolog: mielőtt ráteszed a zacsit, jól mosd ki a nunit szappan-víz, mert a bőréről is simán átszökkennek a bacik a zacsiba és emiatt is lehet rossz az eredmény :roll: pelut simán visszarakhatod, de csak lazán és ne ültesd, mert akkor a teli zacsiból kinyomódik a cucc a peluba és kezdheted előlről az egészet ;) good luck

Kérdés:
Kamilla is lázul, de egyelőre Belladonnával karban tudom tartani a dolgot. Viszont nagyon be van dugulva az orra, ott a takony de nem jön ki! Mivel lehet kicsalogatni a fikuszkirályt ?????

Rylie
rylie

FÜLI LEÁNY, BOLDOG MÁSODIK SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IKEA rádió:
nagyon sok gyerek ágynemű nagyon olcsó az ikeában.
Nagy gyerekeknek ágynemű 995Ft
kicsi gyerekeknek ágynamű 495Ft meg 995Ft
Ágyrácsvédő:495Ft
Polár takaró: 495Ft
Olyan patchwork szerű baba takaró: 995Ft

ha kell, megmutizom a képeket róla, fiús lányos egyaránt van. Én jól bevásároztam.

Ancsi,
gratula!!!!!!!

Zuzi,
auchanban is van uolyan szánkó 2500Ft ért.

visszaolvasok!

És a legfontosabb:
Gabi,
NAGYON VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!!!!! :wink: +++++++++++
zsancikant

Tinu,
és tudod, h a Fontos Ember kinek a keresztapja???? :wink: na jó, biztos tudod.... :lol: :lol: :lol:
zsancikant

Sziasztok!

Ne haragudjatok, egy kis segitseget szeretnek Toletek kerni megint... :oops:
Valasztott szulesznonek mennyit szokas adni mostanaban az Imreben?? Irhattok privit vagy mail-t, elore is nagyon koszi!

Sara
saara

Sára,
mikor 2005-ben szültem, akkor 10-20 ezret adtak a szülésznőnek, s esetemben ez most sem lesz sokkal több, max. 25. (ha ez segít vmit) persze voltak kirívó esetek, de akit én akkor megkérdeztem a kórházban, senki nem adott 20-nál többet, volt aki csak ötöt, de az nem választott szülésznő volt.
ancsipancsi

Füles, Bálint Isten éltessen Benneteket sokáig!

Macs :evil: :shock: nagy az Isten állatkertje...

Lindi,
nekem is a 4. takinénim, és csak egy volt nagyon jó, de sajnos elköltözött vidékre :(
nem akarod velem megosztani a tiédet? (ha van kocsija :) )

Zanza, szija :D mekkora lett! :)

Kép
akata

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG DIA BABA!!!! :D :D :D

Kép Kép
curse

Rylie :) Kamillának bulást ++++++ Orrspray (pl. Sterimar) jó a cucc feloldására, nálunk még a beszáradtat is kihozta (persze orrszívóval).

Ancsi :) Gratula!!

Zuzi :) B-vel autózó Pannus de édes :lol: :lol:

Sára :) Én tavaly szültem és 30-at adtam, mert nagyon elégedett voltam a szülésznőmmel, de ált. 20-40 között mozog a tarifa (van aki meg is mondja előre mennyi, van aki Rád bízza). Ez természetesen a választott sz.nőkre vonatkozik, az ügyeletes más lapra tartozik, ill. nem tudom hogy a legújabb rendszer szerint egyáltalán lehet-e választani vagy milyen feltételekkel, már mindent lehetett hallani... :roll:

Zsan :) Köszi az infót! :)

És ma feltérdelt Bencus 8) :
Kép
büszkedeni :D

Bálint fiam meg épp aszondja nekem, hogy "imádlak anya!"
olvadozódeni :oops:

És ha már képek, kérünk fotót az Ünnepeltekről!!!!!!!!!!!!!!!!!
denizsa

Boldog Születésnapot Füles!!!

Ejnye, ilyen sok januári gyerök van? :D

Rylie: szupi, hogy a Bánya közel hozzátok. Már csak kéne ott találni kéglit, meg eladni ezt. :)

Zsan: gőzöm nincs, hogy kinek a keresztmicsodája KRR. :roll: Áruld el!

Kép
Kép
tinu

Sziasztok lányok!

Fülinek boldog szülinapot innen is :)

Mi holnap pótszilveszterezünk :) Viszont már ma délután megittuk a holnapra szánt pezsgőt :roll: :wink: (Asti, nyami-nyami) Úgyhogy holnap le kell szaladnom még egy pezsiért a Tescóba.

Zuzi! A Tescoban és a Hervisben is láttam még szánkókat (bár karfa nélkülit csak).

Neet! A Hervis bejáratánál tornyokban állnak a Levis 501-es farmerek, ezt kerestél a múltkor ugye?

A Tescoban megvettem a jövő karácsonyi karifadíszeket, 70%-kal le voltak árazva, de így is csak negyedannyiba kerültek, mint amiket a Kikában vettem.

Ma újabb hóembert kellett építenünk, mert az elsőt olyan helyre építettem, hogy nem látszik bentről az erkélyajtóból :roll:

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi: ügyi vagy! :)

Zsan, ikeja-infót köszi!

Deni, süti, kááárba???!!! DEHOGY!!!!! :)
Egyébként a tesóm helyett Bt üünnepeljük meg, mert neki meg szerdán lesz az 1!
rídonli#

Bocsánat, szóval a karifadíszek 50%-kal voltak leárazva és így kerültek negyedannyiba, mint a Kikás :oops:

Nuk! Mi nagyon sokat kínlódtunk azzal a hüle pisizacsival, de nem sokáig, mert meguntam és ráültettem a lányt a bilire, de mondjuk ő már majdnem 2 éves volt.
Szóval a lényeg, hogy előtte jól meg kell mosni a punciját (nekünk Bepanthent ajánlottak, és a H-ban azt is használták, de én csak simam vizet használtam). Ragaszd fel a puncijára és textilpelussal lazán "pelenkázd be". AZtán vidd be a fürdőszobába és engedd meg a vizet, remélhetőleg pisil tőle. Nekünk a H-ban még Gréti lábát is alátartotta a nővér, mert ettől állítólag mindenki pisilni kezd (Gréti volt a kivétel, aki erősítette a szabályt).
Én mindenképp megvárnám, míg így pisil, mert annál nincs idegesítőbb, mint amikor az igaz pelenkából kihámozva látod, hogy pisilt ugyan, de a zacsiba max 2 használhatatlan csepp van, és lehet mindent előről kezdeni. És hát a zacsi levétel elég fájdalmas.

Mindenesetre remélem, hogy minden oké lesz a pisivel (a levétellel is és az eredménnyel is)
lindicita

Ancsi! Ügyi vagy :)

Deni! Gratula a térdepelő fiacskádhoz :)

Akata! A takarító lány Csepelről jár át bkv-val, és addig az anyukája vigyáz a kisebbik fiára. Megkérdezem, hogy van -e még szabad kapacitása.
lindicita

Hűű, Deni, de ügyes a kis Bencus!!! :)
Bálint pedig egy LOVAG! :)
rídonli#

Ábel és Füli!
Isten éltessen benneteket és az egész családotokat!!!!

Köszönöm a pisizacsis ötleteket, remélem sikerül a mintavétel... Minél előbb túl akarok esni rajta...

Votiv:
Elküldöd nekem priviben, hogy mennyi lenne, egy ilyen takarító-csoda!?!?! Nekem is ez lenne a megoldás, azt hiszem...
Cranio-sacralisról még nem beszélek, még várom az eredményt. Minden esetre "primer rosszabbodás-javulás"-ként ma a következőket ette a gyerek: reggel 1,5dl tápi, 11kor banános tejpép 1,5dl vízből, fél3kor pár kanál vegyeszöldség husival + kicsit tejpép, uzsonnára két maréknyi mirelitt barackot (persze nem fagyosan :lol: ), egy negyed banánt, két szál sültkrumplit, este pedig 180ml tápi! Ha ez lenne a hatás, már megérte!!!
Hétfőn délelőtt beugorhatunk a csomaggal???? Meg vinnék Lilinek egy pár rucit, ha szeretnéd! (nem akarom, hogy azt hidd, hogy rátok tukmálom a kinőtt cuccainkat...)

Zsanci:
Infók helyesek, és még meg is előztél 8) 8) 8) 8)
És kerestelek az IKEAban, mert a párodat, meg a gyerekeket kétszer is láttam, egyszer lent a játszóban, egyszer meg a gyerekosztályon. Téged néztelek az étteremben, meg mindenhol, de nem láttalak!
Mi is jól bevásároltunk, plusz vettünk egy komódot elő-névnapi ajándékként, mert ma nekünk 20% volt a kedvezmény a 15 helyett.

De mielőtt megdobáltok, hogy genyó önző vagyok, hogy nem szóltam, nekem is reggel telcsizett a bnőm, hogy menjünk be, addig félre rakott cuccokat, így lett a Rékának hercegnős függönye, ágyneműje, takarója.........

Deni:
Bencus szuper ügyes!!!!
Bár már Réka is ezt csinálná...
De már ő is nagyon komolyan nyomja a fóka mászást, komoly távokat tesz meg.
Meg ma segített sszeszerelni a komódot, erről majd teszek fel videót a blogra!

nukada

Nuk,
én vagy az étteremben, vagy a gyerekosztályon voltam... :lol: :lol: hol itt, hol ott....
egyébként én meg pont Rátok gondoltam, h tudsz e már az akcijjóról, meg, h irtad e már itt a neten...(és felhivtad Votivot, és jól bevásároztál neki???)
és utánaszámoltam: 15000 Ft helyett, ma 3500Ft-ot fizettem ezekért a dolgokért...és ennek ÚGY örültem...hát még B, aki ma már ezzel a hercegi ágyneművel/ben alszik...
és: nekem már nem jutott függöny, az milyen volt??? :lol:

Deni,
gratula Bencének!

Tinu,
hát Istinek... :lol: azt hittem tudod, h ő az, akiről Vot irt...
zsancikant

Zsan:
LÁNYOS!!!
Sima "függöny anyag" rózsa mintával, majd lefotózom, mert holnap felrakom Rékánál!
És mi holnap alszunk a királylány-királyfi ágyneműben, ugyani azt magunknak vettem! :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Nuk,
ez tök jó!!!! mármint,h magatoknak vetted, nekem eszembe sem jutott... :lol: :lol: (pedig nagyon szép) sebaj, majd megörököljük a srácoktól, mert a két nagy kapott nagyot, Meme meg kicsit....
és várom a fényképeket holnap!!!!! :wink:
zsancikant

Lindi,
kösz az infot! Camponás Hervis, ugye? És női, ugye?
Mellesleg jókor szólsz, már megvettem a bkv bérletem, ebben a hónapban ruházkodás nem lesz. :roll: :lol:
Ja, és mostantól gyeses kismama se vagyok. -27K per month.

Denizsa,
fijaid :D :D :D és gratula! :)

Benyávogta magát a macska, és nem hagyja aludni a kutyát. Megyek, szétcsapok közöttük.
neet
neet

Most végeztem a takarítással :twisted: (a takarító lány nem jött a héten), nem akartam holnap beégni a vendégek előtt :(
Husikat is befűszereztem, holnap már csak sütni kell. :)

Neet! Camponás Hervis, de most megfogtál, nem tudom, hogy női -é avagy férfi. :roll: De hétfőn megnézem neked, úgyis mennem kell a postára :wink:

KépKép
KépKép
lindicita

Kedves Mindenki!

Köszönjük a köszöntéseket, az Ünnepelt nevében :D
Fülesnek az volt a legnagyobb ajcsi, jogy Apa itt volt neki egész nap (ma már nincs :( ) és le sem lehetet vakarni róla :D

Sajnos mostanában szinte lehetetlen jó képet csinálni róla, mert örökké rohangál és idétlen fejet vág, illetve nem néz a kamerába. Azért megpróbálok kettőt feltenni :)

ilyen volt, kerek 4 percesen:

Kép

és ilyen, mint valóságos kétéves :) :
Kép

Kép

Ha valaki megy az IKEÁ-ba, nem venne nekünk ágyneműt? Már ha van még a Zsanci-féle akcióból...

szép napot mindenkinek!

csók

macs
macskanyu

Neetem,

a freemailos címed non-stop hibaüziket küld vissza...

csók

macsek
macskanyu

Macs,
téényleg? Mi a pöcért? Próbálgatod a citromost is? Freemailt nem értem, viagrás spamek egyfolytában megtalálnak, barátaim meg nem engedi a rendszar? Mit írtál? :D
neet
neet

Macs,
olyan szép volt-van-lesz ez a lánykád!!!! :lol:
Juc megy Ikeja, ha talál valamit felhiv.

megmuta mik voltak, jó?

ágynemü 995Ftért:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10078692

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10078705

ezek nagyméretű ágyneműk.

Kicsik, amik még Dia babának is jók, voltak 495-ért:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60078699

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00078701

polártakaró 495-ért:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/80078698

uez kékben is.

és 995-ért ez volt kicsiben:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10088950

és a rácsvédőt, ami olyan, mint a polár taksi, azt nem találom, az is 495 volt.

MIndent feltettem, Nuk????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet,
ment a citromra is :)

Zsána,
Kép
macskanyu

Macs,
próbálkozz privivel, lécci. A citromra se jött semmi, bár lehet, h estére átér... ;)
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: