Syrynx: Sajna az új lakás hitelem még csak most intéződik. Nem tudom mikor kapjuk meg, de bizom benne, hogy megkapjuk és hamarosan.
A húgom kislány 2850 gr-val és 52 cm-rel született. Most 2830 gr. és holnap mennek haza.
Az én nagyim is csepelen lakik. Az 59-59A végállomásánál Csillag telepen.
Akíra: örülünk, hogy csatlakoztál! Remélem mihamarabb megérkezik a babucitok!
Képzeljétek, kezdem azt hinni, hogy Olivér hiperaktív. Kezdek kipurcanni. Egész nap meg sem áll pörög egyfolytában. Ugrál, rohangál, sikitozik, stb.. Időnként eljátszik magában is, de az a ritkább. Játék közben szerepjátékot jétszik beszél közben vagy énekel esetleg mindokákat mond amit a bölcsiben tanult. Nagyon könnyen tanul, szinte már folyékonyan beszél. 1-2 szavát néha még nem értem, de a többit mindenki megérti. Elég választékosan felyezi ki magát és olyan kifelyezéseket, szavakat használ (helyesen) amiket mi ritkán vagy egyáltalán nem használunk. Gondolom a bölcsiben hallja. Egyszerre több dologra is oda tud figyelni.(pl. játszik és közben beszél és meghallja amit körülötte mondunk) Igazából az aggaszt, hogy nagyon akaratos és nem tágít az elképzeléseitől. Egyszerűen nem hallja meg ha rászólunk valamiért. Nem akar szótfogadni. Ma is ugrált az ágyon, amitől frászt kapok és rászóltam, hogy ne udráljon, mert leesik vagy megüti magát. Erre tovább udrált és jól lefejelt. Sírt 2 percig aztán nevetve folytatta az ugrálást. Hiába üti meg magát úgy, hogy gfáj neki, nem tanul a dologból.
Már arra gondoltam elviszem nevelési tanácsadóhoz, hogy szerinte mit ronthattam el és hogyan tudnék rá hatni. nagyon ki vagyok. Főleg, hogy sokszor nagyon fáradt vagyok és legszívesebben pihiznék. Biztos bennem van a hiba, de nem tudom mit tegyek. Sajna nem tudtam most pontosan leírni nektek a helyzetett, csak hozzávetőlegesen, hogy egy kis képet kapjatok, hátha van valakinek valami jó tanácsa vagy ötlete.
Már az is eszembe jutott, hogy el kéne vinnem valahová hetente legalább 3x, hoyg kitombolhassa magát. Még nem tudom, hogy hova lehetne vinni egy ekkora gyereket, úgyhogy várom az ötleteket, tanácsokat.
Lehet, hogy túlreagálom, csak az egészet, de kivagyok. Ha tudtok légyszi segítsetek!!!
Bocsi, hogy sok voltam!!!
Betsy: bizom benne, hogy Olivér is ilyen segítőkész lesz!