Sziasztok Drága Lánykák!
Jajj, úgy hiányoztatok Lányok! Most olvasgattam vissza,írtam mailen, hogy miért nem jöttem.
Drága Lánykák! Hát gyógyuljatok nagyon erősen!!! Lehet, hogy hülyeség, de nekem szokott az segíteni, hogy este elalvás előtt ismételgetek ilyeneket: Holnap egészségesen ébredek, tiszta a fejem és kapok levegőt...stb. csak ilyen pozitív dolgokat programozgatok az agyamba...be szokott jönni..és aztán persze a jól bevált fokhagymás méz! Nekem az eddig mindig segített!
Yamica!
A padlizsánkrém nekem is nagy kedvencem, ha csak ez az egy kaja lenne a földön, én akkor is boldog lennék!!! Yami - nyami-nyami

...nekem is van a fagyasztóban pár adag padlizsánom, lehet, csinálok is este krémet! Gyógyulj meg! Bababának is jobbulást! És egy kalappal a vizsgákra!
Bodzi Drága!
Gyóóóóógyuljáááál meeeeg!!! Ha nincs láz, az nagyon jó, és a Babóka erőt ad Neked, hogy minél hamarabb túl legyél rajta! Pihenjél, aludjál jó mélyeket, az nagyon gyógyít! Küldöm Neked a gyógyító energiákat!
Plümőkém!
Neked is jobbulást, nem irigyellek, nagyon kellemetlen lehet...gyógyulj meg Te is! Aztán majd tényleg randizzunk, mert Apánk itthon két példányban vigyáz ránk, azt hiszem, Neked is nagy szükséged van, hogy vigyázzon Rátok!
Andibaba!
Ige-igen, ezer éve nem jöttem, annyi minden történt velem, de majd részletesen írok e-mailen! A tengerparti futkozásban én is benne vagyok, szóljatok, ha találtok tengert!
Puszi a Drága Párocskádnak is!
Ági!
De jó ilyen jó híreket olvasni Rólatok! Élvezzétek csak a Nagycsalád örömeit, megérdemeltétek igazán nagyon!
Fincsike!
Hajrá Nektek! Pusszantalak!
Zelecske!
Olyan jó volt olvasni, amiket írtál, ezek a nagy elszállások nagyon kellenek...a rézrúd...

készen voltam!

Jó látni, hogy sokkal kobb a kedved, ez kell, így fog sikerülni a következő, ez tuti! Mert segítettél magadon, és tudod, akkor az Isten is megsegít!
Angyalka, Móni és új Kismamik!
Nagyon nagy öröm olvasni Rólatok, jó egészséget Nektek! Vigyázzatok nagyon magatokra!
Új DRK tagok, üdv közöttünk, gyertek, nagyon jó ide tartozni, és tényleg egyre többen vagyunk!
Hanyika!
Jól kipihentétek magatokat, nagyon szuper! Már egy kicsit papgáj vagyok, de újra meg kell kérdeznem..Örültek Anyukádék és Anyósodék a narancslekinek?

Pusszantalak!
Zsembikém!
Ugye már sokkal jobban vagy? Remélem! A 2008. év annyira szép lesz, meglátod! Én érzem!
Tatuka!
Drukk Neked az induláshoz, a szurizásokhoz! Ne aggódj, minden rendben lesz!
Szépem!
Sok boldogságot a Férjecskédnek! Nagyon jó dolga volt, ha ilyen fincsiket sütögettél Neki!

Drukkolok az induláshoz, hogy minden jól és rendben legyen!
Szurikátánk!
Olyan jó, hogy vagy nekünk! Segítsd ezeket a Drága Lányokat gyönyörűséges Kisbabákhoz! Bár azt hiszem, abban biztosak lehetünk, hogy et Rajtad nem múlik! A szeretettel adott szuikák varázserővel bírnak!
Lányok, ne haragudjatok, ha mindenkinek nem írtam személyesen, de tudnotok kell, hogy nagyon-nagyon drukkolok Nektek a januári induláshoz, és igaz, hogy csak esténként tudok majd olvasni, de jönni fogok, és követem az eseményeket, meg írok, meg minden!
Majd írok még mait!
Nagy-nagy ölelés és Smaccantás Nektek!
Szederke