A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Gyógypuszit küldök minden kis betegnek, bababának duplán szegényke eltudom képzelni milyen lehet annyira lehet szeretni öket.

Szépem szerintem mindenre jó ez a torna ami a hasban történik tudi a folyadékra is.

Fincsi szivessen csinálom a táblit amig tudom.

Zelecske olyan jól adod elö a történeteidet.

Katóckám most akkor kiváncsi vagyok hogy mivan betennélek a tábliba végre.

Andi
zsembi

Katóc - én se vágom igazán a szteoridos dolgokat, amit írsz, de tuti, h lombik-programra gondolt a doki. Sajnálom, h nem lett jobb az uh-s eredményed. viszont arra tényleg ne görcsölj rá, hogy nem ettél elevitet, meg stb. szerintem felesleges is, ha rendszeresen, vegyesen eszel. (nekem már most két pofára kell tömnöm a húst, pedig még bele se kezdtem...de már így fogadott a doki, h mennyi húst eszem.... asszem ha összejön a bébi, rá se fogok nézni a húsra... most is egy csirkecombot rágok....)

Yami - nem tudtam, hogy te is lebetegedtél, jobbulást neked is. sajnos már követni sem tudom, ki az újabb áldozat... A kis állatkádnak meg gyógypuszit küldök, nekem nagyobb állatkám van, de szörnyű, ha szenvednek. jó multkorában kaptam vkitől egy mélt, h mit csinálnak az ázsiak a bálnákkal, cetekkel, delfinekkel, meg vmi kis rágcsálófélével....... nem bírtam végignézni a kisfilmet.

Navia - üdv az újaknak! :wink:
szépem

Szurikáta - még nem tudom, kapok-e majd progit, s azt sem, hogy hogy is legyen, mert a szomszéd nő eü-t végzett valaha, s szurkálja a férjét néha a derékfájdalma miatt, s azt mondja, h emiatt elég gyakorlott popsiszurizó, de nem tudom eldönteni.... majd kitalálom, s jelentkezek!
szépem

Zsembi - örülök, hogy egy kissé már jobb hangulatban vagy!

Hétfőn Tatuson kívül jön vaki Apánkhoz?
szépem

Sziasztok Lányok!

Nem tudtam ma jönni, mert péntek lévén ügyfélfogadtunk.

Voltunk Apánknál, megkaptam a teljes vérképre, és a hormonokra a beutalót, levette a kenetet, és ha megjön a mensi, akkor kezdhetünk is. Ez jó hír, nagyon örülök neki, viszont van egy rossz is. Ha ez a lombik nem sikerül, akkor elküld laparoscopiára, mert az uh-n látott a jobb oldalon valamit, ami szerinte egy elzáródott petevezeték. De ezt uh-val nem lehet egyértelműen eldönteni. Szóval ha sikerül a lombik, akkor nem foglalkozik azzal hogy mi az, viszont ha nem sikerül, akkor mehetek a kés alá. :cry: :cry: :cry: :cry: És azt nagyon nem szeretném még egyszer. Elég volt májusban.

Yamika, Bababának jobbulást kívánok és gyógypuszit küldök! És persze Neked is és Apának is.

Én már sokkal jobban vagyok, csak kicsit kapar a torkom, de semmi komoly.

Szépem, Tatus, tök jó, holnaptól szuriztok! Egyétek a sok husit és igyatok sokat! Drukkolok hétfőre!!!

Katóc, tök jó, hogy Te is kezdhetsz! Ha nem kezdenétek, akkor biztos nem küldött volna hormont nézetni.

Bodzika, vigyázz nagyon magadra és a babára! Jobbulást Neked is drága!

Zelecske, szétröhögtem magam a sztoridon! Vigyázz a cipőfűzőkre! :lol:

Ölelés és puszi mindnekinek!

Bea
beus77

Szépem:
egyszerűbb már megjegyezni, h ki az aki nem beteg :cry: nyomasd a vitamint Te is, nem hiányzik, h a lombik alatt betegek legyünk.
Nemhiszem, h kapnánk progiszurit, azt jóelőre felírja, mert idő amíg meghozza a Pharmafutár......ugye?
te csak Merionalt kapsz? abból is keveset?

Mikor mész hétfőn? én 7-re szeretnék, így is hablatyoltam valamit, h miért fogok később jönni :roll:

Beus:
ez félig nagyon jó hír, mikorra várod a mensit?
minek kell a lapar, úgyis lombikoztok, akkor már nem mindegy, h el van-e záródva vagy sem? Apánk mindig jó kis meglepetéseket szerez Nektek :shock:

Yamita/Bodzi:
HELPPP-:)) amit vettem a fehérjepor azt vízben vagy tejben kell feloldani????? és mennyit????

Anikó
tatulány

Tatu - én Puregont, Merionalt, prednisolont, káliumot meg clostyt kapok. jó kis koktél. én a későn járó uh-okhoz tartozom, mert itthon dolgozom, s jó messze az intézettől, tehát ha korán mennék pont a reggeli csúcsot kapnám el. szóval csak 9-10között vmikor.

Beus - ezt én sem érted, minek a lapar, ha lombik van. viszont jó hír, hogy indultok ti is! jó sok januári kismami lesz köztünk, remélem! már előre izgulok!
szépem

Zel - de jó, hogy ki tudtad engedni a fáradt gőzt szilveszterkor!!
szépem

Szépem: ugyanez az sorozat nekem is, csak a Puregon helyett van a Gonal

Mi is baromi messze lakunk az intézettől, úúúúúúúútálok korán kelni, de ez van.

Anikó
tatulány

Szerintem azért kell a lapar, mert nem tudja 100 %-osan megmondani hogy mi az. Szerinte egy elzáródott petevezeték, de biztosat csak a lapar tud mondani. Valszeg ezért fog kelleni. Mondta, hogy gyorsan legyek terhes, és akkor nem foglalkozik azzal tovább. Szóval nagyon bízom benne, hogy ez sikerülni fog. KÉrdeztem, hogy ha nem sikerülne esetleg, akkor ez amit látott kizáró ok-e, tehát ettől nem sikerül-e, és azt mondta, hogy nem biztos hogy ettől nem sikerül, de meg kell nézni mi az.

A mensit elvileg 20-a körül várom.

Bea
beus77

Beus - de azért azt se felejtsd el, hogy Apánk mennyire szeret ijesztegetni! lehet , hogy a köv. uh-ra eltűnik az a vmi.!

Bodza - ágyban vagy? ugye nem idegeskedsz?! Nem szabad! sok puszi a Bébikédnek!
szépem

Hanyatka - jársz még táncra?
szépem

Bocsi Katócka, aztán nem válaszoltam, de hirtelen felébredt a kis barátnőd. Szerintem az alkoholnak nics hatása, a szteroidot meg hát adják lombik előtt is nem? Csúnya dolog, de én terhesen is ittam néha egy egész picike alkoholt (mondom: néha és picit) ha nagyon feszült voltam, vagy a hasam feszült nagyon. Orvos mondta hivatalosan: megtehetem.

Jobbulást a bretegeknek!!!!!!

Tatus, Te mit dolgozol?

bea
öreganyu

Halihóóóóóóóó!

Én sem vagyok beteg! Egyelőre...
Jobbulást kívánok mindenkinek! Bababának is!

Katóc! Már megkaptad az utolsó dekát is? ( nekem több, mint három hónapot kellett várnom, mire gyógyszerrel megjött az utolsó deca után. Remélem te nem így leszel..) Bízom benne, hogy Apánk a kezelést a lombikra érti.

Beus! tök érdekes nekem is a lombik melletti petevezetőzés. Bár inkább nézzétek meg. Jobb félni.... Lapart meg féllábon....

Tatusom! Egér imádja a havat. Ha észreveszi. Az első hónál már pár perce kint játszott, mire feltűnt neki a változás. De azért elmondanám, hogy túl nagy hó már nincs az udvarban, mert teljesen letaposták Öcsivel. Ahol púpos, ott kuttttttyagumi rejtőzik. Alattomosan. És az istenért nem fagyna meg a hó alatt. Ha beletrafálsz, a kis galád még csúszik is. Tudom, volt szerencsém.... Majdnem hanyattcsaptam magam.
No mekkora púp lett a szuritól?

Navia! Nevedet V. Fable után szabadon??? Imádom a könyveit. Na annak a nőnek van szövege ám!!!!

Szépem! Hát kiengedtem rendesen. Jól jött. Már el is felejtettem minden rosszat. Néha kicsit sajog kisszívem, de már simán mennék a szurikat kiváltani és púposra böködni magam.

Bodzikám! Édeskincsem! Léccike ne legyél beteg!!!!!!!

Smacccccantás!

Valamit még biztos akartam.....
zel

Bababának is jobbulást kívánok!!!

Szépem!Igen járunk még vagyis jövő szerdán folytatjuk,volt egy 2 hetes téli szünet :) Már várom,hogy cha-cha-cha-zzunk a zurammal,no meg a tangó,csak a vörös rózsa hiányzik a szájából :)

Bodzikám!Jó volt dumcsizni,imádlak és gyógyulj meg!!!
hanyatka

Zel!!Ez a kityagumi....no meg,hogy majdnem odacsaptad magad...úgy bírom olvasni a szöveged :)

Na lépek kicsit mert kimosott a gép és még a konyha is úszik,el kell pakkolnom a bevásárlás után :)
hanyatka

Ja és Navia!Üdv itt!!!! :wink:
hanyatka

Andim!!!Emailt írtam neked!!!
Puszkóóó!!!
hanyatka

Na????Mindenki aluszikál????
hanyatka

úgy tünik :( :( :(
hanyatka

Zsembibaba, aranyos vagy, de várjuk meg a 15-ét. Biztos, ami biztos. :D Ráérsz utána betenni a táblicskuba, ha már tuti a kezdés. :D

Zelecském, hát éppen ez az! :D Az utolsó deka jan. 15-én esedékes, és vele együtt kezdem a kezelést. Nem várjuk meg, hogy megjöjjön, ahogy én eddig hittem. :wink:

Köszi Bea, az alkohol szerintem sem okozhat gondot, hol van az már. :roll: Meg arra gondolok, amit Yami is mondott, hogy van, aki egy részeg éjszaka után esik teherbe, és még csak nem is tudja.
Az uccsó szteroid injekciót dec. 20-án kaptam, csak kiment már belőlem a nagyja. :?
katóc

Katócocska!!!Ne aggódj a szteroid meg a pia miatt,nem lesz semmi gond.Ahogy Yami mondta,sokan nem tudatosan esnek teherbe és ki tudja,hogy miket össze nem ettek/ittak előtte.Szóval no para Katicabogárka!!!:)
hanyatka

Okkkéééé Hanyatom! Te micsi?
Én tévézek, valami fáraós 'ZS' kategóriás filmet nézek. :D
katóc

Sziasztok Lányok!

Minden bókot begyüjtöttünk és nagyon szépen köszönjük mindenkinek.

Egy kicsit visszaolvasta és írni szerettem volna mindenkinek személyesen egy pár szót,de olyan sokan vagytok hogy nem birok mindent mindenkivel kapcsolatban megjegyezni kutyulom a dolgokat mire a végére érek ,ugy hogy az új kismamiknak nagyon nagyon gratulálok,az akciozoknak meg azoknak akik várakoznak sok-sok pozitiv energiát küldök.

Kata nagyon sajnálom ami veled történt!

Kép

Idén Karácsonyra mindenkinek egy ilyen csodálatos ajándékot kivánok,vagy legalább is hatalmas pocakokat pirosmasnival át kötve!

Kép
póci

Póci:
jajjj, de tündér, becsomagoltátok a fa alá a bébikéteket?! :D ő volt az igazi ajándék.

Zel:
hogy mekkora púpom lesz nemtom, majd reggel kiderül, Te mikor mész Apánkhoz? vagy nem kell mostmár?

Katóc:
csak nyugizzál, ahogy mondják a többiek is, Apánk tudja mit csinál, ez most eltér az előzőektől - éppen ezért fog sikerülni!!!!!

Öreganyu: megy pü-ben, hogy mit dolgozom

Anikó
tatulány

Tatukám! Deeee, kell mennem Apánkhoz. Csak ugye amikor megjött, voltunk a Jánosban Uh-n és vérvételen. Így amiatt legalább nem kellett sietnem. Vagyis na, a mensis része miatt nem kellett talán most menni, de a továbbaik megbeszélése miatt kellene. Csak még nem telcsiztem. Elhavaztam magam. Ma akartam hívni, de délelőtt inkább nem, mert úgyis műtőzik, meg minden. Délutánra meg annyi maszat összejött, hogy kiment a fejemből. De hétfőn mindenképp hívom, és remélem, hogy a februári keretbe még be fogunk férni egy utolsó és egyben sikeres lombikra. Ha meg nem, akkor márciusba.... Na.

Katóc! Ha ez így megy, akkor nagggyon tutti! Tulajdonképpen, olyan, mintha fogigátlós protokollod lenne nem? A deca is azt teszi... Hát ez nagyon tutti, jól bepörögsz te is! Tisztára feldobódtam...
Eddig álmos voltam, de most tök jó lett a kedvem. Felébredtem! Nem is tudom, mihez kezdjek. Megyek felébresztem apát, hátha valami spontánkodás eszébe jut! :oops: Hihi

Jó éjt!

Smaccccc!
zel

Szegény kis betegeim!!!:D Gyógyuljatok Drágák!!!:-)
Bababának külön gyógysugik mennek!!!!!

Egy csomó jó hír és izgalmak, kezdhettek sokan!!!!!!!
DE SZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Iszonyatmód drukkolok mindenkinek!!!!!!!!!!:D:D:D

Nagyon drága kiscsillag a fa alatti ajándék gyermekecske!!!!!!!!!!:-):-):-)

Ma esküszöm válaszolok mindenre. Tegnap nem bírtam még.
Elég szarul vagyok, de a lényeg, láz NINCS!! Nem is volt!!!
Torkom rohadtul fáj, alig merek nyelni, köhögök, mint állat, Hanyi hallotta, milyen király :D hangom van, nátha ezerrel, ezért is rosszabb a torok, mert csak a számon jön levegő..., fejfájás még kicsit. De nincs láz!!!!
Hétfőre meggyógyulok, legkésőbb, így döntöttem.
Köszönöm az aggódást, féltést drága Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Kép
bodza2005

Ma tv2, 11 óra, SZURIKÁTÁK UDVARHÁZA című ismeretterjesztő sorozat!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Kép
bodza2005

Bodza!
Láttam én is! :lol: :lol: :lol: Kép
szurikáta56

Sziasztok!

Zelecske, nevem Fabyentől van igen. Régen nagyon imádtam. Most már jóideje nem olvastam. Helyette új kedvenc Joanne Harris, alig várom a fordítások megjelenését. Néha nem is bírom én inkább megveszem angolul is.
Te, a kutyagumis szövegedtől majdnem lefordultam a székről :-)

Bodzi ne legyél mán breteg!!! Mondom én! :oops: én is azt mondtam hogy meggyógyulok, de csütörtökön reggel elég vacakul voltam. Most kicsit jobb és aludni is tudok, ami tök jó.

Köszönöm mindenkinek a szíves fogadtatást egyébként :wink:

Jut eszembe én is nagy Jane Austin rajongó vagyok! Megvan angolul B&B és imádom. :-) az amcsi változatot nem néztem meg, mert nem tudtam elképzelni hogy lehet 2 órában jól megcsinálni a remekművet.
Értelem és Érzelem is megvan, szintén nagy kedvenc.

Na menek eszikélni! GYÓGYULJON MINDENKI!!!
CUPPPP
Navia
navia

Sziasztok Drága Lánykák!

Jajj, úgy hiányoztatok Lányok! Most olvasgattam vissza,írtam mailen, hogy miért nem jöttem. :D

Drága Lánykák! Hát gyógyuljatok nagyon erősen!!! Lehet, hogy hülyeség, de nekem szokott az segíteni, hogy este elalvás előtt ismételgetek ilyeneket: Holnap egészségesen ébredek, tiszta a fejem és kapok levegőt...stb. csak ilyen pozitív dolgokat programozgatok az agyamba...be szokott jönni..és aztán persze a jól bevált fokhagymás méz! Nekem az eddig mindig segített!

Yamica!
A padlizsánkrém nekem is nagy kedvencem, ha csak ez az egy kaja lenne a földön, én akkor is boldog lennék!!! Yami - nyami-nyami :D :D :D ...nekem is van a fagyasztóban pár adag padlizsánom, lehet, csinálok is este krémet! Gyógyulj meg! Bababának is jobbulást! És egy kalappal a vizsgákra!

Bodzi Drága!
Gyóóóóógyuljáááál meeeeg!!! Ha nincs láz, az nagyon jó, és a Babóka erőt ad Neked, hogy minél hamarabb túl legyél rajta! Pihenjél, aludjál jó mélyeket, az nagyon gyógyít! Küldöm Neked a gyógyító energiákat!

Plümőkém!
Neked is jobbulást, nem irigyellek, nagyon kellemetlen lehet...gyógyulj meg Te is! Aztán majd tényleg randizzunk, mert Apánk itthon két példányban vigyáz ránk, azt hiszem, Neked is nagy szükséged van, hogy vigyázzon Rátok!

Andibaba!
Ige-igen, ezer éve nem jöttem, annyi minden történt velem, de majd részletesen írok e-mailen! A tengerparti futkozásban én is benne vagyok, szóljatok, ha találtok tengert! :D
Puszi a Drága Párocskádnak is!

Ági!
De jó ilyen jó híreket olvasni Rólatok! Élvezzétek csak a Nagycsalád örömeit, megérdemeltétek igazán nagyon! :D

Fincsike!
Hajrá Nektek! Pusszantalak!

Zelecske!
Olyan jó volt olvasni, amiket írtál, ezek a nagy elszállások nagyon kellenek...a rézrúd... :D készen voltam! :D Jó látni, hogy sokkal kobb a kedved, ez kell, így fog sikerülni a következő, ez tuti! Mert segítettél magadon, és tudod, akkor az Isten is megsegít!

Angyalka, Móni és új Kismamik!
Nagyon nagy öröm olvasni Rólatok, jó egészséget Nektek! Vigyázzatok nagyon magatokra!

Új DRK tagok, üdv közöttünk, gyertek, nagyon jó ide tartozni, és tényleg egyre többen vagyunk! :D

Hanyika!
Jól kipihentétek magatokat, nagyon szuper! Már egy kicsit papgáj vagyok, de újra meg kell kérdeznem..Örültek Anyukádék és Anyósodék a narancslekinek? :D Pusszantalak!

Zsembikém!
Ugye már sokkal jobban vagy? Remélem! A 2008. év annyira szép lesz, meglátod! Én érzem!

Tatuka!
Drukk Neked az induláshoz, a szurizásokhoz! Ne aggódj, minden rendben lesz!

Szépem!
Sok boldogságot a Férjecskédnek! Nagyon jó dolga volt, ha ilyen fincsiket sütögettél Neki! :D Drukkolok az induláshoz, hogy minden jól és rendben legyen!

Szurikátánk!
Olyan jó, hogy vagy nekünk! Segítsd ezeket a Drága Lányokat gyönyörűséges Kisbabákhoz! Bár azt hiszem, abban biztosak lehetünk, hogy et Rajtad nem múlik! A szeretettel adott szuikák varázserővel bírnak!

Lányok, ne haragudjatok, ha mindenkinek nem írtam személyesen, de tudnotok kell, hogy nagyon-nagyon drukkolok Nektek a januári induláshoz, és igaz, hogy csak esténként tudok majd olvasni, de jönni fogok, és követem az eseményeket, meg írok, meg minden!

Majd írok még mait!

Nagy-nagy ölelés és Smaccantás Nektek!

Szederke
szederinda04

Szederke!
Köszönöm, aranyos vagy,én ennyit tudok hozzátenni a sikerhez,nagyon igyekszem.De ez egy csodálatos csapat,nagyszerű az összetartozásuk és az egymásért való törődésük.
És nagyra becsülöm a kitartásotokat és azt a küzdelmet amit végig csináltok a BABÁÉRT.
Nagyon jól érzem magam közöttetek,bár személyesen Albit és Bodzát ismerem,de mindenki nagyon kedves. (Ahogy az időm engedi,itt lógok a fórumon és igyekszem figyelemmel kísérni az eseményeket.
Puszi : Kép
szurikáta56

Kép

Gyors bekukk!

Itthon tűlevél vadászok, mert lejöttek a karifáról magától a díszek,és elbontottuk tegnap. Ti meddig szoktatok találni még tűlevelet??? :D Tegnap úgy néztem ki mint egy zöld sündisznó.

Szederkém csakhogy előbújtál Te is. Jó volt olvasni a soraidat. Te mikor rugaszkodsz neki a kövi inszinek?? Én nem kaptam mailt :( Nem baj tudom most sok - sok dolgot intézel. :wink:

Navia dejó, hogy itt :wink:

Betegeskedők kúráljátok ki jól magatokat a hétvégén. Úgyis ronda, és hideg az idő odakünn!

Zel a bulikirálynő!

:D

Bodzikám ne izgulj, a nem válaszolások miatt - Te most gyengélkedsz és gyógyulásban vagy. Majd utána.... jóóó :D

Katóc: Az jó, hogy az ARÉNA üres volt 22-én és nem kellett tolongni, de nekem olyan ronda :? Jobb volt a lovipálya régen. :lol:
Hú én is összezavarodtam kicsit, hogy mi is fog történni most veled?! Nekem úgy tűnik lombika lesz ebbűl.

Beus nem láttalak tegnap
:(
Nekem is volt ilyen, aztán a kövi ultrahangra eltűnt. Igaz nekem a gyógyszerek miatt volt beduzzadva vszeg odabenn minden, amitől úgy nézett ki, mintha be lenne dugulva a petevezető.
Ne izgulj emiatt.

Na megyek tűlevelezni pedig veletek jobb levelezni :lol: :lol:
(milyen humoros vagyok hehe)
andi67

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mielőtt ideér a család, és elkezdünk "bulizni".

Andi, azért nem taliztunk, mert mi 1/4 6 körül végeztünk. Ti meg ha jól emlékszem, akkor 6-ra mentetek. Mi már 3/4 6-kor itthon voltunk.
Nem tudom mi az ott benn, de remélem, hogy a köv. uh-val eltűnik, de még inkább remélem, hogy sikerül a lombik, és akkor nem baj ha ott van. :D Csak most kicsit parázok még! :(
Neked mi volt Apánknál? Sokat vártatok? Gondolom nem, mert nem voltak sokan amikor mi eljöttünk sem.

Bodzika, örülök, hogy nincs lázad! Pihizz sokat drágaság, feküdd ki az a nyavalyás betegséget!

Szederke, üdv. újra itt!

Hanyika, akkor megint turbó leszel, ha indul megint a táncika. Bár Te mindig turbó vagy! :lol: :lol:

Bea
beus77

Andika, kb. következő karácsonyig találunk még. Mármint tűlevelet.

Navia, jó Neked, hogy ilyen jól tudsz angolul. J.H. könyveit én is imádom.

Szederke én sem kaptam mailt.

Katócocska várunk hétfőn.

Bodzika hjvlak este!

bea
öreganyu

Jaj, annyira rossz anyának érzem magam néha. Türelmetlen vagyok, fáradt vagyok, kiborítanak. Sírok.

bea
öreganyu

Beus ne parázz!

Nekem az első inszemnél tűnt, úgy - mint kiderült csak a szurik jótékony hatására -, hogy a jobb oldalon nem átjárható a petevezeték.
De miután a petevezeték nem látható UH-n, csak röntgennel és kontrasztfolyadékkal. Ezért amit azon a tájon lát Apánk számára is csak valószínűsíthető, a sok éves tapasztalata szerint mondja ezeket.

Feleslegesen úgy sem kell menni laparoszkópiára. Nálam is eltűnt a jelenség a következő UH-ra és hála azóta sincs ilyesmi.

Apán mindenre reagál, amit lát és érez az adott pillanatban. Ne ijedj meg.

És amúgy is a lombik sikerül ez nem kérdés.

Öreganyu: Te jó Anya vagy. A fáradtság az anyáknak is kijár. És a sírás is. Nők vagyunk.
:) :wink:
andi67

Beusom! Fincsikém! Epertesóm! Andikám! Tatusom! Zsembikém! SzépM! ZelM! Naviám! Anyusom! Hanyim! Katócom! Plümim! Yamikám! Ágicám! Angyallány! Csekácska!
Olyan nagyon jólesnek a kedves soraitok, gondoskodásotok, szurkolásotok, megnyugtatásotok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Igyekszem meggyógyulni! :-)
Nektek is teljes gyógyulást, illetve egészségmegőrzést kívánok!!!!!!!!!!!!:-)
Úgy látom, tényleg jól alakul ez a 2008-as év, sokan már akcióztok is!!!!!!!!!!!!!!!!:D Iszonyatosan drukkolok és imádkozom Értetek!!!!!!
Tudnék adni, akinek szüksége lenne rá: 2x75E + 1x25E Puregon (szeptemberről) és 25E Gonal (mostanról). 2009. 10. hóig jó. Azt mondják, az ilyen légmentesen záródó típusú injekció a szavatosságig tökéletes. Apánknál rá lehetne kérdezni.
Láttátok a Szurikátákat??? :lol:
Szurika! Neked is cupppp!

Szép estét Csajocskáim!!!

Kép
bodza2005

Anyus!
Ez természetes, hogy néha így érzel!!!
DE EZ NEM IGAZ!!!!!!!!!!!! :-)
Cuki, aranyos Mami vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Küldök Neked valamit mailben!!

Kép
bodza2005

Amit küldök, azt az én SzépM-től kaptam, aki egy édescsillag!!:D

Kép
bodza2005

Puszi neked is Bodzikám!
Jobban vagy már :?: Kép
szurikáta56

Kép

esti bekukk:

Bodzikám édes tesócskám cupp-cupp! Nagy-nagy ölelés!
Szurikáta neked is puszka!

Látom mindenki fázik és begubózódott. Olyan, de rohadt hideg van, hogy megáll az emberben minden odakinn. Brrrrrrrr.
Bekeményített az idei tél!
Plümikém holnapra már Pingvinek is lesznek az utcán, ha így megy tovább! Te legalább boldog leszel ettől.

Yamikám hogy vagytok???? prüszkölés, hányás? Remélem mind eltűnt. Megy egy tornádos film.... az is bejön???

Holnap csak estefelé tudok jönni, mert összcsaládi újéves találkozót tartunk.

Na elcsattogok Tv-t nézni! Szép estét mindenkinek és jó hétvégét!
andi67

Sziasztok!

Andi! Szerintem húsvétig nyugodtan számíthatsz kósza tűlevelek felbukkanására. Ha mégsem, akkor meg kellemeset csalódsz!
Sztori: régesrégi szilveszter, egy karton óvszert fújtunk fel, és több kilóméter szerpetinre akasztgattuk. A gumikba először pár marék konfetti is került. Aztán mindenki édes kis szarvacskás-rugós-csörgős olyan kis méhecskés fejpántban jött. Megbeszélés nélkül. Néhány lépés után elakadtunk és a dekorációt térdmagasságig rántottuk. Az óvszereket pedig cigivel égettük ki. Ehez képest a tűlevél semmi. A húsvéti nagytakarítás és lakásátrendezésem során még került elő ez-az......

Bodzikám! Tényleg semmi gond, ha nyugton maradsz, kúrálod magad. Ti vagytok a legfontosabbak. Először gyógyulj meg. Aztán számítógépezz! Kérdeznék azért kettőt: Finch írta, hogy beszéltetek, és mondtad, másképp álltál a dologhoz a mostani lombik során. Hogyan, mit csináltál másképp, hogy tudtál lazítani??????? A másik az imádkozom értetek. Ezt szó szerint kell érteni? Ha tényleg teszed, csodállak érte. Ha hiszed is. Szép... És köszönöm, köszönjük.

Tök száraz, cserepes a szám. Kentem rá mindent. Nem hatott. Mondták a mézet is, csak azt lenyalhatjuk.. Most csak nyalom a szám, nyalom, nyalom. Azt hiszem a méz sem fog hatni. De finom!

Na és akkor mesélek. Természetesen Egér.... Ha valakitől hallok ilyen dolgokat, lehet el sem hiszem. Az úgy volt, hogy reggel elmentünk drágámmal dolgozni a kis boltba. Én boltoskodtam, ő valamit a vízvezetéken szerelt. Jó kis nap volt. Jöttek is vásárlók, meg mindenkivel beszélgettünk, vigyorogtunk, szóval jó volt a hangulat. Délben hazafelé megbeszéltük, hogy főzünk egy kávét, melegítünk kaját, aztán du jöhet egy kis lusti. Kapuban Egér kidugta a kerítésen fejét amikor a hangunkat meghallotta. Vigyázzba állt bennem hirtelen még a sz@r is. Csurom vér volt a nyaka. Ő pedig nagy boldogan ugrált, mintha nem is az ő vére lenne. na ez volt a következő gondolat. Vajon mit beleztek ki? vagy kit?? Kicsi könyörgés után megállt, akkor láttuk, hogy a füle el van szakadva. Bőr, porc, minden. Terasz két csurom vér, hó is piros, mintha disznóölés lett volna. Egér még mindig ugrált, teljesen vidáman. Na mondom, most elverem, mint szikvizes a paripáját, legalább tudja, mi fájt jobban. Gyors telefon állatorvosunknak, akihez már bérletet válthatunk, hogy van egy szakadt fülünk, Öcsi a másik kutyánk harapta el, ránézne-e, vagy csapjam most agyon a dögöt, és nincs több gond... Nevetett, mondta, indulhatunk. Mindezt szombat du fél egykor. A kávém meg le se főtt.... Odaértünk, két szuri után kutyi édesen aluszkált, és doktornéni gyönyörű matyóhímzéssel összevarrta a fülét. Kb 3 centis a bibi. Altatás közben az izmok ellazulnak. Két öltés között a műtőasztalba kapaszkodtunk, mert édes kis egerem nagy nyugisan szellentgetett. Már nekem volt ciki. kapott gallért is, aztán irány haza. Útközben eldöntöttem, hogy itthon Öcsit minden érzéstelenítés nélkül ki fogom mogyorózni. Bár nem csak ő a hibás, mert mindig Egér kezdi. Ő csak védekezik. Egér lassan felébredt. Meg van a gallértól zavarodva. Nekimegy mindennek. De tutti, hogy ebből sem fog tanulni.... ( természetesen egyik kutya sem kapott ki)

GYEREKET AKAROK!!!! Legalább kettőt! Vagy hármat! ők nem esznek cipőt, és nem rágják szét egymás fülét! ( ugye?)

Smaccc!
zel

Hahó csajok, nem jöttem ma, mert megint főzöcskéztem, mert vendégek voltak, holnap szintén ez a program.

Szederke - jó h itt vagy! ma is voltam a pluszban, gondoltam rád. összefuthatnánk vmikor egy kávéra vagy egyéb forró lélekmelengetőre.

Csajok - mi lesz a mozis programmal? nem megyünk? mennnnnnnyünk má!

Bodza - nem hívtalak, puregon-ügyben akartam telcsizni, de majd csörgök holnap szigorúan 12 után! (a vasárnap mégiscsak vasárnap - legalábbis ez nálunk egy nagyon jól bevezetett szokás, csak ajánlani tudom mindenkinek) Nagyon jó, h elküldted Fiatalanyunak a mélt!

Fiatalanyu - bár a tapasztalat még sajna nem tud szólni belőlem, de ez tök normális, hogy néhanapján az ember rossznak érzi magát, de ez kimondottan jó, mert ha tökéletesnek hinnéd magad, nem tudnál javítani az esetleges hibákon. szóval ilyen a jó anya.
szépem

Zel - Neogranormonnal kend be a szád! én azt szokatm, de csak éjszakára, mert szép fehér, s babapopsi szagú... :lol: :lol: régen, tán még ma is sokan kenik vele a bébit. :lol:
szépem

Zel - nagyon bírom a kutyás sztorikat, annyira látom magam előtt!! mennyi, de mennyi örömet tudnak okozni még a bajaikkal együtt is!! A mi drágánkat már csak úgy hívja a doki, hogy Ja, igen, a pálcás kutyus.. merthogy két évvel ezelőtt nyáron úgy benyelt egy pálcás fagyit mindenestől, mert nem bírt magával, hogy öröm volt nézni. persze aki adta neki, az se volt százas, minek kínálja pálcástól, no de mindegy volt már akkor.. irány a doki, akitől hánytatós seggbeszuri után szépen indultunk volna haza, hogy majd elrendeződik itthon a dolog, mire mondja, hogy tapodtat se sehova, s már jött is belőle sugárba. ennek persze örültem, de micsoda szer lehetett, 3 perc hatással...
Egérnek jobbulást a hímzéséhez!
szépem

Minden kedves Drk-nak jóéjt! lelépek pihizni!
szépem

Zel!

De igen,esznek cipőt, meg még egy csomó minden nem ehetőt (az enyém most a testápolót flakonból, pláne ha hülye anyja odaadja neki hogy maradjon nyugton mert különben a pelenkázás kezd hasonlítani egy kötöttfogású birkózásra))és szét is rágják egymás fülét,, vagy esetleg kitépik egymás haját. Mármint ha min. ketten vannak.

bea
öreganyu

Köszike a mélt Bodza és Szépem. NAggggyyyyon rám fér most.

bea
öreganyu

Beusom!
Minden rendben lesz, ne félj!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Katócocs!
Veled is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Hajrá szurizó Kiscsajok!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

ZelAG!
Mailben válaszolok!!!:D:D

Hanyikám!
Eltűntél? :oops:

Fincsike!
Cupppppppppppppppppp:-):-):-)

SzépM!
OK!!!!!!!!!!:-):-)

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: