A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jó reggelt :)

Bálintnak boldog szülinapot!

Azt el is felejtettem mesélni, hogy a háziorvos diagnosztizálta a köldöksérvet, de sajna nem csak egyszerű köldöksérv, hanem felette az izom is szét van csúszva, így mindenképp műtét lesz, de sajnos nem csak az egyszerűbbik fajta (helyi érzéstelenítéssel csak visszanyomják azt a köldökbigyót és valami köldökkaput összevarnak), hanem ott, ahol szétjött az izom, oda valami hálót kell tenni :( De, a műtét után kímélni kell a hasat, és mivel ez most még egy jó darabig kivitelezhetetlen, ezért a műtétet sincs értelme megcsinálni :(

Votiv! Hallottam már én is erről a "szónak teremtő ereje van", de szerencsére én nem hiszek benne :)

És akkor itt a kép a mi bénácska hóemberünkről:
itt még építés közben

Kép

a kész mű:

Kép

na és még 2 szánkózós, kölcsön szánkóval:

Kép
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv! Miért nem keresel egy jó takarítónőt, akivel nem kell kompromisszumot kötnöd? Mi most a negyediket fogyasztjuk, de ő úgy néz ki bevált. Az első az a takica volt, akit te ajánlottál, de ő csak 2x volt nálunk, mert nekünk nagyon enm jött be. A második lány meg nagyon felületesen takarított, a fürdőszoba takarítás nála csak annyiból állt, hogy éppen felmosta a követ :shock: Úgyhogy olyan kellemetlen volt, de meg kellett neki mondanom, hogy inkább menjen bébiszitternek, mert a gyerekekhez ténylg nagyon értett, imádták egymást Grétiékkel. De moddjuk csak 22 éves volt, anyukájával lakott, szóval értehtő, hogy nem tudta még mit, hogy kell csinálni. (azóta egy dán családnál bébiszitter, 150 ezer körül visz haza havonta).

Ezután a babaszobán adtam fel egy hirdetést, és sokan jelentkeztek. Így lett egy harmadik lány, aki szuperül takarított, de aztán sajnos már nem tudott jönni, és most van a negyedik, ugyancsak a babaszobán keresztül, és nagyon kedves, gyors és ügyes. 9-re jön, és 2-ig úgy kitakarítja a 3 szintet, hogy csillog-villog minden és még vasal is.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, ez nagyon jó hóember, irtó dizájnos, nekem bejön!!!! :D el is mentem a képet, világklasszis :wink:
köldöksérv :( bakker, ez durván hangzik! remélem azért nem ennyire gáz :? plasztikai sebésznek kell megcsinálnia? és aztán olyan hasad lesz, mint Rubint Rékának? :wink:

Zuz, fél óra eltérés bőven elég :)

beleszerettem egy takarítórobotba, nexttájm tuti beruházok! tegnap volt itt a takinő, és ma reggel már 10 perc után sötétszürke volt Józsi hasa, ahogy csúszkált a padlón :?

votiv 8)
votiv

egyébként a gyerekek ebben is rúlnak, mármint a saját nyelvtanuk használatában.

Igitől és Btől a kedvencem (örök)
Anya, mosd ki a kámat! és ezt Fibi Bálintja is mondta. De tök logikus. Ha azt mondtom, kimosom a kádat, akkor logikus, h ő meg azt mondja majd nekem ,h menjünk a kámba!

És Neet,
agytornában TELJESEN igazad van!!!!

Curse,
abban egyáltalán nem értek egyet, h bárki bekerülhet a tévébe, a médiákba.
:lol:
mert nem.
én vagyok az élő példa. Pedig buta is vagyok, meg exhibicionista is, és mégsem kellek senkinek... 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi, jó lenne :)
sajnos én már a 10. takarítónőt fogyasztom, és nem azért, mert én vagyok olyan nehéz eset :? elég hajmeresztő sztorijaink voltak, az egyik pl. ráhúzta a tiszta huzatot a koszos ágyneműre! mire rájöttem, hogy hová tűnt a szennyes ágynemű, amit ki akartam mosni... :roll:
volt olyan is, akit bár ismerős ajánlott, eltüntettet apróságokat - így nem vártam meg inkább, míg vmi nagyobb dolognak is lába kél...
Attól is frászt kapok, ha idegenek csókolgatják a gyerekeimet, a Marikánál ez volt az egyetlen problémám, hogy nagyon családtag lett, és hát már picit féltékeny voltam :oops:, egyébként még azóta sem volt olyan alapos és gyors takarítónőm, mint ő!

Mostanában megpróbálom inkább megnevelni őket, mint kirúgni, mert itt Bián rohadt nehéz egyáltalán BÁRKIT is találni! :? ezért is kell nekem kompromisszumot kötni, pedig annyit idegelem magam miattuk így is, hogy én már rég inkább rendetlen lakásban laknék, mint takarítónőkkel vesződjek :? de apjuk miatt muszáj, az is folyton idegel :evil:

votiv 8)
votiv

Zuzi: nálunk is hasonlóan rosszak tudnak lenni az éjszakák - éjfélig óránként, utána egy picit jobb a kelésszám. Gondolod, hogy ez a fogzás lehet? Tüncinek még mindig csak 2 db. foga van. :shock: Ennyi idő alatt már kijöhetett volna az egész fogsora. :roll:

Kép
Kép
tinu

Lindi,
ha nem vagyok indiszkrét, mennyit kér egy ilyen profi takica, mint a tiéd? és milyen sűrűn jár? (nekünk igazából csak olyan kéne, hogy havi szinten vki nagyobb takarítást csinál, addig én is elvagyok úgy, ahogy a papok táncolnak (kisebb portörlés+poszítózás), de pl. már a szanitereket nem tudom rendesen kimosni (lassan sehogy, mert büdös a vegyszer), s férjem csinálja mostanában, de neki is van elég dolga). ez a csajszi máshoz is jár? akár priviben is jöhet a válasz, előre is köszi!

megyek vissza a tanulÁShoz
ancsipancsi

Tinu!
SAjnos vannak olyan gyerekek, akik ennyire megszenvedik, bár én sem akartam soha elhinni, hogy a fogzástól alszik ilyen rosszul. De aztán utólag mindig bebizonyosodott, hogy attól. B-nek az őrlő fogai 3 hónapig jöttek, kisebb megszakításokkal ennyi ideig szenvedett csak attól a 4 fogtól :cry: De, mint mindent, ezt is megoldja az idő :wink:
Cukornádevős kép tök jó :lol:

Lindi!
Tök király a hóemberetek! Mi már a "díszítésig" el sem jutottunk, annyira csalódottak voltunk, hogy nem tapad az a tetves hó :lol:
Gyermekek még mindig édesek :D
Te meg elmehetnél karriertanácsadónak :)

Zsanci!
kám, kád, kája, kánk, kátok kájuk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: és tényleg tök logikus :lol:
utolsó mondatodat inkább nem reagálnám le :roll:

Szrek, Votiv!
Akkor oké :wink:
zuzmo1

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BÁLINT!!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Hát ha most nem robbanok fel, akkor soha! Voltunk a postán Fülessel, és ameddig vártunk az 1000km-es sorban, leejtette Cicamááj-at a kezéből és mikor lehajolt érte felvenni, egy nő ráléppett a kezére :shock: :evil: :evil: És még azt is mondt, hogy látta hogy ott a gyerek, de azt hitte majd elugrik.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

a fejem is kb így nézett ki a magyarázkodás hallatán, mint ez a szmájli: :evil:
macskanyu

Macs,
ezt a barmot! :evil:

Zuzi,
ez a utsó mondat valszeg megint önsajnálósra sikerült, pedig nem akart az lenni. A lényeg, h sztem csak az kerülhet képernyőre, aki vmennyire oda termett, és túl sok olyan meg-nem-értett kommunikátorral beszéltem már, akik mások szapulásán kivül semmihez sem értettek, de sosem értették, ők miért nem lehetnek ott, ahova vágynak. Magam is ilyen voltam, de be kellett látnom, h ez sem az én világom, nem véletlenül nem vagyok ott, még akkor sem, ha esetleg szebben és érthetőbben, esetleg okosabban beszélek, mint a Majka, Valkó Eszter, Palotás Petra.
Viszont vmikor szivesen meglátogatnánk...ha már más úgysem hiv meg magához.... :wink: :wink: :wink: (elég önsajnálós???)

Lindi,
elfelejtettem irni,h nagyon nagyon szépek a gyerkőcök. Műtéthez meg majd mennek a drukkok, ha itt lesz az ideje.

egyébként megint szar napom van (mily' meglepő!) szóval ne is figyeljetek... :?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ja, és TI-s anyukák, nem jön vki hétfőn egészségesre??? :lol:
zsancikant

Vot! Már van egy nagyon profi sebész elérhetőségem, aki nem plasztikai sebész, de nagyon szépen kézimunkázik :wink: Bár nem tudom, hogy a mai hülye rendszerben hogy fog működni a dolog, mert tán Szolnokon lenne ingyé a dolog, de majd meglátjuk.
Rubint Réka has :lol: Álom-álom, de mondjuk mit ér egy Rubint Réka has egy Tóth Vera seggel?

Ancsi! A lány tarifája 800.-ft /óra, és hetente 1x jön. Ez a fürdőszobáknak meg a konyhának, na meg a polcoknak elég, emellett azért a fölszinten minden nap porszívózok (a konyhában van,hogy naponta többször is, főleg mióta Bajni is eszik), és a felmosóvödör is napi szinten használatban van.

Zsan! Hozzánk bármikor jöhettek :wink: Rosszkedvűen is :lol:
És természetesen bárki más is. :)

És tudom ám, hogy és-sel (vagy éssel?) nem kezdünk mondatot.

ÉS ha tudnátok, mennyit gondolkodtam azon a plakánon, hogy "Okosabb vagy mint egy 5-es?", hogy mi a fene lehet az az 5-es? (tv híján (így kell írni????) nem hallottam) Most komolyam, ez így logikus? Mikor általános iskolába jártunk, akkor még így kellett írni 5.-es. Aztán gimiben jött az újs zábály, hogy a pontot el kell hagyni, és így helyes: 5-ikes. Most meg ez az 5-es, ez nekem "ötes", de nem?

Macs! Füli keze :shock:

KépKép
KépKép
lindicita

Nem is mutattam még a karácsonyi kis kuktámat:
Kép

Meg azt, hogy a fijjam már így nyomul:
Kép

Aztán 1 kézzel lazán megfordítja és megy tovább (mi már csak Törperősnek hívjuk :)
Kép
lindicita

Zuz! Én csak azért raktam díszítést a hókupacra, hogy kihozzak belőle valami hóember formát :)
lindicita

Sziasztok!

Utólag is B.U.É.K. :lol:

Már 2 hete nem volt netünk,igaz energiám sem sok :(
Ilyen szörnyű karácsonyunk még nem volt soha :roll: Mindenki borzalmasan betaknyosodott,ráadásul akár hova mentünk a családban ott is :shock:
Mondjuk a csajok így is nagyon élvezték,csak a hó hiányzott.Na de most viszont annyira gyönyörű fehér minden,imádom!
Tegnap volt egy kis riadalom,mert folyamatosan görcsöltem és keményedtem,még a sokadik magnézium után is :? Ma már kicsit jobbnak tűnik/kopp-kopp/,de csak ülve v. fekve.

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket,jól esett nagyon :oops:
Én is puszilom az összes decemberi és januári ünnepeltet,biztos ami biztos :lol:

Most visszaolvasok...

petergabi

Ma egy órát, azaz kerek 60 percet álltam sorba azért, h 8250 ft-ot otthagyjak a bkv-nek. :( Azért nem anyáztam hangosan, mert a többi sorstárs is ugyanúgy fázott, mint én, és elsztorizgattunk a fentiekről, akik kitalálják ezeket a naccerű dolgokat. Pl hogy dec végén nem adnak bérletet (még nem voltak kinyomtatva, vagy mi?), most meg tömegek állnak... úgyhogy bkv idén is sucks and fucks.

Macs,
megcsináltam a tesztet, és bár eléggé nem odafigyelve, de ez sem mentség arra, h csak 70 %-os lett. :oops:

Már ittam egy nagy adag teát (Zsan! tejjel, ;) ) fürödtem eszméletlen forró vízben és ittam egy forró cappuccinót és még mindig fázom. Rohadjon meg a bkv.

Ancsim
vizsgához: ... tudod. :D

Pgabi,
vigyázz magatokra! + :)

Macska,
nőcit a postáról üdvözlöm. :twisted:

Cicákok rulez, no meg a t-re végződő, tárgyesetbe nem tevődött szavak. Meg a hova mész? Kenyér'. :lol: és ahol az m helyett n-t mondsz, az is tud édes lenni: pl: gonbóc. :lol:
neet
neet

ÉLJEN BÁLINT!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Hogy Macsot idézzem, "élek-virulok", de sajna readonly-üzemmódban vagyok, Dóci még itthon, most épp munkaidőm van, megpróbálom munkára kihasználni :roll: :wink: Majd hétfőn - remélhetőleg - kitör az óvoda, és akkor...

Betegeknek bulást és +++++++++++++++++++++

Votiv,
háztartási pechsorozat :( nem tudom, milyen a jó porszívó, nekünk electrolux van, de az neked nem játszik... Az én kisugárzásom szerencsére nagyon jól hat a gépekre, általában megjavulnak, mintsem hogy elromlanának. Csak rendszer nincs benne, különben k. sok pénzt keresnék holisztikus-misztikus háztartásigép-szerelőként. :D
Éjszaka nem semmi :shock: főleg a rádiógomb-csavargatás :mrgreen:

Curse,
pedig már azt hittem, lakik valaki pocakban :lol: :lol:

Helyesírás: Zsan, nagyon egyetértünk (majd megkérdezem K.-t arról az ominózus példáról), nálam is az érthetőségen van a hangsúly. Sajna (ezt sem helyes így leírni :wink: ) én elég trehány helyesíró vagyok (szégyellem is magam, de tényleg...), de valahogy abszolút nem tud lázba hozni, hogy mit kell kötőjellel, egybe, vagy külön írni (most az egyértelmű dolgoktól eltekintve). Azzal is gyakran sarokba lehet szorítani, hogy hol kell /ú/ vagy /í/, egyszerűen azért, mert bár ejtés szerinti írásnak van kikiáltva a magyar, az ilyen szavakat gyakran hagyomány szerint írjuk, nem úgy, ahogy ejtjük őket.
De valahol mindig oda lyukadok ki, hogy az írás számomra eszköz, és nem cél, és nem hagyom, hogy a hibák megbénítsanak, mert attól, hogy esetleg helyesebben írok, nem leszek sem jobb, sem műveltebb ember (utóbbival sokan vitatkoznának, de fenntartom :D ).
No meg mivégre teremté az Úr a helyesírás-ellenőrzőt? :mrgreen:

Idegen szavak használata: hát igen, nekem is borsódzik a hátam, ha a "visszatért szűkebb pátriárkájába" kifejezést hallom... bár nem, inkább fetrengek a röhögéstől, de ez már az igen piszkos fantáziámnak köszönhető :mrgreen:
Médiák nagyon zavart, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy attól, hogy én tudom a szó eredetét, és tudom, hogy ez alapból többes szám, még a lakosság 90%-ának halvány fingja nincs róla, ezért bőven elterjedhet így a nyelvben, és néhány évtized múlva már senki nem fog fennakadni rajta... de hogy ezt elfogadjam, hosszú folyamat volt, és még dolgozni kell rajta, hogy ne rezzenjek össze, ha hallom :wink:
Szerintem egyébként az idegen eredetű szavak használatának is megvan a maga kontextusa, pl. számomra a fórum nem az, de nem is hinnétek, milyen szavakat használunk itthon :wink: :mrgreen:

Megyek is vissza dolgozni, mert ha lebukok, akkor olyan verbális abúzusnak leszek kitéve, hogy a fülem kettéáll tőle :lol:

v
kisün

Nít,
rohadjék az bkv meg, de nagyon! :evil: És nehogy már :oops: -nak/nek érezd magad a 70% miatt, engem pl. jó 5%-kal leköröztél (mondjuk én nem vagyok egy helyesírási fenomén). Ettől szerencsére nem függ semmi (képesség-intelligencia-műveltség) :lol:
kisün

Találtam ezt a linket, nagyon jó szórakozás megnézni, hogy mi a százalékos szórása egyes szavak írási változatainak: http://hejes.szerver.org/index.php
kisün

Kedvenc példám: vajaskenyér helyes, de zsíroskenyér NEM, azt "zsíros kenyér"-nek kell írni... merthogy állítólag az első már önálló fogalom, a másik nem... nekem pl. a zsíros kenyér mindig is fogalom volt :wink: :lol: sőt, továbbmegyek, az igazi fogalom a zsíroskenyérhagymával :mrgreen:
kisün

Gabi: KITARTÁS!! Már csak pár hét! Botond, tessék kibírni odabenn, leszel eleget idekinn, ne paráztasd anyádat feleslegesen!! ++++

Macs: baromarcú nő, neked meg a lábára kellett volna lépned, hogy "ja bocs, azt hittem megy már?" :twisted:

Ancsi: drukk hegyek holnapra!!!! +++++++

BÁLINT BOLDOG HARMADIK SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Lindi: köldökműtét: JÁJ! nem irigyellek érte....
és kinek van T.V. segge???? MErt ugye nem magadra gondoltál??? :roll:
Gyerkő képek továbbra is jóóók!

Apjuk ma elment az UPC-be ügyet intézni a gyerekkel. Kamilla egy órát tolerált aztán nem bírta tovább a sorbanállást. És mivel senki sem ajánlotta fel a segítségét, igy Apjuk bepöccent és hazajött dolgavégezetlenül :x Mondjuk a helyébe azért bepróbálkoztam volna, hogy valaki engedjen már előre...de neki meg elszállt az agya :?
Aki nem tudja kire hagyni a gyerekét az hogy intéz ügyet egyébként????? Döbbenet, hogy mennyire nincs az emberekben segítőkészség és simán elnéznek egymás mellett, ill akár még rá is lépnek ld Füli :x :shock: :roll:

Rylie
rylie

Macs féle helyesírási teszt: hm én meg voltam győződve, hogy nem vagyok rossz ebben a témában...(bár amióta itthon vagyok hülyülök, de) szal a teszt kapcsán koppantam, mert hót béna eredmény jött ki :oops: :oops:

És én imádtam a tollbamondást :oops: de gáz mi :) és persze csak azért ment nekem ez a dolog, ellenben a külalakom mindig is 3-as volt! És nekünk kötelező volt töltőtollal írni, mert hogy attól ír szépen a szerencsétlen nebuló..hááát én maszatoltam és folyt állandóan és és

R
rylie

Én még pár hónapja kitöltöttem a tesztet, nekem 81 % lett. Most nem mertem, hátha nem lesz annyi. :lol: Mondjuk szerintem ez is gáz, dehát nem törekszem tökéletességre. :) És amúgy meg nem vagyok gyakorlatban, hiszen nem tanítok helyesírást.

Kép
Kép
tinu

Én is imádtam a helyesírást, tollbamondást, annak idején a nyelvtan mentett meg a magyar érettségin - mert verset elemezni nem tudtam(nem dijazzák az önálló gondolatokat, ugyi), így lett egy hármasom a ny 5 és az i 1 átlagából :lol:
És annak enllenére, hgoy össze.vissza gépelek, eddig jónak itéltem a helyesirásomat, héát nekem is 70 % lett, ez gáz. Igaz, Verának nagyon iaza van, baromságokat tévesztetem - mármint szabályuk baromság.

Muszály nekem is nagyon fály :lol: A médiák viszont nem annyira, mert akkor a többi rendhagyó latin többesszámot is helyesen kéne alkalmaznunk (-us :arrow: -i etc.)

Kedvenceim: földművelődésügyi miszter, rozsoma és Hofitól: a cucilizmusban a csizma nem biztos, hogy csiz holnap is

békávé tényleg nagyon gáz, ez az egész cirkusz felháboritó! még délután 5-kor is órás sorokat láttam
indianyo

Neet,
a bkv: #&@!!! Kép

Vera,
már megint találkozott az ízlésünk és a véleményünk, "pecsenyezsíroskenyérsoksoksoklilahagymával" egy ííígazi, finom fogalom... :mrgreen: mégogy a vajas...bahh.... Kép

Rájli,
a nő csak azért úszta meg, hogy feladjam rá a kabátját, mert láthatólag túl vót a 70-en... persze ettől még nem köll hülyének lenni... szerin-tem... :roll:
macskanyu

Tinu,
és mér' lenne gáz a 81%??? :shock: :?

Macs,
kézrálépős nőt nem verted meg? :evil: Bár igaza van, Fülest kellene megfenyítened, hogy nem ugrott félre :evil:

v
kisün

Rájli,
még neked: szegény Fülest hurcibálom mindenhová magammal, ahová muszáj menni és viszek egy rakker dolgot, amivel vélhetőleg ideig-óráig le lehet kötni... múltkor a földhivatalban néztek rám rosszallóan, hogy" hová mész te kis nyulacská"-t éneklünk a köökkel, de magukra vessenek... énekelhettem volna azt is, hogy "Beat on the brat, Beat on the brat, Beat on the brat with a baseball bat", mert Füles ezt is szereti,valamint szokásos együtt-nótánk, na gondolom akkor hogy néztek vóna... :mrgreen:
macskanyu

Ó Macs,
igen, soksoklilahagymával :mrgreen: :mrgreen: de az igazi és titkos kedvenc a frissen kisült pecsenye után a serpenyőből a zsírt még melegen felitatni finom frissss ropogós kenyérrel, rá kis só, soksoklilahagyma, aztán nyamm :wink:
kisün

Vera,
nagyon szerettem volna megverni és hidd el, nem az tartott vissza, hogy "jajjmitszólnakmajd-hogydagadtöregnőketverek", meg hogy "gyengébbetnemverünk", hanem fontosabbnak látszott a zokogó Fülest megvígasztalni....
macskanyu

Macs,
sehogy, nem tudnak ezek annyira angolul :wink: Viszont ha az "elől obszcén, hátul cserkész" c. nótát dúgolgattátok volna, na akkor biztos lett volna belőle erkölcs-rendészet :lol:

v
kisün

Vera,

ez egy igazi, szép hosszú fogalom!!!!!!!!! :mrgreen: ezért szeretem a magyar nyelvet. Az igazi magyarok sokat használják az ilyen gyönyörű, festői, érzékletes és finom fogalmakat, mint "lilahagyma, meg " könyékigzsíroskenyér" :mrgreen:
macskanyu

Macs,
teljesen igazad van, én is ugyanezt tettem volna... csak ökölbe szorul ilyenkor az ember talpa :(
kisün

Macs,
szép nyelv a magyar :mrgreen:
kisün

Vera,
Rózsaszín Pitbullt is dúdolgattunk régebben, de aztán kapituláltam, mert én alapjában figyelmes is tudok lenni másokra... :mrgreen:
ide NEM írom be, de ha érdekel, keresd meg a fenti együttes "ne szívjál füvet" c. számát, illetve a szövegét.. :mrgreen:
macskanyu

Macs,
RP régi nagy kedvenc :mrgreen: Gobbi Hilda c. számuk megvan? :lol:
kisün

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket az ünnepelt nevében is!

Mellékelten felrakok a nőről egy képet, hátha vkit érdekel, hogy mekkorát nőtt.
Kép :wink:

Bálintnak sok boldogot![/img]
zanza

Vera,
az nincs, de a Béla bá' sorozat, na az is kedves a szívemnek :mrgreen:
macskanyu

Zanza,
SZIA!!!!! :lol: :lol: Mekkorát nőtt Réka, eszméletlen! Hogy vagytok, mi van veletek?
kisün

lletve módosítok, megnéztem és mp3-ban megvan :mrgreen:
macskanyu

Macs,
na azt pl. én nem ismerem, de gondolom, ugyanolyan kifinomult és magasröptű szellemiségben fogant, mint a többi eposz :mrgreen: Van neked cd-n? Mert én eddig csak kazettán láttam őket :(
kisün

Hi Zanza!!

Lezajlott a hercehurca? Bekőtöztetek?
Csajod vááááá! mekkkora és gyönyörű :D
macskanyu

Áh Macs,
te vagy az én emberem. Majd leemilezzük, de szerintem bővítjük a nemzetközi csereegyezményünket :wink: :lol:
kisün

Na én el, gyermekek lassan végeznek a fürdéssel, mindenkinek nagyon szép estét és jó hétvégét!!!

v
kisün

Verám,
neked bármit :mrgreen: írjak neked sok cd-t, vagy mp3-mat? amelyiket kéred :)

van: "kés, villa, anál" és "rémek a putyin gyárban",, meg az, amina a "Béla bá' és a csillagfejű birkák" van rajt', csak annak az albumnak nem tudom a címét..
macskanyu

Boldog szülinapot Bálintnak!!!!!!!
Kép
denizsa

Zanza :) Hű, mekkora már Réka!!! :o Isten éltesse még1x! Hogy vagytok??

Szrek :) Ábelnek bulást +++

Macs :) Kézre lépő nőci :shock: :shock: :evil: :evil:

Lindi :) De jó képek megint!! :D :D olyan édesek a gyerkőcök és a hóembi is rulez! :D Köldöksérv viszont nagyon :( :(

Neet :) Egyórás sorbanállás - bkv :evil: :evil:

Ancsi :) Holnapra egy kalappal!!!

Tinu :) Király ez a nádrágós kép! :lol:
denizsa

Zsan :) Forgó Meme éljen-éljen!! :D :D

Vera :) Jó melót!! zsíroskenyérhagymával :mrgreen: :lol:

Curse :) Adél nem semmi csaj, hogy ilyen jól titkolja a fognövesztést!! (kicsit irigy-mirigy vagyok..) Almalé :lol:

Rylie :) Vérvételes karodnak bulást +++! Lefejelés :( kobakodnak is bulást! Apa meg röhögött B. beszólásán, mostanában jókat szórakozunk, van min :wink: :lol:

Ríd :) De jó étvágya van Boridnak!! :D :D Bencus meg egyre jobban odavan a kölesgolyóért 8)

Fibi :) Fogzás - sok cici összefüggés tényleg játszhat, Bencus is csak a cicire nyugszik meg... :?

Zuzi :) Forralt bor rulez, majd "énekkel" kísérem a szánkózást :mrgreen: :lol: Pannusnak sok +++ a fogakhoz!!

Votiv :) Éjszakákhoz kitartást +++

Fogzás nálunk is dúl erősen, úgyhogy csatlakozom az éjjel legalább 5-6-szor szoptató csapathoz :roll: még 1-2 év és vége :mrgreen: :lol:
És hogy honnan akarok fogyni? Háát nekem van egy olyan hőnáhított vágyam, hogy megérjem, hogy egyszer újra 5-tel kezdődjön a súlyom :oops: vagy ez túlzás? :roll:
denizsa

Fibi :) Szülinapozás hogy sikerült? Milyen volt a torta? Mit kapott Bálint? mesélj!!!
denizsa

Újra itt (nyugi, nem viszem túlzásba), tényleg csak címszavakba mesélek. :wink:
Okt. 5-6-án lezajlott a bútorköltöztetés, anyám az új lakásába betudott költözni, én sajnos nem a sajátomba.... megjegyzem, azóta se. Barátnőm befogadott minket, de egy hónapi ott tartozkodás után inkább tovább költöztünk, hogy ne menjen tönkre egy 16 éves barátság, na hogy is nevezzem az emberszabásút ?.... mert már nem a pasim, de még barát, szóval régi haveromhoz. :wink: Azóta itt vagyunk - alig két megállóra a topic névadójához :wink: - és várjuk, hogy 1. villanyszerelő végre felvonuljon és megcsinálja, amit egy kokler villanyszerelő lehagyott pl. konnektorok és kapcsolok, 2. ELMŰ szept.(!) óta visszakapcsolja az áramot a lakásba + egyéb apró javítások.
Réka cserfes bölcsis, imád oda járni, kicsit túlságosan is jó gyerek ott... bezzeg itthon! :lol:

Hirtelen ennyi, no nem is zavarok tovább! Bárki, bármit szeretne emil-címemen megtalál
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: