Sziasztok Lányocskák!
Bodzikám, nagyon örülök a szívhangocskának!!
Utólag bevallom, nagyon izgultam, hogy minden rendben legyen 2-án. Bodzi édes, kúráld magad!!!!
Viszont sajnálattal hallom, hogy többen is betegeskedtek.

Mindenkinek jobbulást, gyors gyógyulást kívánok! Ja, és mennek a gyógypuszik is!!!

(Miért nincs puszikálós ikon????)
Beber, Póci, Szikra, nagyon cukik a babáitok! Hihetetlen pofikat tudnak vágni ezek a gyerkőcök, itt vihogtunk a párommal.
Kata, sajnálom a babádat.

Nagy virtuális ölelést küldök Neked. Nagyon fel vagyok háborodva azon, ami Veled történt, tiszta ideg lettem, mire elolvastam.
Nagyon erős csajszi vagy, minden elismerésem a Tiéd, és kívánom Neked, hogy mihamarabb magadhoz ölelhesd a kicsiké(i)det.
Újdonsült Kismamiknak nagy pusszantás!
Már 1722 van a táblán!
Yamikám, hogy állsz vizsgaügyileg? Ahogy olvastam, nem nagyon volt kedved tanulni, amit maximálisan meg tudok érteni.
De Te egy f...a csaj vagy, biztos minden sikerülni fog.
Andikám, Neked is üdv!

Én is voltam az Arénában (persze nem, mint gladiátor

), és megvallom, nekem tetszett, hogy nem volt tömeg. Pedig 22-én voltunk. És persze találtam pár üzletet, ahol vagyonokat tudtam volna költeni.
Ja, és az ottani Marks&Spencer-ben végre kaptam olyan kabátot, amire már két éve vadászom. Szóval nekem tetszett.
Zelecske, küldöm Neked a plusz kilóimat, oda teszed őket, ahová csak akarod.
Egyébként meg szétröhögtem magam újfent azokon, amiket és ahogyan írtál. A könnyem folyt.
Jaaj Szépem, hát nem lett olyan jó eredmény, mint amit szerettünk volna. A bal oldalom megmaradt az endometriózis, a jobbomon kicsit összement, de nem tűnt el.
A deka hatott, mert nem jött meg, és most csak 5,4 mm volt a nyh.
De sajnos csak ennyire tellett tőle.
Viszont valamit félre érthettem novemberben, mert most azt mondta Apánk, hogy a következő szuri után, ami jan. 15-én esedékes, teljes vérkép és hormon, és kezdjük a kezelést. Vagy most értettem félre valamit? Én azt hittem, hogy lemegy a három hónap deka, megjön és aztán lombik. De kiderült, hogy a kezelés alatt is kell a deka. Csajok, volt már valakinek ilyen? Segítsééééég!!
És basszus én Karácsony előtt kaptam szteroidot, igaz, hogy azt a lombik alatt is szoktam kapni. És ittam, mint a gödény az ünnepek alatt.
Fiatalanyu, mi lesz most velem? Szerinted/szerintetek nem lesz baj?
Pusszantás Mindenkinek!