2003.07.27 21:47
2003.07.28 10:29
Muszáj lesz telefonálnom valamelyik önkormányzathoz.
Vízipókot Miksának fogják hívni, ez a legvalószínűbb, mert már háromszor látszott fiúnak
Ha véletlenül mégis kislány (annak is örülnénk), akkor Léna Jázmin.
Ha én csinálnám, nem félteném magamat, de ha az ember indulna el, hááát...
2003.07.28 13:13
2003.07.29 10:37
, meg vérnyomás, meg persze, hogy jól vagyok-e, kikérdezett. Ja, és nem vagyok Hepatitis-es - bár ezt sejtettem
Tegnap pedig 1 órába tartott, hogy megtaláltam a jelenlegi kivonatot. Ugyanis tapétázáskor olyan jól eltettem, hogy nem találtam
Persze, mert végső elkeseredésemben kihúztam teljesen a fiókokat, és beesett mögé. De akkor már minden lehetséges helyet átnéztem.
De most büszkén újságolja, hogy ő átúszta megint
2003.07.29 18:04
Hadik vendéglő, ha valakit érdekel, a kempingnél, közel a Dunához.
Bár te hízhatsz, akkor sincs semmi gáz.
Meg kell lőnöm néhány hálóinget is, mert azok, amik vannak rövidek és nem nyithatóak, inkább pólószerűek. Meg néhány selyempizsi, de hát azokkal sem sokra megyek. Úgy gondoltam, hogy jól kinézünk a kínai piacra, merthogy én nem fogok 5 ezerért darabját venni, az hétszentség (rendes boltban annyiért láttam gombosat), és még csak nem is voltak szépek. Ti hány hálóinggel húztátok ki a kórházat? És milyen köntöst vittetek be? Nekem abból is rövid van, az ember natúrszínűét pedig nem nagyon akarnám oda befogni, hátha baja esik... Pedig nagyon szeretem, sokszor lenyúlom tőle
2003.07.29 19:10
2003.07.29 19:46
Most mindenesetre nem fogyózok, csak jó sok gyümölcsöt eszem, különösen őszibarackot, az a gyengém
Nem hiszem, hogy a kínain olyan drágák lennének. 2003.07.29 20:22
2003.07.29 20:55
Anyu hozta folyamatosan őket, de inkább hazaküldtem a kedvencet mosásra
Ha mégis, akkor reggel
Mert képzeljétek a mit tudom én milyen szervezet azt találta ki, hogy mindenhol azzal kell. Úgyhogy hiába reménykedtem a zsömiben
Ráadásul két nap kell csináltatni, mert egyik nap megnézik a vércukrot, ha az jó, akkor lehet a terhelésest, ha magas, akkor nem csinálnak...
Na és persze agyon mozogta magát
Úgy örült nekem, mint akit ezer éve látott, és mondta is, hogy már aggódott, hogy nem megyek, mert nagyon kivi, hogy mi lesz a neme babónak (mert ugye a múltkor köldizsinór belógott), úgyhogy holnap menjek uh-ra és meglessük
Annyira jól esett
Aztán persze próbált lányunkkal kommunikálni, de állt mint a kuka...Pedig még felajánlotta Hami Neki, hogy válasszon, fiút, vagy lányt szeretne tesónak, mert azt mondja holnap nekünk
Egy kg-t sikerült beszedni

2003.07.29 21:10
Legalábbis ezt állítjátok, de azért én a biztonság kedvéért azt hiszem nem kettővel indulok neki
Mellesleg az én anyukám 153 centi és 50 kiló, én meg 169 centi és nem árulom el, hogy hány kiló, de sokkal, sokkal több
Köntösügyben ez a megoldás kilőve.. 2003.07.30 08:32
))) Es ha minden igaz, megtudjuk, hogy elokerul-e a kuki vagy sem
De nekem igazabol mar teljesen mindegy.
Meg szervezem a Korzikat is ezerrel.
)2003.07.30 21:24
Valahogy úgy emlékeztem, hogy augusztusban szülsz. De a lényeg, hogy GRATULÁLOK!
Amig csinálta Hami az uh-t, majd lerúgta a készüléket, annyira kapálózott...Hihetetlen!
2003.07.31 08:17
De baratnos szulessztori azert nem lesz.
Egesz het vegen ficergett Bab, de ott nagyon jo kislany volt. Mert most mar 80% hogy kislany
Szepen mutatta magat, de az ultrahang kep nemvolt tul jo megsem, de nagyon nem latszik meg mindig semmi a laba kozott
Egesz vegig nyitogatta a szajat, doki bacsi mondta, hogy nagyszaju lesz mint az anyja.
2003.07.31 08:37
)
)) Most már én is kíváncsi leszek, hogy Marci tényleg Marci lesz-e
Majd aug 18-án van a következő UH. Addig meg 11-én a cukros víz
Már előre iszonykodom tőle, mert én nem szeretem a nagyon édes dolgokat
De a magas az stimmel
Reggel megint bekeményedett, de azt betudtam annak, hogy igencsak vécére kellett menni. Most már jobb.. és Mocorgó sem mocorgott este, így ez is idegesített. Most már adott egy-két életjelet magáról, úgyhogy remélem, hogy semmi gond nincs!
2003.07.31 09:03
, mert ma írok utoljára, aztán holnap megyünk 10 napra a telekre.
Szóval, az a plusz sajna visszajött, ami lement szülés után. Mármint nem most jött vissza, hanem, amikor Regi abbahagyta a szopizást.
OFF: Ja, és köszi a tegnapi képeket Dorkáról, tiszta Öcsi
2003.07.31 10:48
Dorka nagyon Ramóna, mi? Még a Simon Ági is megjegyezte, hogy mennyire hasonlít a két gyerek.. Andi meg mondta, hogy persze, mert indigót használtak
2003.07.31 11:14
Jó, nem vagyok kövér, az tény, de akkor is Regi előtt 50-ről indultam, most meg 60-ról
És mondanom se kell, hogy leszakad a derekam már most, pedig délután még lesz egy nagy bevásárlás is...Remélem, nem szülök meg
2003.07.31 13:58
Hegynek fel hegynek le
Doki bacsi azt mondta, azert ne gyalog menjek odaig, mert meg azt is kinezi belolem
Nem tudom mibol, hacsak abbol nem eleg combos vagyok
Igazi tenyeres-talpas.
2003.07.31 15:52
), ma pedig a párom dolgozott eddig a gépen. A bútort végül még nem vettük meg, de van belőle raktáron az Ikeában, úgyhogy megnyugodtam. Jövő héten pedig nekiugrunk most már a nagy bevásárlásoknak, nemcsak bútor, hanem ruha meg mindenféle
Ja igen, bevásároltam hálóingből, darabja ezres a kínain. 2003.07.31 16:39
Mi meg szinte mind innen, de neha varom mar. UUUGy szeretnek mar babazni
Es foleg hogy kislanyom. Senki nem tudja, mit fogok vele kezdeni, inkabb fiusak vagyunk ( tura, szamitogep stb.. ) En lanyok mellett voltam babacsosz, de paromon jot szorakozok magamban, ha elkepzelem egy kislannyal
Most jool fel is hivtam el is mondtam neki ezt
O is meglepodott, hogy tenyleg ebbe meg bele sem gondolt
De aztan mondta, hogy semmi gond, gyorsan raszoktatja a focira.
De ezt meg meg kell nagyon szervezni es meg dolgozni is ugyhogy megint leleptem. 2003.07.31 19:55
).
Akkor végeredményben még ráértek a vásárlással egy-két hetet. Főleg, ami a kiságyat illeti.
És persze jó pihenést kicsiny családodnak!
Ez nálam így működik
Ez most nagyon jól jön!
2003.08.01 08:49
Szóval gratula, legyetek nagyon boldogok, és képeket majd tessék feltenni!
Egyébként szerintem nem túlzó a lista, nem ragadtattam el magam egyáltalán. Ahogyan ismerem ő lesz aki, aki azt fogja mondani, hogy vegyük meg mind a kettőt, ha valami között majd nem tudunk dönteni
(Na jó, ez csak kisebb holmiknál fordulhat elő).
Egy párna mégsem helyettesíti
2003.08.01 08:57
Nem látható egyelőre a képernyőn, hanem telefonos játékon nyert - a Milliomosban. De jelentkezett játékosnak is, egyszer már volt, csak nem sikerült gyorsnak lennie és helyesen válaszolnia akkor
2003.08.04 09:15
Mi a hétvégén is aktívak voltunk, megvettük a hiányzó ruhácskákat a Kengurunál. Kiderült, hogy nem is olyan kevés, amit a bátyám kislányától kapunk, úgyhogy nem kellett nagyon sokat venni
Mondjuk alig használtak, mert a sógornőm a csiricsáré dolgokat kedveli (kis csipkegallér, meg ilyen nyalánkságok), ezért egy halom sportos, színes, csíkos cuccocskát alig adott rá annak idején Annára
Jó részét anyukám és én vettük, úgyhogy végülis visszakaptam
Illetve otthagyta a tesómnál ezeket a ruhákat, merthogy már nem a sógornőm... Asszem nehezen tudnám titkolni, hogy nem voltunk túl jóban.
Egyetlen gondom volt a vásárlásnál, hogy bár első ránézésre nagyon sok holmijuk van, ha közelebbről jól megnézem, még a rövid ujjú és ujjatlan holmikkal van tele az üzlet. Azt mondják szeptemberben jön az őszi kollekció. Hát én addig nem is tudok és nem is akartam várni, az már szerintem kockázatos lenne. Mindegy, azért találtunk klassz ruhácskákat, és úgy örülök nekik
Ha meglesz jövő héten a pelenkázó komód, akkor mosunk is és a helyükre kerülnek
2003.08.06 08:22
Azért ez nagy megkönnyebbülés, ha nem muszáj, nem szerettem volna, ha gondolkodás nélkül császár a vége. Így most visszaállt az esély a normál szülésre, és ez klassz
Doki bácsi most szabin van egy hétig, a párom pedig nagyon kapacitál egy 3D-re, úgyhogy lehet, hogy elmegyünk megint
Ha nem oda, akkor egy másik orvoshoz kellene mennünk a kórházba uh-ra csütörtökön. Még megbeszéljük, a 3D csak látványosabb
2003.08.08 13:14
(( Először is, apukám kórházba került a hét elején, hozzá járok minden nap. Sikeresen belelépett egy fémdarabba, és elfertőződött neki
( Tegnapelőtt megműtötték vele...
2003.08.08 14:29
2003.08.08 18:03
Én nem nyaralok, csak úgy vagyok, de hát magamban nem akartam beszélgetni
Jó, mondjuk én is lapzártáztam egy kicsit...
).
Az újpesti szülőotthonban dolgozik, a Nyár utcában van a magánrendelője, hetente kétszer rendel, ott is van uh. Ha gondolod, kérdezz róla nyugodtan. Krisztocs most nyaral, de ő még többet tud róla mondani, ő már a második babáját fogja szülni nála. 2003.08.11 08:27
Addig még beütött egy kis munka is, most nagyon nem hiányzott, de nem akarom elveszíteni ezt a néhány lapot. Csütörtökön pedig mi is utazunk Szatmárcsekére, egy hétre. Kicsit messze van, de szép a Tisza, és klassz az a régi parasztház, ahová a barátaink meghívtak minket. (Minden évben kibérelik 3 hétre) Viszek egy halom könyvet, meg persze pecázunk, főzünk. Fürödni biztosan nem fogok...mióta babát várunk, én sem strandon, sem élővizes strandon nem voltam. Nem hiányzik most egy fertőzés, és hát amilyen szerencsés vagyok ilyen szempontból, inkább nem kísértem a sorsot... 2003.08.11 10:47
2003.08.11 11:24
2003.08.11 14:02
2003.08.11 14:13
2003.08.11 14:40
2003.08.11 15:16
Mikorra vagy pontosan kiírva? Én december 10-re, de szerintem előbb túl leszünk rajta
Főleg, hogy doki bácsinak 9-én van a szülinapja. Amúgy én is csaj ajánlani tudom őt, és ugyanazokat tudom leírni róla, mint Szirom. Hihetetlenül jó fej, kedves, türelmes, felkészült, és árad belőle a nyugalom! Úgyhogy én semmi pénzért nem váltanám le!
Úgyhogy ennek megfelelően, csak térdig voltam bent mindig, bár nagy volt a kísértés a pancsira. Ezt leszámítva, szupi volt a nyaralás, csak gyorsan eltelt
Képek itt: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=754
2003.08.11 15:42
2003.08.11 20:16
Még egyelőre úgy néz ki, hogy szerdáig biztosan bérelt helye van ott. A drága belelépett egy fémlapocskába, nem vette észre, későn ment orvoshoz.. stb, stb. Lényeg - jól elfertőződött, fel kellett nyitni. Most azt kezelik...

Ezt gyógyítani nem lehet, ugyanúgy mint az embereknél, csak kontrollálni és szintentartani. Tudom, mert ugyanebben "szenvedek" én is... családban marad
A szülésig irasd ki magad orvossal, akkor a tb összegét kapod, ne a szülési szabadságot használd fel - mint Manó is mondta! 

MÉg nem néztem meg a képeket, majd ha beírtam, megteszem. Egyébként minden nap integetek neked, mikor a házatoknál elmegyek