Sziasztok Mammikák!
Motiot! Köszi nagyon az infókat a hozzátápiról, remek dolgokat írtál!
és Neked is köszi
Timi, meg
Tündi! Jó, hogy Ti már ilyen tapasztaltak vagytok. A jégkockás fagyasztás tök jó ötlet
Timi! ezekszerint szabad a bébiételeket lefagyózni?
Heni!
Tündi! Noel jobb szemének alsó szemhéja egy kicsit befordult, annyira, hogy eltüntek a szempillái, egy kicsit megijedtem, de mára jobb a helyzet. Valószínű csak belekapott a szemébe. Este még felhívtam a Nővéremet (3 gyerekes Anyuka+gyerekápoló végzettsége is van) megnyugtatott, hogy nincs nagy baj, nem egy rendellenességről van szó, amit csak műtéttel lehet korrigálni.
Sense! én is ki vagyok akadva a külsőm miatt, a hasam még mindig nagy+a popóm is, de én a szopi miatt nem merek fogyózni

, probálok középutat tartani, pl a csokit már nem falom táblaszám
Emese! Micsoda méretek

!!! Azt pedig kihagytad, hogy milyen ügyesen TV-zik Zsófka
Tali Nálatok: szupi-szupi alig várom, de addigra tényleg kúszni-mászni fognak a csemeték, jó nagy rumlit fogunk csapni
Jógaközpont: szerintem meg tudnám beszélni Nórival, főleg ha oktatni is fogok ott, mert egyenlőre nincs meló...
Szerintem nyugodtan emeld az adagot, vagy kezd el pürésebben adni, Noel már fél almákat kap pépesítve
Aztaaa
Timi! Szépszál Legényke Viktorka! Tejpépet vacsira adsz neki?
[b]Tündi[/b]!A szájpadlásos sztori szerintem butaság, egyébként melyik az a Baba aki másfél óráig bírja a szopit? Azért nagy meló az.
Kiskolbi! Máté egyszerűen tündéri, és milyen jók a kommentek
Most, hogy végiggondoltam mi is hasonló cipőben járunk kaja ügyileg, ugyanis a hajnali szopi után (amit ügye nem tudok, hogy mennyi, csak azt, hogy szétdurrannak a cicik, és Noel utána beájul) a 3 óra elteltével alig eszik Noel, van, hogy 50-60ml, na és innentől csúszik minden, a következő evés az almás lenne, de néha olyan éhes, hogy muszáj szopival kezdeni, na és akkor nálunk is kezd egy kajálás 1órás lenni....ááááá na mindegy, majd alakul ez, lehet megpróbálom húzni reggel az időt.
Heni! Nagyon vagány kispasi a borostyános nyakláncával
ja és 2 kép:
Tegnapi havas séta:
meg egy tegnapi kengurus:
Nagy nyügi volt, aztán végső próbálkozás lett a kenguru, hát nagyon tetszett így neki, csak ámult-bámult, bemutattam neki az egész lakást

még a tengerimalacunknak is sikongott
pusszantás