Erika köszönjük az infót!
Nagyon örülünk neki!!!
Dóri,
Igen, igen találkozhatnánk.
Leírom priviben a számom.
Ok?
De mi is benne vagyunk egy sétában!!!!
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25
nekünk és Barbiéknak ilyen van az tuti, a babyoutletben vettük akcióban, hú már nem is tudom, talán 40. ezer volt.
De nagyon jó árban volt.
És ennek nagyon jók a tesztjei! Mi is sokat megnéztünk, és sok tesztet, és nagyon bejött.
Zsófi, Dóri, Lányok!
Jövő héten egy séta? Margit sziget? 2-3?
Dóri, Veronikusz, Steffi, Gyuzsó, Zsófi, Gabi, Borsa, Vica, Barbi
Nagyon aranyosak vagytok!!! Az éjszaka nagyon jól telt, egyszer ugyan felébredt, de szerintem csak rossz álom volt!aztán vissza is aludt. És reggel 9-ig aludt, pedig csak fél 9-ig szokott, ma délelőtt is aludt egy jót, nagyon tetszik neki az új szoba. Remélem ez így is marad, délelőtt mondjuk sírt, de hát itt is sírt, mert hát más dolga is lenne!
Most sütifalózik, és Sáribabázik ezért tudok írni.
Amúgy annyira édes, ha megette este a tápiót indulunk aludni, és tudja hogy az jön. Nem is mondok semmit és integet Apukájának!
Na most tettem le, mert közben már elfáradt, na hát most ordítás van! Kiváncsi vagyok lesz e ebből alvás! Hát nem nagyon, már azóta voltam ott, most nem akar. pedig 3* szokott.
Gyuzsó,
Nagyon jók a képek!!!!
Steffi,
Boldog hófordulót Martinnak!!!
Jövő hét szerdán mész dokihoz?
Mért kérdezted, hogy megyünk e Kemire?
Gabi,
Hogy van Enci?
Nagyon szép lett a szoba
Pont tegnap gondoltam rá, hogy még nem is láttunk képet!!!
Paklincs,
Hát nem lehet semmi ez a korszak, de szerintem mindenhol eljön. Elmlékszem a Növérem kisebbik fia, már 16 éves , de mikor kicsi volt, akkor úgy eltüntette a Növérem pénztárcáját egy péntek délutánra hogy nem tudtunk hétvégére bevásárolni, hát nagyon kemény volt!
Még mindig nagyon édes a szánkóbajnokod!!
Akkor jó ha nem a brokkoli volt, de attól lehet, mi most szokjuk a borsót!
Cukipofa,
Mi az Árpád híd budai hídfőjénél lakunk. A Millenáris azért nincs olyan közel
Mi is várunk ám Titeket ha erre jártok!
Olyan ügyes vagy, hogy ennyi tejci van!!! Szuper!!!
Krisza ,
és már nincs fent?
Az nem jó!!!
A Kútvölgyiben fogtok szülni!!! Az tuti!!! Én is ott fogok, és az nem most lesz!!
Borsa,
Nagyon szépek vagytok!
Hogy tetszett a hó?
Veronikusz,
Unatkozni??? Az mi is???
Annyi mindent tudnék csinálni.
Na megnézem, mert nem csillapodik a kiabálás, keresztben volt, de már nem lát, olyan álmos. Most kaptunk megint egy két rugdalózott, a 4 hónappal idősebb Unokahugicánktól, és hát alul már ki van gombolva, kicsi! Ezt nem lehet elhinni! 86
Beértük, de hát pedig Ő sem kicsi!!!
na megyek
mert lassan csinálnom kell valamit.
puszi
szép estét,
mi ma vagyunk 8 éve együtt! így voltunk együtt ebédelni, de most meg dolgozik Apa.
na most már tényleg nem tartok fel senkit.