A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Vajszínű garnitúrára az ikresen olvastam tippet: hajlakk (bár ezt csak golyóstollra írták..)

Pocakok szépek :D

Genesisbe mi februárban fogunk menni, de még nem tuti...terheléses cukorra meg jövő hétre kell időpontot kérnem :shock:

Kép
babyteve2

Most hívott a párom h most próbálják elintézni mert valahogy Veszprémbe küldődött a papír és a cégnél meg nincs nyoma tehát lehet hogy kapok fizut de lehet pár nap csúszással.De akkor minek holnap reggel faxolni?Úgyis tetűlassúak és figyelmetlenek.Na mindegy de akkor is nem engem kell elsőnek felhívni ha ott van a se...ükbe a felelős.Ráadásul egy olyan csajhoz került aki szintén a bérszámon dolgozik.Ezek nem kommunikálnak egymással? :x
Vendég

Sziasztok!
Megvolt nekem is az első munkanapom. Tényleg lányok, Ti kifogjátok venni az éves szabit, vagy hagyjátok "görgetni" és táppénzre mentek, és ha majd visszamentek akkor használjátok fel??

Nicci, Zsuzsófi nagyon jók a babakocsik!Megtudnátok mondani, melyik honlapról tudom bővebben megnézni?(visszalapoztam jó pár oldallal előre, de nem igazán találtam azt, ahol a babakocsi volt a téma, pedig emlékszem, hogy elég részletekbe menően, képekkel fent voltak)

Előbb rendeltem egy light pizzát, maga volt a szörnyűség...
(teljes kiörlésű liszt és borzalmas feltét)

Timi

Kép
tim27

Épp most néztem egy másik topicban a kismamik listáját mit visznek be.Hát nem semmi.Vlaki azt mindta h azt ajánlották neki a kórházban h vajúdáshoz lestrapált hálóinget vigyen be.De nem tudom én mit viszek mert vennem kell még olyat amibe akkor is bele fogok férni,mert már hízom ki a többit.De ha most veszek az még annyira nem lesz lestrapált.Nem szeretném azért néhány használat után kidobni.Tudom h ez korai csak körbenéztem mire számítsak.De jó lenne itt tartani :wink:
Vendég

A "kinek van ideje non-stop szemmel tartani" -val egyetértek. Az, aki azt mondja, hogy soha semmi galibát vagy rosszaságot nem követett el a gyereke, vagy hazudik, vagy olyan szinten spártai a nevelés otthon.....
Minden gyerek elkövet valamit amitől a szülők ideggörcsöt kapnak. Csak egyénenként változó, ki milyet és milyen mértékben.
Nálunk pl. Atist abszolút nem tudom kordában tartani és sosem tudtam, 24 órás gyerek lenne, ez az, amire sem ideje,sem energiája nincs az embernek. Apja rontotta el, én meg már hiába beszélek neki, totálisan nevelhetetlen a gyerek. Barnus pedig pont az ellentéte.... Tehát gyerektől is függ, kit mennyire lehet fogni, van, akit hiába is próbálunk, nem fog menni, legalábbis nem olyan mértékben, ahogy mi szeretnénk.... van a gyereknek egy természete, amit soha nem fogunk kinevelni belőle, legfeljebb egy boldogtalan, életúnt felnőtt lesz belőle, ha kicsit sem engedünk. Atissal rengeteget szenvedek, de tudom, ha úgy fognám, ahogy kéne, lenne egy idegbajos kölköm, mert néha muszály, hogy az ő akarata is érvényesüljön, különben dührohamot kap, és akkor kiméljen meg a jóisten minket. Azt mondják, nagyon és túlontúl türelmes vagyok vele. De vele nem lehet másképp szót érteni.... ha üvöltök vagy megütöm, kiröhög... megszokta az apjától... rajtam már csak nevet ha azt mondom, kap egy maflást, ha nem fejezi be... és nem érdekli... szomorú... A kicsinek elég felemelni a hangomat, már húzza magát összefelé és csinálja, amit mondok. Pedig Barnust soha nem ütöttem még meg, most először 23-án, kapott egyet, de ez volt az első az 5 év alatt. Ő nevelhető.

Az pedig, hogy azért csinálhatja a gyerek a rosszaságot, mert addig sem minket nyaggat, hát nem tudom.... :roll: akkor az a szülő magasról tesz a gyerekére. Oda kell rájuk figyelni, és akkor látjuk, mi érdekli őket. És lehet tenni, hogy lekössük a gyereket legalább egy kicsit.... de akkoris meg fogja találni a módját, ha valamit ki akar próbálni, akár legyen az szó falfirkálásról, egy fél perc az egész, tegyük fel, mig elmegyünk wc-re... vagy elmosogatunk, akármi.... olyan szülő nincs, aki a nap 24 órájában a gyerekét lesi, mit csinál! Ahogy Szöszi irta, lehetetlenség!!!!
Vendég

Sziasztok!

Pumpóka, az akciós 9000 ftos vizsgálat december 31-ig volt csak. Erre rájött a CD ára, ha kiírták rá a képeket, így 10500 volt. Amúgy asszem 12, de nem vagyok benne biztos. Szerintem kérhetsz emilben is időpontot, biztos nem véletlenül van fent a cím a honpaljukon.
Aranyosak a babakocsik, tényleg jól néz ki a 22ezres. De gondolom megnézitek élőben is, nem?

Szösszenet, szerintem is kiküszöbölhető az ülőgarnitúra-firkálás. Nevelés kérdése. Bár az én kisfiam még csak most kezdi a dackorszakot, de imád rajzolni…mégsem fordult meg a fejében ilyesmi. Van neki asztalkája, meg szinezője, meg lapok, az kielégíti az igényeit. :D Pedig egy darabig ott volt az asztalka a fal mellett, ahova simán firkálhatott volna, de nem tette.

Gitka, nekem is tanulnom kéne, de nagyon nem akaródzik… :S

Kamilla, nagyon szép a pocid :wink: Csini vagy!

Nicci, ez a zöld kocsi is állatjól néz ki. Én imádom az ilyen vidám, élénk színeket.

Hú, az ez előtti oldalt csak visszapörgetni volt időm, de már elfelejtettem miket is akartam írni. :oops: :lol:

No, így is sok lesz belőlem, még pocifotót hozok, aztán lépek.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Atis kisfiad olyan gyermek lehet, mint az én drága Hugicám, aki már ugyan 20 éves .. de már kicsinek is olyan makacs és akaratos volt, hogy őrület ...
Pedig Anyukám bölcsőde-vezető .. ért a kicsikhez, türelmes, és ő is csak akkor vert a seggünkre, ha nagyon megérdemeltük .. míg nálam ez használt, Hugomnál semmit ..
Az évek alatt megtanultuk őt kezelni, és még most is bonyolult eset, nagyon nehéz vele .. de mi már elfogadtuk őt így - így szeretjük :)

Biztos vagyok én is benne, hogy az alap mentalitás, a gyermek saját személyisége meghatározó .. és minden gyereket máshogy, más módszerekkel kell kezelni, nevelni :)
Kíváncsi vagyok a mi Drágánkra, mert én elég nehéz eset vagyok, párom viszont a nyugalom szobra :D Viszont gyereknek őrült rossz volt állítólag :lol: :lol: Én meg gyereknek voltam jó :roll: :D

Kép
szösszenet

Kép

Kép

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ő pedig Dominó, szilveszter estéjén :lol:

Kép

Kép

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Gitka!

Én a János-szülésfelkészitőjén olvastam, hogy ott meg azt ajánlják, hogy viseljünk a vajúdás és szülés alatt kórházi hálóinget, mert akkor tuti, hogy nem lesz a sajátunk ellátva egy-két alig kimosható folttal.
Én sajátban szültem mindkétszer, de hipózhattam utána... kisebb vérfoltok és társai... végülis kijön a bébi, ránkteszik, akaratlanul is olyan lesz a hálóing. Most inkább kérek kórházit, igazuk van, azt nem nekünk kell kimosni, szülés alatt nem divatbemutatót tartunk a dokinak és a kórházi személyzetnek, és a párunk sem kell, hogy akkor kivánjon meg minket a csini rucink miatt :)
Egyéni, ki miben szeretne szülni, de nem árt mérlegelni egy drága és esetlegesen új hálóing későbbi megbánását, hogy hát mégsem kellett volna....
Szülés után pedig ha lemosdat a szülésznő, akkor fel lehet venni a sajátot, utána már csak arra kell figyelni, hogy a betétünk ne áztassa át a későbbiekben, igy nem baj, ha több hálóinget viszünk magunkkal....
Vendég

Csöppke - Gyönyörűség a kisfiad :)
És Dominó óta tetszik nekünk a Dominik név is :) Pedig előtte nem is gondolkoztunk benne .. de most vetekszik a Marcellal .. (ha esetleg mégis fiúcska lenne :lol:)
Persze Alíznak örülünk a legjobban :lol: :lol: 8)

Kép
szösszenet

Nah, Dr. House után visszanézek még :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Ja, még azt hozzá akartam tenni, hogy nem baj, ha foglalkoztatnak ezek a dolgok, mert aztán pikk-pakk és szülsz :) aztán kapkodod a fejed, hogy most akkor mit kéne csinálni?? :) Sosem túl korai ezeken gondolkodni.... én egy hónap múlva összeirom, mit viszek majd a kórházba. Semmit nem akarok az utsó pillanatra hagyni.....
Vendég

Teljesen egyetertek pumpokaval, baromi sok mulik a gyerek szemelyisegen. Nalunk sem konnyu a helyzet, pedig nincs elkenyeztetve es kovetkezetesek vagyunk mindenben. De en sem akarok egy idegbeteg, eletunt felnottet nevelni belole ido elott.
Viszont mindenki szerint megerdemlunk egy kedves, aranyos kislanyt Kisbo utan.
Egyebkent ki nem cserelnem semmi penzert, de valoban baromi nehez. Es nalunk sem hasznal sok minden. Iszonyu eros egyeniseg

Kép
rozsomak

Igen, lassan téma lehet, a mit pakoljunk a kórházi táskába .. mit vigyünk magunkkal :)
Jöhet lista .. mert én még nem gondolkoztam ezen, de kelleni fog .. és hát .. közeledik a tavasz :D

Kép
szösszenet

[quote="pumpóka"]G írta:pumpókaitka!

Én a János-szülésfelkészitőjén olvastam, hogy ott meg azt ajánlják, hogy viseljünk a vajúdás és szülés alatt kórházi hálóinget, mert akkor tuti, hogy nem lesz a sajátunk ellátva egy-két alig kimosható folttal.
Én sajátban szültem mindkétszer, de hipózhattam utána... kisebb vérfoltok és társai... végülis kijön a bébi, ránkteszik, akaratlanul is olyan lesz a hálóing. Most inkább kérek kórházit, igazuk van, azt nem nekünk kell kimosni, szülés alatt nem divatbemutatót tartunk a dokinak és a kórházi személyzetnek, és a párunk sem kell, hogy akkor kivánjon meg minket a csini rucink miatt :)
Egyéni, ki miben szeretne szülni, de nem árt mérlegelni egy drága és esetlegesen új hálóing későbbi megbánását, hogy hát mégsem kellett volna....
Szülés után pedig ha lemosdat a szülésznő, akkor fel lehet venni a sajátot, utána már csak arra kell figyelni, hogy a betétünk ne áztassa át a későbbiekben, igy nem baj, ha több hálóinget viszünk magunkkal....

Nálunk nem is lehet sajátban vajúdni-szülni, kórházi szépséges zöld köpenyt adnak. :lol:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Nem azért írtam amit írtam csak azt akartam mondani h sok függ a szülőtől.Csak egy példa:karácsony előtt arra mentem haza apuhoz h disznót vágnak.Apu hentes a sógóromé volt a disznó-tehát jött az unokatesója családostul.
1.történet:a tesóm megkért kavargassam a hagymát mert neki el kell mennie,jó utálom nem számítottam rá -megcsináltam ez egy dolog.Bejött az unokatesó felesége(megjegyzem először jártak nálunk)és simán elnézte hogy kínkódok ugyanis fájogatott a hasam.Mondom neki nem is tudtam róla,utálom a disznóvágást meg a zsírszagot ráadásul nincs ott váltásruhám.Hát a reakció?Néha ránézett a hagymára és annyit mondott sötétebbre kell.Meghogy ők minden héten csinálják mert piacoznak a hússal.De segíteni jöttek és át nem vette volna tőlem,pedig én nem ezért mentem haza.
2történet:bejön a férje h el kell mosni a hurkatöltőt mert azt ők viszik haza de rászólt az asszonyra h csinálja ő v.segítsen.Mit csinált a csaj?Tovább üldögélt és lazán írányította h hogy mosogassak.Jó kis segítség.Újra mondom én csak véletlenül kerültem bele ráadásul vásárolni akartunk menni csak azért segítettem mert a tesóm megkért,de ez a nő nekem senkim se volt.Az meg a másik h az övék a töltő segíteni jöttek mért én csináljam?
3történet:Ugyanennek a párnak van 1 kislánya aki összevissza nyavajgott meg rohangált szeintetek ki figyelt rá?Senki.Mivel járkált mindenki jó nagy kosz volt a lakásban egyszer csak azt látom a kiscsaj kihozza apu szivacspárnáját amin alszik!lerakta a földre és azon fetrengett.A szülei meg csak nézték mert ha elvették tőle hisztizett.Aztán valahogy már nem emlékszem el lett tőle véve.
Na most azért mondom mert először voltak nálunk ráadásul idegenek és szerintetek így kell viselkedni?Akárhol még otthon is?Hát nem hiszem.Mondtam a tesómnak h milyen elkényeztettett a kiscsaj de az anyja se semmi,mire mondja h a gyerek apja mindent megenged neki csak ne hisztizzen.
A másik a szomszédunk aki azt se figyeli mit visz a gyerek tízóraira.A másik gyereke 3 év körüli de nem lehet vele kommunikálni.Se beszélni se semmit nem tud ráadásul mintha nem is hallaná amit mondanak neki.Biztos marha sokat foglalkoznak vele.Már mondtam anyósnak szerintem autista mire azt válaszolta h állítólag valaki azt mondta a gyerekre nincs baja.Hát elhiszem h szereti valaki a gyereket de ne legyünk ilyenek h ennyire látszik a baj és nem visszük további vizsgálatra.Ez olyan mintha valaki nem veszi észre h a gyerek foga kilóg a szájából.Persze h szereti meg minden azért kéne kezeltetni nem?Nem azt mondani rá h különleges.
Na bocsi a hosszúságért ez nem mindenkire jellemző csak az én környezetemben ilyen szülők vannak.
Vendég

Na jó ha adnak az okés.De amit oda viszek az nemlesz olyan régi h mindegy neki.Tényleg ma többször eszembe villant h már csak 4 hónap.A nagyrészén már túl vagyunk.Nemsoká anyukák leszünk igazán.Ti gondoltatok már rá?
Vendég

Gitka keress egy olyan hálóinget, amit már hordtál és úgy gondolod, hogy nem esnél kétségbe, ha foltos lenne vagy vegyél egy olcsóbbat... arra az esetre, ha nem adnának, vagy nemtom.... énis viszek egyet, de én tutira tudom, hogy adnak :) kórháza válogatja, látom, Csöppke irta, hogy náluk nem is lehet, csak kórháziban.... nekem meg Atisnál közölték, hogy öltözzek át, ugye hoztam hálóinget, amiben szülök? Barnusnál meg megkérdezték, hogy kérek-e vagy sajátban szeretnék... mondjuk, Barnusnál mindent megkérdeztek, hogy akarom-e :)

Szöszi, én nem akartam felvetni a bébicuccok között a témát, hogy akár a kórházi pakkról is lehetne irni, mert az előbb kell, mint a babaruci :) de ha felvetetted akkor irok majd.... szerintem holnap... most nemsoká itthon van Zoli, most hivtam :) végre időben :)
Mert többek közt oda is kell venni egy-két dolgot, és még arra is kell, legyen idő. Van, aki úgy gondolja, ráér még az, én lassan beszerzem ami kell, meg ugye sosem lehet tudni alapon is.... bár erről inkább szót sem, nem vagyok babonás :)

No, holnap majd irok! Jó éjt!

Ági
Vendég

Nálunk meg nem adnak kórházit, vinni kell és kész, mint minden mást is, de azért szerintem nem olyan vészes...annyira nem mészárszék a hangulat nem kell rögtön kidobni. Én vettem egy olcsó gagyit amit azóta is tudok hazsnálni alig lett véres.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na jó.De azért jó h ilyesmi is eszünkbe jut,holnap megyek védőnőhöz majd megkérdezgetem.
Csöppke asszem egyforma a pocink csak én nem tudtam még jó képet csinálni. :D :D
Én azt mondom nem bánom ha korábban jön de csak annyira h életben maradjon.Előbb ne!
Nem tudom mikor lesz a köv uh-de ha ott se látjuk mi lesz lehet összekapirgálom a 4D árát.Nem akartunk de ott már bitos látszana.Annyira kíváncsi vagyok már.
Vendég

Januárban akartam menni kiságyat meg babakocsit nézni de amíg nincs fizu nem megyünk.Bár lehet h még így is tolódni fog.De muszáj mert már nem bírok magammal. :D
Vendég

Nos egy-két kép:

Kép

Nagy lábon élünk
Kép

Apa gyakorol
Kép Kép Kép

éjfélkor
Kép

Újévi virslievés
Kép Kép

Első hó
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

-Áron mit mond a boci?
-Bamba

Kép

Új év reggelén
Kép

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó reggelt!

malacka, nagyon jók a képek, szépek vagytok :)
Boldog hófordulót Áronnak :wink:

Én nemsokára indulok Uhra, remélem nem kell órákat várni majd :?

Szép napot mindenkinek! :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

4D genesis: mi dec. 21-én 10 500Ft-ot fizettük képekkel együtt, azt mondták ez az akció december 31-ig tart, de a visszatérőknek marad ez az ár az új évben is! Tehát aki szól, hogy már járt itt, annak 10 500Ft továbbra is! Képek nélkül 9000!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Jó reggelt lányok!

Mamacka,
Nagyon jók a képek, főleg, ahol mind a hárman rajta vagytok. És a virslis meg az alvós is nagyon édes.

Csöppke,
Minden jót az UH-hoz. Milyen helyes Dominó is!

Én ma megyek a cukoreredményemért, védőnőhöz és dokihoz is, úgyhogy mozgalmas napom lesz. :D

Nálunk kórházi hálóing van (legalábbis 4 éve az volt, azért majd rákérdezek).
Ja, és tőlem egyik szülésnél sem kértek házassági anyakönyvit, de tesómtól se, aki tavaly szült. Sőt én Danival még a személyimet is otthon hagytam. Szegény férjem mehetett haza érte.

Szép napot mindenkinek!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Sziasztok Lányok!

Először is Boldog Új Esztendőt kívánunk Mindenkinek!

A Karácsony és a Szilveszter is nagyon jól telt. Szilveszterkor bálban voltunk, és még a tánc sem esett nehzemre.
Dec. 28-án voltunk Győrben ultrahangon. A vizsgálattal minden ok volt, viszont a kis rosszcsontunk szinte semmit sem mutatott az arcából. Olyan pózban fekszik, hogy a két keze és még a két lába is az arca előtt van! És az egyik lábfejét végig fogta a kezével! De a lényeg, hogy minden rendben van! Képzeljétek úgy néz ki, hogy kislány! A szonográfus szerint biztosan, mert a punci az persze végig nagytotálban látszott! :lol:
Itt a vizsgálat DVD-vel fotó nélkül 11 ezer vagy 11500 volt, 9000 maga a vizsgálat ha videót kérsz.

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi!

Mi Hétfőn este megyünk. Már alig várom! Olyan régen láttam már! Remélem megmutatja az arcocskáját. Eddig mind a két gyerkőc eltakarta.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Mi szerdán este megyünk/mennénk.......
Lehet, hogy visszamondom. Holnapig eldöntjük.....
Anyagiak miatt.....sajnos.... :cry:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="tim27"]T írta:tim27ényleg lányok, Ti kifogjátok venni az éves szabit, vagy hagyjátok "görgetni" és táppénzre mentek, és ha majd visszamentek akkor használjátok fel??

Sziasztok

Timi én úgy tudom nem lehet már a szabit átvinni következő évre, évekre meg pláne nem, ha különösen indokolt esetben mégis maradna, azt is ki kell venni talán márciusig.

Kép Kép
szõlõ

Ollem,

El is felejtettem aztán írni, hogy Szőnybe a császármetszéseknél az apa nem mehet be a műtőbe.

KépKép
kisfruzsi

Csöppke, én Dominóba már régóta szerelmes vagyok :D Annyira szép kisfiú a kis göndör hajával hogy kééész, Uramnak is mindig mutogatom a blogot :lol: (A sárga szemüveg nagyon komooooly :lol: :lol: )

Drukk az UH-hoz

Kép Kép
szõlõ

Kisfruzsi!

Sajna már tudom, hogy nem lehet bent az apuka... :cry:
Most már azért szeretném tudni, hogy mégis hogyan szülhetek....
most hívtam a védőnőt, 14.-én kell mennem tanácsadásra + dokihoz is. Rákérdezek, hogy van-e orthopedia.
Azért nem árt tudni, hogy lelkiekben meg egyébként mire készüljek, nem???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hát persze, ha előre látható oka van a császármetszésnek, akkor mindenképpen jó ha időben tudod.

KépKép
kisfruzsi

De terhesgondozásra Tatabányára jársz?

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi!

Terhesgondozásra Kisbérre járok, ahol lakom.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szőlő!!!

Betöltöttük a 23. hetet!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary,
Voltál már a bankban?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

[quote="ollem"]S írta:ollemzőlő!!!

Betöltöttük a 23. hetet!!! :wink:

Na pont most akartam mondani :wink: Gratulálok!

Kép Kép
szõlõ

Gratulálok Lányok! :D :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Tényleg! Bocsi

KépKép
kisfruzsi

Szőlő!!!
Neked is gratula! Olyan gyorsan mennek a hetek..... :shock:

Felsoa!

A bank Budapesten van, ügyintézőnk megy be ma. Este remélem, hogy hív, hogy mi van, de ha nem akkor én hívom...
Egyébként nagyon utálom ezt a bankot, mert a csajt, aki ezzel "foglalkozik"- nem véletlenül írtam idézőjelbe...nem lehet elérni telefonon, és sehogy sem. Szóval a kapcsolatteremtésnek egy módja van, ha valaki személyesen bemegy....hát Pest tőlünk több mint 100 km, úgyhogy én nem megyek be 5 perces beszélgetésért. A telefont meg nem veszik fel, mert ők nem érnek rá ilyenekre, ők megmondták-dolgoznak.... :roll:
És ha a bankra gondolok..... :evil: így érzem magam....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jaj ez a babakocsi kérdés, már megbolondulok! Olyat szeretnék, ami a lehető legtöbbet tudja, többfunkcis..de olyan k. drágák!
Nem tudtok valami olcsóbbat??? 40-60 ezer köztit?

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi!

no problem

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kisfruzsi!

Amit én kinéztem magamnak 21 ezer valamennyi . azt hiszem 21.500Ft.
Valaki annak idején feltette róla a képet, mert nekem túl nagy róla a kép...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kisfruzsi!

21.990 Ft a babakocsi. bocsi.
Bondel Marathon a márkája.
Ha beírod a google-be és képeket kérsz róla, akkor megtalálod. Egy piros színű, ami nekem tetszik. ott van róla néhány infó is.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

A második kép amit kiad nekem...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Köszi, ez tényleg jó! És akkor ezt újszülöttkortól lehet használni ugye?

KépKép
kisfruzsi

Igen, újszülöttkortól.
Csak nem tudom, hogy a közelben ezt a babakocsit hol lehet megvenni....
azt tudom, hogy a vaterán is árulják...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Mamacka, én sem azzal akartam riogatni a lányokat, hogy mészárszék lesz a szülőszoba, hanem csak, hogy nem árt, ha nem a legdrágább hálóinget viszik szülni.... mert azt ismerjük el, hogy nem patyolattisztán jön a gyermek a világra :)
De ismét befogom a számat.... :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: