Marcus szeptember 30-án született (ez elég "mókás" volt, mivel, 28-án, pénteken este kezdődött az egész, otthon éjszaka már volt párszor "kvaélet", éjszaka némán csapkodtam ököllel az ágyat fájásokkor. Oszt szombat délelőttre be volt tervezve, hogy megyünk a babának megvenni a cuccokat, mivel a világon semmije nem volt meg. Igen ám, de vezetni már nem tudtam a fájásoktól (10 percesek voltak), páromnak meg akkor volt folyamatban a jogsi, így öcsémet hívtam fel, hogy shopping - persze mondta, hogy tiszta hülye vagyok, meg nem is én lennék, ha másként cselekednék. Bementünk az üzletbe, eladó kedvesen: "na, mikor jön a baba?" mondom ma. Két fájás között mutogattam, hogy "azt, azt meg azt", vettünk is egy csomó baromságot, végülis szombat este mentem be, oszt vasárnap hajnal 2-kor vették ki. Vicc, hogy a kórházban el se hitték, hogy szülni fogok, még asse, mikor elfolyt a magzatvíz, én könyörögem hüle nővérnek, hogy nézze már meg az ágyam, csupa latyak... na mindegy....) 3000 gramm, 52 cm
Most jelenleg 6 kg és nemtom, hány cm, majd jövő héten kedden kiderül, mindenesetre kis "dagidög"
Vica, Rami tényleg gyönyörűséges (de mint már mondtam, itt az összes baba meglepően szépséges).
Jutta, ne keseredj el, ha táp, akkor táp... Csak ne gyötörd és ne ostorozd magad.
Haj... Marcinak hátulról pap feje van, középen tökre kikopott, alatta meg sötét fekete, sűrű haj, édesen néz ki.
Tényleg. Nálatok fürdés utáni öltöztetésnél nincs dráma? Marcók imádja a fürdést, a masszírozásért odavan, oszt mikor öltöztetni kezdem... Hát azt valahogy mindig túlreagálja "kicsit", vörösre kiabálja a fejét. Pedig alapból igen nyugodt baba, mindig mosolyogva ébred.