A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Nicci, igen, elég zöld, de nekem NAGYON tetszik!!!! :D Mondjuk én zöldb.zi vagyok, imádom szinte minden árnyalatát. Ezt meg is mutatom apukának. :)

Kép Kép
szõlõ

Szőlő!

:lol: Végre valaki aki nem ájult el a színétől,szerintem nagyon jó!

De a férjem szerint túl ZÖLD,de szerintem meg Jó ZÖLD! :wink:

KépKép
KépKép
nicci

Szerintem ez a babakocsi bármilyen színben jól néz ki. Nekem is nagyon tetszik ez a zöld, de szép a piros is.
Egyébként sokan nagyon visszafogott színű kocsit választanak. (Már bánom, hogy az enyém nem valami vidámabb színű lett...)

Kép
emi29

Nicci, sőt szerintem lehetne még egy kicsit zöldebb, olyan "almazöldebb" tudod. Na én azt imádom a legjobban :D

Egyébként mennyibe kerül ez a babakocsi?

Kép Kép
szõlõ

Emi, a tiéd milyen is? Már nem emlékszem rá :oops:

Kép Kép
szõlõ

Szőlő!

49.000FT! :wink:

KépKép
KépKép
nicci

Nicci,
Nekem nagyon tetszik! :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Én vettem 50es méretben is 3 bodyt és 2 rugit. Nálam mind a két gyerkőc 50 centivel született és az 56os ruhák lógtak rajtuk. (Igaz minden H&Mes és az valamivel nagyobb méret)

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Nicci!

Ez a ZÖLD babakocsi még nekem is tetszik, pedig én zöld ellenes vagyok... :wink:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Olyan jó nektek lányok, hogy már vannak baba cuccaitok....
babakocsi, kiságy, utazóágy, szebbnél szebb babarucik....
Remélem, hogy február még nem lesz késő....
Akkor lesz a szülinapom, 12.-én és szerintem majd a babának fogok kérni ajándékokat!!!
Egyébként az én anyukám is nagyon babonás....ne vegyünk semmit, majd ha megszületett....jó mi???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Emi!

Én ma vagyok kissé depis......
Egy hétig itthon volt a férjem és olyan jó volt vele itthon!!! Egész nap a házunkon dolgoztunk és ott amúgy is jobban érzem magam OTTHON!!!
Most délben jött haza a férjem és annyira hiányzott már, hogy mondtam neki, hogy jöjjön haza és még el is bőgtem magam..... :cry: Úgy látszik, néha rajtam is kijön ez az érzékenység....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szőlő,

nekem egy peg perego veneziám van. Szürke kockás huzattal. Már a 12. héten megvettük :) :) Azóta a huzat és a váz is szépen el van csomagolva. Azt sem tudom, hogy hogyan kell összerakni :) :)

Mary,

úgy sajnállak! Én már teljesen jól vagyok, bár visszagondolva félek egy kicsit, remélem nem fog előjönni az a rossz érzés, ami az ünnepek alatt gyötört, ha végleg abbahagyom a munkát.
Fel a fejjel!!!

Kép
emi29

Emi, ne aggódj, majd mielőtt szükség lesz rá, gyakorolsz :wink:

Kép Kép
szõlõ

Emi!

Olyan rossz, amikor nincs velem a férjem....meg itthon anyám hülyeségeit kell hallgatni....
Amikor végre átköltözünk az OTTHONunkba....már nagyon várom , aztán nem sok idő és április...de jó!!!
Egy jó hír. Jövő héten hozzák villanyórát!!! Eddig hosszabbítóról ment, de jövő héttől már saját villanyóránk lesz!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary, kb mikor tudtok beköltözni?

Csajok én egész nap olyan sz.rul vagyok..... Nm bírok ülni. Elkezd fájni a hasam, a gyomrom, a derekam, minden bajom van.....

Kép Kép
szõlõ

Szőlő!!!

A költözés már csak a pénzen múlik....
Amikor a BANK utalja a fennmaradó pénzt, akkor pár hét és költözhetünk, meg hát amikor az engedély meglesz....
Még a vizet kell bekötni , rá kell kötni a csatornára és a fűtés van még hátra. Kéményt kell átvetetni és a radiátorokat megvenni, hogy lehessen fűteni. Aztán a fürdőbe kell venni kézmosót, wc-t , zuhany ennyi. Ja meg bojlert, gáztűzhelyt, mosógépet, hűtőszekrényt és a szobákba padlószőnyeg. Nappaliba sarokülő és a szobánkba bútor. Ennyi van hátra. Ja hát és költözés után a külső szigetelés , vakolás....
Bár már itt tartanánk!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szőlő!

Pihizzél, vagy az sem tesz jót?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok gratulálok a pocikhoz.Képzeljétek tegnap szégyenszemre elaludtam úgyhogy a sétából semmi nem lett de ma gyalog mentem a házidokihoz a papíromért.Holnap meg majd a védőnőhöz meg a nőgyógyászhoz sétálok.Most már nem olyan fájdalmas a hátamnak a séta. :D
A babaruhákról annyit h én se merek venni mert anyósék is mindíg célozgatnak meg a párom is h még korai így aztán én érzem magam kellemetlenül.De a múltkor már muszály volt venni neki valamit így megvettük az első rugiját.Persze apuci egyből kezdte h mi van ha kicsi lesz az 56-os?Felment az agyvizem h soha többé nem akarok olyat hallani h 4kg fölötti lesz a gyerek.Mié kell engem mindig mindenkinek ezzel szekálni?Megmondtam neki h majd veszünk nagyobbat is de ez most 56-os lesz és kész.Nem fogok szülés után rohangálni ruhákért ha nem jó véletlenül.Akkor a gyerekkel szeretnék lenni,nem másra bízni míg vásárolok.
A sógórnőm is arra várt h majd biztos kap meg még korai,aztán hazajöttek és 2óra múlva mikor elment a védőnő mehettek ruhát venni a gyereknek.Mert kapott ugyan de mindenki akkor hozta mikor jött babalátogatóba.Az meg nem egyből van.
Vendég

Szőlő jobbulást!
Ollem neked meg kitartás!De jó lenne ha mi is itt tartanánk.
Vendég

Szőlő,
lehet, hogy két ünnep között is inkább a babakocsi összerakásával kellett volna foglalkoznom? Akkor biztos nem lettem volna annyira letörve... :wink:

Az sem segít, ha óránként 10 percre abbahagyod a munkát és sétálsz picit? Én is utálok ülni... Fizikai fájdalmat nem okoz, viszont annyira sajnálom a babámat, mert ülés közben sokkal aktívabb mint egyébként. Biztosan nem tud rendesen pihenni :(
Én félig fekvő pozicióban vagyok és szereztem már lábtartót is. Így sokkal elviselhetőbb....

Mary,
azért az nem kevés, amiket írtál.... arról nincs hír, hogy a bank mikor akar utalni???
Biztos, hogy ha beköltöztök a házatokban leszáll rólad az anyukád? Nem lesz annyira távol tőletek, vagy mégis?

Kép
emi29

Hali!

BUÉK mindenkinek!

Meg vagyok ám, csak lusta vagyok írni.
Ünnepek jólteltek, csak kidöglöttem és keményedtem, de már elmúlt.

Na most az elkövetkezendő két hónap nálunk is végre a vásárlásról fog szólni. Azt a Peg Perego limuzimos ikerkocsit nagyon akarom!!!! És nem érdekel, hogy 130e ft!

Ollem, akkor azért még elég sok minden van hátra. De reméljük mire jön a baba minden meg lesz.

Néztem ám a pocakfotókat, karácsonyfákat, bébirucikat, mind nagyon helyes.

Asszem én is dobok pár képet.

Kép

Kép

Kép

Pusza!

Kép

Kép
kamilla306

Mary, dolgozom, sajan itt nem tudok pihenni. :)

Emi, most én is ezt csinálom, betettem az iratmegsemmisítőt a lábam alá :D meg gyakran felállok, mászkálok itt fel-alá, sajna a kertbe ilyen hidegben nincs kedvem kimenni... De már csak egy óra aztán húzás haza és fekvés, be van keményedve a hasam egész nap, de otthonhagytam a magne b6-ot. Nekem eddig nemigen volt, sőt, most az elmúlt 2-3 napban figyeltem meg, majd mondom a dokinak ha megyek legközelebb.

És most hívott a barátnőm hogy elment a babája a 13. héten :cry: :cry: Én komolyan majdnem elbőgtem magam...

Kép Kép
szõlõ

Gitka!

Köszike a bíztatást. Próbálok előre nézni és arra gondolni, hogy minden nappal közelebb vagyunk a költözéshez!!!

Emi!

A bankba holnap megy be az ügyintézőnk. Először kijön az értékbecslő. Fényképez, aztán az anyagot átküldi a banknak véleményezéssel és konkrét összegekkel, hogy ők mit mennyire becsülnek fel...aztán a bank vagy utal vagy nem....
Első utalásnál hónapokig "szórakoztunk" a bankkal. jött az értékbecslő, akkor a bank szólt, hogy még ez meg az kell, aztán tudnak utalni..aztán "ez meg az" kész lett, de még kell ez meg az...
Na ezt nem szeretném most. Mert már semmire nem tudunk költeni. úgyhogy muszáj lesz nekik pénzt adni.
Már előre félek a holnaptól, hogy mit mondanak a bankban. Mire meg kiküldik az értékbecslőt...na meg annak is le kell perkálni a díjat....
Nagyon remélem, hogy túl leszünk rajta....már kezdek besokallni...
A közjegyző is úgy volt, hogy 30-40 ezer lesz, aztán meg 74 ezer valamennyi volt...na ott ültem le....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Bocsi Szőlő tényleg te dolgozol... :oops:
Az iratmegsemmisítő tök jó lábtámasz. Nálunk pont a szemben ülő kollega háta mögött van, úgyhogy nem lenne nekem belőle támaszom. Én tuti lenyúlnám a főnök másik székét.... :lol:
Szőlő engem is nagyon megráz az ilyen, ha valaki elveszti a babáját!!!
Barátnőm múlt héten szült és vittek be egyik éjjel egy 5 hónapos kismamát. Valami balesete volt és a babát meg kellett szülnie...sajnos nem maradt életben a pici.... :cry: ez olyan szörnyű! :cry:

Kamilla!

Nagyon szép nagy pocakod van! Azért látszik, hogy odabent két baba bújik meg.... :wink:
De te is milyen vékony vagy....
Majdnem csak itt a fórumon én vagyok az egyetlen tömör gyönyör.... :lol: :lol: :lol: Férjem nagy örömére... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kamilla, én is pont ezt néztem hogy te nem is híztál effektíve, "csak" a pocid nőtt. :)

Kép Kép
szõlõ

Szőlő,

így én is jártam egyszer, hogy a MagneB6-ot otthon felejtettem. Azóta a munkahelyi fiókomban is örzök egy dobozzal, meg van otthon is. Már nincs sok hátra. Gondolom, hamarosan te is mehetsz haza. Kitartás!
Sajnálom a barátnődet. Nagyon nehéz lehet most neki :(

Mary,

nyugi, már az is szép teljesítmény, hogy idáig eljutottatok. Én tuti nem mernék belevágni egy házépítésbe. Ahhoz túlságosan "idegbeteg" alkat vagyok....

Kamilla,

szépek vagytok :)

Kép
emi29

Hát köszi, de azért kicsi jött fenékre meg combra is, amit azért nem bánok!
Na meg ugye a mellméret. 75A-ról 80C-re. :)
Egyébként most 61kg-nál járok és 53-ról indultam.
Azért az áprilisi pocakfotóm szerintem elég vicces lesz. :) Ha egyáltalán lesz olyan....

Én nem tudom ti hogy tudtok napi 8 órában dolgozni. Minden elismerésem a tietek. Én még takarítani is úgy tudok, hogy szobánként fél óra pihi.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, a takarítás egészen más. Kb fél év óta először takarítottam ki úgy istenigazából egyhuzamban az egész lakást. 2 napig regenerálódtam utána :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!
Én is megvagyok, csak alig van időm benézni, férjem is szabin van, rokonok is jönnek - mennek, szóval nem unatkozunk!
Ma vettem Zsófinak én is 2 bodyt, meg 1 rugit. Majd teszek fel képeket is, ha lesz több időm, meg a férjem megmutatja hogyan kell a vadi új gépemmel. Ja meg vettem 1 kismamagatyót is, halász fazonú. (csizmához) Mondanom sem kell milyen drága volt, de végre ez nem lógott rajtam. Meg csak 1 farmerom volt már.

Kép
gabo001

Nicci, ezt a zöld babakocsit én is nézegettem, mert tetszik, de próbálok valami olcsóbba beleszeretni. :D

Kamilla, ez nagyon szép, gömbölyű pocak. Két baba vajon mennyit rugdoshat? Az enyémnek kezd erőteljesebb lenni a mozgása, amit már nehezen tolerálok. Mi lesz később...

Vásárlás ügyben anyós és anyu nekem is mondogatták, hogy még korai (volt olyan ötlet is, hogy az majd a férj dolga, míg én kórházban leszek, jó, mi?). De sikerült nekik elmagyaráznom, hogy nem fogom az utolsó hetekben fél Pestet végigrohangálni, a férjem pedig legyen velem a szülés után, ő se boltokba rohangáljon. Talán fölfogták.
Vendég

Virág ezt én is így gondolom.Meg hát az se mellékes (legalábbis nálam)h 9 hónapig várok a babámra ,készülök rá h itt lesz és ezentúl ő is hozzánk tartozik minden szempontból.Természetes h mindenből a legszebbet,legjobbat adnánk neki,azt pedig az anya tudja igazán miben szeretné látni a babáját,hogy melyik a legszebb ruha ami csakneki van meg minden.Én alig várom h szebbnél szebb ruhák közt válogassak főleg mer tudom h anyósnak meg sógórnőmnek teljesen más ízlése van.Nem biztos h a más átlal választott rugiban szeretném hazahozni.Azt már eldöntöttem a hazajövős ruhájára nem sajnálom a pénzt (a többire sem).Mivel velem kb.egyidőben még két másik kismama is van a családban meg a párom nővére is dolgozik rajta így nem számítok sok kölcsönruhára.
Vendég

Emi!

tudom, hogy már majdnem a célban vagyunk a ház építéssel....
És már tényleg csak erre gondolok, hogy nincs sok idő....

Hűűűűűűű....takarítás.....a szobánkban már a porszívózást is néha átpasszolom....
Igazából kidolgozom magam a házunkban....tegnap is mire végig söpörtem a nappalit, konyhát, wc-t , fürdőt,folyosót és egyik szobát..... :shock: A szobán kívül a többibe felmostam is...
Két nagy zsák szemetet vittem ki....derekam is érezte rendesen....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gitka,

teljesen egyetértek veled. Én sem szeretném apura bízni a vásárlást. Nem az ő dolga + nehogy már pont én maradjak ki ebből a jó dologból.
Kölcsön/használt ruha nálunk sem lesz, de nem is bánom. Szeretnék az első gyermekemnek mindent én megvenni. A másodiknál nem számít, de az elsőnél nekem fontos.

Kép
emi29

Fórumozás közben próbálok tanulgatni egy kicsit de annyira nem megy :oops: Mióta babát várok és elfogadtam a helyzetem meg növekszik a babó egyre nehezebb rajta kívűl másra is figyelni.Lehet h hülye vagyok de nem is igazán érdekel más.Pedig anyósnak a fórumozás se tetszik mert szerinte hülyeségeket mondanak a neten és csak az a jó amit ő mond.Aztán a múltkor látta h nem hülyeséggel tömik a fejem mert látta a képeket ki mit kapott karácsonyra.De azért ha bejn mindig tálcára teszem h ne lássa mit csinálok bár biztos sejti. :D
Vendég

Letöltögettem a babakocsi-fotókat, ezek közül szeretnék választani:

Graco Voyager 28000,-
Kép Kép

20000,-
Kép

22000,-
Kép

Ez pedig onnan, ahonnan Zsu is hozta a kocsikat, de ez 50000 körül van :(
Kép

Szerintem jó árak és uniszex babakocsik mind....

A babarucivásárlás valóban nem apuci feladata a szülés után.... :roll: meghát sokunk nem is szeretné csak rájuk bizni ezt a dolgot. Ha Zoli venné a rucikat, szerintem rosszul lennék... egy, az áruktól :) kettő, lehet, hogy a mérettől is :) jobb, ha ott vagyunk, minden szempontból :)
Vendég

Bizony nem az apukák feladata a babacucc vásárlás....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

pumpóka az a 22000-es tetszik de nem tudom mernék-e fénykép alapján venni ilyesmit.Te nem félsz h nincs is ilyen jó állapotban?
Vendég

Gitka!
:) Azért nem félek, mert mindenképpen személyesen vesszük majd át a kiválasztottat és természetesen átnézzük, hogy olyan-e amilyennek meghirdették! Ha nem, nem vagyok köteles megvenni.... de ezt általában tudják az eladók is, igy nem tesznek fel kamut, mert nem éri meg nekik... kapnak egy szép kis negativ értékelést, ha valótlant állitottak, az meg a netes aukciókon nem jó, mert utána nem biztos, hogy mindenkinek lesz bizalma vásárolni tőle :)
Én is adtam már el egy csomó mindent, pl. a tesóbabakocsimat, amin voltak szakadások (az alján), kicsit kiszivta a nap, stb. Lefotóztam és leirtam a hibáit.... nem tudtam persze eredeti árán eladni, de igy is legalább kaptam érte lóvét és aki vette nagyon örült neki, hogy ilyen olcsón hozzájutott :) és tisztában volt vele, mit vesz meg, mert persze szétszedtem neki a kocsit, mikor jöttek érte, hogy mindent lásson. :)

Én nagyon a narancs-szürkével szemezek :) de azzal az az egy bajom, hogy fújhatóak a kerekei és olyat nem igazán akartam :roll:
viszont az nagyon vagány :) és az ára is tuti, boltban az a kocsi majdnem 100ezer, de egyébként a második helyen nekem is az utsó áll.... kék-kék, nem akarok nagyon kéket, viszont azzal a szürke belsővel nagyon elegáns és amúgy is rózsaszin lesz a kisasszony takarója és egyéb tartozékai :) úgyhogy látszani fog, hogy lány... :)
De még van 10 napom eldönteni, melyik legyen, mert fizetésig nem tudok még licitálni sem sajna, remélem, addig nem viszik el őket! :)

Na, megint jó sokat járt a szám, pedig órák óta készülök menni szekrényt pakolni.... lassan el akarom kezdeni a ruhamosást, mert egyébként mindig el vagyok úszva a három pasi mellett a mosással és talán majd hetente egyszer be tudok rakni egy adag bébirucit is kimosni, de előtte még ki kéne pakolni a törcsiket meg az ágynemühuzatokat a babaszekrényből :) ja és le kéne kaparni és sikálni a fiúk ráragasztgatott matricáit, förtelem, ahogy kinéz most :)

Megyek is....

Ági
Vendég

Sziasztok mamik!

Mindenkinek BOLDOG ÁLDOTT ÚJ ESZTENDŐT!!!

Mi most jöttünk meg a szilveszterezésből... majd teszek fel képeket!
Gyönyörű hó esett Gyöngyös környékén is Áronom életében először élvezhette, sajnos nagymamától ígérete ellenére se nem hintalovat se nem szánkót kapott karácsonyra... így itthon nem tudunk szánkózni sem. Vendégségben volt mind a kettő, annyira szerette... erre vett neki dominót :( amivel egy 21 hónapos kölkec nem sok mindent tud kezdeni... :( :( :( :(

Próbálgattam visszaolvasni!
Nagyon csini pocikat és gyönyörű fácskákat láttam! :)

Ollem örülök, hogy haladtok a házzal, mi megint kicsit elakadtunk... betegek is voltunk meg az ünnepek alatt semmire nem jut idő.

Kamilla
Tényleg nagyon csini vagy... én majdnem tíz kilóval vagyok nehezebb pedig csak egy gyerek van bennem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na most feladom a tanulást. :? Egyszerűen nem megy.Megyek fürdök meg pihizek mert ha így folytatom 100kg fölé megyek.Ma egész nap ettem.Du.5-kor lencsefőzeléket aztán két narancsot meg most csináltam mikrós popcornt,az is elfogyott.Mindjárt kidurran a hasam muszáj elvonni magam a kaja gondolatától.(ja és "véletlenül"leharaptam a fehércsokis mikulás fejét) :oops: :D
Vendég

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.16 15:49-kor.

Kép
1bambi

Kedves első babás kismamik! :)

Előrelátóan szólok hozzátok! Az a játék vagy diszitő eszköz vagy minek nevezzem :evil: amit matricának hivnak, nagyon veszélyes és ártalmas a szekrényekre nézve. Lemosása némely helyről egyenesen lehetetlen kedvenc még használatban lévő bútordarabjainkról, ezért saját egészségünk megőrzése érdekében, legfőképpen tekintve kezeink állapotát a kaparászás és sikálás után, gyermekünknek ne vegyünk ilyen nemü csodás szinekben pompázó öntapadó papirdarabkát. Ha mégis a gyermek üvöltése a papirboltban engedékenységre vinne, használat közben mindenképpen legyünk a közelében, amig az utolsó darab is ragad!!!! Ellenkező esetben gyermekünk hajlamos lesz mindenhova ragasztani egyet-kettőt, illetőleg az egész adagot. Természetesen a legláthatóbb és leglemoshatatlanabb helyre!
Ilyen aranyos kis papirkákkal megajándékoznak még bennünket a gyermekorvosi rendelőben, ha nem sirunk... vagy rejtsük el, vagy inkább készüljünk csokival vagy egyéb aprósággal csöppünknek, amennyiben szükség lenne rá, hogy vigasztaljuk. Ha mégis hozzákerül a matrica, otthon hamarosan mindenhonnan a moss fogat minden este, és hasonló feliratok fognak visszaköszönni ránk.

Egy órát vakartam azokat a tetü matricákat Zsófim leendő szekrényéről.... de most megfogadtam, ha valaki a családból még egyszer ilyen ajándékkal lepné meg a fiúkat, ha jön hozzánk, alá fogok iratni vele egy nyilatkozatot, hogy csak saját felelősségre adhatja át nekik, mert amennyiben bútordarabjainkat ékesitenék egy-két napon belül, ő fogja levakarni nyom nélkül, vagy újat vesz a szekrényből is....... most azért úgy végigfutott az agyamon (már ha még van ilyenem), hogy mire is való a matrica? Talán iskolás gyerekeknek a tankönyveket disziteni.... máshová igazából nem lehet tenni, csak anya és apa kiadós kiabálása mellett.....

:) csak ennyi.....
Vendég

Gitka :D Te sem vagy semmi ..
Mi most jöttünk meg a vásárlásból .. Mivel nem találtunk marcipán golyócskákat, amik a kedvenceim, így egy nagy doboz Chocapic gabonapehely jött haza velünk .. :D és most azzal tömtem tele magam :lol: :lol: :oops: :oops:
És a narancs nálam is favorit, tegnap 8db-ot ettem meg :oops: :oops: ...
Lencsénk is volt .. mondanom sem, kell, már az sincs :oops:

Képzeljétek, ma az Okmányirodában 2 óra alatt elintéztünk ezer dolgot .. tök jól haladtunk :)
Meg egész nap eredményesek voltunk.

Így átjelentkeztünk az új lakásunkba, megigényeltük rá a távhő támogatást. Átírtuk a kisebb autónkat a nevemre, és kikértük rá az ingyenes parkolási matricát .. Lemondtuk a nagy autó GPS-ét, mert ugye motorhibás.. így max. eltolni lehet a ház elől :? :?
Feladtunk egy raklap sárga rémet (=csekket), és még be is vásároltunk ...

Jövő hét elején (hétfő-kedd) megyek a terheléses cukorra .. elhatároztam magam :)
Anyukám jön a második napra, amikor a cukros lötyit kell meginni :) Dumcsi közben jobban telik az idő :lol: :lol:

4D-s vizsgálatot tervez valaki januárban?
Csak mert mi igen :)
Hátha össze tudnék futni a 4D Genesisben fórumos ismerőssel :D

Kép
szösszenet

Köszönjük a matricás tapasztalatot :D
Tuti dühítő .. :lol: :lol:
Nekünk vajszínű bőr ülőgarnitúránk van a nappaliban .. és ismerősök szeretnek minket azzal rémisztgetni, hogy ezt majd jól összefirkálja filctollal a kicsi .. stb :shock: :shock: Én mindig kiakadok .. azért csak nem kell, hogy úgy nézzen ki egy lakás, mint egy óvoda .. attól, hogy van 1db gyerkőc .. vagy naív lennék :?: :shock: :oops: :roll:

Kép
szösszenet

Ne haragudjatok de megint panaszkodok.Ezt nem hiszitek el.Most hívtak a cégtől h mi van velem mert nov.19-óta nem láttak táppénzes papírt és nem fogok fizetést kapni.Azt hittem megáll a szívem.Mondom a nőnek h a férjem viszi be a papírokat ő is ott dolgozik aztán én nem tudom kihez kerül,de megvan a fénymásolat.Mire ő jó most már fél nyolc ez senkit meg őt se érdekel de ott nincs nyoma.Bár mintha azt látná h elküldték Veszprémbe (ott van a bérszámfejtés) de azt nem tudom akkor az itteni cégnek mi köze hozzá.
Naszóval nem tudom mi lesz a papírokkal szóltam a férjemnek nézesse meg a csoportvezetővel.Nem tudom kinek a kezén ment át hol tűnt el.Mondta a nő h holnap még délelőtt faxoltassam el a mai papírt.Meg maj elküldöm a másolatokat is.De nem értem miért most januárban szólnak ráadásul este fél 8-kor.Még azt se tudom itt vidéken van-e fax a postán :evil: :evil: :evil: Mindjárt eldurran az agyam.Ráadásul aput is felhívták ő irányitotta hozzám a nőt mert már nem az állandó címemen lakom.Ő is felhívott h mit akartak aztán próbált nyugtatni.Mondtam ha lesz fizu megnyugszom.Nem értem azt se miért nem telefonáltak le az üzembe (egy telep)a csop.vez.nek vagy az adminisztrátornak.Szerintetek én 70km-ről est mi a túrót tudok csinálni?Ráadásul azt akarták vigyem be reggel a papírt,mondtam h védőnőhöz meg orvoshoz nem tudok felmenni Pestre.Én annyira.......... :evil: :evil: :evil:
Vendég

Jajj Gitka - Bosszantó :evil:
Ráadásul postáról faxolni nagyon költséges.. az is lehúzás :?
Nekem egyszer-kétszer zenekari szerződést muszáj volt postáról intézni .. de soha többet .. több száz Forintért küldenek el egy oldalt :? Persze annyit megér, hogy megkapd a táppénzed!

Kép
szösszenet

Szöszi szerintem a gyerkőc olyan amilyennek hagyod h legyen mi is szerettünk falra firkálni de csak mert nem kaptunk lapot.Szerintem ha eleve nincs neki megengedve és tudja h aszülei nem (elsősorban)a pajtásai akkor nem is firkálják össze a lakást.Persze tapasztaltam az unokahugaimmal h nem lehet mindent kivédeni de van aki csak azért megenged mindent mert:1,csöndbe van,2,olyan édi,3,otthon úgyse lesz megengedve,4,majd máskor megtiltjuk,5,nem igyelünk oda mert más dolgunk van vagy nem is érdekel csak nem minket maceráljon.Tehát ha nem így nevejük őket akkor nem hiszem h nagy gond lehet.Tesóm vett a lányoknak matricagyűjtő füzetet(nem lutraalbum)amibe az osztálytársaktól vagy innen-onnan szedett-vedett matricákat gyűjthették.A másik megoldás ha csak olyan helyre engedjük felrakni ahol vagy nem látszik vagy nem zavar esetleg később 100%nem lesz vele tervünk :D Elnézést ezt nem kioktatásnak szántam csak az én véleményem.
Vendég

Szöszi!

Mi jövő hét kedden tervezünk menni a genesisbe, valamikor napközben, holnap kérek időpontot....
Fehér bőr ülőgarnitúra :) az naggyon jó kis alapanyag a rajzoláshoz... :) nekünk ugyan csak fehér szekrény és fal volt, de az is megtette... :)
Anyum is mindig azt mondja, nem érti, hogy tud a gyerek mindent összefirkálni? Pl. úgy, hogy a szekrényt feléri székről, nem figyelek egy percre, odateszi a széket. Észre sem veszem, második akcióra leveszi a filcet vagy egyebet, mert persze mindig nincs ott az eszem, hogy mennyire el kéne rakni előlük.... zárható szekrényünk pedig nincs. De lehet, hogy jobb beruházás lett volna hosszú távon, ha eleve olyat veszünk, mert legalább a festések és cif-ek meg egyéb súrolószerek árát már most megspóroltam volna az árkülönbségen.... :)

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a genesisben 9ezer az az ünnepi akciós ár volt, vagy a normál ár? Ha akciós volt, akkor mennyi náluk egyébként? E-mailben nem lehet időpontot kérni??? Lusta vagyok fülkébe menni, a kártyám meg nem lesz feltöltve fizuig... :(
Még az is lehet, hogy ha ma kiderül, hogy Zoli mikor szabadnapos a héten, akkor HA holnap megkapom a családipótlékot, előbb megyünk. Gondolom, most kicsit pangás van, mert karácsony előtt biztos sokkal többen mentek. Hát, nekünk most lesz rá keret.... :oops:
Vendég

Az akciós volt... azt hiszem 10 vagy 11 ezer...

Kép
Kép
Kép
mamacka

A 9000 az elvileg dec.31-ig volt akciós ár ..
Mi amikor voltunk, akkor 10.500 volt.
De jó nektek ... már jövő héten?
Mi a szülinapunk előtti hétre ütemezzük .. de még megvárom, párom mennyit kap holnap .. mert december szinte fél hónap volt az ünnepek miatt .. sok jóra nem számítok :?

Az biztos, hogy a gyermek annyit rosszalkodik, amennyit engedik .. de kinek lesz idegrendszere non-stop szemmel tartani .. lehet az lehetetlen vállalkozás ..

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: