Vagyok ám,de Laura nem akar aludni.
Köszönöm az üveges kaja tanácsokat,akkor megpróbálkozom.Az-az igazság Dani soha nem ette meg az üvegesseket és most furi hogy Laura meg enné.
Maszi
Hogy-hogy kell alváslabor?Én azt hittem csak pici korukba nézik.Vagy én vagyok naiv?
Timi
Ria alvás tanácsa nagyon jó,mert észrevettem Laurához ha nincs időm bemenni nyafizásaira akkor elalszik magától,de ezt minden alkalommal hallgatni is rossz.Remélem leszokik róla.
Anyós
Lora
Nálunk is Laurának úgy kezdett el nőni de már hogy majdnem kinőtt az egész neki kezd összeállni.
Állítólag a sör a tej szaporításának is jó.
Mi 74-,80-as ruhákat hordunk.Szerintem Brigi ahogy látszik a képen nagy nővésű.
Pann
Nagyon jók a képek.Igazi férfinak néz ki farmer gatyába.
Szerintem most nagyon divat ez a tápszerezés.Nálunk az orvos nem ír fel semmilyen tápszert a gyereknek ha az Anyának van teje.Még ha kevés is.Pótlásként mondja ott a főzi és gyümölcs.Mindig mondják ne ilyenekre szoktassuk rá őket,hanem a rendes kajcira.Ismerek olyan csajt akinek a fia szó szerint elfordult a cicitől 8 hós korába és ő is megijjedt mi lesz.Erre az orvosa azt mondta jól fejlődik adja neki a főzit és gyümölcsöt.Semmi baja azóta se.1éves kora után meg a babatejet mondják,de ha nem fogadja el az se baj mivel joghurt,túró....stb,-ben a fehérje szükségletük megvan.Ha belegondolsz mi se iszunk nap mint nap tejet.Csak Daniról veszek példát allergiája miatt írták a sinlacot és főzelék sürítésként nem fogadta el,de inni igen.Úgy megszokta,hogy alig tudom leszoktatni róla.Mást meg nem eszik meg mivel sok a kalória,energia benne./meg állandóan modják neki hogy allergiás/
Ágiboldi,Lora
Szerintem ne idekeskedjetek jól fejlődnek és sohase sírnak,hogy éhesek kaja után.Én a súly miatt idegeskedhetnék mivel 6 hósan is csak a duplát hízta és most is alig akar.De úgy döntöttem nem izgatom magam,mert vannak vékonyak és kövér felnöttek is.
Lora
Nem semmi Brigi.Gratulálok.
Remélem én meg írhatom már,hogy elkezd mászni.
Rita
Te még 4 gyerek mellett tanulsz is?Megkérdezhetem mit?
Fiadnak mikor elszürkült nem is fájt a foga?
Panka
Lakásra már írtatok szerződést?
Bozótka
Jobbulást Zsófinak.
Na mire a végére értem elaludtak.Kiváncsi leszek holnap nem lesz Dani,hogy alszik.Most nézzük Dani állandóan pesztrálja alig van gondom rá.

A legjobb ajándék tényleg a csomagoló
Ajándékbontás
Az idei karifánk a teraszon