A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Martinnak boldog hófordulót!!

KépKép
Kép
gyuzso

Ancsa,
kérünk beszámolót!! :wink:

Dóri,
Tőletek is, hogy hogy megy az átszoktatás!!

KépKép
Kép
gyuzso

Memme!
Szívből gratulálok itt is! Nagyon ügyes vagy! Jó egészséget és sok tejcsit!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Zsu!
Köszi :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Memme! Hatalmas gratula nektek! Szép méretei vannak Eszternek! Ügyesek voltatok!
Erika és persze Steffi, nektek meg köszi az infókat!!!

Ancsa! Remélem jól telt az éjszaka, és Larababa ügyesen aludt a saját szobájában! :wink:

Mi megyünk most is a szigetre, tegnap is voltunk szánkózni, majd teszek fel arról is képeket, de csak a mobillal készült és még le kell tölteni.

Gyuzsó! Biztos jól kormányzott!!! :wink:

Szép (havas) napot mindenkinek!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Memme!
Ezt nektek küldjük!
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

SZiasztok!
De jó ilyen hírre jönni!!!!!!!!Memme!gratulálok és millió puszi nektek!! :D Eszterke nem semmi "apróság" :D :D :D
tegnap havat lapátoltam nem tudtam jönni....
Enci nem aludt délután semmit már 3 napja, mióta beteg...
remélem ma már fog... igaz az éjszaka legalább végigauludta...
bocsi, de nem tudok visszaolvasni...csak a képeketnéztem, meg Memmét!!!!
majd később megpróbálok jönni....mert lemaradok az eseményekről :shock:
Vendég

Zsófi!
Szupi az új vonalzó-kép :D meg persze az avatar is :D

Erika, Steffi!
Köszi a hírt Memméről és Eszterről, kiváncsi vagyok a képekre!!!

Martinbabának boldog hófordulót!!!!

Ancsa, Dóri várjuk az átszoktatási beszámolót!

Nálunk is van egy kis változás fektetés után már ott lehet hagyni a kisasszonyt, ez nálunk nagy szó! persze ugyanúgy megébred néha de pár perc alatt visszalszik! :D Ezek az ébredések fogalmam sincs miért vannak nála, de egyszer remélem elmúlik majd.....

Emano!
Köszi a hiányolást tegnap nagy havas sétákban voltunk így nem volt időm írni!

Balázs nagyon nagy már :D

Vali!
Köszi a képet nagyon szépek a fiaid!

Hanna!
Áronbaba is szépen fejlődik és tiszta Mamája :D

Veronikusz!
Nagyon vigyázz magadra, a férjem múltkori koccanása után mi is nagyon megijedtünk.... örülök hogy nem lett bajod!

Valentina!
Sajnálom a kocsitokat, gondolom hogy megijedtetek így hogy Viktor is ott volt!

Kati!
Daninak nagy gratula mind kúszás-mind tejci ügyileg!
Ügyesek vagytok!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Gabi!
Encinek gyógypuszikák póstázva!

Orsi

borsa

Linocs!
Gyönyörű a pocakod!

Annyian vagyunk valaki mindíg kimarad!

Banana!
Üdv neked a csapatban!

Emese? Barbi?

Tünde!
Hogy vagy? MOst ti jöttök!!!!!!!

Orsi

borsa

de buta vagyok Zsu! Ez a szánkós kép :D na jó most már lelövöm magam....

Orsi

borsa

Memmének a későn kelők is gratulálnak!! Bocs, hogy lemaradtam a friss hírről.
Téli séta helyett vagy mellett: nem látogatjuk meg Memmét a kórházban? úgy tömegesen. páran úgyis lemaradtunk a karácsonyi partiról.

zill

Kép

Kép
zill

Memme,

De jó, de jó!!!
Szívből gratulálunk!!! És nagyon sok egészséget és boldogságot kívánunk az egész családnak!!!
Sok, sok puszi

Kép

ancsaboszi

Memme,
szeretettel gratulálok Eszterhez, nem semmi méretekkel rendelkezik a kisasszony, nem csoda, hogy ekkora pocakot növesztett Neked!Neki hosszú, boldog életet, Neked pedig sok tejecskét kivánok.

Próbálok még később jönni, a legfrissebb fejlemények:
-Kisjankó új szánkót kapott bukóval, naggyon menő, teszek majd fel képet.
-Tegnap este a legóvatosabb becslések szerint 2-3 ezer forintnyi tusfürdőt, sampont pancsolt el a fürdés alatt-bolond anyja magára hagyta, ő meg autót mosott.
-Valahova eldugta a hitelkártyámat is, úgyhogy az is letiltva
:twisted: :twisted:

Kép
Kép
paklincs

Paklincs!
ne érts félre, nem örülök a bosszúságodnak, de megnyugtat,hogy nem csak a lányaim ilyen zsiványok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Memmének nagyon nagy gratula Eszter érkezéséhez! Nem semmi méretekkel rendelkezik a nem is kicsi lány :lol: Ahhoz pedig külön gratula, hogy vágás és szakadás nélkül sikerült!

Mi is köszönjük a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok! Sajnos a hányinger és a hányás megint meglátogatott (nem is tudom hogy miért gondoltam, hogy a második terhességem könnyebb lesz). Szóval délután már nem igazán tudok enni, mert az este elindul visszafele. :cry: Az én vérnyomásom is a béka feneke alatt van, néha olyan érzésem van, hogy összeakarok esni,vagy pl. hirtelen megszédülök. Úgyhogy most bevezettem, hogy reggel egy kávét bedobok.

Cukorfalat: Igen, megint a Hegedűshöz járok!

Nagyon aranyosak a képek a gyerköcökről. Léna igazi nagy lány, a szőke herceg pedig továbbra is imádnivaló!

Manóka: Voltam 22-én a Hegedűsnél, igaz kicsit féltem hogy túl korai még mert a 6. hetet sem kezdtem el.... Fel voltam készülve, hogy semmit nem fog látni, de nagy megdöbbenésemre már látszódott, sőt volt szívhang kezdemény és már 6,9 mm volt a pocaklakó. Ő is csak annyit tudot mondani, hogy jó nagy! Kaptam UH képet, szóval bekerült a fa alá. Kérdeztem, hogy mi lesz a kórházzal, annyit mondot rá, hogy Ők is a sajtóból értesülnek, egyelőre még nem tudni semmit. Persze arra is rákérdeztem, hogy mi van ha megszűnik a kórház... Azt mondta, hogy ne izguljak, mert akit Ő elkezdett, azt már be is fejezi... igaz hozzá tette, hogy most már kezdi lejjebb adni... Úgyhogy egyelőre ennyit tudok! Te mikor mész legközelebb????

Ancsa: Hogy sikerült az átszoktatás???

mennem kell, hív Réka....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

MEMME ÉS ESZTER: HATALMAS GRATULA MINDKETTŐTÖKNEK!!!!
ilyen szép méretekkel nem semmi teljesítmény.

Vica: én még 15-én elmegyek itt a közelben AFP-re, és majd az eredményekkel trappolok be hozzá.

amúgy szilveszterkor barátoknál voltunk és ott olvastam egy összeállítást újságban a szülészetek helyzetéről a "nagy" átalakítás után (mostani, karácsonyi szám volt). itt kellett megtudnom, hogy a Kútvölgyiben hivatalosan nincs szülészet már tavasz óta, de az újságíró is leírta, hogy ha valaki arra jár, akkor láthatja, hogy minden megy úgy, mint régen.
ebben a cikkben részletezték azt is, hogy más kórházakban, ha front van és megtelnek a szobák, akkor a későn szülők más osztályokon fekszenek (pl. szemészeten), amíg bent vannak, mert nincs hely.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Memme!
Valahogy meg sem lepett a hír...Dani felébredt úgy hajnali 3 körűl és szinte bizti voltam benne, hogy már akcióztok :D
Nagy nagy gratula "kis" csöppséghez...
:D :D

Zill!
Jó ötlet lenne bemenni, de vajon memme mit szólna hozzá?????
:D :D :D

Linocs!
Ti merre laktok a 13. kerületben???????

Ancsa!
Férjem nagyszülei ott laknak a budai hídfőnél...a jobb oldali házban...indulunk is hozzájuk, mert karácsonykor nem voltunk és be kell pótolni.
Aztán átszambázunk a millenáris parkba :D
Ti ahoz jó közel vagytok, nem szoktatok bemenni?????????

Ma reggelre eláztattam az egész ágyat tejcsivel...elcsúszott a melltartóbetétem :oops:
Szóval tényleg úgy érzem magam mint amikor Dani icipici volt...
De érdekes, hogy csak a jobb mellem....a másik nem feszűl meg semmi.

Kép

Kép
cukipofa

Memme!
Hatalmas gratula!

Ancsa!
Kint volt, na nem a falon, de ott tartózkodott a hálóban. :oops:

Nálunk a hányás - eddig - még nem játszott. és tök furcsa, de én inkább este vagyok rosszul, mint reggel. Reggel annyi minden van, indulás bölcsibe, meg ilyenek, lehet, hogy ezért.

Azért jó lenne a Kútvölgyiben szülni...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Tényleg Veronikusz!!!!!

Már ezerszer meg akartam kérdezni, hogy Ti merre laktok?????
Mindíg gondolok rátok ha megyünk apukámhoz, hogy vajon merre vannak a fürtöcskék :D
Apukám a Fehérvári úton dolgozik...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Memme, hatalmas gratula, nagyon ügyesen csináltátok! Eszter hatalmas baba, Ti meg szuperek vagytok Erikával együtt! Sok boldogságot és egészséget, szeretetet kívánok a 4 főre duzzadt családnak!

Nagyon jók a téli képek, Gyuzso, a szánkózásotok hatalmas lehetett. Mit szólt Miklós?
Mi délelőtt voltunk kint Ákossal, de Ádi nem szánkózott, csak hatalmasakat kacagott, ahogy Ákos leesett a szánkóról.

Paklincs, nem semmi Jankó, olyan igazi gyerek, így a jó, elevenen és rosszalkodva. :D Hidd el, tudom miről beszélek... :lol:

Steffi, járunk még mázsálni sajnos, bár úgy néz ki, hogy az esti tápszeres tejpép megteszi a hatását súlyügyileg. A két ünnep között vérvételen voltunk, majd pénteken megyek az eredményért és a dokinénihez. Ádám hős volt, egy hangja nem volt, csak a nővérke szenvedett, mert nem talált vénát Ádi pici kis karjában. :?

hali

Kép
Kép
Kép
v30

Csak félve merem írni,hogy lehet Enci elaludt :D mert ugye már ez a 4.nap.hogy beteg,és hát úgy gondolta hogy akkor ő mostmár délutén nem alszik....remélem visszaszokik rá, mert ez idő alatt tudok egy csomó dolgot csinálni,beleértve a netezést is :D :D

Linocs! nem vagy öregbanya :D és a lényeg,hogy te is és babuci is jól vagytok.A vizsgálat legfeljebb megnyugtatott,hogy minden rendben. Nekem minden rendben volt és sajnos a 22.héten mégis megtörtént a baj. :cry: Én ezek után tanácsolom azt ,hogy minden vizsgálatra menjünk el, hogya legkisebb %-ot is elkerüljük a bajnak.
Banana! jó rólad is hallani,mert nagyon eltüntél....már hiányoltalak..és genetikaira a shöphibe beutalt a dokid?vagy magadtól mész oda?mert korábban bezséltünk már erről...
ez most az amniocentézis lesz?

Manóka! neked is halad a 3.vonalzód előre!! :D :D :D
Veronikusz! most olvastam vissza mit csináltál...Anyuci vigyázz magadra.2 kis poronty, + egy férj vár haza!!!!

Ancsa!
Picilányka hogy viseli a különlétet??? :D :D

[b]Steffi!Gyuzso[/b] meg mindenkinek köszönjük a gyógypuszikat.Enci már javul. ma ki is mentünk a kertbe,mert már
levegőhiányban is szenvedtünk...4 napja sehol...gondoltam a friss levegő nem árt....lehet ezértalszik???

Tünde! hány pocakos van most???elvesztettem a fonalat Krisztánál.. :D táblicsku esetleg???
Vendég

Na mi túlvagyunk egy nagy sétán

Gabi!
Enci hogy van????

Gyuzsó,
szép merdek kertetek van!!!Jókat lehet szánkózni

Paklincs,
nem semmi Kisjankóóóóóóóó!!!!!

Cukipofa,
jól vagytok már?
Mi már csak este szopizunk (kb60 tejcsim van)ezt is azért tudom,mert 3 napja le kell fejnem.Ugyanis Balázs úgy harapja a cicimet a 2 fogával,hogy folynak a könnyeim :cry: :shock: :oops:
Úgyhogy a többit tápszerbe kapja

Többiek?

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, amikor Balázs harapja a cicidet, határozottan szólj rá, hogy ez nem jó, és fáj neked. Pár alkalom és remélhetőleg leszokik a harapásról... Ádámmal mi már túl vagyunk ezen, kb. 2-3 napig küzdöttünk, ráadásul Ő még 4-5 alkalommal szopizik naponta. Kemény menet volt, de megértette hamar, hogy ha anya így szól, akkor ott valami nincs rendben. :)
Remélem beválik! Drukkolok!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!
hiába szólók rá határozottan, nem segít....
az a baj,hogy állandóan harap,de annyira,hogy meglátszik a helye....

Ádám súlya?jól vagytok?

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Emano!
jaj te szegény,, ezen a ciciharapdáláson mi is túlestünk..nem kellemes az biztos..reméljük azért Balázska rájön majd hogy Anyának fáj.... :shock:

jaj elfelejtettem felrakni , na ilyen lett Enci szobájában a garnitura...
Kép
Vendég

Veronikusz,
majd együtt relaxálunk ezután...Szófi egyébként mennyi idősen kezdett beszállni az "anyukánaklenyúzzukazidegrendszerét" projektbe? Csakhogy tudjam mire készüljek... :wink:

Vica,
gratulálok a pocaklakóhoz. :)

Vali,
az a szőke séró..., nagyon aranyos.(Flórkának még a negyede sincs... :twisted: :) )

Gyuzso,
jók a képek. Ahogy viszed a fiad meg a szánkót... :)

Nem akarom ellopni Rita ötletét, de amennyi sztori meg tapasztalat a fórumon belül összegyűlt, lassan mi is írhatnánk egy könyvet...:D

Na itt az én szánkóbajnokom:
Kép

Kép
Kép
paklincs

Kép
Kép
Kép

Orsi

borsa

Jaj nagyon édesek a gyerkőcök :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Orsi,
kis fáziskésés: Lehet, hogy nem a brokkoli volt, mert már kapott korábban is Flóri, akkor nem volt gondja. Csak próbáltam fogni valamire...tudod, valahogy meg kell megyarázni, ha az én gyerekem nem alszik.. :wink:

Gabi,
nagyon szép a szoba, Encinek jobbulást.

Zsófi,
Léna annyira aranyos, de őt már a kórházban is csodáltam...

Kép
Kép
paklincs

Paklincs
mi volt a brokkolival???? :oops:
én holnap akarok csinálni Balázsnak
Krumpli+brokkolit,de szerintem teszek bele sárgarépát is

Gabi
szép lett a szoba

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok Lányok!

Memme nagyon gratulálunk neked.
Viktorom a szokásos délutáni sziesztáját betartja :P
Tegnap még este 10kor se volt hajlandó aludni,azt hiszem tulpörgött az apjával :cry:
De fél 11kor már mind ketten aludtak.
Már kezdek tul lenni a baleseten,de azért még vannnak álmatlan éjszakáim miatta.
Nagyon jók a képek,majd nekem is lesznek csak várom a gépemet, hogy visszahozzák.
Puszi mindenkinek és Memme még egyszer gratula.
V
Kép
Kép Kép

valentina

Gabi!
Enci hogy van? javul? Gyógypuszikat küldünk!
:oops: :roll: 8)

Cukipofa!
jaj de jó! jól hangzik amit írtál. Akkor kezd visszajönni!!!! Illetve már vissza is jött. :D :D :D :D
mi a Galambóc utcában lakunk. Bártfai utca utáni első utca balra, ha mész kifele a városból. :D Papád hol dolgozik a Fehérvárin? Beugorhatnátok egyszer! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi,
semmi, nyugodtan nekiállhatsz,csak egyik este nagyon rosszul aludt Flórka, és arra gondoltam, hogy lehet, hogy nagyon bekajált brokkoliból... :)

Kép
Kép
paklincs

Paklincs
hogy csináltad neki?
ÉN még nem csináltam sose neki... :oops:
úgy kell mint a többit?krumplival, husival?

emano/Andi
KépKép
emano

Emese :D én mindennap gyártom az új elméleteket hogy vajon ma miért nem aludtunk? :D

Orsi

borsa

Borsa!
de jó képek!!!!! :lol: :lol:

Paklincs!
nem tudom pontosan. Csak most vettem észre, hogy egy perc nyugtom sincs tőle, mert vagy egymást nyúzzák, vagy Szofi a WC-ben matatja az illatosítót, kipakolja a fürdőszoba vagy egyéb szekrényt, nyomkodja a DVD-t lejátszót, a partvissal hadonászik, a tányérokat pakolja stb. Folyton csak a válogatott disznóságokon törik a fejüket mind a ketten :lol: (bár talán Kata egy fél fokkal jobb :wink: ). Este meg hazajön a férjem és megkérdi, hogy mért vagyok fáradt!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Tegnap is úgy szedtem le a ruhákat a szárítóról, hogy Szofit a kb 11 kilójával fogtam a karomban. Valami miatt nyügi volt. De aztán megnyugodott. :D Úgy vágynék néha egy kis unatkozásra :wink: :lol: :lol: De úgy szép az élet ha zajlik. Nem panaszkodom! :P

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!

Apukám a Rege sörözőben dolgozik...
HA rákanyarodunk a fehérvárira akkor az egyik sarkon van...még a vasúti felüljáró elött.
Lehet, hogy ismered, mert közel van hozzátok :D

Egyszer tuti benézünk...de készűlj, mert ha Orsi is beszál a buliba... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
cukipofa

Paklincs!
Jankó nagyon vagány a sisakban :D

Gabi!
Fúúúú! Naddon-naddon szuper!

Valentina!
Viktor is nő mint a gomba! :D milyen kis ügyes már

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cukipofa!
a volt Skála és a töltés között a Fehérvárin az első utca jobbra??? nem rémlik, mert ritkán járunk most arra, hogy fel van még mindig túrva és nem lehet bármerre kanyarodni. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

bocs, első utca balra!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza is olvasok ám:
Veronikusz, Valentina, ezek az autós shockolosok... Remélem túl vagytok az ijedtségen...

Veronikusz,
:) abszolút értem.

Linocs,
ezen a fórumon senki sem öreg!! :) Csak van aki pár évvel ezelőtt szerelmes volt Jason Donovanba, van aki meg nem... :D

Rege sörözőbe már én is benéznék... :oops:

Andi,
párolok kb. fele-fele arányban brokeszt meg krumplit, aztán párolólével meg margarinnal összeturmix. Flórkának én még nem adok húsit, de azzal is jó...(Jankó imádta) :wink: .

Orsi,
látod milyen kreatívvá tesz az anyaság... :wink:

Kép
Kép
paklincs

Memme, gratula!!!!!!!!!!! Ügyesek vagytok nagyon!!! :lol: :lol:

Steffi, Erika, köszönjük a híradást!!

Borsa, szuperek a képek, de tényleg!!

Emese, Jankó vagááány nagyon! :wink:

Cukipofa, hihetetlenül ügyesek vagytok, nagyon jó, h vissza tudtad hozni a tejcsit, szuper!

Erről jut eszembe, poénból valamelyik nap megpróbáltam és még ki tudtam csikarni pár csepp tejet! ez normális dolog??? már több, mint féléve nem szoptatok, nagyon fura :shock: :shock:

Veronikusz, látom a lányok az újévet ott folytatják, ahol az előzőt abbahagyták és pörögnek ezerrel:D de nem baj, szuper, hogy ilyen elevenek, csak így tovább!! csak ne vigyék túlzásba :roll:

Tünde, emlékszel, amikor azon filóztam, h dani hogyan fog átállni az egy alvásra? hát, most úgy néz ki, h átállt, de nagyon cselesen, éjjel többet alszik egy órával (13at) és nappal meg általában két órát, bár most már lassan 2,5 órája húzza a lóbőrt :shock:
Hogy bírod a strapát egyébként??

Gabi, Enci szobája szupi, nekünk is ilyen ágyunk van, csak brendonos, a tiéteket is át lehet alakítani sima ággyá és a pelenkázót meg éjjeliszekrénnyé?

Tényleg, a rács hány éves kor körül kerül le az ágyról?? 3?

Ancsa, hogy ment az átszoktatás? gondoltunk rátok, mert éjjel kelt dani párszor kivételesen, sztem a foga lesz a lúdas :(

Emano, szólj rá határozottan mindig, pár nap és rá fog jönni, h azért szólsz rá! Én kitapasztaltam, h dani egy kis diktátor volt, nem szerette, ha beszéltem szopi közben és olyankor rászorított!! :D de azért 40 percig nyammogott rajta, szóval olyankor max. tévézni tudtam, azt is halkan :roll: :lol:

KépKép
barimami

Barbi!
Ez tök érdekes. Panka a mai napig, ha etetem este cumisüvegből, addig lökdösi a kezem, meg a fejem, amíg nem úgy van, ahogy mindig lenni szokott. (Ja, mert hajazik közben, és van, hogy nem éri el.) Meg nyög, ha valami nem tetszik, de csak a legritkább esetben engedi el a cumit. Haláli.

Veronikusz!
Csajok akcióban! :lol: Anyám, biztos nem unatkozol!

Kép
Kép
kriszta36

Ja, mi tavasszal vettük le a rácsot, de lett helyette korlát.

Kép
Kép
kriszta36

Barbi!
szerintem már túlzásba vitték :lol: :lol: :lol:

Paklincs!
túl vagyok, csak ne kelljen arra menni! Már pedig szinte csak arra járunk (bölcsi, papámék :? )
Azért én mazohista vagyok és szeretnék még egy kis tököst! :lol: talán akkor már nem engem nyúznak! :lol: :lol: :lol: Szegény Öcsi! :lol:

Kriszta!
unatkozni? az micsoda????? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

MEMME!

MI IS GRATULÁLUNK ESZTERHEZ!!

Kép
tikó

Kriszta, korlát? és az a leesés miatt kell? de át tud rajta mászni, nem?
Daninak pelus kell a kezébe és azt gyűrögeti ezerrel cumizás közben, ágyában is van mindig egy, mert azzal alszik el! :D

Veronikusz, hát igen, lehet, h tényleg egy kistökös megmentő kell neked! :lol:

KépKép
barimami

Barbi!
Köszi aranyos vagy, nagy bók ez egy profitól :D :wink: A korlát csak az ágy feléig tart hogy ha forog ne essen le álmában, a végén nincs hogy ki tudjon menni... persze meg kell tanítani előbb lemászni őket!

Emese!
Hát igen kreativitás.... de ezek szerint még nem vagyok túl jó mert míg én találgatok addig Te alszol :D Persze csak irigykedem :D

Kriszta!
Én is inkább este voltam rosszul, a férjem röhögött is hogy állandóan kint lógok a tereszon este.... de a 12. héten elmúlt! Remélem jobban leszel Te is!

Manóka!
Te jól vagy?

Veronikusz!
El tudom képzelni az "angyalkákat" akció közben.... biztos édik, bár gondolom Te néha kicsit másképp gondolod... :D

Orsi

borsa

Sziasztok,
Volt szó gyerekülésről pár hónapja, és valahová fel is írtam az ajánlottakat, de nem találom. Ha jól emlékszem akkor az egyik egy Römer volt, mert az menet közben is dönthető. Tudtok segíteni? Még ráérünk, de szeretném elkezdeni figyelni az akciókat, hátha összejön.
Köszi: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: