A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Szóval, ha csak az utolsót nézem, úgy nézek ki mint egy bálna..
bocs, ha sok voltam..
Timi

Kép
tim27

Szerintem azért ekkora pocakom, mert van némi hájacska rajtam... :oops: :oops: :oops:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Tim!

Milyen vékony vagy. De jó neked!!! Én már attól félek, ha megyek most januárban vissza védőnőhöz, lesikítja a fejem, hogy diétázni kell...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Timi,

Szerintem egyáltalán nem úgy nézel ki mint egy bálna.
A 2.3. és 4. képen egyáltalán nem látszol 6 hónapos terhesnek.

Kép
emi29

Íme egy kép az én pocakomról is (még meleg):

Kép

Kép
emi29

Mary, szépen gömbölyödsz te is :)

Kép
emi29

Sziasztok!

B.U.É.K mindenkinek!

Mindenki szépen gömbölyödik! :lol:

Mágika:Én a Katalinos verzíóra voksolok,jobban cseng! :wink:

Koraszülés:Ne is beszéljünk róla egy másik fórumon egy lánynak 26.hétre 845grammal és 35 cm-vel megszületett a babája! :cry:

Nagyon-nagyon szorítok értük!

Ahogy látom mindenki behavazodott! :lol:

KépKép
KépKép
nicci

Kép Kép

Ezek a képek 24+1 naposan készültek, karácsony után. Most először kértem a férjemet csináljon hátulról is egy képet rólam. :lol:

Azért most már mindenki gömbölyödik rendesen.
Emi!
Nagyon formás a hasad abban felsőben. :wink:

Timi!
Gratula, nagyon jól tartod magad a 27 héten! Le a kalappal! :D

Kép
adri0422

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.16 15:47-kor.

Kép
1bambi

Bambi!

Önthetsz bele kávét, ez tuti a védőnőm mondta! :wink:

KépKép
KépKép
nicci

Lányok!
Nagyon helyes a pocitok!

Nekünk sajna elromlott a fényképezőnk karácsony előtt. Vmi szoftverhiba. Hiába 5 éves, úgy látszik eddig bírta. Manapság már nem tervezik hosszú életűre a műszaki cikkeket. Na, mindegy.
A lényeg, hogy egy darabig biztos nem tudok pocis képet feltenni. :(

De az enyém is elég nagy, mondjuk nálunk is 3. baba. :)

Emi,
Nagyon csini a felsőd! Nem látszik a 12 kg sem.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Bambi,
köszi :) Én sem érzem kövérnek magam, viszont a felszedett 11 kg-ból jött a csípőmre és a combomra is bőven :( :(

Nagyon megható lehetett, amikor a babócád a himnusz alatt ficánkolni kezdett :)

Az egyik kolléganőm kakaót ivott a terheléses vérvétel előtt, úgyhogy ahogy Nicci is írta mehet a kávé a tejbe.

Gitka,
hátulról meg sem mondanám, hogy kisbabát vársz :)

Nicci
Én már akkor is elbőgöm magam, ha a tv-ben látok egy koraszülött csecsemőt csövekkel a szájában, karjában :( :(
Reméljük a legjobbakat!!!

Kép
emi29

Andi,
köszi neked is.
Sajnálom, hogy elromlott a gépetek :( Remélem meg tudjátok javíttatni.

Kép
emi29

Emi, tényleg nem látszik, hogy ez 11 kg lenne, nagyon-nagyon vékony lehettél előtte.

Adri, te még mindig nagyon vékony vagy, nagyon csini! Híztál egyáltalán valamit? :wink:
Vendég

harivera! ez igen :D ! jó pocakosodást!!!
ja, és mindenkinek szép a pocija, gondolom ez alkatfüggő, meg gyerekek számától is függ. gondolom :roll:
toncsi

toncsi80

Vera!
GRATULA!!!! De Örülök, hogy összejött! :D :D :D

Virág!

Igen, híztam 5-5,5 kg-t. :wink: :lol:

Kép
adri0422

Sziasztok!

Visszatértem én is! :-) Hamar elteltek az ünnepek, de szerencsére én még holnap szabin vagyok!

A pocakképek szuperek, most majd csinálok én is újabbat!

A karácsonyunk és a szilveszterünk is jól telt! Mind a kétszer hajnali 2-ig bírtam a fennlétet, ami elég nagy csodának számít a mostani alvásigényem mellett. Tök érdekes volt amúgy, mert a pocaklakó Benim mindig alszik már 9-10 körül, de most karácsony és szilveszter éjjel is olyan élénk volt, hogy csak néztem...

Karácsonyra nagyon sok ruhát kaptunk Sopronban a szüleimtől, mindjárt rakok fel pár fotót a kedvenceimből!
A Nagyim meg összegyűjtött és kimosott egy zsákravalót azokból a babacuccokból, amit még az öcsém hordott 12 évvel ezelőtt, de nagyon jó állapotban vannak!
Annyi babaruhánk lett hirtelen, hogy alig fért bele a szekrénybe, pedig eddig összesen egy micimackós pulcsink volt, azt is úgy kaptuk! :-)

Harivera, neked gratula!

A név kérdésben - nem emlékszem már, hogy ki kérdezte - én is a Katalin Emese változatra szavaznék!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Kép Karácsonyfánk teteje
Kép Férjem ezt a polót kapta :-)
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

zorroné

Sziasztok csajok :)

Na hát az én pocakom tényleg azért ekkora, mert ad1, 100 fölött vagyok sajna, ad2, ez már a 3. gyerek :) MInddel nagy hasam volt már így középtájon, de azért a végére nem lett olyan nagyon sokkal nagyobb :)

Mezso, nem vagyok alacsony szvsz 170 cm vagyok. Ez csak a fenti két ok miatt van hogy ilyen nagy :) Bár én szeretem :)

És eddig mindig a köldököm alatt éreztem a rugdosást (hanyatt fekve) most egy pár napja pedig jó 5-7 cm-el fölötte, szóval hirtelen nőtt nagyot odabent, és ezzel persze kint is :)

Magi, én mindenképp az Emesére szavazok, nekem a Katalin nem tetszik (tudom ez az én bajom) De ha a KAta is a felsorolásban lenne, akkor egyértelmű lenne a válaszom :) Katicám is Kata, nem Katalin :)

Mi még mindig nem döntöttünk, de ugye még a nemét se tudtuk. Én úgy érzem hogy ha lány lesz, akkor meg tudom győzni majd a páromat, hogy az legyen ami nekem tetszik :) Így az Alíz, JOhanna, Júlia trióból lesz valamelyik kettő. Aztán lehet hogy mégse :)

Egyébként az Alíznál, és a Johannánál is a becézés tetszik igazán, úgymint Liza, ill. Janka :)

A babakocsiból is véglegesítettük, tényleg az lesz, amit feltettem, március környékén fogjuk megvenni. Ha lány lesz, akkor a pirosat, ha fiú, akkor a kéket :)

Felteszem mindkettőt, hadd nézegessétek :)

Zsu

Szerintetek a pirosból melyik a jobb? A piros-fekete, vagy a piros-homok?

Kép

Kép

Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi: szerintem a piros-fekete! Én is olyat néztem ki!

Magika: Nekem az Emese név sokkal jobban tetszik, a Katalin meg (ahogy Zsuzsófi is mondta), csak "Kata"-ként

Szentestei (21 hetes)pocakfotó:

Kép

ercsi_3

zsuzsófi: hát akkor velem is ez a helyzet,hogy hirtelen sokat nőtt... :wink: hasonlóan azt tapasztaltam én is amit te,eddig köldök alatt rugdosódott hatalmasakat,de kb.1hete napról napra egyre erősebben érzem köldök felett is a rugásait. :wink: Szegénykém tegnap a petárdázások idején nagyon nyugtalan volt,össze-vissza rugdosódott,pattogott a pocimban. :roll:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó, hát igen így szokták ezek a kölkecek :) Nem nő-nem nő majd hirtelen 2x akkora lesz :) Nekem erről Kata jányom jut eszembe, aki 8 hósan még simán 62-est hordott, majd egy évesen 68-ast, (70 cm volt kereken) És msot 2 hónap alatt több mint 8 cm-t nőtt :) (most 86 cm) Tegyem hozzá a fijam meg 10-et, így mindkettőnél ugrottunk egy méretet :)

Ercsi ezt a színkombinációt, vagy pont ezt a kocsit? Egyébként én is csak azért vacillálok, mert ugye nyár lesz, leginkább a piros takaró nélkül fogjuk használni, úgy meg nagyon fekete... meg hgoy nem melegszik-e.... Őszi babánál nem gondolkodnék, mert nekem is az tetszik jobban :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi - A piros fekete kombináció tetszik nekem is - az nagyon vagány :) És koszolódás szempontjából még praktikusabb is :P
A becézett neveket, amiket írtál, meg már önmagukban is lehet adni a babáknak - Janka, és Liza is van :!: Nekem mindkettő tetszik ;)

Ercsi - Nagyon szupi ez a szett - gondolom megkérik az árát :)

Zorroné - Nagyon cukik a rucik :D És amit párod kapott póló ... hát, az óriási :lol: :lol: :lol: :lol:

Szépek a pocakok :)
Az enyém pont olyan, mint Adrié :) mintha a sajátomat látnám .. talán picit nagyobb .. de ugyanilyen szabályos gömb áll ki belőlem is előlről .. hátulról meg nem látni semmit :lol: :lol: :lol: :lol:
Viszont az én köldököm is kezd kifordulni önmagából :(

Virág - Csinálj fotót!
Én is mindig elhatározom, aztán este jut eszembe, akkor meg már lusta vagyok :lol: :lol:

De itt van 1-2 Karácsonyi .. ezen azért látszik, hogy mekkora már a pocak :)

Kép Kép Kép

Kép
szösszenet

Jó reggelt csajok. De szépek a pocakok! :D

Adri, hátulról rajtad sem látszik hogy babát várnál! :) Nekem is ezt mondja mindenki.

Zsu, babakocsikból szerintem a piros-fekete néz ki jobban.

Este kaptam sms-t Ercsitől hogy egyik bloggertársunknak, szintén Babanetes Vörösbegynek beindultak a fájásai. :) Tiszta izgatott lettem, egy órán át frissítgettema blogot vadul, aztán most látom hogy egyelőre nem akar kibújni a kisfiúcska. De olyan jóóóó nekik hogy már itt tartanak, nem?

Emberem meg ma kezd az új munkahelyén mint kisfőnök, jobban izgulok mint ő. :D

Kép Kép
szõlõ

szösszenet: hát igen látszik azért a pocid :) jók a képek! :)

szőlő:hát valóban jó vörösbegynek hogy már ott tart! :D nem ismerem bár,de igazán irígy lettem rá :oops: :D no mindegy egyszer csak itt lesz április... :roll:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok,

Zsuzsó, babakocsiból nekem is a piros fekete jön be jobban.

Szőlő,
na igen, picit jó lenne ha már április lenne, de addig még egy csomó intéznivalónk van. :wink:
Férjednek gratula az új munkahelyéhez.

Kép
emi29

Ercsi, Szöszi,
Szépek a pocik! És milyen vékonyak vagytok!

Vera,
Gratulálok! Vigyázz magatokra! :D

Zsu,
Én is a piros -feketére szavazok.

Szőlő,
Minden jót a férjednek! Jól emlékszem, a Corában kezd?

Zorróné,
A Beni minek a beceneve?

Emi,
Már csak 100 napunk van hátra! :D :D :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Andi,
bizony ám :) Izgi 100 nap lesz, az biztos. Én most azt számoltam, hogy ebből a 100 napból még 43 napot fogok a munkahelyemen tölteni :roll: :roll:

Kép
emi29

Emi,
Február végéig dolgozol?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Sziasztok :)

Örülök hogy hasonló az ízlésünk, és azóta megnéztem hogy ha a takarót leveszem, akkor is piros marad, mert a bélése az, így tuti marad ez a variáció :) Lehet ha fiunk lesz akkor is ez lesz, mert nagyon tetszik :)

Én is február végéig szándékozom dolgozni :) Aztán majd kiderül hogy hogy bírom a buszozást, átszállást...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Lányok :D :D

Mindenkinek BUÉK :!:

Ma végre van időm,és visszaolvastam pár oldalt.
A pocifotók nagyon szépek,látom mindenki gömbölyödik :D :D

Magika-a rucik tündériek.A névvel kapcsolatban pedig nekem az Emese tetszik jobban,de a vezetéknévvel együtt a Katalin a jobb.
Vera nagy nagy gratula nektek.
Zsu-szerintem a piros fekete kombináció vagányabb.

Na remélem semmit nem hagytam ki.
Nállunk kb 15-20 cm hó van.Én élvezem.Tegnap is kinn voltam vagy 1,5 órát a kutyákkal,meg kertészkedtem,leráztam a tujákról a havat,letisztítottam a teraszt....stb,stb.
Jót tesz egy kis testmozgás és a friss levegő.Ma megpróbálok hóembert építeni,ha tapad a hó :D :D

Mi még mindig nem vettünk semmit a babónak,de úgy tervezem,hogy januárban körbejárom a boltokat,és február végéig minden nagyobb dolgot beszerzek.

Jó hosszú lettem,de úgyis ritkán írok :oops: :oops:

Kép
szibi

Szöszi tudom hogy lehet adni, de nem szeretnék neki becenevet adni. Kata is csak azért lett Kata, mert az felnőttként is oké, de azért Janka névvel nem szeretnék felnőttként élni :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

[quote="felsoa"][ írta:felsoab]Szőlő,
Minden jót a férjednek! Jól emlékszem, a Corában kezd?

Igen, Törökbálinton. Bár ma még nincsenek nyitva mert leltár van, szegényem be is volt tojva tőle :)

Kép Kép
szõlõ

Zsu, szerintem a piros babakocsi fiúnak is teljesen jó :)

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok, BUÉK :D

Pocakok nagyon szépek :wink: Csinik vagytok mindannyian!

zsuzsófi, nekem is a piros-fekete variácós tetszik. nekünk is piros a mózesünk, és már tudtuk hogy fiunk lesz mikor megvettük :wink: Szerintem tök vagány, és azért mert fiú nem kell feketébe, meg kékbe rakni egyből :lol:

A babamotyók is nagyon aranyosak, a fiammal anno ilyenkor már mi is javában vásárolgattunk. Most azért lényegesen kevesebb cucc kell, úgyhogy majd csak a babaszobafestés és szekrényvásárlás után vesszük meg a hiányzó darabokat. :)

Szép napot :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Andi,
igen február végéig tervezem, aztán majd meglátjuk.... Remélem bírni fogom.
Most annyi munkám van, hogy talán márciusig is kitart.... :( :(

Kép
emi29

Jó reggelt mindenkinek!

felsoa: mi a Benedeket becézzük Beninek, de több névnek is lehet ez a beceneve pl. Benjamin, Bendegúz

Zsu: a Johanna név nekem is nagyon tetszik, mert egy csomó féleképpen lehet becézni

Babamozgás: tegnap én is olyan helyen éreztem Benit, ahol eddig soha. Mert eddig eléggé lenn feküdt, tegnap meg hazafelé a kocsiban határozottan a bordáimat rugdosta.

Munka: én március végéig szeretnék dolgozni, de csak akkor, ha a héten beadott kérelmemet (ami a teljesen rugalmas munkaidő-beosztásomra vonatkozik) elfogadja a vezetőség!

Jó munkát akik dolgoznak, én ma még itthon lustálkodok... :-)

Kép

Kép

zorroné

Sziasztok!

Mindenkinek boldog új évet!
Mi is megvagyunk! Most jöttünk haza a telelésünkről! Nagyon szupi volt!!
Minden rendben velem, már a 28. héten vagyok!!

Megyek, mert fiammal megyünk havazni:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!

Na, visszaolvastam... :)

Szépek a pocik, de demonstrálom, hogy nincs köze a pocakméretnek ahhoz, hányadik baba.... egyikkel sem volt nagy pocakom, most sem mondaná meg senki, hogy 24 hetet betöltöttük. A fiúkkal is megkérdezték a szülőszobán, hogy ebből biztosan gyereket akarok-e szülni :) szerintem ez teljesen alkatkérdés.... különben nekem is hasonlóan nagynak kéne lennie a pocakomnak, mint Zsué :)

Jajj, és hát nagyon boldog új évet mindenkinek!

Nekünk egész jól telt a szilveszter, döcögősen indult, de célba értünk. :)

Babakocsit már nézegettünk, de valószinü, hogy a vaterán vagy a teszveszen fogunk venni használtat, mert ott láttunk Graco-t, travel systemet 22 ezer és 38 ezer között..... mondjuk, ami a 38ezres volt, az boltban 100ezer körül van, megnéztem.... és mivel nálunk tuti utolsó bébi, nem akarunk nagy beruházást babakocsira, megfelel a használt is, hisz kimosom a huzatjait és máris készen áll... némelyikről pedig meg sem lehet mondani, hogy használt... majd keresek képeket azokról, amik szóba jöttek, szerintem tökszupik :)

Teszek most egy két képecskét, Fejér megyében, Kulcson milyen volt a január 1-je reggeli tájkép... :) és a Duna, szerintem gyönyörü!!!! Ilyet Pesten nem látok sürün!!!!

Pocak, mai friss:

Kép
Kép

Itt szilvesztereztünk, nagynénémék házikója:
Kép

A tájképek:
Kép Kép Kép

Ági
Vendég

Pumpóka ez a csónakos kép nagyon tetszik! Meg a pocid is szép!

Az "álomkocsim" ára elég horror (150 körül van...), Chicco, viszont szerintem simán kibír több gyereket, és a piros-fekete minden nemnek jó. (Amúgy a Chicconak a nevét kell megfizetni, vagy minőségben is jó?!?!)

Zsuzsófi: Anyum Marianna, és Jankának becézik már jópár éve, köszöni jól megvan ezzel a névvel felnőttként, 43 évesen! :D:D:D:D:D:D (tegnap szegényt lehet megbántottam, mert mondta, hogy még nem kéne vásárolgatnunk Lillusnak, mert "mi-van-ha..." én meg mondtam, hogy ennyi erőből magamnak se veszek több ruhát, mert mi van, ha elüt az autó, s nem fogom tudni felvenni? úgy nem szeretem az ilyen babonákat!! :evil: Apukámmal meg az a fő vitánk, hogy szerinte nagy lesz Lillusra az újszülött méret... Szerintem meg nem, és pont. :) )

ercsi_3

Ercsi, Apud nagyon aranyos :lol: És szerinte hogy lehetne áthidalni ezt a dolgot, ha mégis nagy lenne Lillababára az újszülött méret? :D

Egyébként megértelek, én sem szeretem ezeket a babonákat.... Ennyi erővel mindent a szülés után kellene csak megvenni mert még akkor is történhet "bármi".

Kép Kép
szõlõ

Ercsi,

Nálunk ugyanez a helyzet, csak engem anyós piszkál, neki meg nem szívesen szólok be :( :(
Szerinte az 56-os méret tuti kicsi lesz Lilinek :( :(

Ági,

nagyon szép helyen szilvesztereztetek :)

Zorróné,

én a márciust már nem merem bevállalni. A munkaköröm egész embert kíván, ráadásul túlságosan lelkis vagyok....

Klarka,

üdv újra köztünk!

Kép
emi29

Jajj de jó, kinyílt a következő virágom a vonalzómon! :D

(valami nem jó a képfeltöltéssel :( )

ercsi_3

Ercsi, meddig vagytok itthon?

Kép Kép
szõlõ

Szőlő, vasárnap reggel indulunk, és 16 körül megint jövünk vissza. (jó sok km lesz bennünk ebben a hónapban... :D)

ercsi_3

Emi: lehet aztán, hogy én sem fogok dolgozni márciusban még rugalmas beosztással sem! Ezt nehéz előre megmondani. Mert a mostani állapotomban úgy érzem, hogy tudnék, de ki tudja mi lesz 2 hónap múlva.

Ruhaméret: anyum azt mondta, hogy ő azért vett 62-es méretet majdnem mindenből, mert azokba egyszer úgyis belenő és tuti tudja majd hordani. Ha meg kisebb kell eleinte, azt még mindig be lehet szerezni szülés után. Fordítva viszont nehezebb lenne, mert ha nagyobbnak születik (nálunk valahogy amúgy is ez a jellemző, öcsém is és férjem is 60 centisek voltak), akkor az 56-os ruhákkal mit kezdjünk?
Emlékszem amikor az öcsém született, anyum mindenáron abba a rugdalozóba akarta hazahozni a kórházből, amibe minket is hozott a tesómmal! Próbálta ráerőltetni az 56-os rugit a 60 centis gyerekre, de valahogy sehogy nem ment... :-) Úgyhogy gyorsan elküldte apumat, hogy hozzon valami nagyobbat...

Kép

Kép

zorroné

Ercsi, dokihoz jöttök vissza?

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok !

én is nagyon szemezgetek a Zuzsófi által feltett babakocsival csak nekem a zöld tetszik!

Szerintetek ez nagyon zöld?????????? :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
KépKép
nicci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: