Vedono
Ha ilyen luke, ne tole kerdezd meg, hanem a dokitoktol
Az normalis?
Na hogy ne maradjunk le "urifiu" Zsombi mogott, Lacko viszont igy eszi a barackot
orsoly
2003.08.07 15:51
Pedig most teljesen kipihent vagyok. Tegnap éjféli szopi is biztosan azért volt, mert az esti nem volt elég neki. Tegnap is, ma is kénytelen voltam kora délután 100 g tápit csinálni. Tegnap megivott 60-at, ma 80-at. Ennyi biztosan összejött volna előbb-utóbb, csakhogy Julkánál már nem megy a minél többet cicin, majd csak jóllakik, iszonyúan behergeli magát, kezdi tépni, rángatni a mellem, majd dühösen kilöki, üvölt és nem tud elaludni.
sajtos(gombás, húsos) tekercs. Anka pózok
Macinak elfelejtém írni a tejcseppet, jó, hogy te írtad
a szék huzata bírja a kaját?
Mi az, hogy 2 hete van a gyereknek? Lóverseny? Doki esetleg nem ír fel tápszert? Sőt, úgy tudom, hogy az elválasztókat már önállóan meg lehet venni a patikában. Vannak olyan tejbepapik, müzlik, amikben nincs tej, neked kell hozzátenni. Olyat próbáltál? Több ötletem nincs.
Lackó barackosan is gyönyörű
Ilyen korán keltek, hogy 7:05-kor már barackozás van?
1., 2. számunál fa kisszék volt, de csak akkor lehet beleültetni, amikor szuper stabilan ül sokáig. Kisasztal+székként soha nem használtuk, mindkettő velünk szeretett enni
Most használtan, de még így is sok pénzért Apa vett egy Peg Perego Prima Pappat (le is szidtam érte), párnázott, dönthető, több magasság, szuper biztonsági öv. Tapasztalat még nincs.
de kár, hogy nem jöttél be közénk! Amikor láthattál, tényleg mind ismertük egymást, de érkezéskor még nem így állt a helyzet!
2003.08.07 16:39
. Most hullafáradtan alszik a gyerkőc.
!
. Ha nincs itthon, legalább sétálni járunk, meg vásárolni, most meg itthon ülünk. Na jó, ma elmentünk strandra, de szombat óta nem voltunk szinte sehol. Ez katasztrófa.
!
!2003.08.07 17:36
2003.08.07 17:55
, sőt azt is mondta, hogy felőle 8 hónapig is lehet csak anyatejes a baba, nem fogjuk erőltetni a hozzátápit
2003.08.07 19:27
2x fürödtünk az uszoda részben, a kettő között meg a porontyok a csupasz feneküket sütették a kinti részen. 2003.08.07 19:45
2003.08.07 19:53
Úgyhogy menjetek, nézelődjetek, ültessétek bele Jázit is és úgy döntsetek. 2003.08.07 20:04
. Nincs valaki aki tudna egy kicsit (1-2 napot) segíteni?
A szájába is jutott?
2003.08.07 20:09
Közben megnéztem a honlapjukat is és látom, ha minden kötél szakad, akár postán is rendelhetek, apa nagy bánatára
Most veszünk majd neki egy fa, szétszedhető etetőszéket, hogy Zsebinek átadhassa az övét
Egyébként is Timi újabban már jobban szeret saját kisasztalnál ülni és egyedül enni, ezért is jobb ez neki. A Tescoban láttunk 9000 ft-ért elég masszívat, csak eddig túl sokan voltunk a kocsiban, hogy elhozzuk
Zsebi is így nyammogja a barit
De nagggyon helyes
Nálunk is az ilyen etetésektől lett színes a konyha fala
Na nem őrült módon, de fogható sonkái voltak
Sajna Zsebi is kezd a nyomdokaiba lépni, főleg, hogy most már tovább tart, mire egyáltalán a leadó reflexet is előcsalogatja.
Szerintem, ha a dokitok is ilyen bugyuta, akkor próbálkozz a recept nélkül kapható tápikkal. Az én Timim is kapott Beba 2+-ot 10 hónaposan, mert az újabb terhességtől nagyon elapadt a tejem
De ha jól tudom, már 8 hónapos kortól lehet adni. A többiről nincs infóm, bocs
2003.08.07 20:18
Pedig úúúgy rühellem a helyesírási hibákat
Tényleg fáradt vagyok...bocsi!
2003.08.07 21:16
Nekunk nagyon bejott anno, en ezert gondolkodom ilyenen
2003.08.07 21:21
A C&A-ban majdnem elájultam, biztos a vércukrom esett le.
2003.08.07 21:50
2003.08.07 22:37
rajzolásra (is) biztosan nagyon jó lesz! Nekünk van egy Ikeás gyerekasztalunk, azért nem jutott eszembe asszem a rajzolásos felhasználás!
gratula a vezetéshez! Csak az első út nehéz
Nem is kérdem, milyen az autó, biztosan szuper! Elalvással hogy álltok?
ha 8 hónapos lenne Julka, semmi bajom nem lenne. Ma este is visszatapsolt
szerencsére még lejött egy adag, kíváncsi vagyok, ébred-e éjjel. Ha nem, akkor éjfél körül fejek és holnap is a de. nagy alvása alatt kb. félidőben.
érdekes, ilyenkor a pasik sohasem fáradtak
2003.08.08 08:32
2003.08.08 09:24
Pedig 5 pont, az biztos!
Nálam a kálcium tabletta segíteni szokott, én is egyből dagadok, rosszabb esetben ájulok is. De a föld miatt konzultálj a dokival.
Én azt vettem észre, hogyha hagyom néha szabadon mászkálni, az itthon létet is jobban bírja.
A mi dokinénink is aranyos, hetente egyszer kijön megnézni, hogy minden oké-e, itthon adja be az oltást. Ő is szokott érdeklődi. Mi csak kajcsi terén nem értünk teljesen egyet, mert ő a kaki hiány miatt már barackot javasol.
Dani a babakocsiban szokott ilyen feltett lábakkal ücsörögni. Nagyon bírom, mint egy igazi laza csávó.
2003.08.08 09:36
Mar amikor bementunk a rendelobe, gyanakodni kezdett Petra, de a merestol kezdve vegig sirt hol erosebben, hol csak panaszosan huppogve. Viszont az oltas utan, amikor apja felvette, rogton elhallgatott. Olyan meghato volt!
Es nezem a Szuperbulit kozben, Kangi, eddig meg csak tancos lanyok voltak, hol vannak a fiuk???
Udv: 2003.08.08 10:05
Általában ő is hason alszik, ill. mostanában néha átfordul alvás közben, van, hogy az ágy sarkába kucorodik, és 90 fokos szögben meghajolva alszik
.
. Én nem bíznék benne asszem. A duguláselhárítós sztori sem épp vidító.
Viszont Zsombi annyira aranyos, meg kell zabálni, ahogy ott trónol, asztalra tett lábakkal, nyakig répásan 

. És néz ártatlanul, minta nem is ő kente volna össze magát, meg az egész miskulanciát 
!!
, de nem, ő is röhögött 

!!! Nincs szívem megmondani neki, hogy ennyi erővel magán is röhöghetne, bár szokott
!!!
, ezen is jókat rötyögtünk Apával!!!

Jó a nevetős kép Zsebiről, csodaszép kiscsaj!!!
) 2003.08.08 10:07
) es 65 cm.
Kis oriasbebikem.
2003.08.08 10:09
2003.08.08 10:28
Vilka egy tünemény: hangosan kacag 

, csendesen mosolyog
, békésen nézelődik, sokat alszik, szopizza az ujját (ez nekem meglepő, mert Ármin sosem). És persze tud úúúúgy is üvölteni, hogy a mellettem csengő telefont sem hallom. EZ ritka - de ebből a heti egy-kettő is sok!
- ugyanakkor elég fárasztó is, mert be nem áll a szája egész nap: aaaz???
ezt kérdezi mindenre, akár nyolcmilliószor is ugyanarra - aztán az újonnan tanult szavakat összefűzi 

És édesdrága dolgokat mond! 

, csak a képeket néztem meg 

, nem tudok reagálni senkire
2003.08.08 10:36
. Nekem nagyon bejött, együtt evett a család, Karácsonykor is pl. Kislakásban külön nyerő a kis helyigénye.
Szerintem ez a sima mindenhol kapható verzió volt, a stabilitásával soha nem volt probléma. 2003.08.08 11:12
egyre ügyesebb, de egyre gyorsabban el is fárad a sok mozgásban és extra nyűgös, most itt lóg a kezemben(állva gépelek 1kézzel
)
jó éhes lehet, hogy már ekkora kanállal eszik
, bizti azért jön be jobban a darabos kaja, mert élvezi, hogy haraphat a kis fogacskáival
CÁPALACKÓ
azért adott tanácsot tápi ügyben? 

2003.08.08 12:35

2003.08.08 15:30
2003.08.08 15:44
: mi is nézegettük az asztalra rögzíthetőt, csak én féltem attól, hogy az én örökmozgó fiam letornázza az egészet, így aztán maradt a lábakon álló.
. Biztosan nagyon aranyos lehet Ármin!
. Én még a hordozóban próbálkoztam a szűkítővel, de nem szerette a kicsi fiam, mert nem tudott megmozdulni miatta. Egy sajtkukac az tuti
!
.
. 2003.08.08 15:46
én sem mérem Julkát, 2 hónapos korától havi 1x oltáskor mérik. Ő is 40 dekát hízott 1 hónap alatt, ha ez a doki néninek jó, akkor nekem is. Itt az alapprobléma az volt, hogy nem ment a klasszikus megoldás-minél többet cicire- cicin volt, ahányszor csak kérte. És nem nyüszögött, ordított. A tápszer a lelkemnek jót tett, mert annál jobb tejapasztó nincs, mintha az egész délutánom az éhségstresszben telik el.
kösz a megnyugtatást. Biztos a 4 hónapos tünet is közrejátszott, de éhes is volt, az biztos. A megoldást Julka ötölte ki zseniálisan
Éjjel 3x evett, ma napközben sokszor kicsiket aludt és előtte, utána szopizott. Volt megint éhségcsúcs, de gondolom ennek köszönhetően nem olyan nagy, csak kis türelmetlenség, nyüszizés, kb. fél órás szopival áthidaltuk. Remélem, sikerül neki a tejszaporítás!
hát, enni egyedül kevesebbet eszem, mint nagycsaládos állapotban. Ivás megy, reggel megfőzöm a teámat, kikészítem az ásványvízadagomat. És ma még bedobtam 2 doboz Schlossgoldot is, biztos, ami biztos! Nudizni sajna nincs hol, belvárosi kert, príma átláthatósággal
Bár a szomszéd 70 valahány éves bácsi biztosan nem bánná
hős Petra
Remélem, nem lesz lázas. Gondolom, most már megérted, hogy a II. gyerek után miért vettünk tetőboxot, és a III. után miért akarunk Skoda Octaviánál nagyobb autót
2003.08.08 15:51
dehogynem hiányoztál! éppen most akartam rákérdezni, hogy vajon hol vagytok, elmentetek valamerre és nem vettem észre? A héten gondolkodtam azon, hogy meglátogatunk, de az iszonyú meleg+Julka oltása nem engedte a megvalósítást. Szerintem maradunk a hűvös szeptemberben, du. 3ig hétköznaponként úgyis csak Julkával leszünk. De ti augban is bármikor jöhettek! 2003.08.08 17:53
). Nagyon randa lila-zöld meg bevérzéses, de rendbejön, nem kell műteni, és ez a fő
Kórosat nem talált a doki, de el kell mennünk neurológiára, és 3-4 hét múlva meg megint uh kontroll. Azt mondta, csak minimális az eltérés, de ezt "illik" megnézni. Annyira letörtem
Hétfőn tűzök beutalóért a dokinénihez, hogy mielőbb túl legyünk rajta... Nagyon
vagyok. Volt valakinek hasonló? Remélem, nem
)
Csak a saját férjemből indulok ki
Megnyugodtam
azt 1 helyben is lehet
) 2003.08.08 18:13
2003.08.08 19:27
Vihancol, rugdalozik, csorgozik tiszta erobol, es ilyenek. Pedig csak de. fel 10-kor kapott egy fel kupot.
A multkori 39,1 C utan sokkal rosszabbra szamitottam. Delutan aludt egyhuzamban 5 orat, simogattam kozben jo gyakran, de akkor sem ereztem melegnek. Orulok nagyon.
Ja, es mar csak egyfele szin van, amikor multkor arra jartam, meg volt tobbfele is. A 86-92-esbol vettem, majd csak beleno Petra.
2003.08.08 19:58
.
.Tündéri babód van!
és a mosolya. Hát ha megmutatom Robónak.... vagy inkább még ne?
,
ahogy néztem, kb ő is annyi súllyal és centivel született mint Robó. Nálatok milyen ütemben volt a súlygyarapodás?
. 2003.08.08 20:17

2003.08.08 20:24
2003.08.08 20:43

2003.08.08 20:58
.
.
. Vagy inkább
.
2003.08.08 21:07
2003.08.08 22:05
Lacko magatol meg minidg nem, de nagyon akarja, csak ha elengedem, eldol.
Capalacko
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint